Σάββατο 25 Μαΐου 2019

"Αύριο η σειρά σας"

 Η υποψήφια δήμαρχος Έλενα Βάκα 
ήταν στο στάδιο της Χαλκίδας, ...

ΤΕΛΙΚΟΣ Νέων ΕΠΣΕ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  17:45
Τελικο
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ- ΑΟ ΑΓ ΛΟΥΚΑ/ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ  - 0    
  
Πρωταθλητές 2018-2019
οι ΝΈΟΙ της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ
Δημ. Στ. Χαλκίδας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΚΗΡΥΚΟΣ ΙΩΑΝ. - ΚΑΡΑΒΑ ΕΛ. - ΜΟΥΡΤΙΚΑΣ ΔΗΜ.


Καλός άνθρωπος!!!!!!

Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τελικά ψηφίζουν αύριο οι δημότες. 
Ψηφίζουν ένα καλό παιδί; 
Ψηφίζουν έναν καλό άνθρωπο;
Ψηφίζουν κάποιον επειδή τους κάνει παρέα..

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ


Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Βέλγιο 1-2

Στάθηκε καλά και πάλεψε απέναντι στο ισχυρό Βέλγιο που βρίσκεται και αρκετά ψηλότερα στην κατάταξη της UEFA, η Εθνική των Γυναικών, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σε διεθνές φιλικό στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα. Σκόρερ του ελληνικού γκολ η Δανάη Σιδηρά στο 83'  με υπέροχο μακρινό σουτ.
Το Βέλγιο προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (7΄) με τη Βαν Κερκόφεν και ...

Εσείς τα λέγατε κύριε Ψαθα

Εμείς δεν γράφουμε ψέματα κύριε Ψαθά. 
Φίλες και φίλοι...

Καλημέρα στο Μπουρτζι

Μακάρι ο Θεός και οι Άγιοι να βάλουν το χέρι τους και να βοηθήσουν ...

Η ζωή δεν σταματά

Τίποτα δεν σταματά μόνο και μόνο επειδή έχουμε εκλογές.
Γράψαμε πως Σύλλογοι οι οποίοι δεν έχουν πλέον δραστηριότητες και φυσικά επειδή απλά δεν είχαν καμιά οικονομική ενίσχυση από την δημοτική αρχή, θα είναι έτοιμοι πλέον να επανέλθουν στην ενεργό δράση, από τον Φθινόπωρο, αλλάζοντας τα πάντα στα χωριά τους.
Οι νέες και οι νέοι θα έχουν πλέον κάτι το οποίο αγαπάνε και φυσικά θα ....

Ο ξενώνας στην Στενή

  Τελικά ακούσατε τίποτα;
Σας είπε κάτι ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, για τον ξενώνα στην Στενή, που ξεκίνησε επί χούντας και έμεινε κουφάρι;
Εμείς πάντως απάντηση δεν πήραμε, όταν γράψαμε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τον δώσει με παραχώρηση σε ΜΚΟ ώστε να τον ολοκληρώσει και να τον...

Υπάρχει θέμα κύριοι

Αυτά που συμβαίνουν εδώ και περίπου 2 μήνες στο Δήμο Χαλκιδέων δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν σε τέτοιο βαθμό. Προσπαθεί η δημοτική αρχή Παγώνη να κάνει κάθε είδους ρουσφέτι για να εξασφαλίσει την ψήφο κάποιων δημοτών τους οποίους πιθανόν θεωρεί ανόητους.
Χωρίς καμία απολύτως μελέτη, υλοποίησε οργανωμένα ένα σχέδιο που ετοίμαζε προφανώς από την μέρα που ανέλαβε τον Δήμο ή έστω τα δύο ....

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες η προεκλογική περίοδος έκλεισε στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και τώρα οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση ν΄ αφήσουν τους πολίτες ήσυχους ώστε ν΄ αποφασίσουν με ηρεμία. Τέλος χρόνου λοιπόν και στις αλήθειες και στα ψέματα Τα ψέματα πάντως ήταν περισσότερα από τις αλήθειες και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

- Σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο, δυστυχώς μπλέξαμε πολλά πράγματα μαζί...

