Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός-Ελλάδα: 5.870 νέα κρούσματα, 641 διασωληνωμένοι, 82 νέοι θάνατοι

73 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.870 , εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 920.683 (ημερήσια μεταβολή +0,6%), εκ των οποίων 50,6% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 109 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.740 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 82, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.861 θάνατοι. Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 641...

Προσοχή ......

 - Σε δύσκολη θέση βρίσκεται προπονητής ομάδας Β΄ Κατηγορίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα, αφού δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα!!!!!
Δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος του προπονητή ή των ποδοσφαιριστών, αλλά θα πούμε και στις δύο ....

Κατερίνα Τσαραντάνη

 - Να στείλουμε τα χρόνια μας πολλά στην Κατερίνα Τσαραντάνη, αφού είχε την ονομαστική της γιορτή και να της δώσουμε συγχαρητήρια για τις πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η Κατερίνα σπουδάζει....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής-Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας

Την πρώτη της επίσκεψη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής - Δασικής Οικονομίας & Κτηνοτροφίας κ. Κατερίνα Καλαντζή στα γραφεία της ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ στη Χαλκίδα. 
Η επίσκεψη συνδυάστηκε με συνάντηση εργασίας, στην οποία συμμετείχαν η κ. Καλαντζή μαζί με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Αναστάσιο Βελισσαρίου και τον Διευθυντή...

...μπαλίτσα σήμερα

 - Για κάποιον λόγο οι αγώνες της Α΄  κατηγορίας του Σαββάτου, είναι λιγότεροι από αυτούς της Κυριακής. Αυτό μάλλον θα πρέπει ν΄ αλλάξει για πολλούς και διάφορους λόγους. Τέλος πάντων.
- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ στις 15:00, σ΄ έναν αγώνα ο οποίος και θα είναι καθοριστικός, όχι ιδιαίτερα για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ η οποία ακόμη και με ήττα θα συνεχίσει να είναι πολύ κοντά στην κορυφή, αλλά για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ο οποίος αν δεν κερδίσει, τότε δύσκολα θα βρει επαφή με την κορυφή και αν συμβεί αυτό, τότε στην  ομάδα θ΄ αλλάξουν πολλά. Έχει την σημασία του το ότι ο Μεθενίτης ξέρει καλά την Μακρυκάπα και θα δούμε αν οι ποδοσφαιριστές του Αμαρυνθιακού, μπορέσουν να.....

"Μάχες" σον κεντρικό όμιλο της Β΄ Κατηγορίας

 - Σ΄ αυτόν τον όμιλο 5- 6 ομάδες είναι κοντά στην κορυφή και ελπίζουν πως αν δεν χάσουν σήμερα, θα συνεχίσουν να ελπίζουν.
- Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ θα υποδεχθούν την ΠΑΡΑΛΙΑ και φυσιολογικά θα έχουν εύκολο απόγευμα.
- Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ θα υποδεχθεί την ΑΥΛΙΔΑ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει ήδη 5 βαθμούς και δεν θα ήθελαν μια νέα απώλεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν δεν θα έχουν πολλές ελπίδες να διεκδικήσουν την κορυφή. Διαιτητής στον αγώνα ο κ. Γιάννης Κηρύκος ο οποίος είμαστε βέβαιοι πως δεν θα αδικήσει καμία ομάδα και ακόμη πιο....

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, η Διοίκηση της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να εξετάσει με ψυχραιμία, ευθυκρισία και επαγγελματισμό, χωρίς καμία βιασύνη και έξωθεν πίεση, την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία και τη συνολική οργάνωση της Εθνικής Ομάδας.
Αποκλειστική και μόνη προτεραιότητα στη διαδικασία αυτή αποτελεί η εξασφάλιση των ιδανικότερων συνθηκών λειτουργίας της ενόψει του Nations League 2022 και των προκριματικών του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Κατά συνέπεια, στο κρίσιμο αυτό στάδιο, δεν είναι δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις υπό...

