Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Συγχαρητήρια


 - Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ,
αφού με το πανό....

...αποψή μας

 - Μπορεί όλες και όλοι να θεωρούν πλέον τελειωμένο το θέμα του πρωταθλητή, μετά το 2 - 2 στον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά δεν έχουμε την ίδια άποψη.
Αν αύριο κερδίσει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κερδίσει στην ΚΑΡΥΣΤΟ, τότε το πρωτάθλημα αρχίζει από την αρχή για τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.
Οι ομάδες αυτές έχουν μεταξύ τους παιχνίδια και ...

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης και τα ζευγάρια της επόμενης


Τετάρτη 09/02/2022 - 15:30 
Αλάτσατα-ΑΟ Χαλκίς  0 - 2
Ελλήσποντος-Μακρυκάπα  0 - 1
Απόλλων Ερέτριας-Λουκίσια   1 - 1....

Για απαντήστε κύριε Καλαθέρη.....

 - Κύριε Καλαθέρη αν θέλετε πείτε καθαρά, για να ξέρουν και οι δημότες, αν ο κύριος Σιόλας, είναι μαζί σας ή όχι.....
- Πείτε μας αν είσθε πλέον επικεφαλής της παράταξης με την οποία πήρατε μέρος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές;
- Πείτε μας πότε έγινε παραταξιακή τελευταία φορά;;;;;
Κύριε Καλαθέρη, είχατε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που τότε ήταν κυβέρνηση και δεν πήρατε ούτε το 5% . Πήρατε μόλις και....

....παντού και πάντα ο κ. Βελέντζας

 - Να κάνουμε και την κριτική μας, αλλά να γράφουμε και τα καλά για τους διαιτητές. Ο κ. Βασίλης Βελέντζας αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα κάνει Απόκριες με φίλους, αλλά στα γήπεδα της Εύβοιας, αλλά πάλι καλά που δεν έχει αγώνες την Καθαρά Δευτέρα, γιατί ακόμη και τον χαρταετό, θα τον πετούσε σε γήπεδο!!
Αγαπητέ κύριε Βελέντζα καλή Σαρακοστή και μπράβο σας, αφού ....

"....ο τριτοτέταρτος"!!!

 - Έλεος κύριε.....
Μέχρι που θα φτάσει το ψέμα σου και η συκοφαντία;
Τι άλλο θα κάνεις για να μπορέσεις να είσαι υποψήφιος δήμαρχος;;;
Πόσο ακόμη θα συνεχίσεις να συκοφαντείς την δημοτική αρχή;
Η δήμαρχος και όλα τα μέλη της παράταξής της, δεν θέλουν να "σου τα χώσουν", αν και ξέρουν πολλά, γιατί πίστευαν πως θα καταλάβεις πως άδικα χάνεις ....

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αντιπεριφερειάρχης
Ορεινής-Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής-Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαντζή είχε προγραμματισμένη συναντήση εργασίας και έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου. Είχε την ευκαιρία να θέσει υπόψιν του Υφυπουργού, σειρά θεμάτων  που αφορούν τη Δασική Πολιτική και την Κτηνοτροφία, τα οποία απασχολούν τις Αρχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να τον ενημερώσει για τις άμεσες επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και ειδικά, όπως αυτές διαφαίνονται με τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις. Ενημέρωσε τον Υφυπουργό και τους συνεργάτες του για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προτίθεται και δύναται να προβεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, σε ότι αφορά τη στήριξη της κτηνοτροφίας και των παραγωγών της και συζήτησε τις δυνατότητες παρέμβασης των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ προς  λύση...

...θα φάμε τσουρέκια!!!!

 - Καλή χρονιά να ευχηθούμε στον κύριο Νίκο Ρόγκα και στην πρόεδρο της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ κυρία Μαρία Κούτουλα, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ως τι κόβει την πίτα ο κ. Ρόγκας. Η πίτα ήταν της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και όχι της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Η κυρία Κούτουλα η οποία είναι πρόεδρος είναι υπεράνω και δεν ψάχνει την δημοσιότητα, σε αντίθεση με τον....