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Φάνης Σπανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Λαμία έκλεισε τον κύκλο των προεκλογικών του ομιλιών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός. 
Ο Φάνης Σπανός, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, μίλησε τόσο για το έργο της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, όσο και για τη Στερεά της νέας εποχής.  
Μεταξύ άλλων τόνισε πως μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες του προγράμματος είναι η διοικητική αναβάθμιση της Στερεάς Ελλάδας διεκδικώντας το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας, τη νέα αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και έργα υποδομής και διασύνδεσης, καθώς και....

Γιώργο, χάσαμε...

Είναι αλήθεια πως ο ΣΎΡΙΖΑ επισημοποιησε την στήριξή....

Έλενα Βάκα

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το περασμένο φθινόπωρο ξεκίνησε μία μεγάλη, είναι αλήθεια, προεκλογική περίοδος που αφορά στις εκλογές της Κυριακής. Μέσα σε αυτούς τους μήνες, οι επικεφαλής των συνδυασμών και οι υποψήφιοι σύμβουλοι προσπαθήσαμε, με τις μεγάλες ή μικρότερες διαφορές μας, να σας παρουσιάσουμε ποιοι είμαστε και τι....

Σωστός......


Καλέ μας άνθρωπε

Καλέ μας άνθρωπε, ξέρεις εσύ και από γλάστρες και από τρωκτικά. Δεν είναι τίποτα τυχαίο.
Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά πως κάποια πράγματα φέρνουν κοντά τα τρωκτικά, τις γλάστρες, τα μπουμπούκια, αλλά και την κάθε μορφή εξουσίας.
Μεγάλο παράδειγμα, πως εσύ καλέ...

Πάρτε απόδειξη

Ιστοσελίδα γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού η οποία στηρίζει με πάθος Παγωνη και λίγο λιγότερο Καθαροσπορη, προχώρησε σε μέτρηση ζητώντας από αναγνώστες και ακροατές να δηλώσουν ποιον θα ψηφίσουν για δήμαρχο Χαλκιδέων.
Η κυρία Βάκα δεν μίλησε ποτέ στον ραδιοφωνικό σταθμό!!!!
Δείτε αποτελέσματα
ΨΗΦΙΣΑΝ  274
ΒΑΚΑ 135    49%....

Φάνης Σπανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε χθες η προεκλογική ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού. 
Ο Φάνης Σπανός, παρουσία εκατοντάδων πολιτών, μίλησε για τα πεπραγμένα της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, καθώς και για τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας. Ανέφερε πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής και προγραμματισμένης δουλειάς.  
Έκανε λόγο σε έργα και δράσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στον Νομό της Εύβοιας όπως το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, που θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα έργα του Νομού, καθώς και πολλά ακόμα. 
Αφού κάλεσε δίπλα του όλους τους υποψηφίους συμβούλους, απευθύνθηκε ....

Πάνω του!!!!!

Κύριε Παγωνη, γιατί ο ένας πάνω στον....

Καλωσόρισες Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ομάδα άρχισε την προετοιμασία της στο φιλόξενο Άπελντοορν της Ολλανδίας ενόψει του φιλικού παιχνιδιού στην Τουρκία (30/5, Αττάλεια) και ιδίως των αγώνων της με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) για την προκριματική φάση του EURO 2020.
Στην αποστολή συμμετέχουν δεκαπέντε....

Αστειάκι

Όταν ένας βουλευτής λέει "ψηφίστε όποιον θέλετε για δήμαρχο", θα πρέπει να μας πει γιατί αυτός και ο μηχανισμός του στηρίζει κάποιους δημάρχους, όχι μόνο με ....

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ TΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ 88η  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου Δ/Ν Χαλκίδας για την ανάδειξη αντιπρόσωπων στην 88η ΓΣ  της ΔΟΕ που θα εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την επόμενη διετία 2019-2021.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν, μας ψήφισαν και ανέδειξαν την ΑΣΕ 2η δύναμη σε αυτές τις εκλογές με δύο αντιπρόσωπους στη ΔΟΕ. 
Θα συνεχίσουμε όπως μας ξέρετε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων, αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας. To περιεχόμενο της πάλης μας στρέφεται  σταθερά ενάντια στη....

Φάνη καλημέρα

Ξέρουν όλες και όλοι πως πιστεύαμε και πιστεύουμε όλοι στον αντιπεριφερειάρχη μας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και πως σε καμία ...περίπτωση δεν θα θέλαμε να μην είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης μας.
Εμείς ποτέ δεν βρεθήκαμε απέναντί του και για κανέναν απολύτως λόγο.
Θα μας επιτρέψει όμως να γράψουμε την άποψή μας κι ας μας παρεξηγήσει κι ας θυμώσει.
Εμείς αυτιά δεν χαϊδεύουμε.
Χθες είχε την.....

