Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

 - Ο αγώνας έχει αρχίσει και ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά και οι φίλαθλοι να απολαύσουν...

Ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου ... σε δείπνο


 - Ο πρόεδρος πρόσφερε δείπνο στην ομάδα το βράδυ της Παρασκευής και η ομάδα στις 16:15 θα μπει στο γήπεδο για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσει τους φίλους της. Πρόεδρε κύριε Κατσινή να αποφεύγουμε τις Παρασκευές ώστε να μην έχει πρόβλημα και ο ιερέας για να δίνει...

Τι είπε το άτομο;

 - Μεγάλε, τι είπες τώρα;
Δεν συμφωνώ μαζί σου, γιατί δεν είναι όλοι οι αυτοδιοικητικοί ίδιοι, ούτε γενικότερα και οι πολιτικοί.
Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που έχουν πάρε δώσε με κυκλώματα, αλλά και με αυτούς που έχουν  σχέση με ναρκωτικά, με προστασίες και με εκμετάλλευση ανθρώπων. Τα πρόσωπα στα οποία αναφερόμαστε εμείς, δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ, τέτοια πάρε δώσε.
Είναι πάντως να απορεί κανείς, για το πόσο εύκολα και άθελά τους, δίνουν δικαιώματα, αφού οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν ακόμη και μια φωτογραφία που έχουν μαζί τους!!!!!
Όταν έχεις μια φωτογραφία μ΄ έναν υπουργό, έναν.....

Αλάξτε ζυγαριά

 
- Η ποινή είναι ποινή για τον κάθε παράγοντα του ποδοσφαίρου και δεν έχει σημασία το αν τιμωρήθηκε με 15 μέρες ή 15 αγωνιστικές, με 50ευρώ πρόστιμο ή με 5.000 ευρώ.
Το σωστό θα ήτανε να γνωρίζουμε όλοι το γιατί τιμωρήθηκε, αλλά και την άποψη του παράγοντα που τιμωρήθηκε, αν αυτός αντιδράσει.
Η απορία μας πάντως έχει και προεκτάσεις.
Γιατί άραγε η ΕΠΣΕ να κρεμάει στα μανταλάκια τους παράγοντες, αν δεν υπέπεσαν σε πολύ σοβαρό παράπτωμα; Γιατί άραγε να τιμωρηθεί κάποιος με .....

Ποιοι μιλάνε....

 - Ο Βασίλης Καρλατήρας είναι αλήθεια πως έχει πληρώσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα πολύ ακριβά. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας και οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Κάποιοι οι οποίοι τρέμουν την αλήθεια τον έχουν κατηγορήσει γιατί λένε πως είναι ο χρηματοδότης μας;;;;;;;;;
Κρίνουν από τον εαυτό τους και φορτώνουν κατηγορίες σε άλλους.
Τον Βασίλη Καρλατήρα όχι χρηματοδότη δεν τον έχουμε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπλεχτήκαμε στα πόδια του για κανέναν λόγο. Ποτέ δεν του ζητήσαμε να μας πει κάτι για την ....

ΔΟΑΠΠΕΧ: 24ο Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα» Σ.Ι.Σ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24ο Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα» Σ.Ι.Σ.Α.
16-17 Οκτωβρίου 2021
Εύβοια - Στερεά Ελλάδα - Θεσσαλία

Στις 16 Οκτωβρίου 2021, εκκινεί το μοναδικό στο είδος του ράλλυ αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα, το «24 Ώρες Ελλάδα», που γίνεται για 24 συνεχόμενα χρόνια. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα, και με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ. και του ΟΛΝΕ.
Ενενήντα ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα....

