Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Τελειώστε το αύριο

 - Αύριο Κυριακή στις 11:00 το πρωί η Γενική Συνέλευση του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ Νέας Λαμψάκου και μέχρι αυτή την ώρα, τίποτα απολύτως δεν έχει δώσει την ελπίδα, ώστε να βρεθεί διοίκηση και η ομάδα να προχωρήσει.
Απογοητευμένος δηλώνει ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Τσιτίνης και κουρασμένος ο γραμματέας κ. Κώστας Κορκόβελος.
Κύριοι όλοι δίκιο έχετε, αλλά η ομάδα είναι ομάδα και ο καθένας την υπηρετεί από το πόστο που αναλαμβάνει. Άλλοι βάζουν τα λεφτά, άλλοι αναλαμβάνουν να είναι δίπλα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, άλλοι αναλαμβάνουν την  γραμματειακή υποστήριξη, άλλοι τις δημόσιες σχέσεις, άλλοι την καλή εικόνα των αποδυτηρίων.
Ότι μπορεί δηλαδή ο καθένας κάνει, για το καλό της ομάδας.
Εμείς πιστεύουμε πως τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ τον αγαπούν οι μέχρι τώρα διοικούντες την ομάδα και κανείς μα κανείς δεν θα επιμείνει στην όποια παραίτηση.
Κύριοι όταν γεμίζεις την καρδάρα με γάλα, στο τέλος δεν την κλωτσάς για ν΄ αδειάσει.
Αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των μελών και ξεχνάτε τα πάντα.....
Είναι θετικό που στην ομάδα υπάρχουν αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη και αυτοί έχουν και πρόσωπο να βρουν και χορηγούς. Πόσες ομάδες έχουν αυτή την τύχη;
Σχεδόν καμία. Είναι αδιανόητο λοιπόν να μην βρεθούν  και τα άτομα που θα υποστηρίξουν την ομάδα, από το πόστο του Γραμματέα, του Γενικού Αρχηγού, του υπεύθυνου για το γήπεδο κλπ.
Ο χρόνος τελειώνει και αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη θα πρέπει να κλείσει το τυπικό μέρος, της εκλογής ΔΣ. Ναι είναι τυπικό.
Υπηρετήσατε την ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ κύριοι, με τις όποιες δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Ζήσατε όμορφες στιγμές, αφού η ομάδα ήταν στις πάνω θέσεις της βαθμολογίας και φτάσατε και σ΄ ένα τελικό Κυπέλλου.
Δεν μας πέφτει λόγος, αφού δεν είμαστε μέλη του Σωματείου, αλλά θα κάνουμε μια έκκληση.
Εμείς δεν θέλουμε δηλώσεις και συνεντεύξεις από κανέναν. Δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στην φωτιά, ούτε να επιβάλλουμε κάτι.
Η όποια αντιπαράθεση δεν βοηθάει σε τίποτα.
Κανείς δεν ξέρει αν και πότε θ΄ αρχίσουν τα πρωταθλήματα και πολύ περισσότερο, αν θα ολοκληρωθούν.
Πρόεδρε κύριε Δημήτρη Τσιτίνη, καταλαβαίνουμε την πικρία σας, καταλαβαίνουμε την στενοχώρια σας, αλλά αύριο στην Γενική Συνέλευση δεν πρέπει να είσθε μόνος και πιστεύουμε πως δεν θα είσθε. Δίπλα σας θα είναι και πάλι αυτοί οι 2 - 3 που στηρίξατε τα προηγούμενα χρόνια οικονομικά την ομάδα και φυσικά όσο θα είσθε εσείς οι λίγοι έστω στο ΔΣ θα υπάρχουν και οι χορηγοί.
Γραμματέα κύριε Κώστα Κορκόβελε, επέτρεψέ μας να σου ζητήσουμε ν΄ ανακαλέσεις την παραίτησή σου και να συνεχίσεις σ΄ αυτό το κομμάτι που το ξέρεις καλά. Σίγουρα αυτό σ΄ έχει κουράσει. Εντάξει, αλλά η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και όταν βγει η διοίκηση, τότε πρέπει να βρεθεί ένα άτομο το οποίο θα σε βοηθήσει, ώστε να μην τρέχεις μόνος σου. Κώστα, κύριε Κορκόβελε ζητάμε συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά πρέπει όλοι όσοι θέλουν το καλό της ομάδας, να μην την εγκαταλείψουν τώρα.
Κώστα, μέχρι να βρείτε έναν βοηθό για να μην τα κάνεις όλα μόνος σου, είμαστε πρόθυμοι να σε βοηθήσουμε, φυσικά αφιλοκερδώς.
Εσείς τα μέλη αυτής της διοίκησης, όταν η ομάδα βγει από την αβεβαιότητα, θα βρείτε την λύση και θα βρεθούν τα άτομα που θα βοηθήσουν.
Αύριο το πρωί λοιπόν πριν πάτε στην Γενική Συνέλευση, να κάνετε μια συνάντηση όλα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ και στις 11:00 το πρωί της Κυριακής να πάτε αποφασισμένοι στην Γενική Συνέλευση και να βάλετε τέρμα στην αβεβαιότητα.
Θα κλείσουμε με μια ανακοίνωση που είχατε δώσει ως διοίκηση μετά από αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ που τότε είχε προπονητή τον κ. Γιάννη Καρβέλη.

Ήταν Δεκέμβριος του 2019
Το Δ.Σ του Α.Σ Ελλήσποντου απάντησε στον Γιάννη Καρβέλη για τις δηλώσεις που έκανε στο Δυνατά & Αθλητικά μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν θα περιμέναμε ποτέ, από έναν άνθρωπο που δούλεψε στον Ελλήσποντο, και που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη Νέα Λάμψακο να πει ότι το ρόστερ μας είναι ισχυρότερο απ’ το σήμα μας.
Θα έπρεπε τουλάχιστον να ξέρει λίγη στοιχειώδη ιστορία και να ξέρει τι εκπροσωπεί και το σήμα και το όνομά μας και πως είναι κάτι που δεν μπορεί να μπει ποτέ και σε καμία ζυγαριά. Δυστυχώς όμως αυτά συμβαίνουν όταν η γλώσσα προτρέχει του μυαλού.
Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τον επίσης ιστορικό και με βαριά φανέλα Απόλλωνα Ερέτριας για τη νίκη του και να του ευχηθούμε καλή συνέχει στο πρωτάθλημα.
Όσο για τον κ. Καρβέλη του συστήνουμε να ανοίξει κανένα βιβλίο ιστορίας να μάθει για την αλησμόνητη πατρίδα μας τη Λάμψακο και τον Ελλήσποντο.
Σίγουρα τότε θα καταλάβει πως κάποια πράγματα δεν μπαίνουν ποτέ στο ζύγι.

Το Δ.Σ

Κύριοι και επιτρέψτε μας να γράψουμε φίλοι μας του ΔΣ του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, αυτό το σήμα και η ιστορία του χωριού, πρέπει να σας πεισμώσουν και αν είναι δυνατόν και αύριο να δώσετε την λύση που πρέπει.