Βλέπουν πρόοδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ή μας κάνουν πλάκα

ΕΠΟ - Δελτίο Τύπου 
Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική  Επιτροπή της  Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία  του κ. Μπιορν Βάσαλο, διευθυντή του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA, του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA  κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτρ. Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Ιβάν Βέλα. Για θέματα της Κ.Ε.Δ. στη συνεδρίαση παρέστη ο κ. Β. Μ. Ντε Μέλο Περέιρα.

Στην έναρξη της συνεδρίασης γνωστοποιήθηκε στα μέλη της Ε.Ε. επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA κ. Φάτμα Σαμούρα και αναλύθηκαν σχετικά, από τον κ. Βάσαλο, οι....

Ρωτάτε;;;;;

Ραδιοφωνατζής έμπειρος στο χώρο, δεν πρέπει να λέει και να ξελέει, ούτε να λέει ναι σε όσα λέει ο Καθαροσπόρης, αλλά ναι και σε όσα λέει ο Παγώνης και να ζητάει απαντήσεις από την Βάκα!!!
Μόνος του μιλούσε για απευθείας αναθέσεις 500.000 ευρώ, μόνος του έλεγε για αναθέσεις και φωτογραφικούς...

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Οι δημότες έζησαν μια χαμένη 5ετία με τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Ψαθά και αυτό δεν θα το ξεχάσουν, επειδή ο δήμαρχος τους λέει πως δεν έκανε τίποτα για το χωριό τους, αλλά θα τα κάνει την επόμενη 4ετία και γι΄ αυτό ζητάει την ψήφο τους.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα πρόσωπα που θέλουν να παραμείνουν τοπάρχες του κυρίου Ψαθά και φτάνουν στο σημείο να μην μιλούν  για έργα, αλλά για τον καλό άνθρωπο!!!
Κυρίες και κύριοι για δήμαρχο θα ψηφίσουν οι δημότες και....

Τα Ψαχνά ψήφισαν Γκόγκου

Χαμόγελα αισιοδοξία 
και πίστη για την νίκη, 
από την υποψήφια....

Αγώνας ψυχολογίας

Τώρα μπορούμε να το γράψουμε και να το ξεκαθαρίσουμε. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση παίζει μεγάλο και σημαντικό λόγο η ψυχολογία των υποψηφίων, αλλά και των ψηφοφόρων.
Σ΄ αυτές τις εκλογές κάποιοι υποψήφιοι μπήκαν με την ψυχολογία στα ύψη και σήμερα δεν την διαθέτουν, αφού την κατέκτησαν οι ....

Η ομιλία της κυρίας Βάκα


Αντώνης Κωνσταντίνου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Κωνσταντίνου με το ψηφοδέλτιο της κυρίας Έλενας Βάκα για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Δίνει την δική του μάχη για τον σταυρό προτίμησης, καθαρά και έντιμα έχοντας εμπιστοσύνη στους πολλούς φίλους του.
Θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο και περισσότερο μπορεί στους δημότες, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας και ως άνθρωπος ο οποίος έχει μεγάλη....

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ψύχραιμα. Δύο μέρες και η σημερινή απέμειναν και θ΄ αποφασίσει ο λαός για όλα. Οι υποψήφιοι ξέρουν πως μέχρι να ψηφίσει κι ο τελευταίος πολίτης ψηφοφόρος, θα πρέπει να έχουν ανοιχτά μάτια κι αυτιά. 

- Χθες είχαμε στα Ψαχνά την κεντρική ομιλία της ......

Αντώνης Βουρδάνος


Γκαλούφα Καίτη


Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Σήμερα η Τζοβάννα Γκόγκου


Όταν έχεις τέτοιους φίλους.....

Αγαπητέ δήμαρχε κύριε Ψαθά, μην ψάχνεις την αιτία. Ο λαός λέει πως αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς. 
Επειδή ένας από αυτούς βρίζει και.....

Πολύ γέλιο

Εμείς Κωλοτουμπες δεν κάνουμε. 
Όλοι γνωρίζουν τι θέλουμε σε δήμους της Εύβοιας και δεν θ αλλάξουμε τώρα. 
Γελάμε όμως με τα παπαγαλάκια που....

