Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Καλώς ήρθες φίλε και πάλι σε πάγκο ομάδας της Εύβοιας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. Αναφερόμαστε σε προπονητή ο οποίος ξέρει καλά το Ευβοϊκό πρωτάθλημα και της ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και πιστεύουμε πως πάει σε μια ομάδα η οποία έχει μια καλή διοίκηση, είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι ουρανοκατέβατοι ή από αυτούς που έχουν άλλα στο μυαλό τους. Σήμερα μάλλον ....θα έχουμε κα τις σχετικές ανακοινώσεις.

- Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Τώρα είναι η ώρα για "παρέμβαση" της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που λέει ο λόγος, γιατί το οικοδόμημα άρπαξε φωτιά και έχουμε και τραυματίες. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει ελπίδα. Μπορεί να διαβάζουμε διάφορα, αλλά κάτι μέσα μας μας λέει, πως τώρα που "ξεβρακώθηκαν" όλες και όλοι, που δήθεν αγαπούσαν την ομάδα, δεν απομένει τίποτα άλλο, από το να υπάρχει έστω και τυπικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και βλέπουμε.

- Όταν μια ομάδα των τοπικών πρωταθλημάτων δεν έχει ούτε καν διοίκηση και την ίδια στιγμή ετοιμάζει εκδηλώσεις και μάλιστα δύο, τι να πεις και τι να γράψεις. 

- Τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και τα μάτια σας όλοι εκεί στην Ν.  Λάμψακο. Η ομάδα δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν τον χρόνο να τρέχουν τα καθημερινά θέματα της ομάδας. Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Τσιτίνης έχει την διάθεση να συνεχίσει, αλλά με την προϋπόθεση να βρεθούν τα άτομα τα οποία θα μπορούν να είναι κοντά στην ομάδα.