Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ήρθε χθες στην Χαλκίδα ο πρωθυπουργός και είναι  βέβαιο πως μετά την επίσκεψη που είχε στο νοσοκομείο και τις συναντήσεις στον Δήμο και την Περιφέρεια, κάτι καλό θα προκύψει για την Εύβοια κι ας λένε ότι θέλουν κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι συνδικαλιστές. Φυσικά άργησαν να βγάλουν καμιά ανακοίνωση η κυρία Μπατζελή και ο κ. Αναγνωστάκης. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα πάντα και δήλωσε πως η συνεργασία με τον Α΄& Β΄βαθμό αυτοδιοίκησης είναι άριστη. Πάντως πριν συναντηθεί με την..... δήμαρχο κυρία Βάκα και τον Περιφερειάρχη κύριο Σπανό, έκανε την βόλτα του στους δρόμους της Χαλκίδας και στην παραλία, Συζήτησε με κόσμο και έλεγε πως πρέπει όλοι να εμβολιασθούν.

- Οι διεργασίες άρχισαν για τις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης και οι συζητήσεις για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ είναι προχωρημένες. Η κυρία Μπατζελή θέλει να είναι αυτή υποψήφια Περιφερειάρχης, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν άλλη άποψη και προτείνουν άλλο πρόσωπο και μάλλον σ΄ αυτό θα καταλήξουν. Για τον Δήμο Χαλκιδέων, υπάρχουν προβλήματα στην επιλογή προσώπου, αφού ο κ. Παγώνης επιμένει στην υποψηφιότητά του και δεν κάνει πίσω.

- Πάντως η κυρία Μπατζελή ήρθε στην Χαλκίδα και ξεναγήθηκε στο Μπούρτζι από τον κ. Γιώργο Γιογιό στην περιοχή που χτυπήθηκε από την θεομηνία. Φυσικά στην συνέχεια η κυρία Μπατζελή επιδόθηκε σε καταγγελίες, αφού της αρέσει αυτό το σπορ. Ο κ. Γιογιός πάντως ξέχασε να της πει πως ήταν ο κ. Παγώνης δήμαρχος για 5 χρόνια και ο ίδιος αντιδήμαρχος και δυστυχώς δεν έκαναν τίποτα απολύτως για τον ΛΗΛΑ, ενώ γνώριζαν τα προβλήματα.

- Την καλημέρα μας στον αντιδήμαρχο Ανθηδώνος τον κύριο Καρβούνη και να του πούμε πως κάποια πράγματα σε περίοδο πανδημίας, δεν πρέπει να τον οδηγούν σε λάθη και φυσικά δεν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα. Περιμένουμε να δούμε, αν σήμερα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις και από Δευτέρα θα επανέλθουμε.

- Ο καθένας που χρησιμοποιεί δημόσιους χώρους για μια εκδήλωση, θα πρέπει ν΄ αναλαμβάνει και την ευθύνη της όποιας ζημιάς προκαλεί.