η άποψή μας

  - Την καλημέρα μας στην δήμαρχο κυρία Βάκα, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη και τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Γουρνή.
Οφείλουμε να γράψουμε δημόσια κάποια πράγματα, για να μην λέμε το γνωστό δεν ήξερα ή το άλλο που λέει, "εμένα μου ζήτησαν μια συνάντηση ή μου ζήτησαν να παραβρεθώ ή μου ζήτησαν να καλύψω κάποια έξοδα" και διάφορα τέτοια.
Έχουμε δείξει την εκτίμησή μας στα πρόσωπα αυτά που διοικούν σήμερα τον Δήμο και αυτή την εκτίμηση θα την εκφράζουμε και στην συνέχεια. Τίποτα δεν θ΄ αλλάξει, εκτός κι αν αποδειχθούν αληθινά, αυτά που οι τραμπούκοι κυκλοφορούν στην πιάτσα.
Δεν δεχόμαστε με τίποτα πως με παρέμβασή του, άλλο ...

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών σε αγώνες Σαββάτου 16/10


Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
Α' Ερασιτεχνική
16:15 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Δροσιάς 
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ.- ΠΡΙΟΝΑΣ Δ. -ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ.

16:15 ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Γυμνού 
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ. -ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤ.- ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΑΝΤ.

16:15 ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ Σκεπαστής 
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ Γ- ΣΕΡΡΑΣ ΠΑΝ. -ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΠΡΟΚ.

Β' Ερασιτεχνική
13:00 ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ -ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ Καρύστου 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. -ΓΑΤΟΣ ΔΗΜ.- ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓ.

16:15 ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ -ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ Αιδηψού...

Ο Δάλλας στην Λαμία

16/10/2021 13:00 
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΑΡΗΣ 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΑΘΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ...

Καλημέρα πρόεδρε......

 -Πρέπει να μαθαίνεις πρόεδρε, γιατί ας μη γελιόμαστε, μεταξύ πολλών σωστών παραγόντων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν μάθει να απειλούν, να κάνουν ξέπλυμα, να πληρώνουν για να τους έχουν όλους υπό έλεγχο και πολλά τέτοια.
Κάποιοι από αυτούς ήταν και μέλη της παρέας σου και παρίσταναν τους φίλους σου, για να μπορούν να μεταφέρουν τα πάντα εκεί που ήθελαν.
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, σου....

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου 16-17 / 10/2021


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Σάββατο 16/10 – 16:15
Δροσιά-Απόλλων Ερέτριας
Όλυμπος Γυμνού-Ελλήσποντος
Σκεπαστή-Αιδηψός
 
Κυριακή 17/10 – 16:15
Ταμυναϊκός-Μακρυκάπα
Αμαρυνθιακός-ΑΟ Χαλκίς....

Θα μας φάει η περιέργεια

 
 - Τελικά είναι κακό να είσαι περίεργος. Χάνεις την ηρεμία σου και πολλά άλλα μέχρι να μάθεις αυτό που θέλεις.
Αυτή την φορά προσπαθούμε να μαντέψουμε σε ποιο γήπεδο θα πάει σήμερα ο προπονητής κ. Ακριτίδης, αφού ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει το ρεπό του.
Πιστεύουμε πως θα πάει στο Μπούρτζι να δει τον...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Μπόρα ήταν κι αυτή και πέρασε όπως λέει ο λαός, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που ενοχλήθηκαν εδώ στην Εύβοια, επειδή η Παναγιά μας προστάτεψε. Ήθελαν νερό, πολύ νερό να μπει στα σπίτια μας, να πνίξει ανθρώπους, να καταστρέψει περιουσίες, για να βγαίνουν αυτοί και να κατηγορούν για ανικανότητα την κυβερνηση, τους δημάρχους και τους περιφερειακούς....

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Δευτέρα 18/10/2021

 - Ξέρουν πολύ καλά όλοι οι δήθεν παράγοντες, πως εμείς δεν στηριζόμαστε σε "φούσκες", είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε αυτοδιοικητικές, είτε πολιτικές, είτε στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ξέρουμε πολύ καλά ποιοι πληρώνουν για να κάνουν την δουλειά τους και ποιοι δεν έχουν λόγους να πληρώσουν, γιατί έχουν την εκτίμησή μας.
Αυτοί οι οποίοι ρίχνουν λάσπη και λένε δεξιά κι αριστερά πως ο τάδε μας χρηματοδοτεί, ο άλλος μας τα χώνει και άλλα τέτοια, δεν θα ήθελαν ν΄ ανοίξουμε το στόμα μας.
Αν το ανοίξουμε, θα γελάνε μέχρι και οι γνωστοί τους στο Μαϊάμι!!!!!
Θα περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα να ζητήσουν .....

Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας: Τέσσερις γυναίκες μιλούν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας προς όλες τις γυναίκες που εργάζονται καθημερινά στον πρωτογενή τομέα της Ελλάδας στέλνουν, μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων τέσσερις γυναίκες αγρότισσες, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας. Οι ίδιες ζητούν περισσότερη στήριξη, όχι μόνο οικονομική αλλά όσον αφορά επίσης, την επιμόρφωση και την κατάρτισή τους.

Χαρακτηριστικό της εξωστρέφειας που έχει αποκτήσει η Ελληνίδα αγρότισσα είναι ότι όλες οι γυναίκες που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα που «τρέχει» ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», τα οποία χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Πολιτισμού...

Στον τελικό του Παγκοσμίου U20 η Εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενα βήμα μακριά από την κορυφή του κόσμου βρίσκεται η εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών. Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U20, που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν εμφανώς ανώτερο από την Ουγγαρία, επικράτησε σχετικά εύκολα με 13-8 και "έκλεισε θέση" στον τελικό, όπου αύριο (16/10) στις 7 μ.μ. θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας.

Η εθνική σκόραρε στις δύο πρώτες επιθέσεις της, με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε η Μυριοκεφαλιτάκη και με σουτ της Κατσιμπρή από την περιφέρεια. Στη συνέχεια οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κλειστή ουγγρική άμυνα και προσωρινά οι Μαγυάρες ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά η μονοδιάστατη επίθεσή τους (έψαχναν σχεδόν αποκλειστικά πάσα στα 2μ.) "διαβάστηκε" γρήγορα από την ελληνική ομάδα. Με τέρματα της Μυριοκεφαλιτάκη σε παίκτρια παραπάνω (από εξαιρετική ασίστ της Κανετίδου) και της Νίνου...

Κορονοϊός: 2.665 νέα κρούσματα, 27 θάνατοι, 368 διασωληνωμένοι

32 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.665, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 689.896 (ημερήσια μεταβολή +0,4%),εκ των οποίων 50,8%άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 107 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.059 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 27, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.317 θάνατοι. Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 368 (62.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 80.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και..

Κώστα τι λες;

 - Πριν κάτι χρόνια ο Κώστας Αγραφιώτης δήλωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Σταμάτησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και από τότε δεν έπαιξε σε κάποια ομάδα, αλλά δεν έπαψε και ποτέ την γυμναστική του.
Ο Κώστας έχει μπροστά στο σπίτι του, το γήπεδο Βασιλικού, το γήπεδο που έχει ως έδρα ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού.
Ο Κώστας και ο ΛΗΛΑΣ δηλαδή είναι...

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Ανακοίνωση 

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου μας με τη συμμετοχή αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων από όλο τον Δήμο με κύριο ζήτημα τις συνέπειες που είχε η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή μας και η οργάνωση του αγώνα μας μαζί με όλο το λαό της περιοχής για να διεκδικήσουμε όσα μας πήρε η πυρκαγιά.
Ο Αγροτικός Σύλλογος από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, που στόχο έχει την διεκδίκηση μέτρων αποκατάστασης για να μπορέσουμε να ζήσουμε στον τόπο μας.
Σε αυτό τον αγώνα δίνουμε συνέχεια με τη μαζικοποίηση του Αγροτικού Συλλόγου, την ενίσχυση του με νέες δυνάμεις ώστε να δυναμώσει ο οργανωμένος αγώνας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.
Σε αυτή την κατεύθυνση η Γενική Συνέλευση πήρε απόφαση να προχωρήσει σε εκλογές. Το Δ.Σ του Συλλόγου σε συνεδρίασή του αποφάσισε να πραγματοποιηθούν εκλογές από 18-24 Οκτώβρη, με την κάλπη να πηγαίνει σε όλα τα χωριά του Δήμου...

