Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να προσέχουμε και το κυριότερο να κάνουμε το εμβόλιο και να μην ακούμε τις κοτσάνες, αυτών που τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "ψεκασμένοι", αλλά μπορούν να λένε πως όποιος κάνει το εμβόλιο έχει γύρω του τέλειο wi fi ή πως το μπράτσο του λειτουργεί ως μαγνήτης και κολλάνε εκεί τα κέρματα των 2 ευρω!!! 
Είναι αλήθεια, πως η κάθε κυβέρνηση δείχνει μεγάλη ανοχή σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με ψευδείς ειδήσεις. Δυστυχώς δεν παρεμβαίνει κανείς για να μαζέψει όλους αυτούς οι οποίοι όχι μόνο δεν κάνουν.... το εμβόλιο, αλλά παρακινούν και άλλους να μην το κάνουν.

- Θυμόσαστε που γράφαμε πως έπεσε "μούγκα στην στρούγκα"; Τελικά είχαμε δίκιο, αφού αυτό συνεχίστηκε και "κατόπιν εορτής", γιατί απλά κάποιοι λαλίστατοι, οι οποίοι έλεγαν πως φροντίζουν για τα συμφέροντα του Δήμου, από κοκοράκια, έγιναν κότες και τα κακαρίσματά τους, ακούσθηκαν σε όλη την Χαλκίδα.

- Τα ίδια και τα ίδια ακούμε καθημερινά για τον Φάνη Σπανό από γνωστό κέντρο παραπληροφόρησης και το οποίο συνεχίζει με ύβρεις και συκοφαντίες προς το πρόσωπό του. Αυτό είναι άδικο και όπως λέει ο λαός "το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός".

- Ο Περιφερειάρχης συνεχίζει το έργο του και δηλώνει πως υπηρετεί τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας και δεν υποκύπτει σε πιέσεις. Τους συκοφάντες τους αφήνει στην δικαιοσύνη. 

- Δίπλα στους υβριστές και συκοφάντες, βρίσκονται και ελάχιστοι οι οποίοι βγήκαν στην σύνταξη κι επειδή δεν έχουν τι να κάνουν, θεωρούν και χαρακτηρίζουν τους άλλους ανίκανους και παιδική χαρά!!! Έχουν όπως όλα δείχνουν ιδρύσει το "κουτούκι των συνταξιούχων" και ήθελαν να τους αξιοποιήσει ο Φάνης, ως ειδικούς!!!!!!

- Όλα καλά πάνε στον Δήμο Χαλκιδέων. Σε εξέλιξη τα έργα και η δήμαρχος κυρία Βάκα, αλλά και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής, δηλώνουν αισιόδοξοι κι αν όπως λένε δεν έχουμε άλλα προβλήματα σαν αυτά που ζήσαμε με την πανδημία και τις θεομηνίες, στον Δήμο Χαλκιδέων θα δούμε πολλά έργα.