Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Κώστας Καλλιμάνης...

 Καλημερα φίλοι και φιλες..
Θα ήθελα να πω δυο πραγματα για την ομάδα του ΑΣ.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ όπου 2 χρόνια είχα την τυχη να είμαι αυτός που είχα το τιμόνι της ομαδας από το πόστο του προπονητή..
Η ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ποιο δύσκολη στιγμη της ιστορίας της...
Είναι ένα βήμα προτού πάει στο ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ..
Είναι λυπηρό για όλους μας μετά από αυτά τα 5-6 χρόνια συνεχομενης παρουσίας στην Α ΕΠΣΕ και με σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια να βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και της διάλυσης..
Ένα χωριό με 3000 κατοικους να βρίσκεται σε αυτή την θέση..
Το πρόβλημα που υπήρχε και υπάρχει είναι ένα..
Δεν υπάρχουν κάποιοι να τρέχουν για την ομάδα..
Υπήρχαν άνθρωποι τώρα αλλά και στο παρελθόν που έβαλαν βαθεια το χερι στην τσέπη και αυτο που ήθελαν ήταν μια ανταπόκριση από το χωριό και μια ανταπόκριση κάποιοι να βοηθήσουν την διοικηση... χωρίς κανένα οικονομικό κόστος αλλά  μόνο για κάποια τρέχοντα ζητήματα της ομαδας που ο πρόεδρος και κάποιοι από το συμβουλιο  δεν μπορούσαν να πηγαίνουν εκείνοι ...
Αυτα τα δυο χρόνια που ήμουν στην ομάδα ετρεχαν 2-3 ατομα και όταν πέρσι το καλοκαιρι είπαν 15 ατομα ότι θα βοηθήσουν και μπήκαν στο συμβουλιο  στο τέλος εμειναν παλι 2-3 και αυτοί με πολυ αγώνα και τρεξιμο και οι άλλοι εξαφανίστηκαν..
Είναι κρίμα ότι χτίσαμε αυτά τα δυο χρόνια να γκρεμιστούν όλα μεσα σε μια μερα..
Κάνω έκκληση οχι σαν προπονητης της ομαδας αλλά  ένα παιδι που ξεκίνησε από τις ακαδημιες της ομαδας και εφτασα να κάνω  καριέρα (μικρή η μεγαλη δεν έχει σημασια ) και όταν με ρωτούσαν από που είσαι ελεγα από Ν.Λαμψακο γέννημα θρέμμα Λαμψακιωτης και πραγματικα χαιρόμουν που ελεγα από που ήμουν και όσοι δεν ήξεραν που είναι αυτο αργα η γρηγορα μάθαιναν..
Κάνω έκκληση όσοι αγαπάτε το χωριό μας και την ομάδα να ερθετε και να σταθείτε δίπλα της και να βάλετε ο καθένας ένα λιθαράκι για να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα..
Όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να δείξετε σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τα ηνία της ομαδας ότι είσαστε εκεί και θέλετε να υπάρχει...

Σας ευχαριστω 
με εκτίμηση 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ..