Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

...φαπούλες

 - Κλείδωσε το θέμα και το εξομολογήθηκε χθες ο πρωθυπουργός σε κομματικό φίλο του στην Χαλκίδα. Είμαι έτοιμος για τον ανασχηματισμό και μην ανησυχείς καθόλου αφού θα είναι στην κυβέρνηση βουλευτής από την Εύβοια....
Πάντως συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών. Κύριε Πρωθυπουργέ σας παρακαλούμε πολύ. Αν ο Αλέξης ζητήσει εκλογές, να πεις το ΝΑΙ, γιατί έτσι.....θα απαλλαγεί η χώρα από αυτόν.

- Έτοιμος να δηλώσει πως είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος είναι ο τύπος, αρκεί να του δοθεί θέση προέδρου σε νομικό πρόσωπο του Δήμου Χαλκιδέων!!!!! Το μήνυμα το έστειλε στην δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αλλά μάλλον ξέρουμε την απάντηση της δημάρχου... "αργά, είναι τώρα αργά"!!!!

- Η κυρία δήμαρχος θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια και να ιδρύσει ένα νέο νομικό πρόσωπο και να τον ορίσει πρόεδρο. Τι αντικείμενο θα έχει αυτό το Νομικό Πρόσωπο; Θα μπορούσε να έχει ως αντικείμενο "τον ταλαιπωρημένο και κακοποιημένο Δημοτικό Σύμβουλο". Για να το σκεφτεί η κυρία δήμαρχος.