«Η τεχνολογία των Κρυπτονομισμάτων, η δημιουργία ενός νέου οικονομικού-επιχειρηματικού τοπίου και οι νομικές προεκτάσεις τους»

 - Ημερίδα με θέμα «Η τεχνολογία των Κρυπτονομισμάτων, η δημιουργία ενός νέου οικονομικού-επιχειρηματικού τοπίου και οι νομικές προεκτάσεις τους» από τον Δήμο Χαλκιδέων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα «Η τεχνολογία των Κρυπτονομισμάτων, η δημιουργία ενός νέου οικονομικού-επιχειρηματικού τοπίου και οι νομικές προεκτάσεις τους».
Τα Κρυπτονομίσματα, η οικονομία ,η επιχειρηματικότητα καθώς και το νομικό πλαίσιο....

Μήνυμα

 - Ούτε μια μέρα δεν άντεξαν τα φίδια χωρίς να ρίξουν δηλητήριο.
Ούτε μια μέρα δεν άντεξαν οι δήθεν χωρίς συκοφαντίες και ρουφιανιά.
Τελικά φίλε, αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο.
Άδικα έκανες την παρέμβασή σου. Σε εξέθεσαν, αλλά να ξέρεις πως εμείς θα είμαστε εδώ και θα γράφουμε την άποψή μας.
Φυσικά δεν ισχύει πλέον αυτό που σου υποσχεθήκαμε, αφού σου είπαμε, πως μόνο για σένα, θα χαμηλώσουμε τους τόνους, αλλά....

Αλέξη που πας;;;;


 - Αλήθεια δεν βλέπει ο Αλέξης πως αυτή η αντιπολίτευση που ασκεί, τον οδηγεί στα τάρταρα; Δεν καταλαβαίνει πως αυτός ο τρόπος αντιπολίτευσης, είναι τρόπος προσφοράς στον Μητσοτάκη;
Η τελευταία δημοσκόπηση, δεν χτύπησε την καμπάνα, αλλά ...

Σας ευχαριστώ

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, κάποιους ανθρώπους, αλλά αυτές τις μέρες το μυαλό μου είναι στην υγεία ενός δικού μου ανθρώπου, ο οποίος είναι σε νοσοκομείο μετά....

Πρεμιέρα σήμερα για το πετρέλαιο θέρμανσης-Περισσότεροι από 1 εκατ. οι δικαιούχοι του επιδόματος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέσα στον Νοέμβριο θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης το οποίο εκτιμάται ότι εφέτος θα το λάβουν πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά. Θα κυμαίνεται από 100 ευρώ το ελάχιστο έως 750 ευρώ το ανώτερο. 

Να σημειωθεί ότι εφέτος έχουν αλλάξει αρκετές παράμετροι, όπως το ύψος του ποσού του διανέμεται (διπλασιάστηκε), τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια (αυξήθηκαν σημαντικά), ενώ η χορήγηση του επιδόματος αφορά και αυτούς που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.

Ας δούμε αναλυτικά τι ισχύει εφέτος για το επίδομα θέρμανσης, ποιοι το δικαιούνται και τι ποσό θα λάβουν.

Αύξηση ύψους επιδότησης

Το ύψος του επιδόματος αυξάνεται για μια μέση οικογένεια με δύο παιδιά στο...

Ιωάννης Σιαγιάννης

"Tα ΜΜΕ δεν φτιάχτηκαν για να τυπώνουν μόνο τα δελτία Τύπου της Κουμουνδούρου! Αλλά για να αξιολογούν τα θέματα της επικαιρότητας, να καταγράφουν τα σημαντικά, να πετάνε τις παλαβομάρες (όταν είναι σοβαρά ΜΜΕ), να ενημερώνουν σωστά (π.χ. τους ανεμβολίαστους), να υπερασπίζονται αλλαγές (π.χ. αξιολόγηση). Όσο περισσότερο διαφωνούν με τον παραλογισμό και δίνουν μάχες διαφωτισμού, τόσο πιο ευπώλητα είναι. Μόνο τα κομματικά έντυπα πατώνουν.
Οι δημοσιογράφοι δικαιούνται επίσης να έχουν άποψη. Να συμφωνούν ή όχι με τον Μητσοτάκη ή τον...

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ - ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ

 - Το Σάββατο στις 16:15 στο γήπεδο της Σκεπαστής ο αγώνας και οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία στο Στάδιο της Χαλκίδας, θα επιχειρήσουν να πάρουν την νίκη και τους 3 βαθμούς. Καλή ομάδα η ΣΚΕΠΑΣΤΗ και σίγουρα είναι....

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΑΘΗΝΑ»

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Αθηνά» που έπληξε περιοχές του Νομού Ευβοίας στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, από σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από πληγείσες επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα, για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών από τις αρμόδιες επιτροπές της Π.Ε. Εύβοιας. 
Οι αιτήσεις από τους εκπροσώπους των πληττόμενων επιχειρήσεων θα συντάσσονται σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και θα κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Εύβοιας, από σήμερα και για ένα μήνα, ήτοι έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.  Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, η υπηρεσία θα μπορεί να δεχθεί ηλεκτρονικά και δια ζώσης τις αιτήσεις, ενώ θα είναι διαθέσιμη τηλεφωνική γραμμή για περαιτέρω οδηγίες και διευκρινήσεις.  
Η υπηρεσία εξυπηρέτησης θα λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις  15:00, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της Π.Ε. Εύβοιας (Λ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), στα γραφεία 201 και 210.  Η επικοινωνία μπορεί να γίνει στα τηλέφωνα: 2221353545, 2221353433,....

Η 1η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής στον όμιλο του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗ

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΦΗΚΗΣ ΠΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ  - ΥΠΑΤΟ....

Α΄ κατηγορία Εύβοιας

 - Φυσικά και το σκηνικό έχει αλλάξει στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και κάποιες ομάδες μετά την αλλαγή του σκηνικού, αποκτούν πλέον περισσότερες πιθανότητες, αν θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν στα μπαράζ, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Αν τελικά το θελήσουν κάποιες ομάδες, τότε θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας.
Αμαρυνθιακός και Μακρυκάπα το θέλουν και γι΄ αυτό έριξαν χρήμα και έκαναν μεταγραφές. Μπορεί να διαθέτουν πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά ως....

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

 - Το Σάββατο στις 16:15 στην έδρα του ΟΛΥΜΠΟΥ αυτός ο αγώνας με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ την 1η αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην Ερέτρια, ενώ ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ήρθε ισόπαλος στην έδρα του με αντίπαλο τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
Διψάνε για νίκη οι του ΟΛΥΜΠΟΥ και ο ....
 

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν περιμένω καμία απολύτως ανακοίνωση καμιάς διοίκησης, κανενός σωματείου κανενός προσκυνημένου ή αχάριστου. Τώρα το βρώμικο παιχνίδι έγινε και το αποτέλεσμα ήταν 9 - 0 υπέρ αυτών που πλήρωσαν, υπέρ αυτών που ήθελαν να πετύχουν τον στόχο τους.
Δεν έπαψα να εκτιμώ τους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά και κράτησαν όρθια την ομάδα, αλλά δεν τους θέλω προσκυνημένους και φυσικά δεν θέλω να πάρουν αυτοί όλο το ανάθεμα πάνω τους.
Ο δρόμος της παραίτησης είναι η μόνη λύση και....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν περιμένω καμία απολύτως ανακοίνωση καμιάς διοίκησης, κανενός σωματείου κανενός προσκυνημένου ή αχάριστου. Τώρα το βρώμικο παιχνίδι έγινε και το αποτέλεσμα ήταν 9 - 0 υπέρ αυτών που πλήρωσαν, υπέρ αυτών που ήθελαν να πετύχουν τον στόχο τους.
Δεν έπαψα να εκτιμώ τους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά και κράτησαν όρθια την ομάδα, αλλά δεν τους θέλω προσκυνημένους και φυσικά δεν θέλω να πάρουν αυτοί όλο το ανάθεμα πάνω τους.
Ο δρόμος της παραίτησης είναι η μόνη λύση και....