Ενημέρωση σχετικά με την ποιότητα του νερού και το ζήτημα της υδροδότησης στον οικισμό «Πανόραμα»

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), κατόπιν αποστολής δείγματος νερού από οικία στον οικισμό «Πανόραμα» της Δ.Ε. Ληλαντίων του Δήμου Χαλκιδέων για έλεγχο σε ανεξάρτητο διαπιστευμένο χημικό εργαστήριο, σας ενημερώνει ότι:
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων των παραμέτρων ποιότητας προκύπτει ότι, η ποιότητα του νερού βρίσκεται εντός των νομοθετημένων ορίων περί ανθρώπινης κατανάλωσης, γεγονός που καθιστά το νερό φυσιολογικό προς πόση. Σε κάθε περίπτωση, θα παρακολουθείται συνεχώς η ποιότητα του διατιθέμενου νερού.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, όσον αφορά στην υδροδότηση του οικισμού «Πανόραμα», ο....

...γιατί να μην ελπίζει;;;

 - Ο προπονητής της ομάδας ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ κ. Δημήτρης Ακριτίδης, μπορεί να μην είναι θαυματοποιός, αλλά ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και το υπηρετεί με αξιοπρέπεια, φροντίζοντας η ομάδα του να παλεύει και αν το αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία.
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και λέει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να είναι εκεί στις προπονήσεις, ώστε ....

Θ. Πλεύρης: Αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν, δεν έχουν θέση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ο Κάποιος που αρνείται την επιστήμη του, δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», ανέφερε για τους ανεμβολιάστους υγειονομικούς ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη, αποκάλυψε πως βρίσκεται υπό επεξεργασία διάταξη που ορίζει ως τυπικό προσόν, για να παρέχει κάποιος τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ, τον εμβολιασμό. «Η θέση του Υπουργού Υγείας, που έχει εισέλθει στην κυβέρνηση, είναι ότι οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται, δεν πρέπει να παραμείνουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Οι ήρωες της πανδημίας

Από την άλλη, ο Υπουργός Υγείας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Δυστυχώς ο πόλεμος δεν λέει να σταματήσει και για μια ακόμη φορά σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό, σκοτώνουν παιδιά και δημιουργούν χιλιάδες νέους πρόσφυγες. Γιατί; Γιατί απλά οι μεγάλοι κάτι θέλουν να κερδίσουν και ματώνουν τα χέρια τους, με αίμα αθώων ανθρώπων. Ας τελειώσει θεέ μου αυτός ο πόλεμος, ας σταματήσουν οι καταστροφές στην....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 5-6/3/2022

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/22 15:30 ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ -ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/22 15:30 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/22 15:30 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-  ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΛΟΧ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/22 15:30 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ Ν ΛΑΜΨΑΚΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/22 15:30 ΣΚΕΠΑΣΤΗ- ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ....

Ορισμοί διαιτητών για αγώνες Σαββάτου 5 Μαρτίου 2022


Α' Ερασιτεχνική
15:30 ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ- ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ Ερέτριας 
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜ. ΔΑΛΛΑΣ ΚΩΝ.- ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ.

15:30 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Δημ. Στ. Χαλκίδας 
ΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡ.

15:30 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ -ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ Καλοχωρίου/Παντειχ 
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ. -ΧΡΥΣΕΛΗΣ Γ.- ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ....

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Έτσι θα πάμε.....

 - Έτσι θα πάμε, αφού έτσι το θέλετε. 
Πριν από λίγη ώρα, πήραμε ένα ακόμη μήνυμα, από άνθρωπο ο οποίος είναι δίπλα μας, αλλά έπρεπε να μας μεταφέρει, αυτά που του είπαν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να μας πιέσουν, για να σταματήσουμε τα σχόλια εναντίον τους και να μην κάνουμε θετικές αναφορές προς την κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, αλλά και προς τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό.
Εμείς συνεχίζουμε. Έτσι θα πάμε όσο έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
Στηρίζουμε ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε και όχι στους δήθεν και αυτούς που βγάζουν κακία και μίσος, όταν δεν μπορούν ν΄ αντιμετωπίσουν την αλήθεια.
Εδώ και ένα χρόνο, προσπαθούν να μας βάλουν....