Καλημέρα στους υποψήφιους, καληνύχτα στους εκλεγμενους

Φίλες και φίλοι υποψήφιοι, εμείς δεν παραμείναμε ουδέτεροι και δεν κρατήσαμε αποστάσεις. Φυσικά δεν στηρίξαμε κρυφά ή με συγκάλυψη κάποιους.
Φανερά και δημόσια γράψαμε ποιους θα θέλαμε να εκλεγούν ως δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι.
Το καλημέρα είναι προς όλους τους υποψηφίους και ιδιαίτερα προς αυτούς που θέλουμε να εκλεγούν.
Το καληνύχτα είναι προς όλους όσους εκλεγούν δήμαρχοι και....

Τα λάθη του Παγώνη

Δεν πρέπει να κρύβει τις αδυναμίες της αυτή η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων.
Τα λάθη του κυρίου Παγώνη είναι πολλά και πιστεύουμε πως το ότι σήκωσε ψηλά το θέμα της Δημοτικής Αγοράς, ήταν το κυριότερο.
Για να καλύψει την απουσία του από τα προβλήματα της....

Για να μην χαθούν κι άλλα χρόνια


Με στήριξη Πίσχινα

Στέφανε, το πήρες το μήνυμα. 
Όταν η οικογένεια Πίσχινα 
είναι στο πλευρό της κυρίας Έλενας Βάκα,

όλα είναι ....

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Βρήκαν θέμα ΣΥΡΙΖΑ και Ψαθάς και το αναδεικνύουν με ανακοινώσεις τους.
Θα έρθουν λέει 1.200 περίπου φοιτητές στα Ψαχνά.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες τα Ψαχνά θα πληρώσουν ακριβά αυτό το θέμα με τα ΤΕΙ και θα το πληρώσουν γιατί ο Συριζαίος υπουργός....

Τι δεν καταλάβατε;

Φίλες κι φίλοι αναγνώστες, εμείς γράφουμε την άποψή μας και όχι αυτά που κάποιες και κάποιοι θέλουν ν΄ ακούσουν.
Έχουμε λοιπόν την άποψη πως στο Δήμο Χαλκιδέων η κυρία ΈΛΕΝΑ ΒΑΚΑ θα πρέπει όχι απλά να περάσει στην Β΄ Κυριακή, αλλά να περάσει με αέρα νικητή.
Δεν περισσεύει καμία ψήφος και γι΄ αυτό θα πρέπει ο αγώνας να μην σταματήσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλά κάνουν και κυνηγούν τον....

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Γίνεται γνωστό ότι, συν Θεώ, θα λειτουργήσουν και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις μας στις Ροβιές, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της Τοπικής μας Εκκλησίας να περάσουν ευχάριστα κάποιες ημέρες και επιπλέον να βοηθήσουμε και με αυτό τον τρόπο τον εντονότερο σύνδεσμό τους με την Αγία μας Εκκλησία. 
Οι έξι (6) περίοδοι, που και εφέτος θα λειτουργήσουν, έχουν ως εξής:

·           Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου. Θα ...

Ο Κουλοχέρης κλείνει την ψαλίδα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες ο Ανδρέας Κουλοχέρης φαίνεται πως κλείνει την ψαλίδα και "απειλεί" να περάσει στην Β΄ Κυριακή σε βάρος του δημάρχου κυρίου Ψαθά.
Ο Ανδρέας Κουλοχέρης δεν παίρνει κάτι ξεχωριστό σε βάρος της κυρίας Γκόγκου και αυτό θα μετρήσει πολύ στο...

Δίπλα στην πιάτσα ταξί

Στο κέντρο του Βασιλικού και απέναντι από το εκλογικό κέντρο του...

Αξίζει την ψήφο σας, αξίζει τον σταυρό προτίμησης

Γιάννης Κεραμιδάς 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων με τον συνδυασμό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Φίλες και Φίλοι,
Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές κι λαϊκισμούς, με παρακίνησαν να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Η εμπιστοσύνη της υποψηφίας Δημάρχου, Τζοβαννας Γκόγκου, στο πρόσωπό μου, ...

Περισσότερες ομάδες στην Γ΄ Κατηγορία

Πρόεδρε, κύριε Παπακωνσταντίνου, μπορεί κάποιοι να κατάφεραν να εξαφανίσουν ομάδες ποδοσφαίρου στον Δήμο τους, αλλά τώρα αλλάζουν όλα.
Πρόεδρε αυτοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ξεκινούν και πάλι την ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ με στόχο να την φτάσουν ...

