Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ξεσηκωμός..

 - Δεν υπάρχει αύριο.
Αύριο είναι Κυριακή και θα πρέπει ο κόσμος να γίνει ο δωδέκατος παίκτης, στο γήπεδο της Αρτάκης και στο Ενωσιακό. Ο ΑΟΝ Αρτάκης και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ αντιμετωπίζουν το ΥΠΑΤΟ και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ αντίστοιχα.
Αν οι ομάδες μας ηττηθούν, θα βγει....

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 18.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, θα τελεσθεί ο Δ´ Κατανυκτικός Εσπερινός. 
Συν Θεώ, θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαιμπάκης-Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, με θέμα: «Οι παράλληλοι σταυρικοί βίοι των...

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Με την πρέπουσα επισημότητα εορτάστηκε, κατά το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου 2022, η μεγάλη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και η Εθνική Εορτή της Επαναστάσεως του 1821 στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαρύνθου, όπου χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους εκκλησιασθέντες πιστούς, κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, συμμετεχόντων του Αρχιμ. Αιμιλιανού Χρήστου-Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, των Οικον. Χαραλάμπους Ραμαντανάκη-Εφημερίου της Ενορίας Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερετρίας, Κυριακού Κοκκάλα-Εφημερίου της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου και Ιωάννου Μπαραμπούτη-Εφημερίου της πανηγυριζούσης Ενορίας, των Σακελλαρίων Δημητρίου Αργύρη-Εφημερίου της Ενορίας Αγ. Νικολάου Άνω Βάθειας και Κωνσταντίνου Κιούση-Εφημερίου της Ενορίας Αγίας Παρασκευής...

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03/2022

Α' Ερασιτεχνική
16:30 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ -ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Δημ. Στ. Χαλκίδας 
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ. -ΠΡΙΟΝΑΣ Δ. -ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

16:30 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ -  ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ Δροσιάς 
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΚΩΝ. -ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡ.

Β' Ερασιτεχνική
16:30 ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ -ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Γουβών 
ΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΝΕΚΤ. -ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡ.

16:30 ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ -ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Αιδηψού 
ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΛ.- ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝ.- ΓΚΑΡΑ ΣΤΥΛ.

16:30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ Μαντουδίου....

Που ήτανε;;;

 - Δεν τους είδαμε και ανησυχήσαμε.....
Πως τίμησαν την επέτειο της 25 Μαρτίου οι κύριοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων;
Δεν είδαμε πουθενά τον κ. Παγώνη, τον κ. Καθαροσπόρη, τον κ. Καλαθέρη, την κυρία Ζλακώνη κλπ, ενώ ....

Το είπε......

 - Το είπε προπονητής ομάδας Α΄ Κατηγορίας, όταν σχολίασε τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΛΗΛΑΣ.
"Να προσέχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί ο ΛΗΛΑΣ είναι επικίνδυνος και ο προπονητής του, ο κ. Ρόγκας πονηρός".
Το ότι ο Ρόγκας είναι πονηρός το ξέρουν και οι πέτρες.
Την 25η Μαρτίου, μετά την παρέλαση πήρε το αυτοκίνητό του και ήταν στον κεντρικό του Βασιλικού με κατεύθυνση από τον Βασιλόπουλο προς Χαλκίδα. Λίγο πριν ...

......συγνώμη, αλλά

 - Παλιά μας τέχνη κόσκινο, λέει ο λαός και να που η κυρία ακολουθεί πιστά αυτό που έκανε και η φιλενάδα της, πριν εκτεθεί ως υποψήφια βουλευτής.
Την είχαμε χάσει τον τελευταίο καιρό, αλλά βρήκε τρόπο και τρύπωσε στην εξέδρα των επισήμων εκεί που προφανώς δεν υπήρχε το όνομά της στην καρέκλα!!!!
Περιμένουμε πως και....