Γ’ Εθνική: Πάνω από 2.000 παίκτες έχουν αγωνιστεί!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στους επτά ομίλους με λίγες πλέον εκκρεμότητες, παρά τα προβλήματα της πανδημίας. Με τα παιχνίδια που διεξήχθησαν την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ξεπέρασαν τις 2000!
• Έχουν διεξαχθεί 629 αγώνες, ενώ άλλοι 31 κατακυρώθηκαν χωρίς να διεξαχθούν μετά την αποχώρηση του Αμβρακικού Λουτρού και του Αετού Μακρυχωρίου. ....

Κορονοϊός: 16.060 νέα κρούσματα, 56 θάνατοι, 389 διασωληνωμένοι.

361 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου COVID-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 16.060, εκ των οποίων 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.486.262 (ημερήσια μεταβολή +0,7%), εκ των οποίων 49,5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 255 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.077 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενείς με COVID-19 είναι 56, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.092 θάνατοι. Το 95,1% είχε υποκείμενο...

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 27 ΒΑΘΜ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 34 ΒΑΘΜ

 - Κανένα άγχος δεν έχουν οι δύο ομάδες και πιστεύουμε πως θα παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν και όπου βγει, αφού πλέον όλα θα εξαρτηθούν και από τ΄ αποτελέσματα που θα...

ΣΚΕΠΑΣΤΗ 24 ΒΑΘΜ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 13 ΒΑΘΜ

 - Όσοι διαδίδουν πως η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα είναι αδιάφορη σ΄ αυτόν τον αγώνα, κατά την άποψή μας, κάνουν μεγάλο λάθος. 
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα παίζει για την νίκη σε όλους τους αγώνες, γιατί δεν θέλει να την δείχνουν με το δάχτυλο.
Η ομάδα του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ θέλει....

...σφηνάκια

 - Τώρα τι να γράψουμε εμείς;
Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, επιστρέφει από το Μαϊάμι στην Ελλάδα, για λίγες μέρες και για καλό οικογενειακό σκοπό.
Καλώς να έρθει και να του δοθεί η ευκαιρία να ....

Μια γροθιά......


 - Πάλι τα ίδια και τα ίδια;
Είναι δυνατόν κάποιοι τύποι να προσπαθούν εδώ και μήνες να βάλουν την διχόνοια μεταξύ της δημάρχου και συνεργατών της, αλλά και μεταξύ μελών της Δημοτικής Αρχής;
Αυτή την φορά στο στόχαστρό τους η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη.
Αφού έσπασαν τα μούτρα τους και δεν κατάφεραν κάτι εναντίον του Βασίλη Γουρνή και του Μπάμπη Κώσταρου, θέλουν θύμα τους την κυρία Αϊδίνη.
Προσπαθούν με τα παπαγαλάκια τους να μειώσουν την προσωπικότητα της προέδρου, αφού τους ενοχλεί το έργο της στον ΔΟΑΠΠΕΧ και έτσι να ικανοποιήσουν και τις απαιτήσεις της κυρίας η οποία έχει μπει από τους δημότες, στο περιθώριο της....

ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ 8 ΒΑΘΜ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 30 ΒΑΘΜ

 - Προφανέστατα ο ΛΗΛΑΣ είναι η ομάδα που καίγεται για βαθμούς, ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  πλέον μοντάρει την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, αφού οι ελπίδες για να κατακτήσει την πρώτη θέση, έχουν ουσιαστικά χαθεί εδώ και πολύ καιρό.
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ ξέρουν την ανωτερότητα του αντιπάλου και σέβονται....

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 
ΚΑΝΗΘΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
         Σας προσκαλούμε εις την τελετή Υποδοχή  των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ενδόξων, Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο εις την πόλη μας το Σάββατο 05 Μαρτίου  2022 συμφώνως προς το ακόλουθο  πρόγραμμα.
06:00μμ Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων στα προπύλαια του Ιερού μας Ναού, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας  και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός,  χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ Χρυσοστόμου. 
 Κυριακή 06 Μαρτίου 2022 και ώρα 07:00πμ ο Όρθρος & Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. ..

