Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μήνυμα

 - Τι να γράψουμε τώρα για σένα; Προφανώς πρέπει ν΄ απευθυνθούμε στον γιατρό σου και μάλιστα πολύ διακριτικά και να τον παρακαλέσουμε να πυκνώσει τις εξετάσεις και να σου αλλάξει την αγωγή, γιατί αυτή που ακολουθείς, παρουσιάζει παρενέργειες οι οποίες επιδεινώνουν την κατάστασή σου.
Μπορείς να συνεχίσεις τον πόλεμο εναντίον μας και να λες τις μπούρδες σου, εναντίον μας.
Εμείς δεν στηρίξαμε ποτέ την επιβίωσή μας, οικογενειακή ή επαγγελματική στον δικό σου κύκλο και το ξέρεις πολύ καλά.
Εμείς δεν χαρακτηρίζαμε ποτέ λαμόγια, ανθρώπους οι οποίοι κάποια στιγμή μας βοήθησαν, ενώ εσύ αυτό το σερβίρεις καθημερινά και μετά στηρίζεις επάνω τους τα πάντα. Χρησιμοποιείς το περασμένα ξεχασμένα, αφού κι αυτοί..... λαμόγιο σε αποκαλούσαν, αλλά έμαθες να πληρώνεις, δουλεύοντας τα πλυντήρια και έτσι όσο θα πληρώνεις θα έχει χειροκροτητές.
Εμείς ειλικρινά σ΄ ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνεις εναντίον μας, αλλά να ξέρεις πως αντέχουμε και δεν θα χρειασθεί να γίνουμε ούτε θηλυκές, ούτε αρσενικές πόρνες και φυσικά ποτέ ρουφιάνοι, με στόχο να δώσουμε άλλους και να καλύψουμε το τομάρι μας.
Δεν σε φοβόμαστε και θα είμαστε όρθιοι απέναντί σου. χωρίς να χρησιμοποιούμε ξένα μέσα μεταφοράς ή αναψυχής για να πουλήσουμε εφέ.....
Εμείς με το σαραβαλάκι μας, γιατί έτσι μας αρέσει κι ας λες εσύ ότι θέλεις.
Εσύ θα πληρώνεις και στο τέλος ξέρεις τι θα σου μένει στο χέρι.