....ας πρόσεχες

 - Αγαπητή κυρία πρόεδρος, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μείνει μακριά από την πολιτική και φυσικά μακριά από πρόσωπα που προσπαθούν να είναι υποψήφια στις Εθνικές εκλογές και θέλουν μια φωτογραφία μαζί σας, για να λένε πως βοηθούν την ομάδα σας, πως θα συνδράμουν για να φτιάξετε τις κερκίδες και άλλα τέτοια.
Είσθε ευγενική ως ....

Χρόνια πολλά αντιδήμαρχε

 - Όταν έχεις δίπλα σου του παιδιού σου το παιδί, το οποίο σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία, ως παππούς δεν μπορεί παρά να είσαι υπερήφανος και να καμαρώνεις.
Κάπως έτσι πιστεύουμε πως αισθανόταν ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κύριος Σέρρας Δημήτρης, ο οποίος....

Κατερίνα ακούς;;;;;

 - Η Κατερίνα Μπατζελή, έβγαλε κακία κατά του πρώην συνεργάτη της κυρίου Αναστάσιου Βελισσαρίου, στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, επειδή όπως είπε δεν έπρεπε να πληρώνει η Περιφέρεια τα έξοδα για να συμμετέχει σε εκθέσεις ο κ. Βελισσαρίου και πρότεινε να τα πληρώνει η Αγροδιατροφική στην οποία ο κ. Βελισσαρίου είναι ....

.....μόνο "η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ";;;;

 - Θα θέλαμε ειλικρινά να συγχαρούμε την ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ¨ της κυρίας Χρύσας Τσάλλα, η οποία για μια ακόμη χρονιά έδωσε το παρών στην επέτειο της 25ης Μαρτίου και συμμετείχε στις εκδηλώσεις στο Βασιλικό.
Αλήθεια στο Βασιλικό δεν υπάρχουν άλλοι σύλλογοι πολιτισμού και ....

Ο Τόλης....

 - Όταν ο Τόλης τραγουδούσε, ο Βοσκόπουλος εννοούμε για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις, το "αδέρφια μου αλήτες πουλιά" δεν ξεχώριζε αδέρφια και αδερφές, εκτός κι αν κάνουμε κάποιο λάθος!!!! 
Πάντως ο Τόλης δεν τραγούδησε ποτέ για βλάκες και πανηλίθιους.
Αυτοί εμφανίσθηκαν σε μεγάλο αριθμό......

Ρουμανία-Ελλάδα 0-1

 -  Στο ντεμπούτο του Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 1-0 στο Stadionul Steaua χάρη σε γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη που με κεφαλιά νίκησε τον Νίτα στο 38ο λεπτό από σέντρα του Λάζαρου Ρότα.
Η Εθνική ομάδα ήταν αρκετά καλή στα εξήντα πρώτα λεπτά. Δημιούργησε ευκαιρίες με τους Γιακουμάκη στο 3΄, Ρότα στο 7΄ και Πέλκα στο 28΄, ενώ στο 22΄ ακυρώθηκε γκολ του Γιακουμάκη, παρότι ο διαιτητής είχε αρχικά δείξει σέντρα. Στο τελευταίο ημίωρο η Ρουμανία αγωνίστηκε πιο επιθετικά και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, με κυριότερη την κεφαλιά του Ρους στο δοκάρι (72΄), όμως η άμυνα της Εθνικής είχε ...

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

 
Την Κυριακή το απόγευμα στις 16:00, στο Ενωσιακό γήπεδο, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δίνουν ένα αγώνα ο οποίος ας μη γελιόμαστε, είναι πολύ δύσκολος και τα κορίτσια, πρέπει να βάλουν την ψυχή τους και να τον κερδίσουν ή στην χειρότερη περίπτωση να μην τον χάσουν.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την Τετάρτη έπαιξε με τον ΟΦΗ και δεν κέρδισε,  αλλά πάλι καλά που δεν έχασε, ώστε οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να έχουν το περιθώριο ακόμη και με κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, να μην βρεθούν έξω από τις δύο πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, ώστε να πάνε στα μπαράζ κι εκεί να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.
Αυτή την ώρα τα προσωπικά πρέπει να τ΄ αφήσουμε στην ....