....η άποψή μας

 - Η άποψή μας είναι ξεκάθαρη και όταν έρθει η ώρα θα δούμε αν αυτή η άποψή μας θα δικαιωθεί.
Ο Φάνης Σπανός είναι ο Περιφερειάρχης και θα συνεχίσει να είναι και μετά την λήξη της σημερινής θητείας, για μία ακόμη 5ετία, αφού θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Η Έλενα Βάκα είναι η δήμαρχος Χαλκιδέων, αφού στις εκλογές του 2019 άφησε πίσω της, τους....

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ 18 ΒΑΘΜ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 9 ΒΑΘΜ

 - Αν η ΑΙΔΗΨΟΣ κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ, τότε θα φτάσει στους 21 βαθμούς και σε ποσοστό 95% θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία, αφού θα απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του, αφού είναι μέσα στην ζώνη που....

4η Ειδική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας
πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022 στην πόλη της Λαμίας, για
την εκλογή νέων εκπροσώπων της παράταξης: "Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση
- Απόστολος Γκλέτσος", στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς
Ελλάδας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας εξέλεξε για τη δεύτερη θέση του...

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Η  Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ  ενημερώνει όλα  τα σωματεία της,  ότι οφείλουν  να προβούν   έως  τις  30.06.2022  στην  τροποποίηση  του  καταστατικού  τους,   με  σκοπό  την  προσαρμογή  του  στα  άρθρα  3, 5, 14, 22  και  24  του  νόμου  2725/1999  (Α΄121).
   Σε  διαφορετική  περίπτωση,  αίρεται  αυτοδικαίως η  ειδική αθλητική αναγνώριση,  που είτε  έχει  χορηγηθεί  σύμφωνα  με  τα άρθρα  8  και 28 του  ν 2725/1999,  είτε  λογίζεται ..

.....φαπούλες

 - Επειδή τα παπαγαλάκια κατηγορούν την κυβέρνηση και λένε πως καταστρατηγήθηκε ο εκλογικός νόμος για την αυτοδιοίκηση και έτσι στην Περιφέρεια και στον Δήμο Χαλκιδέων κάνουν ότι θέλουν χωρίς να έχουν πλειοψηφία!!!
Αγαπητά παπαγαλάκια, δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά η ανικανότητα των φίλων σας, οι οποίοι λένε όχι σε όλα και....

ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ 8 ΒΑΘΜ - ΔΡΟΣΙΑ 17 ΒΑΘΜ

 - Κάτι θα θελήσει να προσθέσει σε βαθμούς από αυτόν τον αγώνα το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ αλλά να δούμε αν θα τα καταφέρει με αντίπαλο την ΔΡΟΣΙΑ.
Στους πάγκους των δύο ομάδων δύο εμπειρότατοι και από τους καλύτερους προπονητές, ο κ. Ακριτίδης για τους γηπεδούχους και ο κ. Λάμπρου για τους φιλοξενούμενους.
Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς αφού είναι μαζί με τον ΛΗΛΑ, στις δύο τελευταίες θέσεις με 8 βαθμούς και θέλουν να....

1507: 24ωρη γραμμή επικοινωνίας με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας υπενθυμίζει ότι, με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας της υγείας των δημοτών και των εργαζόμενων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, έχει δημιουργήσει την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1507 με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
Οι πολίτες, προκειμένου να διευκολύνουν τη ροή αποκομιδής των απορριμμάτων και το έργο των εργαζομένων, μπορούν να καλούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για ζητήματα που αφορούν στην καθαριότητα, την ανακύκλωση και τη φροντίδα της γειτονιάς τους και του Δήμου μας.
Για το λόγο αυτό αναρτώνται σε όλες τις στάσεις αστικής συγκοινωνίας, αφίσες με την 24ωρη γραμμή και όλους τους τρόπους επικοινωνίας με την Υπηρεσία Καθαριότητας....

Υπογραφή σύμβασης για το έργο αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου του Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι) της Δ.Ε. Ληλαντίων

Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση υφιστάμενων υποδομών κοινόχρηστου χώρου παραλιακού μετώπου Μπουρτζίου Δ.Ε. Ληλαντίων Δήμου Χαλκιδέων, κατόπιν θεομηνίας της 8 και 9/8/2020», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου.
Το ανωτέρω έργο, συμβατικού ποσού 793.523,94 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), αφορά στην αποκατάσταση των υποδομών του παραλιακού μετώπου του Μπουρτζίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου Ληλαντίων και ....

