Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

...φαπούλες

 - Ευχαριστούμε όλες και όλους αυτούς που τηλεφώνησαν, ώστε να καταγράψουμε στις επαφές μας, το τηλεφωνικό τους νούμερο και να μας θυμίσουν πως είναι δίπλα μας.
Εμείς συνεχίζουμε και είμαστε εδώ έτσι ακριβώς όπως όταν ξεκίνησε το apopsignomi. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και σίγουρα κάνουμε και λάθη, για τα οποία ζητάμε συγνώμη. Προσκυνημένοι δεν θα γίνουμε ποτέ και φυσικά δεν θα γίνουμε ποτέ φερέφωνα παραγόντων της πολιτικής και... του αθλητισμού.

- Στην Χαλκίδα σήμερα ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης και ο Τσίπρας στην Μύκονο!!!! Τι πάει να κάνει στην Μύκονο ο Αλέξης; Μα φυσικά βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τον Μητσοτάκη για τα μέτρα που πήρε για το νησί. Αλέξη έχεις πλάκα.
θα συναντηθείς και με τον γαλάζιο δήμαρχο;;;;; Αλήθεια όταν ήρθες Αλέξη στην Χαλκίδα γιατί δεν συναντήθηκες με την δήμαρχο; Μιλάς μόνο με αυτούς που έχουν κάτι να πούνε ενάντια στην κυβέρνηση.

- Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο ΔΣ των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και μακάρι να καταφέρουν να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί μέχρι το τέλος και να συνεχίσουν την πορεία τους στ΄ αστέρια του ουρανού, αλλά και αγωνιστικά στα επί της γης.