Δύο νίκες σε δύο αγώνες

 - Αύριο Κυριακή στις 16:00 ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δίνει έναν αγώνα ζωής και θανάτου, με αντίπαλο το ΥΠΑΤΟ, το οποίο μετά την ήττα από τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ δεν έχει κι αυτό περιθώρια απώλειας βαθμού ή βαθμών, αφού θέλει νίκη για να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ΑΡΤΑΚΗ ας μη γελιόμαστε θέλει 2 νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες ώστε να φτάσει στους 34 βαθμούς και να ελπίζει .....

Στις εκδηλώσεις, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Τη μαθητική παρέλαση στη Χαλκίδα, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, παρακολούθησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.
Της παρέλασης προηγήθηκε Επίσημη Δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ Χρυσοστόμου, Επιμνημόσυνη....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία. Ευχόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο που είναι και το τελευταίο του Μαρτίου α είναι και το τελευταίο που θα ζούμε την φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία. Δυστυχώς οι ελπίδες για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος είναι λίγες, αλλά πιστεύουμε στον Θεό και ελπίζουμε να δώσει φώτιση στους ηγέτες των δύο χωρών και να σταματήσουν....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 26-27/3/2022

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03/22 16:30 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ -ΛΗΛΑΣ  ΔΗΜ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03/22 16:30 ΔΡΟΣΙΑ -ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/03/22 16:30 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜ -ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03/22 17:00 ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ- ΕΡΕΤΡΙΑ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03/22 17:00 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ -ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΛΟΧ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03/22 17:00 ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ -ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/03/22 17:00 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-  ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ...

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Φάνης Σπανός

  «Τις η συνωμοσία αύτη; Η πλέον άνανδρος απασών. Η συνωμοσία της σιωπής.»
Βίκτωρ Ουγκώ
201 χρόνια μετά το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης - και έναν χρόνο μετά το λαμπρό επετειακό έτος των 200 ετών από την Ελληνική Παλιγεννεσία - οι εικόνες, οι σκέψεις, τα μηνύματα είναι εδώ. Είναι πάντα εδώ για να μας να μας διδάσκουν και να μας...

Μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

25 Μαρτίου.
Ημέρα μεγάλης γιορτής για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη.
Ημέρα τιμής και δόξας για τους προγόνους μας που χάραξαν ανεξίτηλα στις καρδιές μας τις αξίες της αυτοθυσίας, της φιλοπατρίας και της ιστορικής αξιοπρέπειας.
Σήμερα δεν γιορτάζουμε τις νίκες, γιορτάζουμε τη μεγάλη ...

Χρόνια Πολλά Ελλάδα


  25η Μαρτίου 1821 & Ευαγγελισμός της Θεοτόκου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΚΚΕ - ΚΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 

ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΩΡΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Με την ευκαιρία συμπληρώσεως εκατό ετών μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στις 6μ.μ. διοργανώνει διαδικτυακή Εσπερίδα με θέμα «ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΩΡΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ», η οποία είναι αφιερωμένη στην εκκλησιαστική και λαϊκή ζωγραφική της Καππαδοκίας του 19ου και 20ου μ.Χ. αιώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ
Δευτέρα 4 Απριλίου 2022
18:00 Έναρξη
18:05 Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου...

Καινούριο γερανό παρέλαβε ο Δήμος Χαλκιδέων

Έναν καινούριο γερανό, νέας τεχνολογίας, απέκτησε ο Δήμος Χαλκιδέων, δωρεά από την εταιρεία SICAP S.A. Constructions, μέλος του Ομίλου SABO S.A., τον οποίο παρέλαβαν χθες, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής.
Το νέο αυτό όχημα θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των μηχανημάτων και των οχημάτων του Δήμου και ιδιαίτερα της Υπηρεσίας του...