....σουτάκια

 - Φανταστείτε τι θα γινόταν αν σήμερα η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ "ξεχνούσε" να ορίσει διαιτητές στον αγώνα ΕΡΕΤΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και αύριο πήγαιναν οι ομάδες στο γήπεδο και δεν υπήρχαν διαιτητές. Χαμός θα γινόταν.  Κι όμως στο ότι δεν είχαν ορισθεί διαιτητές στους αγώνες των Μικτών ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, δεν άνοιξε μύτη!!!!! Ούτε ένα δελτίο τύπου από την ΕΠΣΕ, ούτε μια επιστολή διαμαρτυρίας προς ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 39 ΒΑΘΜ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 14 ΒΑΘΜ

 - Κοιτάξτε να δείτε σύμπτωση τώρα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε κερδίσει 3-1 μέσα στην Νέα Λάμψακο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και την ίδια αγωνιστική η ΕΡΕΤΡΙΑ έχανε με 3 - 1 μέσα στην Μακρυκάπα.
Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας για καμία από τις δύο ομάδες και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, γιατί ο Γιώργος Κρόκος είναι καλός προπονητής και πονηρούλης και μπορεί να κάνει την ζημιά μέσα στο στάδιο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι καλή ομάδα, αλλά υπάρχει ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Τελικά θα διαβάσουμε ή θ΄ ακούσουμε κανέναν καλό λόγο από την αντιπολίτευση του Δήμου Χαλκιδέων και τα παπαγαλάκια τους, γι΄ αυτό που κατάφερε η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα ή όχι;
Γλύτωσαν οι τσέπες των Δημοτών τα εκατομμύρια που θα χρεωνόταν με το δάνειο για την Δημοτική αγορά, όπως το είχε προγραμματίσει η διοίκηση Παγώνη/Καθαροσπόρη!!!
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο θα πούνε, αλλά οι δημότες ξέρουν πως το δίδυμο Παγώνης/Καθαροσπόρης μας έλεγαν πως το έργο της....

ΕΡΕΤΡΙΑ 36ΒΑΘΜ. - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 37ΒΑΘΜ

 - Ένας βαθμός χωρίζει την ΕΡΕΤΡΙΑ από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το Σάββατο στο γήπεδο της Ερέτριας, για να δούμε ποια από τις δύο θα μπορέσει να συνεχίσει να ζει το όνειρο, της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Στον αγώνα του Α΄ γύρου η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είχε κερδίσει με 3 - 1. 
Πάντως εκτός από την νίκη, υπάρχει....

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΝΗΘΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
         Σας προσκαλούμε εις την τελετή Υποδοχή  των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ενδόξων, Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την νήσο Λέσβο εις την πόλη μας το Σάββατο 05 Μαρτίου  2022 συμφώνως προς το ακόλουθο  πρόγραμμα.
06:00μμ Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων στα προπύλαια του Ιερού μας Ναού, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας  και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός,  χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ Χρυσοστόμου. ..

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας φτάνουν οι εικόνες από την Ουκρανία, έχουμε και εικόνες από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι οποίες μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Είναι απίστευτο, αλλά και τραγικό να είναι υποχρεωμένοι όσοι παρακολουθούν την συνεδρίαση να βλέπουν την αφίσα με τον Κασιδιάρη, όση ώρα μιλάει περιφερειακός ο οποίος είναι προφανώς με τον....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Χαλκίδας του ΚΚΕ οργανώνουν το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις, με σύνθημα: «Συναγερμός - Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας - Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ»
 
Παρασκευή 4/3 ώρα:06.30 εξόρμηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας επικεφαλής Κατσαρός Δημήτρης μέλος του Τ.Γ. Εύβοιας του ΚΚΕ,
Την ίδια μέρα σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος στις 19.00 , ομιλητής Κ.Μπάτσικας , Γραμματέας της Ε.Π. Ανατ. Στερεάς κ’ Εύβοιας του ΚΚΕ...

