Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

....σουτάκια

 - Μαραζώνει το ποδόσφαιρο στην Εύβοια, αφού "οι μαλάκες" όπως όλα δείχνουν, εγκαταλείπουν τον χώρο, γιατί δεν γουστάρουν τους εκβιασμούς, δεν γουστάρουν τις απειλές, δεν γουστάρουν τους εισπρακτικούς μηχανισμούς που κάποιοι επιβάλλουν για να μένουν γαντζωμένοι στην καρέκλα τους. Δεν είναι μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, αλλά πολλές οι ομάδες που γυρίζουν την πλάτη σε όλα αυτά.
Χθες είχε Γενική Συνέλευση και ο.....ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ.

- Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Τρεις κι ο κούκος. Τι θα γίνει τώρα; Ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Τσιτίνης δεν εγκαταλείπει την ομάδα, αλλά είναι απογοητευμένος, από την παραίτηση του κ. Κορκόβελου, ο οποίος δεν είχε ενημερώσει τα υπόλοιπα μέρη του συμβουλίου και ο ίδιος ο κ. Τσιτίνης το έμαθε από τα ΜΜΕ!!!! 

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ στην θητεία του κ. Τσιτίνη, σταθεροποιήθηκε σε καλές θέσεις στο πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό κυπέλλου Εύβοιας ο οποίος όμως δεν έγινε ποτέ εξ αιτίας κορονοϊού και κέρδισε το κύπελλο μετά από κλήρωση.

- Ακούσθηκε πως έδειξε ενδιαφέρον για την ομάδα, ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, αλλά δεν ξέρουμε αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Την Κυριακή θα έχουμε νέα Γενική Συνέλευση και θα δούμε αν υπάρξουν νεότερα.

- Στον ΛΗΛΑ υπάρχει ηρεμία και η ομάδα με τον κ. Ταυταρίδη στον πάγκο, έχει κάνει τον σχεδιασμό της και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάποια παρατράγουδα να μην επιχειρήσουν και πάλι να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Βασιλικού.