Έργο επικλινών τσιμεντόδρομων σε Δοκό, Κάνηθο και Αφράτι

Υπεγράφη χθες, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή επικλινών τσιμεντόδρομων 2021», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία.
Το ανωτέρω έργο, συμβατικού ποσού 111.842,40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), αφορά στην εκτέλεση εργασιών σε δρόμους, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονη κλίση και για την αποφυγή ολισθηρότητας, επιλέχθηκε η επίστρωσή τους να γίνει...

Δήμος Διρφυων Μεσσαπίων

 
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α  Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ Τ Η Σ  2 5 Η Σ  Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ

∆ η µ ο τ ι κ ή  Ε ν ό τ η τ α  Μ ε σ σ α π ί ω ν
Γενικός σηµαιοστολισµός από 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2022 και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 24ης έως και της 25ης Μαρτίου όλων των δηµόσιων και δηµοτικών
καταστηµάτων, καθώς και των καταστηµάτων των ΝΠ∆∆ και των Τραπεζών.

∆ η µ ο τ ι κ ή Κ ο ι ν ό τ η τ α Ψ α χ ν ώ ν :
 08:30 Συγκέντρωση των Τοπικών Αρχών στο ∆ηµαρχείο και µετάβαση σε σώµα στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού.
 09:00 ΕΕπιµνηµόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού από το ∆ήµαρχο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ψαχνών , τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καστέλλας, το ∆ιοικητή του Αστυνοµικού Τµήµατος ∆ιρφύων-Μεσσαπίων, το Σύλλογο Εθελοντικών ∆υνάµεων ∆ασοπροστασίας και...

Εκπρόσωποι της Π.ΣΤ.Ε. – Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Σας ενημερώνουμε ότι στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821,  οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Εύβοιας θα παραστούν ως εξής:

·         O Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γεώργιος Κελαϊδίτης στην έδρα της Π.Ε. Εύβοιας, τη Χαλκίδα

·         Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κωνσταντίνος Γαλάνης στην έδρα της Π.Ε. Εύβοιας, τη...

Επανέρχονται οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και η αποστολή αλληλογραφίας από το δίκτυο των ΕΛΤΑ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Επανέρχονται από σήμερα οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και η αλληλογραφία από το δίκτυο των Ελληνικών Ταχυδρομείων μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η εταιρεία στα πληροφοριακά της εταιρείας.

   Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ομίλου ΕΛΤΑ, από σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου, τα καταστήματα ΕΛΤΑ θα παρέχουν πλέον και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, περιλαμβανομένης της είσπραξης λογαριασμών, της αποστολής απλών αλληλογραφίας, μικροδεμάτων και των πωλήσεων φιλοτελικών προϊόντων. Επιπλέον, από την ΕΛΤΑ Courier θα εξυπηρετείται η αποστολή δεμάτων...

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Για τον καθορισμό των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τον καθορισμό των  τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκε ο καθορισμός των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου για το έτος 2022.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες, στενάζουν κάτω από το παρατεταμένο κύμα ακρίβειας στο ρεύμα, τα καύσιμα και τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης η δημοτική αρχή του κ. Μπουραντά με τη στήριξη της παράταξης «Δήμος για Όλους» της κα. Θαλασσινού διατήρησε στο ακέραιο τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού. Η αρνητική ψήφος της παράταξης των «Νέων Οριζόντων» του κ. Θωμά ήταν προσχηματική καθώς τεκμηριώθηκε με το σκεπτικό πως οι συντελεστές είναι διαφορετικοί από χωριό σε χωριό και θα πρέπει να γίνουν ίδιοι, στο όνομα τις ισονομίας, χωρίς όμως να μειωθεί το συνολικό ποσό.
Τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, κατά την άποψή μας, είναι ένας απαράδεκτός φόρος καθώς από αυτόν εξαρτάται άμεσα η επάρκεια και η ποιότητα των υπηρεσιών αυτών, διατηρείται το απαράδεκτο καθεστώς των συμβασιούχων. Με το θεσμικό πλαίσιο της ανταποδοτικότητας που έχουν διαμορφώσει οι κυβερνήσεις και το οποίο εφαρμόζουν οι δημοτικές αρχές η καθαριότητα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και την ιδιωτικοποίηση. Άλλωστε, η δημοτική αρχή ήδη έχει νοικιάσει απορριμματοφόρο από ιδιώτη πέρσι το καλοκαίρι...