Κώστας Καλαβρής



Ελένη Μιτζιφίρη ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και όλες και όλοι μαζί να πάμε την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουμε για την Ευρώπη, την Περιφέρεια και κυρίως για τον Δήμο μας. Γράφουμε κυρίως, γιατί από το σπίτι και την γειτονιά μας αρχίζουμε.

- Αμφιβάλλει κανείς για την υποψήφια δήμαρχο κυρία Βάκα. μπορεί κάποιος να πει πως δεν περνάει και μάλιστα με αέρα στην Β΄ Κυριακή; Η Έλενα Βάκα και οι συνεργάτες της ...

Γεωργικά μηχανήματα Παπαγεωργίου


Νίκος Καμπούρης

Στις 26 Μαΐου ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα στο αύριο με νέα....

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Κατόπιν της από 18ης Μαΐου 2019 οικειοθελούς και διά λόγους υγείας παραιτήσεως εκ της θέσεώς του, του έως τώρα και επί 42 χρόνια θεοφιλώς και εθελοντικώς υπηρετήσαντος, ως Προέδρου και Διευθυντού του Βησσαριωνείου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Ιστιαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιγνατίου Καπνίση, Διδασκάλου του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος διόρισε, ως νέον Διευθυντήν, τον Αιδεσιμολογιώτατον Πρωτοπρεσβύτερον π. Ιωάννην Θάνο, Εφημέριον του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της ...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γίνεται γνωστό ότι την Κυριακή 26η Μαΐου 2019, εορτή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στον Όρθρο και θα προεξάρχει στην Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Νέο Προκόπιο, εν όψει και της Ιεράς ...

Ποιος θα το πει;

Κανείς δεν θα πει το όνομα του επιχειρηματία ο οποίος είναι πίσω από υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και βουλευτή, για χρόνια τώρα.
Κάποιοι πίστευαν πως το όνομα θ΄ ακουσθεί δημόσια και επίσημα, αφού κάποιοι τα έσπασαν μαζί του και πέρασαν απέναντι, αλλά δεν θέλουν και να μιλήσουν, γιατί αν μιλήσει ο....

ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Στην Υπουργική Απόφαση 47158/2019, που σας αποστέλλουμε συνημμένα αποσαφηνίζονται οι όροι, βάσει των οποίων θα λειτουργήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στην προστασία της πρώτης κατοικίας.
Στην απόφαση δεν αναφέρεται πότε θα ανοίξει..

Επιθυμία & στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο ΣΥΡΙΖΑ θα θελήσει να παίξει το επικοινωνιακό του παιχνίδι, με το αποτέλεσμα στις Δημοτικές Εκλογές και όχι στις Ευρωεκλογές, αφού εκεί ξέρει πως δεν έχει καμία τύχη και περιμένει να βρεθεί με περίπου 2.000- 2.500 ψήφους.
Στις δημοτικές εκλογές πιστεύει πως με τον κύριο Ψαθά τον οποίο στήριξε το 2014, αλλά στηρίζει και τώρα, με τον ίδιο να λέει πως δεν θέλει την στήριξη, πιστεύει πως αν  "εξαφανίσει" τον κύριο Κουλοχέρη και κόψει την ανοδική πορεία του ΚΙΝ. ΑΛ μπορεί να πει ....

AΛΩΝΑΚΙ- ΛΑΪΚΌ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας καλούμε στην βραδιά / εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος μας στα πλαίσια της λειτουργίας του λαϊκού καφενείου την Πέμπτη 23/5/2019 και ώρα 20:30 στο Θέατρο Κωτσόπουλου στη Μέσα Παναγίτσα.
Πρόκειται για το τελευταίο καφενείο της συλλογικής χρονιάς, μια δράση που αγαπήθηκε από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας. Η συγκεκριμένη δράση, πέραν...

Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου στις 20:30

Σημερα Τετάρτη στις 20:30
σηκώνουμε  ψηλά...

Η κυρία Ζλακώνη

Κυρία Ζλακώνη συγνώμη αλλά αυτά που είπατε για το ΔΑΡΙΝΓΚ δεν ευσταθούν ή αν θέλετε είναι αντικρουόμενα.
Είπατε πως ο κύριος Καθαροσπόρης κι εσείς είχατε την άποψη πως θα έπρεπε ο Δήμος να παρέμβει και να αποκτήσει το οικόπεδο, αλλά ο δήμαρχος κύριος Παγώνης είχε ....