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «Καθαίρεση Γέφυρας στην Κοινότητα Πολιτικών»

Λόγω των προβλέψεων και το έκτακτο δελτίο καιρού με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με το όνομα «Μπάλλος» που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες, θα προβούμε σε καταστροφή της γέφυρας στην Κοινότητα Πολιτικών, για λόγους
δημόσιας ασφάλειας και προστασίας των πολιτών από πλημμυρικά φαινόμενα....

ΔΡΟΣΙΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ

 - Το Σάββατο στις 16:15 στο γήπεδο της Δροσιάς αυτός ο αγώνας και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έρχονται από νίκες και φυσικά έτσι θέλουν να συνεχίσουν.
Η ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ ξέρει πως δεν είναι το φαβορί, αφού η ΕΡΕΤΡΙΑ θα πάει υποψιασμένη, μετά το πάθημα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και θα ..

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

                                     
   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                        
   ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

Elite Scouting Camp από την Ακαδημία του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Σχολή μας έγινε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Το τμήμα scouting της Ακαδημίας Ολυμπιακού  είδε αθλητές (ηλικίες 2008-2009-2010-2011) από την  Εύβοια, την Βοιωτία, τα Τρίκαλα αλλά και από διάφορες περιοχές της Αττικής.
Μάλιστα αρκετοί αθλητές άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και θα δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν σε νέα δοκιμαστικά που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Η Διεύθυνση της Σχολής μας ευχαριστεί την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού που....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε τα καιρικά φαινόμενα. Άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί και έπεσε νερό που δεν έπεφτε ούτε σ΄ έναν χρόνο.
Δυστυχώς η φύση τώρα παίρνει την εκδίκησή της και με την φύση όποιος τα έβαλε έχασε.
Ναι έχουν αλλάξει τα πράγματα και αυτά που κάναμε ως άνθρωποι τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα να τα ....

Διαιτητές στο ΑΒΑΝΤΕΣ - ΟΦΗ


 16/10/2021 15:00 
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΟΦΗ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΡΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ....

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και των Κ.Δ.Α.Π του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

 Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία:
α) των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.
β) των Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων την....

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 2ος όμιλος- ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 3η Αγωνιστική

Αγία Παρασκευή - Φείδων Άργους
 
Γλυφάδα Οδυσσέας - ΑΕΚ Μεσολογγίου......

Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό 69χρονου στη Νότια Εύβοια

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ενός 69χρονου άνδρα από την περιοχή Τσακαίοι του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για..

Γενικές οδηγίες προστασίας και τηλέφωνα επικοινωνίας από τον Δήμο Χαλκιδέων, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας

Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει όλη τη χώρα και πιθανόν να επηρεάσει τον Δήμο Χαλκιδέων, από την Πέμπτη 14 έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021,  ο Δήμος και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.
Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν ανά Κοινότητα με τους Προέδρους ή με τους κατά Δημοτική Ενότητα Αντιδημάρχους και για τη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, στα παρακάτω τηλέφωνα:
Γραφείο Πολιτικής Προστασίας: 22210 79603
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας: 6977656962...

Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2η αγωνιστική

1   Ολυμπιάδα Υμηττού  12 - 0          2 αγων
2   Άβαντες Χαλκίδας  7 - 1      6        2 αγων   
3   Εργοτέλης   4 - 0                3         1 αγων .  .....

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 2ος όμιλος αποτελέσματα

2η αγωνιστική

Ολυμπιάδα Υμηττού - Φείδων Άργους    6 - 0
ΑΕΚ Μεσολογγίου - Αγία Παρασκευή  3 - 0  ....

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Εύβοιας την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών

 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Χαλκίδα, 14-10-2021 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, όλα τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, για ...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ελένη Αϊδίνη: Στηρίζουμε πάντα, αλλά ελέγχουμε τα πάντα

 - Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη δεν είναι από αυτούς που λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, αν πρώτα δεν το ψάξει και δεν διασταυρώσει τις πληροφορίες για κάθε αίτημα.
Επειδή τελευταία έχουμε πολλές εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό η πρόεδρος εφαρμόζει το "όταν καείς από χυλό, φυσάς και την γιαούρτι".
Ελέγχει λοιπόν τα πάντα, ζητάει στοιχεία και αποφασίζει σε ποιες εκδηλώσεις θα είναι με....

