Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χαλκίδα και κατάφερε να κινητοποιήσει όλους τους ΣΥΡΙΖΑίους!!! Δηλώσεις επί δηλώσεων από ΣΥΡΙΖΑίους λοιπόν, αφού μέχρι και ο Συμεών έγραψε τα δικά του. Συμεών μήπως μπορείς να μας πεις ένα έργο στην Εύβοια το οποίο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα 5 χρόνια που κυβέρνησε;;;; Θα έχετε τον πόνο σας επειδή κυβερνά η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. γιατί ο λαός αποφασίζει .....κι εσάς στην κυβέρνηση δεν θα σας ξαναφέρει.

- Το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας ο ΔΟΑΠΠΕΧ το προσέχει και το συντηρεί, αλλά κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως όταν ο ΔΟΑΠΠΕΧ τους το παρέχει, οφείλουν να το σεβαστούν και να το προστατέψουν και αν προκληθούν ζημιές, έχουν υποχρέωση να τις αποκαταστήσουν. Αργότερα θα επανέλθουμε στο θέμα.

- Γράψαμε την άποψή μας για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ και δεν θα την πάρουμε πίσω, μέχρι την ώρα και την στιγμή που η ομάδα θ΄ αποκτήσει διοίκηση και θα συνεχίσει χωρίς άλλες τρικλοποδιές από διάφορους και αδιάφορους.  Εμείς δεν φοβόμαστε να γράψουμε την άποψή μας και δεν έχουμε εξαρτήσεις, ούτε δεχόμαστε υποδείξεις. Όποιος βλέπει και θέλει να πετύχει κάτι, ας πάει όμορφα και απλά να πάρει την ομάδα και όχι να εμφανισθεί ως δήθεν σωτήρας, αφού θα έχε φροντίσει να τα κάνει όλα στάχτη.

- Σάλος με τα αδέσποτα και διάφορες καταγγελίες προς τον Δήμο, ενώ όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια. Οι κυρίες και οι κύριοι που λίγο ενδιαφέρον έχουν για τα αδέσποτα, να μας πούνε αν φταίει ο δήμος που υπάρχουν αδέσποτα ή οι διάφοροι δήθεν φιλόζωοι οι οποίοι παίρνουν ένα σκυλάκι και στην συνέχεια το εγκαταλείπουν, αφού δεν τους κάνει πλέον!!!!

- Τα αδέσποτα τα δημιουργούν άνθρωποι και όχι οι δήμαρχοι ή ο κάθε αρμόδιος του κάθε Δήμου. Κυρίες και κύριοι, υπάρχουν αντίθετες απόψεις και όλοι για παράδειγμα στο δήμο Χαλκιδέων ξεσπούν πάνω στον πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκίδας και υπεύθυνο για τα αδέσποτα τον κ. Θεόδωρο Γιαννούκο. Κάποιοι του ζητούν να μαζεύει τα αδέσποτα και κάποιοι άλλοι τον κατηγορούν επειδή τα μαζεύει.

- Ναι αυτή είναι η αλήθεια και μην έχετε απορίες. Ο κ. Γιαννούκος εφαρμόζει την νομοθεσία και τίποτα παραπάνω και φυσικά δεν θα φιλοξενήσει στο σπίτι του όλα τα αδέσποτα. Ας φροντίσουν λοιπόν οι όποιοι φιλόζωοι, να πείσουν και τους εποχιακά φιλόζωους, να μην δημιουργούν αγέλες αδέσποτων. Όσο για τον κ. Γιαννούκο, δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει να δίνει απαντήσεις.