Ψεύτες και υποκριτές

Μιλούν όλοι για τον Ρουβίκωνα και άλλους μπαχαλάκηδες, επειδή δηλαδή πέταξαν μπογιές στην Βουλή!!!
Μας κάνουν όλοι πλάκα και μας κοροϊδεύουν συστηματικά.
Μπαχαλάκηδες και Ρουβίκωνες είναι ...

Πάμε Ψαχνά

Βρέθηκε ο άνθρωπος, ο οποίος βάζει στοίχημα και παίζει το Ψαθάς - Γκόγκου ΑΣΣΟ ημίχρονο, ΔΙΠΛΟ τελικό.
Καλώς ήρθες φίλε και μας αρέσει που ήρθες στα ...

Δήλωση υπ. Δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κώστα Κέκη και το ψηφοδέλτιο σε Δήμο και κοινότητες

Δελτίο Τύπου

Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση μέσω του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Κέκη.
Σε πρόσφατη δήλωσή του τόνισε τα εξής: " Κριτήριο ψήφου για τους δημότες θα πρέπει να είναι ο Δήμαρχος που θα εκλεγεί, να στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, τα καθημερινά του προβλήματα και όχι να σφυρίζει αδιάφορα και να ζητά να εισπράξει τα ανταποδοτικά τέλη και τους φόρους. Κριτήριο μπροστά στις εκλογές, πρέπει να είναι η στάση, κάθε συνδυασμού και καθε υποψήφιου, στα μεγάλα λαϊκά πρόβλημα της ανεργίας του μισθού, της σύνταξης,...

Αμφιτρίτη Αλημπατε

.....

Η Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης μπορεί να λέει ότι θέλει γι την Δημοτική Αγορά Χαλκίδας και να την παρουσιάζει ως το μεγάλο του έργο, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.
Χρεώνει με δάνεια τους δημότες για να "σώσει" αυτό που κάποιοι θέλουν να χαρακτηρίζουν μνημείο.
Τι έκανε ο κύριος Παγώνης;
Ας περάσει κάποιος από εκεί, για...

Φάνης Σπανός


Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα ψέμματα δεν θα περάσουν σ΄ αυτές τουλάχιστον τις δημοτικές εκλογές. Κανένας δημότης δεν τσιμπάει με υποσχέσεις και με τα "θα" των υποψηφίων.
Εδώ κι τώρα απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά τους θέλουν οι δημότες.
Κάποιοι στιγμή οι υποψήφιοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν πρώτα να παίρνουν την ψήφο και μετά να τους χάνουν οι δημότες. Ήσουν δήμαρχος κύριε; Γιατί δεν μας...

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ Κ 10 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ " ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Τουρνουά Τζούνιορ Κ10 «ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Φ.Σ. ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ-Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, θα ...

Οι αγώνες σήμερα Τετάρτη 22/05/2019

Προπαίδων ΕΠΣΕ
22-05-19 18:30
ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ - ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
Αλιβερίου
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ.

22-05-19 18:30

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ - ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ...

Η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για το 2019 - 2020

Για να δούμε πως θα είναι η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας το 2019 - 2020. 

1   ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
2   ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
3   ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 
4   ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
5   ΛΗΛΑΣ...

Ελένη Μιτζιφίρη

Η υποψήφια δήμαρχος κυρία Ελένη Μιτζιφίρη σε πείσμα πολλών θα είναι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και οι έδρες που θ πάρει το ψηφοδέλτιό της θα είναι...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι. ΝΑΟ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Κατά το διήμερο 20 και 21 Μαΐου 2019 πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της Ενορίας Αγ. Μαρίνης, στις Εργατικές Κατοικίες Χαλκίδος.
Το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Μαΐου, στον Πανηγυρικό Εσπερινό, προεξήρχε ο Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων της πόλεως και των περιχώρων, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.
Πριν από την απόλυση έγινε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πέριξ της πλατείας, την οποία συνόδευσε πλήθος πιστών Χριστιανών, όχι μόνο από τον συνοικισμό ....

Ο Νίκος Καμπούρης στο πλευρό της Τζοβάννας Γκόγκου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΝΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Τζοβάννας Γκόγκου Λιαλιάρη , Βήμα στο Αύριο.Η Τζοβάννα  Γκόγκου μου ενέπνευσε την είσοδό μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας για ένα.....