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, από ώρα 09:00 έως ...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ο γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ξεκίνησε την έρευνα για εγκλήματα στην Ουκρανία

Ο γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) χθες Τετάρτη το βράδυ την έναρξη της διενέργειας έρευνας για την κατάσταση στην Ουκρανία, όπου καταγγέλλεται ότι διαπράττονται εγκλήματα πολέμου, αφού έλαβε το πράσινο φως 39 κρατών μελών του διεθνούς θεσμού.

«Ειδοποιώ το προεδρείο του ΔΠΔ για την απόφασή μου να αρχίσει αμέσως να διενεργήσει έρευνα για την κατάσταση» στην Ουκρανία, ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας, ο Βρετανός Καρίμ Καν, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα των υπηρεσιών του. «Το έργο μας για τη συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων άρχισε», πρόσθεσε.

Ανάμεσα στις χώρες που συγκέντρωσαν τη διενεργούμενη έρευνα είναι όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελβετία, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, καθώς ..

...σφηνάκια

 -  Παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε πως ο κ. Αναγνωστάκης μόλις μπήκε στην αίθουσα πήρε τον λόγο για να πει πως στην ψηφοφορία για εκλογή μέλους στην οικονομική επιτροπή, έπρεπε να ψηφίσει μόνο η παράταξη του κυρίου Γκλέτσου και όχι οι άλλες παρατάξεις.
Κύριε Αναγνωστάκη, πως είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιο λάθος οι ....

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, στην διεθνή έκθεση NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS EUROPE μέσω ενός πληροφοριακού περιπτέρου ανάδειξης και προβολής των βιολογικών και φυσικών προϊόντων της Περιφέρειας, καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία βιολογικών προϊόντων (τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών) και οι οποίες έχουν έγκυρα πιστοποιητικά υγείας εξαγωγών προς τρίτες χώρες, να αποστείλουν τα παρακάτω από 1-5 κωδικούς προϊόντων και έως 3 τεμάχια ανά κωδικό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή και την...

...η άποψή μας

 - Τελικά έχει δίκιο ο λαός που λέει όσα λέει.
Όσο κι αν προσπαθεί, αυτός που χαρακτηρίζει βλάκες και ηλίθιους τους εκλεγμένους από τον λαό, να μειώσει την προσωπικότητα δημάρχων, αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Οργανισμών και επιχειρήσεων, δεν θα καταφέρει τίποτα και το κυριότερο δεν θα τους κάνει να υποκύψουν στα θέλω του.
Βλάκας και ηλίθιος είναι αυτός που δεν.....

Εθιμοτυπική επίσκεψη

 Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας και του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας στη Δήμαρχο Χαλκιδέων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, ο νέος Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, Υποστράτηγος ΠΣ Δημήτριος Καρασαββίδης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Εύβοιας, Πύραρχος κ. Περικλής Κουλκουβίνης.
Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος τους συνεχάρη για...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Χαλκίδα, 02 Μαρτίου 2022
Ν.Π.Δ.Δ.  Δήμου Χαλκιδέων Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) (αντί για σήμερα  Τετάρτη 2/3), θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο: ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία..

....φαπούλες

 - Πόσα χρόνια είχε να πέσει άσφαλτος στους δρόμους της Χαλκίδας. Πόσα χρόνια είχε να πέσει άσφαλτος στους δρόμους του Ληλαντίου και των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων;
Ας μας το πει ο κύριος Καθαροσπόρης, ο οποίος υπήρξε αντιδήμαρχος έργων για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, αφού ήταν και με τον Παγώνη και με τον Ζεμπίλη!!!!
Τώρα είδαν...

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και τον Σύλλογο «Χαραυγή»

Συνάντηση με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Παππά και με τον Πρόεδρο και μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Χαραυγή» πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ευαίσθητο και ιδιαίτερο ζήτημα της άναρχης κι αυθαίρετης εγκατάστασης ομάδων Ρομά και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί στην περιοχή.
Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας, η ανάγκη ....