Φ. ΣΠΑΝΟΣ: «Ζεις στην καρδιά της Ελλάδας. Βρες το επάγγελμα της καρδιάς σου!»

“ΠΥΞΙΔΑ” επαγγελματικού προσανατολισμού
με 14 Ενότητες – 47 webinars - 5 ημερίδες & ARISTON test

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βελτιώνει και καθιερώνει την “ΠΥΞΙΔΑ”. Το καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού επιστρέφει εμπλουτισμένο και με σταθερό στόχο να φέρει τους εφήβους μας κοντά σε ανθρώπους με διακεκριμένη επαγγελματική πορεία, κυρίως από τη Στερεά Ελλάδα.
Η “ΠΥΞΙΔΑ” περιλαμβάνει και φέτος webinars επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 20 Απριλίου 2022 και θα παρουσιαστούν 47 επαγγέλματα σε 14 ενότητες. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθεί ανακοίνωση με τον κατάλογο των ομιλητών και με όλες τις τεχνικές πληροφορίες.
Επιπλέον, η “ΠΥΞΙΔΑ” περιλαμβάνει:
1. Ημερίδες Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:
Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, στις 7μ.μ. στη Λαμία (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου...

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η βία δεν μπορεί να βρίσκεται στην ίδια κουβέντα με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό.
Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες τηρούνταν 1' σιγή σε όλα τα παιχνίδια, στη μνήμη του
αδικοχαμένου Άλκη, ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του από οπαδική βία, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρακολουθήσαμε σε...

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ 23/03/2022

Α΄ 19 20/3/2022 1194631 ΑΣΤΗΘΑΣ ΚΥΡ  ΚΑΡΥΣΤΟΣ  1    αρ. 10 παρ. 1αI  10,00 €
Α΄ 19 20/3/2022 1314981 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΑΙΔΗΨΟΣ  3    αρ. 10 παρ. 1γ 30,00 €
Α΄ 19 19/3/2022 1316141 ΡΟΥΣΣΟΣ Π.  ΕΡΕΤΡΙΑ  3    αρ. 10 παρ. 1γ 30,00 €
Α΄ 19 19/3/2022 1448203 ΑΝΓΚΕΛΙ  ΕΡΕΤΡΙΑ  1    αρ. 10 παρ. 1αI 10,00 €
Β΄ 15 20/3/2022 1139885 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΑΝΤΟΥΔΙ  1    αρ. 10 παρ. 1αI 10,00 €
Β΄ 15 20/3/2022 1326324 ΜΑΡΙΝΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ  3    αρ.10 παρ. 1γ 30,00 €....

Χρ. Τριαντόπουλος: Απαλλαγή και για το 2022 από την κατάθεση ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες της Βόρειας Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απαλλαγή από την καταβολή ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Βόρειας Εύβοιας προβλέπεται και για το 2022, με ειδική διάταξη που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, στο νομοσχέδιο με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς - Πρόγραμμα συνεισφοράς Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες μέχρι τη μεταβίβαση της κατοικίας τους στον φορέα απόκτησης και επανάληψης του κεφαλαίου Α' του μέρους δευτέρου του τρίτου βιβλίου του ν. 4738/2020 - Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (Ε) 2020/1151 και (ΕΕ) 2021/1159, νέος μειωμένος Ενιαίος Φόρος Κινητών Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), επείγουσες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των....

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

1. Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
 
Α. Σημαιοστολισμός – Φωταγώγηση
Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Τραπεζών, όλων των σπιτιών της πόλης και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από τις 08:00 το πρωί της 23ης  Μαρτίου μέχρι την δύση του ήλιου της 25ης  Μαρτίου 2022 με τη φροντίδα των αρμοδίων Αρχών.
Φωταγώγηση της πόλης, των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2022.