Φ. Σ. Α. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Τετάρτη 22/05/19 και ώρα 19:00 και την Παρασκευή 24/05/19 και ώρα 18:00 στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ...

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κι αν μετράμε καλά απέμειναν 4 μέρες και η σημερινή, μέχρι να πάμε στις κάλπες. Θα έχουμε γλέντια το βράδυ της Κυριακής, αφού οι υποψήφιοι είναι πολλοί, αλλά μόνο δύο θα περάσουν στην Β΄ Κυριακή και σε κάποιους δήμους δεν θα έχουμε ούτε Β΄ Κυριακή.

- Η Έλενα Βάκα τα λέει σήμερα στις 20:30 στην ....

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τζοβάννα Γκόγκου

Αγαπητή κυρία Γκόγκου, τώρα είναι η ώρα. 
Οι λασπολογοι δεν έχουν.....

Τι θα γίνει με τα παραμαγαζα;

Τελικά δεν ακούμε κουβέντα για τα παραμαγαζα, στον χώρο του αθλητισμού....
Κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μας κουράσατε κύριοι. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δίνουμε εξηγήσεις σε αυτούς που θέλουν να πετύχουν τον σκοπό τους.
Δεν αναφερόμαστε σε κανέναν προσωπικά, παρά μόνο στις διοικήσεις.
Αν τα μέλη των διοικήσεων πιστεύουν...

Η κυρία Βάκα αποκαλύπτει το σχέδιό της

Το περιμέναμε εδώ και αρκετές μέρες, αλλά φαίνεται πως η υποψήφια δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν κάνει τίποτα βιαστικά και απρογραμμάτιστα.
Πληροφορίες μας λένε πως αύριο στην κεντρική της ομιλία στην Χαλκίδα, αποκαλύπτει το σχέδιό της για την νεολαία, για τις μαθήτριες και τους μαθητές, το...

Προσκυνηματική Διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο


 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Μαΐου 2019, η 4η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας . 
Η πεζοπορία προς τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο διεξήχθη σε διαμορφωμένο και σηματοδοτημένο δασικό μονοπάτι μήκους 18 χλμ. Η μεταφορά των προσκυνητών πραγματοποιήθηκε με μισθωμένα λεωφορεία της Π.Ε. Εύβοιας, ενώ κατά μήκος της διαδρομής διανεμήθηκαν δυναμωτικές...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΗΘΟΥ


Την Κυριακή 19 Μαΐου, στο Πν. Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Κανήθου πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία. Η αιμοδοσία έγινε αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία και ...

Η ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ


Το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας πραγματοποιήθηκε η Εορτή λήξεως των νεανικών συνάξεων των Ενοριών της Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας με την συμμετοχή δεκατεσσάρων κατηχητικών τμημάτων και μιας ομάδας του Χορευτικού Συλλόγου ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-Όχι πάλι τα ίδια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς ψέματα δεν θα γράψουμε, ούτε και θα βάλουμε πλάτες με στόχο να βρεθεί και πάλι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πουθενά ή αν θέλετε να του βάλουμε την ταφόπλακα, αφού στον τάφο τον έβαλαν άλλοι, όλα αυτά τα χρόνια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει χρέη κι ας προσπαθούν κάποιοι να τα κρύψουν.
Χρωστάει και μάλιστα πολλά στην ΕΠΣ Εύβοιας, χρωστάει σε ...

Τι έγινε στο Μπούρτζι και στο Λευκαντί;

Συγνώμη, αλλά πάλι στα μαύρα τους τα χάλια είδαμε πως είναι οι δρόμοι από χορτάρια, αλλά και τα κουβούκλια στις στάσεις των αστικών λεωφορείων.
Για το Λευκαντί δεν το συζητάμε. Εκεί έχουμε κάτι παραπάνω από χάλια.
Προχθές το βράδυ βαρέθηκα να μετράω ...

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ

B Ερασιτεχνική 2ος όμιλος
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
team logo ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 28 24 2 2 87 26 0 74
team logo ΑΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝ" 28 20 2 6 84 32 0 62
team logo ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 28 18 6 4 61 27 0 60
team logo ΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 28 16 4 8 63 37 0 52
team logo ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 28 14 7 7 63 41 0 49....