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος σε οδούς από τον Δήμο Χαλκιδέων

Συνεχίζεται, από ειδικό συνεργείο, το έργο «Επείγουσες αποκαταστάσεις στον Δήμο Χαλκιδέων, λόγω του έντονου καιρικού φαινομένου Μπάλλος», το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και περιλαμβάνει εργασίες επισκευής του οδοστρώματος σε οδούς του Δήμου Χαλκιδέων και συγκεκριμένα στις οδούς:
Βενιζέλου
Χαϊνά
Νεοφύτου
Κόμβος Αγίου Στεφάνου...

....σουτάκια

 - Συγχαρητήρια στα παιδιά των Μικτών Εύβοιας Κ15 & Κ17 και στους προπονητές τους, για τις νίκες τους επί των αντίστοιχων της Φθιώτιδας. Αυτά τα παιδιά αξίζουν μιας καλύτερης μεταχείρισης, αφού λέμε πως είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν στο γήπεδο από τις 09:00 το πρωί και να φεύγουν νύχτα, επειδή....

Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η 
οποία, σύμφωνα με α) το άρθρο 67 του ν. 4830/2021, β) την αρ. 642 εγκύκλιο ΥΠΕΣ (αρ. πρωτ. 69471/24.09.2021 ΑΔΑ: 65ΒΓ46ΜΤΛ6-Ο0Ε) και γ) την αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.10343/18.02.2022 (ΦΕΚ Β’ 766) Κ.Υ.Α., θα πραγματοποιηθεί:
• 1) δια ζώσης ,για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του αρθ. 9 και νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9, της προαναφερθείσας ΚΥΑ και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς
• 2) και με απομακρυσμένη σύνδεση, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), για όσους δεν είναι πλήρως... εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο ή δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία, την Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου

Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα

 
Με χαρά πληροφορήθηκα την ένταξη στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, και του  έργου της ανάπλασης εμπορικών δρόμων της Χαλκίδας, με την ονομασία "Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου" που περιλαμβάνει τις οδούς Περικλέους Σταύρου, Αντωνίου, Νεοφύτου, Κριεζώτου, Γαζέπη, Παπαδημητρίου, Παπαναστασίου. 
Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, εντάξαμε τη συμμετοχή του Δήμου στο έργο της Δημοτικής Αγοράς (4.400.000 ευρώ) σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αποφεύγοντας ....

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας και του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου

Την ένταξη προς χρηματοδότηση του έργου «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (Open Mall) ΧΑΛΚΙΔΑΣ» - «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», πέτυχε ο Δήμος Χαλκιδέων.
Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει 2 έργα:
1. Το έργο «Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας», το οποίο ήδη υλοποιείται, έχει συμβατικό προϋπολογισμό 7.400.000 ευρώ. Από το ποσό αυτό, 3.000.000 ευρώ έχουν εξασφαλιστεί από το Π.Δ.Ε της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ για το υπόλοιπο ποσό των 4.400.000 ευρώ ο Δήμος Χαλκιδέων έχει προεγκεκριμένο δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί και ανάπλαση .....

«Μνημείο ανοησίας»

«Μνημείο ανοησίας η ανακοίνωση της εναπομείνασας διοίκησης της ΕΠΟ»

«Μνημείο ανοησίας» χαρακτηρίζεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού η θέση που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΠΟ, όπου κάνει λόγο για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, με αφορμή διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για την οπαδική βία. Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο καμία νέα διάταξη που αφορά την ΕΠΟ και ότι απλώς γίνεται αναφορά στην παράγραφο του αθλητικού νόμου που έχει...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Το μπάχαλο που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι πλέον φανερό.
Χθες είχαμε αγώνες των Μικτών Εύβοιας - Φθιώτιδας στο Ενωσιακό γήπεδο .
Εκεί ήταν οι αποστολές Κ15 & Κ17, αλλά δεν ήταν οι διαιτητές. Όχι επειδή καθυστέρησαν στο δρόμο, όχι γιατί είχαν άλλες υποχρεώσεις, αλλά επειδή απλά δεν είχαν ορισθεί διαιτητές γι΄ αυτούς τους αγώνες!!!!
Μιλάμε για πολύ οργάνωση. Μιλάμε για μεγάλο σεβασμό προς τα νεαρά παιδιά που πήγανε να παίξουν ποδόσφαιρο και ο αγώνας ξεκίνησε αντι....