Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

....φαπούλες

 - Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για το θέμα της αντικατάστασης δελτίων ποδοσφαιριστών και θα διαπιστώσετε πως πουθενά δεν γράφουν το κόστος για το κάθε δελτίο. Πάντως μέσα στην πανδημία το χαράτσι που επιβάλλουν οι ΕΠΣ είναι ντροπή, γιατί θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλα τα σωματεία πλήρωσαν για τις μεταγραφές που έκαναν τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά πρωταθλήματα δεν είχαμε. Αυτά γιατί δεν τα λέτε κύριε Ρέτσα και όσοι συμφωνείτε με το χαράτσι;
Θα μας πείτε ποτέ αν θα επιστραφούν στα σωματεία τα παράβολα για συμμετοχή, τα παράβολα για μεταγραφές, τα παράβολα για ....προπονητές των δύο τελευταίων χρόνων;;;; Αποφασίστε κύριοι, αν είσθε με τα σωματεία ή με την καρέκλα.

08-07-21
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Κ.Ι.Μ.Π. της Ε.Π.Ο., θα πρέπει άμεσα να προβείτε στην επανέκδοση / αντικατάσταση ΟΛΩΝ των δελτίων ποδοσφαιριστών που έχετε στη δύναμη σας, συμπληρώνοντας τις νέες αιτήσεις μεταβολών (παύση δελτίων αορίστου χρόνου και μετατροπή σε δελτία διάρκειας 1 έως 5 έτη).
Το κόστος των επανεκδόσεων θα γνωστοποιηθεί με νέα ανάρτηση.

19-07-21
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ /ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι ομάδες από τη Δευτέρα 26/07/2021 θα πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσουν σε επανέκδοση / αντικατάσταση δελτίων νέου τύπου. Σε αντίθετη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές μένουν σε αδράνεια και δεν θα μπορούν να αγωνιστούν. Τα δελτία παλαιού τύπου (χρώματος πορτοκαλί), δεν έχουν ισχύ.
Διευκρινίζουμε ότι :
- Τα  δελτία των ποδοσφαιριστών τα οποία θα αντικατασταθούν και  είναι αορίστου χρόνου, θα έχουν ισχύ μέχρι 30/06/2024.
- Τα δελτία ποδοσφαιριστών τα οποία θα αντικατασταθούν και είναι ορισμένου χρόνου, θα έχουν ισχύ μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο δελτίο.
Δικαιολογητικά για την επανέκδοση / αντικατάσταση των δελτίων ποδοσφαιριστών.
Τα δικαιολογητικά για την επανέκδοση / αντικατάσταση των δελτίων είναι: 
- Αίτηση μεταβολής ποδοσφαιριστή κατάλληλα συμπληρωμένη με απαραίτητα συμπληρωμένα τα πεδία ΑΜΚΑ και email ποδοσφαιριστή.
- Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
- Κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή.
- Φωτογραφία έγχρωμη για δελτίο.