Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

....μικρά, μικρά

  Επειδή κάναμε μια αναφορά γι΄ αυτούς που παριστάνουν τους δήθεν προστάτες της περιουσίας του Δήμου κλπ, με διάφορες αναφορές τους για γήπεδα, κινηματογράφους κλπ και έχουν βγει στα ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο με κραυγές, ενάντια στον Δήμο και στον ΔΟΑΠΠΕΧ, θα πρέπει τώρα να γράψουμε και για το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου σε ιδιώτη για συναυλία με εισιτήριο, για το θέμα της παραχώρησης του θεάτρου στο Πάρκο του Λαού σε ιδιώτες για θεατρικές παραστάσεις και όχι μόνο, επίσης ...με εισιτήριο για τους δημότες.

- Θα μας πει ο κ. Καλαθέρης, ο κύριος Καραμούζης γιατί δεν αντέδρασαν σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμείς λέμε πως καλά κάνει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και παραχωρεί τους χώρους για να έχουμε αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις, αλλά θέλουμε απάντηση από τους λαλίστατους, οι οποίοι δεν ήθελαν να λειτουργήσει το θερινό σινεμά και έβλεπαν κάποια συμφέροντα εκεί!!!!

- Κύριοι, τα συμφέροντα ήταν μεγαλύτερα με την λειτουργία του θερινού σινεμά και όχι στην συναυλία που είχαμε στο στάδιο; Πόσα πλήρωσαν στον δήμο οι διοργανωτές της συναυλίας; Για ποιον λόγο ο κύριος Καραμούζης και ο κ. Καλαθέρης δεν είπαν κουβέντα;

- Κύριοι, δεν θέλετε ούτε πολιτισμό, ούτε αθλητισμό στον Δήμο Χαλκιδέων. Θέλετε απλά να μην κάνει τίποτα ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Δήμος γενικότερα, αλλά όταν οι ιδιώτες είναι άνθρωποι γνωστοί σας και φίλοι σας, πέφτει η σιωπή.

- Θα επαναλάβουμε πως δεν διαφωνούμε καθόλου με τις παραχωρήσεις χώρων για εκδηλώσεις, αλλά διαφωνούμε με τις επιλεκτικές αντιδράσεις κάποιων οι οποίοι δηλώνουν υπερασπιστές των συμφερόντων των δημοτών!!!!

- Κυρία Αϊδίνη, δικαιωθήκατε. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην στενοχωριέστε με κάποιες συμπεριφορές. Προχωρήστε το έργο σας.