Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το πόσο καλά θα είμαστε, κάτω από αυτές τις συνθήκες με την ζέστη και τον κορονοϊό, είναι ένα θέμα στο οποίο δεν μπορεί να απαντήσει κανείς. Λοιπόν ας αφήσουν μερικοί τα αστειάκια τους κι ας πάνε να κάνουν το εμβόλιο, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσουν ούτε καν να νοσηλευτούν όπως θα έπρεπε, αφού θα τους παραπέμψουν "στους επιστήμονες" που τους είπανε να μην εμβολιασθούν και γιατί όχι σ΄ εκείνον τον τραγουδισταρά ή τι άλλο είναι ο... οποίος παριστάνει τον σωτήρα της ανθρωπότητας.
Αλήθεια γιατί οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν στα νοσοκομεία; Να πηγαίνουν στους καθοδηγητές τους.

- Να ξαναρωτήσουμε και πάλι όλες και όλους αυτούς που ήθελαν ότι ήθελαν και πολέμησαν ενάντια στο να έχουμε ξανά το ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΖΙΩΤΗ, που δεν ήθελαν την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου, που αντιδρούν σε ότι πάει να γίνει, αλλά δεν είπαν μια λέξη, όταν μπαίνουν μπροστά τα ιδιωτικά συμφέροντα κοινών γνωστών και φίλων. Πείτε κάτι κύριοι......

- Πάντως έχουμε μια πληροφορία και προσπαθούμε να την διασταυρώσουμε. Λένε πως αρχηγός Δημοτικής Παράταξης, είπε στους συμβούλους τους να μην βγάλουν άχνα, για το θέμα κι αν χρειασθεί να συγχαρούν τους αρμοδίους για την απόφαση που πήραν για τον φίλο...... Όποιος μιλήσει θα διαγραφεί από την παράταξη!!!!!

- Δεν μας ενοχλεί καθόλου το να βάλει ο καθένας στο μυαλό του οτιδήποτε για μας. Στο δικό μας το μυαλό δεν χωράει τίποτα άλλο, από αυτό που είχαμε για κάποιους ανθρώπους τους οποίους εκτιμούσαμε πάντα, είτε ήταν στην συμπολίτευση, είτε στην αντιπολίτευση. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τις υποχρεώσεις της κάθε εξουσίας προς κάποιους, ακόμη κι αν αυτοί οι κάποιοι πολέμησαν την παράταξη στις τελευταίες εκλογές.

- Από σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε μια στροφή και να μην τους ενοχλούμε τηλεφωνικά, για τίποτα απολύτως. Να έχουν την υγεία τους και τους ευχαριστούμε για όλα. Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας, γιατί ποτέ δεν ήμασταν με μισθό, με συμφωνίες και άλλα σχετικά. Εκτιμούσαμε, γουστάραμε και αυτό ήταν όλο.