Προσοχή

 - Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλες και όλοι. Εμείς κερδίσαμε την εκτίμηση πολλών, μετά από σχόλια που κάναμε και δεν τους ήταν ευχάριστα. Σε κάποια είχαμε δίκιο και τους εξηγήσαμε και σε κάποια άλλα είχαμε άδικο ή ήμασταν υπερβολικοί και το καταλάβαμε, όταν μας εξήγησαν κάποια πράγματα. Ζητήσαμε συγνώμη και σταθήκαμε δίπλα τους. Έτσι είναι η ζωή.
Το να σκάβεις τον λάκκο του άλλου, στην προσπάθεια να γίνεις δήμαρχος, περιφερειάρχης, παράγοντας, προπονητής ή οτιδήποτε άλλο, δεν οδηγεί πουθενά.
Δεν θα κερδίσει κανείς τίποτα, με το να σκάβει τον λάκκο του...

Η απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ

«Όχι» της FIFA στο αίτημα της ΕΠΟ

Αρνητικά απάντησε η FIFA στο αίτημα που κατατέθηκε στις 11 Οκτωβρίου από την ΕΠΟ και αφορούσε στις ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καβάλα και Δόξα Ασπροπύργου για τη δυνατότητα προσθηκών εκτός της μεταγραφικής περιόδου.

Στην απάντηση, που υπογράφεται από το νομικό σύμβουλο κι επικεφαλής του Τμήματος Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, Νομικών Θεμάτων και Θεμάτων Συμμόρφωσης, Μάρτιν Γκρανάτ, επισημαίνεται ότι «όλες οι εγγραφές-μετεγγραφές, είτε πρόκειται για εθνική μετεγγραφή είτε για διεθνή μετεγγραφή, θα λαμβάνουν χώρα μόνον εντός αυτών των περιόδων εγγραφών-μετεγγραφών» και δεν μπορεί να  υπάρξει ουδεμία εξαίρεση, ούτε γίνεται διαχωρισμός μεταξύ....

Μέριμνα φιλοξενίας κατοίκων που για λόγους ασφαλείας θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τις κατοικίες τους στις Π.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δεδομένων των μετεωρολογικών προβλέψεων για πιθανή εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας, μεριμνά για την φιλοξενία των πολιτών αυτών που θα αδυνατούν να διαμείνουν στις οικίες τους. 
Προς τούτο παρακαλούνται όσοι στο πλαίσιο εκτέλεσης απόφασης προληπτικής απομάκρυνσης, αποφασιστεί να κάνουν χρήση χώρου φιλοξενίας,  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6985734029 Μαριάννα Λιάσκου και 6947255261 Νίκος Κριτσίλης (και για τις δυο Περιφερειακές Ενότητες), ...

Κορονοϊός: 2.601 κρούσματα, 46 θάνατοι, 347 διασωληνωμένοι εκ των οποίων 305 ανεμβολίαστοι

42 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19, που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες  από τον ΕΟΔΥ, είναι 2.601, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 687.278 (ημερήσια μεταβολή +0,4%), εκ των οποίων 50,9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 111 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.617 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 46, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.289 θάνατοι.Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.   
  Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 347 (63,7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 79,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 305 (87,9%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και...

Ο εθελοντισμός κερδίζεται, δεν είναι δεδομένος!!!!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Έλληνες διαθέτουν αστείρευτο εθελοντισμό για κοινωνική προσφορά. 
Η Αναπτυξιακή Ευβοίας είναι εδώ σήμερα στα Ψαχνά, για να ενισχύσει αυτά τα συναισθήματα, και υπέγραψε την σύμβαση με τον Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Μεσσαπίων και τον Πρόεδρο του Κο ΡΑΠΤΑΚΗ για τον εξοπλισμό του Συλλόγου με Στολές, Χιτώνες, Μπότες, Κράνη από το πρόγραμμα CLLD-LEADER στο μετρό των Δημοσίων του ΠΑΑ.
Αυτοθυσία, ενθουσιασμός, μοναδικότητα, κοινωνική ....