Β. Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022
Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες σχετικές με το νόημα της ημέρας, ...

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κεφαλαιαγορά και τον ΕΝΦΙΑ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ψηφίστηκαν από την ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η ΝΔ, οι διατάξεις για τον νέο μειωμένο ΕΝΦΙΑ, καθώς και η αρχή του σχετικού νομοσχεδίου. Οι κυβερνώντες είχαν υποστηρίξει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμφανιστεί θετικός στις συγκεκριμένες διατάξεις, ενώ αργότερα, η αρμόδια τομεάρχης Έφη Αχτσιόγλου είχε πει ότι το κόμμα της θα δηλώσει «παρών». 

Επί της αρχής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς», στο οποίο εντάσσονται οι διατάξεις για τον ΕΝΦΙΑ, και επί 299 ψηφισάντων, 157 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ, 141 βουλευτές τάχθηκαν κατά και 1 δήλωσε....

Εκπρόσωποι του Δήμου Χαλκιδέων στην Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

ΧΑΛΚΙΔΑ
Έλενα Βάκα, Δήμαρχος Χαλκιδέων
Δήμητρα Σακελλαράκη, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων εκπρόσωποι θα είναι οι κατά τόπον Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι:
Βαθύ:
Κωνσταντίνος Ρήγος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αυλίδας
Νίκος Νικήτας, Πρόεδρος
Βασιλικό: 
Δημήτρης Σέρρας, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ληλαντίων...

Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, θα φιλοξενηθεί από 24 Μαρτίου έως 27 Μαρτίου 2022, η Τιμία Κάρα της ΑΓΙΑΣ ΟΣΙΟΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗ, σύμφωνα με το κάτωθι αναγραφόμενο πρόγραμμα.

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
5:00 μ.μ.:Υποδοχή Τιμίας Κάρας και εν συνεχεία η ακολουθία του Εσπερινού για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου....

Καλημέρα


- Καλημέρα Ελλάδα. 
Χρόνια πολλά Έλληνες.
Ενωμένοι οι Έλληνες κερδίζουν πάντα.
Ας μην αφήσουμε τους θιασώτες του διχασμού,
να κάνουν το παιχνίδι τους.
Ζήσαμε για 5 χρόνια την δήθεν προοδευτικότητά τους.
Όχι άλλα πειράματα.....

...η άποψή μας

 - Δύσκολη Κυριακή για τις ομάδες μας που παίζουν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ) και στην Α΄ Κατηγορία γυναικών (ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ). Για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουμε γράψει και μετά την ισοπαλία στο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (0 - 0), η ομάδα της Εύβοιας πρέπει να κερδίσει τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να έχει ήσυχο το κεφάλι της.
Πάμε τώρα στον ΑΟΝ Αρτάκης, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να φτάσει εδώ που έφτασε και φυσικά κάποιοι έχουν ευθύνες και θα έπρεπε να τις είχαν αναλάβει.
Φυσικά και στον τελευταίο αγώνα η διαιτησία κακώς ακύρωσε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι διοικούντες την ομάδα της Αρτάκης με τις αποφάσεις τους, σε θέματα ποδοσφαιριστών, αλλά ιδιαίτερα στις επιλογές.....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας ....

Αγώνες Τετάρτης 23/03/2022

 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  16:00 


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ    2 - 1   ΤΕΛΙΚΌ


ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ   3 - 1   ΤΕΛΙΚΟ....

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Γ. Οικονόμου για τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Ο γνωστός κ. Τσίπρας. Άλλα λέει, άλλα κάνει

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πριν από λίγες ώρες, από το βήμα της Βουλής ο κ. Ο Τσίπρας είπε στον πρωθυπουργό ότι θα ψηφίσει τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, αφού όπως είπε 'και το τελευταίο ευρώ που θα έρθει και θα ελαφρύνει κάθε πολίτης εμείς θα το ψηφίζουμε'. Λίγες ώρες αργότερα αναίρεσε τη δήλωσή του», αναφέρει ο υφυπουργός...

