Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα Κουμορτζί δήλωσε ο Μαρινάκης

Προβληματισμός
και ενίσχυση

Το όνομα του Μπενάρ Κουμορτζί βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης το... διέγραψε από τη λίστα, λέγοντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι η ομάδα δεν ασχολείται με τον άσο του Πανιωνίου!
Κατά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ μαζί με τον Σωτήρη Κομινάκη από το «Γ. Καραϊσκάκης», οπαδός των «ερυθρολεύκων» πλησίασε τους......
 δύο άντρες και απευθυνόμενος στον Κομινάκη είπε... παρακλητικά: «Να μην πάρουμε τον Κουμορτζί, είναι 8άρι και δεν κάνει για εμάς. Θέλουμε παίκτη να τρέχει».
Μην παίρνοντας απάντηση, επανέλαβε την τοποθέτησή του και στον Μαρινάκη, ο οποίος τον καθησύχασε: «Δεν υπάρχει θέμα Κουμορτζί, μην στεναχωριέσαι».


Προβληματισμός και ενίσχυση
Πάντως, η εμφάνιση της Πέμπτης δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ενίσχυση πρέπει να συνεχιστεί. Τα κεφάλια στα αποδυτήρια ήταν σκυμμένα και, αν και οι παίκτες και ο Έβαλντ Λίνεν από την πλευρά τους υπόσχονται περισσότερη δουλειά και βελτιωμένη εικόνα στη ρεβάνς, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση μελετά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της.
Τις τελευταίες ώρες ο Αλέξανδρος Τζιόλης φαντάζει όλο και πιο κοντά στο Λιμάνι, ενώ δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα του Λούκας της Λίβερπουλ λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της ομάδας και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανίζεται θετικός σε πιθανή μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά.
Στα υπόψη παραμένει και ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ της Πόρτσμουθ, ενώ παίζουν και τα ονόματα των Ουτάκα, Σάντα Κρουζ και Πάντελιτς, με τον πρώτο να ακούγεται και για τον Παναθηναϊκό.