Ενημέρωση ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, έχει ήδη ενεργοποιήσει όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που βρίσκονται σε επιφυλακή.
Μέχρι στιγμής, έχει αναπτυχθεί μεγάλος στόλος από χωματουργικά μηχανήματα, για ταχείες εργασίες προστασίας -ιδίως των πυρόπληκτων περιοχών- σε καίρια σημεία των ρεμάτων και των γεφυρών, αλλά και στο πλαίσιο της ετοιμότητας για επεμβάσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων.
Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί μηχανισμός με τη...

Πρόγραμμα ρίψης ογκωδών αντικειμένων στον Δήμο Χαλκιδέων

Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργεί σταθερό πρόγραμμα ανά περιοχή για τη ρίψη ογκωδών αντικειμένων στον Δήμο Χαλκιδέων, προκειμένου να διευκολύνεται η αποκομιδή τους και το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα. 
Βγάζω ογκώδη αντικείμενα:
Δημοτική Ενότητα Χαλκιδέων
1. ΚΑΝΗΘΟΣ / ΞΗΡΟΒΡΥΣΗ: Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο
2. ΚΕΝΤΡΟ / ΚΟΥΡΕΝΤΙ / ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ / ΝΕΑΠΟΛΗ: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη
3. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ / ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ / ΑΛΩΝΑΚΙ / ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ / Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΣ: Δευτέρα – Πέμπτη
4. ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΑΛΑΤΣΑΤΑ / ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ:  Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη...

Παναγιώτης Τοκπασίδης

 - Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι προπονητής ποδοσφαίρου και όχι προπονητής της διαπλοκής και των συμφερόντων.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, δεν πάει σε μια ομάδα προπονητής, επειδή θα τον επιβάλλει ο φίλος ενός χορηγού.
Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι προπονητής που δεν μασάει τα λόγια του, δεν μεταφέρει στα καφενεία τα θέματα της ομάδας και δεν μπορεί να τον βάλει κανείς στην ναφθαλίνη, για να τον βγάζει όταν θα τον χρειασθεί.
Την αχαριστία δεν την συγχωρεί, αφού αυτή δεν την γουστάρει ούτε ο διάβολος.
Προπονητές οι οποίοι ανέχονται να τους βάζουν και να τους βγάζουν άλλοι από την ναφθαλίνη για να κάνουν την δουλειά τους, δεν θα....

1507: 24ωρη γραμμή επικοινωνίας με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων, με γνώμονα την ενίσχυση της προστασίας της υγείας των δημοτών και των εργαζόμενων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, δημιούργησε την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1507 με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
Οι πολίτες, προκειμένου να διευκολύνουν τη ροή αποκομιδής των απορριμμάτων και το έργο των εργαζομένων, μπορούν να καλούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για ζητήματα που αφορούν στην καθαριότητα, την ανακύκλωση και τη φροντίδα της γειτονιάς τους και του Δήμου μας.
Βγάζω τα απορρίμματα κατά τις βραδινές ώρες
Κλείνω καλά τις σακούλες απορριμμάτων και τις τοποθετώ μέσα στον κάδο
Κλείνω το καπάκι του κάδου...

Άνοιξε ο δρόμος

 - Είχαμε γράψει για έναν δρόμο στο Λευκαντί, ο οποίος σχεδόν είχε κλείσει από τα καλάμια. Σήμερα πρωί πρωί εργάτης του δήμου ήταν εκεί και με το απαραίτητο εξοπλισμό, άρχισε να κόβει τα ....

Προληπτικός καθαρισμός υδρορροών και φρεατίων όμβριων υδάτων όλων των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, ο ΔΟΑΠΠΕΧ  προέβη  προληπτικά σε εργασίες καθαρισμού των υδρορροών, συστημάτων ...