....γιατί όχι;;;

 - Ακούμε διάφορα σενάρια που έχουν να κάνουν με τις εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων το 2023. Ένα από αυτά θέλει τον κύριο Καλαθέρη να θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος, όχι απαραίτητα υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ως δημοτικός σύμβουλος.
Δεν ξέρουμε τι απόφαση θα πάρει, αλλά θα μπορούσε ....

.....φαπούλες

 - Την καλησπέρα μας στον φίλο αναγνώστη από την Στενή και του ευχόμαστε τα καλύτερα και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που έχει. Έχουμε φυσικά υποχρέωση να του απαντήσουμε και στο θέμα που έθεσε και του λέμε πως συμφωνούμε να βάλουμε και στοίχημα. Αν το κερδίσει θα έρθει στο Λευκαντί οικογενειακώς, να του κάνουμε το τραπέζι σε όποια ταβέρνα επιλέξει ο ίδιος και αν χάσει το στοίχημα θα μας κάνει το τραπέζι ο ίδιος στην Στενή σε όποια ταβέρνα επιλέξουμε εμείς....

.....τι έγινε;

 - Θα πρέπει να γράφουμε αλήθειες και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όταν η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΕ, έχει τιμωρήσει έναν ποδοσφαιριστή, επειδή γρονθοκόπησε διαιτητή, δεν μπορεί να έρχεται η διοίκηση της ΕΠΣΕ και να μειώνει την ποινή, για να κάνει τον καλό στον ποδοσφαιριστή και αυτός μετά να ανταποδίδει με καλά λόγια στο διαδίκτυο.
Για να μειώσεις ....

....σουτάκια

 - Σήμερα ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί την ΣΚΕΠΑΣΤΗ , εκτός κι αν η κακοκαιρία δεν το επιτρέψει!!!! Πάντως πρέπει να μάθουμε λεπτομέρειες για το πως θα πληρωθούν οι διαιτητές, ο γιατρός και ότι άλλο πρέπει να πληρωθεί. Αλήθεια, η ΣΚΕΠΑΣΤΗ αυτή την φορά θα φτάσει στο Αλιβέρι με όλους τους ποδοσφαιριστές ή θα έχει.....

....δεν πειράζει

 - Εμείς δεν ξεχνάμε κανέναν και τίποτα. Θα λέμε δημόσια ευχαριστώ, στους ανθρώπους που μας κέρασαν ακόμη κι έναν καφέ ή είπαν μια καλή κουβέντα.
Φίλοι μπορεί να μην είμασταν και δεν αλλάζουμε άποψη, ακόμη και γι΄ αυτούς που δεν μας λένε ούτε καλημέρα, για λόγους ίσως που έχουν να ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πάλι τα ίδια, πάλι τα ίδια στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ήρθε ο Παπακωνσταντίνου για λίγες μέρες στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος, ακόμη και για το αν η συναγρίδα που έφαγε με φίλους του ήταν πραγματικά 5 κιλά ή κάτι λιγότερο κι αν την ζύγισαν ωμή ή ψημένη!!!!
Έλεος κυρίες και κύριοι.
Φτάνει αυτή η χολή, από την μία ή την άλλη πλευρά.
Φτάνει να εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες και οι μεν και οι δε.
Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει ούτε στον Παπακωνσταντίνου, ούτε στον Ρέτσα, ούτε σε κανέναν άλλον και αυτό .....

Περιοδεία Χρ. Τριαντόπουλου στη Β. Εύβοια για τα μέτρα στήριξης στις πυρόπληκτες περιοχές

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια στις 18 και 19 Μαρτίου πραγματοποίησε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και υλοποίησης των κυβερνητικών μέτρων στήριξης και αποκατάστασης στις περιοχές που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του. περασμένου καλοκαιριού. 
 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ο Χρήστος Τριαντόπουλος επισκέφτηκε το χωριό Ταξιάρχης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με συκοπαραγωγούς, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Δασικό Χωριό των Παππάδων για να συναντηθεί με τον δασάρχη, μέλη του τοπικού δασικού συνεταιρισμού και επαγγελματίες του χώρου, ενώ στη συνέχεια. συμμετείχε στην τρίτη συνάντηση.....

....ακούμε πολλά

 - Δεν ξέρουμε γιατί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ως πότε θα πρέπει να έχει ενδιαφέρον το "μαλλιά κουβάρια" στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η κάθε εμφάνιση Παπακωνσταντίνου προκαλεί αναταράξεις και πολύ βαβούρα.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις απειλές των μεν προς τους δε και αντίστροφα.
Κύριοι όχι άλλα κακά για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Εμείς πάντα είχαμε ξεκάθαρες θέσεις και δεν πατούσαμε σε δύο βάρκες.
Ο Παπακωνσταντίνου υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και έφτασε ψηλά στην .....

Σημαντική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση CONSTUCTIONS CYPRUS 2022 με επίκεντρο τον κατασκευαστικό κλάδο

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022 που διεξήχθη στο Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία από 18 έως 20 Μαρτίου 2022. 
Η έκθεση CONSTRUCTIONS CYPRUS 2022 απευθύνεται σε όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με κατασκευές και δομικά υλικά και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που αναπτύσσουν σχετική οικονομική δραστηριότητα. 
Οι επιχειρηματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν την πιθανότητα σύναψης επαγγελματικών συμφωνιών και να προβάλλουν την τεχνογνωσία που κατέχουν στα τεχνικά επαγγέλματα στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 
Με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συντονίστηκε  στο εν λόγω εκθεσιακό...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε, αφού ο κορονοϊός πέρασε και την πόρτα μας. Όλα πάνε καλά και η κούκλα μας πάει καλά, αφού ο κορονοϊός την βρήκε εμβολιασμένη και το μόνο πρόβλημα είναι πως θέλει να επανέλθει και πάλι στις δραστηριότητές της. Λίγες μέρες ακόμη, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και α προσέχουμε και ευχόμαστε όλα να.....

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σας γνωρίζουμε τον ορισμό των παρακάτω αναβληθέντων αγώνων:
Ο αγώνας Α΄ κατηγορίας (18η αγωνιστική) Φ.Σ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/03/2022 στο γήπεδο «Τσαρπάλειο» Αλιβερίου ....

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Είναι πολλά τα λεφτά

Στα 990.000 ευρώ ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Παρί


 Ο μέσος μεικτός μηνιαίος μισθός των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται σε 990.000 ευρώ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Νεϊμάρ να είναι ο πιο καλοπληρωμένος με περισσότερα από τέσσερα ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της γαλλικής εφημερίδας L'Equipe.

 Στην κατάταξη του μισθού των παικτών της Ligue 1 που παρουσίασε η L'Equipe, οι πρώτες 14 θέσεις καταλαμβάνουν τους παίκτες της Παρί ΣΖ, που ελέγχει από το 2011 από το κρατικό ταμείο του Κατάρ, Qatar Investment Authority (QIA).
 Ο Νεϊμάρ κυριαρχεί σε αυτή την κατάταξη με τον ακαθάριστο μηνιαίο μισθό του 4.083.000 ευρώ, μπροστά από τον Αργεντινό σταρ Λιονέλ Μέσι, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα (3.375.000 ευρώ) και τον Κιλιάν....

Αύριο ο αγώνας....

 - Πολλά θα κριθούν αύριο για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας του ποδοσφαίρου γυναικών. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αφού αν κερδίσει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι δεδομένο πως θα πάνε στα μπαράζ ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, ενώ αν κερδίσει ο ΟΦΗ, τότε θα μπλέξουμε σε περιπέτεια, αφού υπάρχει κίνδυνος να μείνουν εκτός τετράδας οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πρέπει να ...