Το ποδόσφαιρο

 - Δεν υπάρχει πουθενά το Ελληνικό ποδόσφαιρο κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτοί που σήμερα το διοικούν δεν μπορούν να ρυθμίσουν ούτε τα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ας θυμηθούν τι έλεγαν πριν κάποια χρόνια, όταν έφυγε ο Σάντος και τι λένε σήμερα που έφυγε ο Φαν Σχιπ.
Τότε έφταιγε ο Σαρρής, ο Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι. Τώρα ποιοι φταίνε;
Άλλαξε κάτι στην Εθνική ομάδα;
Κυρίες και κύριοι, το ποδόσφαιρο το διοικούν "οι μπροστινοί και οι πισινοί" και γι΄ αυτό δεν θα δει άσπρη μέρα.
Σε τοπικό επίπεδο, δυστυχώς τα πράγματα είναι χειρότερα από κάθε άλλη φορά. Εδώ η εξυγίανση χτύπησε κόκκινο και οι ομάδες αντί για το ρετιρέ βρέθηκαν στο "πολύ υπόγειο".
Ότι θέλει κάνει ο καθένας, αφού δεν υπάρχει κεφαλή, αφού δεν υπάρχει ....

Εθνική Γυναικών: Ουαλία-Ελλάδα 5-0

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 5-0 από την Ουαλία στον εκτός έδρας αγώνα της στο Parc-Y-Scarlets, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2023.
Η Ουαλία πήρε γρήγορα το προβάδισμα με γκολ της Ίγκλ στο 7’ και το διεύρυνε στο 17’ με την Κ. Γκριν και στο 26’ με την Χόλαντ. Η τελευταία σκόραρε και στο δεύτερο ημίχρονο (56’) και η Χάρντινγκ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 65’.
Το αμέσως προσεχές παιχνίδι της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για τις 30/11 εναντίον....

Στην Λάρισα ο Αλεξανδρής

 - Ο Αλέξης Αλεξανδρής δεν χάθηκε, όπως ίσως κάποιοι πίστευαν.
Ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λάρισας και βοηθός του προπονητή της ομάδας.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας είναι στην Σούπερ Λιγκ 2 και φυσικά όταν σε επιλέγουν ομάδες αυτής της κατηγορίας, είναι η απόδειξη πως ήσουν πολυτέλεια για το τοπικό της Εύβοιας.
Εμείς δεν ανήκουμε στους τοπ δημοσιογράφους....

ΝΔ: «Αυτά είναι τα fake news της χθεσινής συνέντευξης του κ.Τσίπρα»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, με την οποία κάνει λόγο για 13 "fake news" στα όσα υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός.

   Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, τα "fake news του κ.Τσίπρα" είναι τα εξής:.

1. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπους. Είμαστε η χώρα με τους περισσότερους θανάτους σε όλη τη δυτική Ευρώπη.

   Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα με βάση τα επίσημα στοιχεία έως τις 26 Νοεμβρίου 2021 είναι στην 16η θέση, μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε θανάτους Covid. Συνολικά, όμως, με βάση τον γενικό δείκτη θνησιμότητας, η Ελλάδα δεν εμφανίζει σημαντική υπερβάλλουσα θνησιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Δηλαδή συγκρίνοντας με τους θανάτους των...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τις ευχές για την χθεσινή μέρα. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από ανθρώπους στους οποίους  δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στα τηλεφωνήματά τους, αφού όπως λέει κι ο λαός, εύκολα η χαρά γίνεται λύπη ή το "όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος". Τέλος πάντων. Να...

Της κακομοίρας στις υποδομές!! Αναβολές και αλλαγές. Κοκκίνησε το πρόγραμμα..

Κ-17 "ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12/21 15:00 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΧ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΡΜΗΛΙΟΣ      ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12/21 15:00 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ -  ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ      ΒΑΤΩΝΤΑ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 27-28/11/2021

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11/21 15:00 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ -ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11/21 15:00 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ -ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11/21 15:00 ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ -ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11/21 15:00 ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ -ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11/21 15:00 ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ- ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΛΟΧ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11/21 15:00 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ -ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ...

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Α' Ερασιτεχνική
15:00 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ -ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ Μακρυκάπας 
ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΛ. -ΔΑΛΛΑΣ ΚΩΝ.- ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

15:00 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ -ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ Δροσιάς 
ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡ. -ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ. -ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ.

Β' Ερασιτεχνική
13:00 ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ Αγ. Νικολάου .....

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα και χρόνια πολλά

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και θα μας επιτρέψετε, να μην ασχοληθούμε με τίποτα άλλο.
Του Αγίου Στυλιανού σήμερα και στην οικογενειά μας έχουμε γιορτή, αφού είναι η ονομαστική γιορτή της Στυλιανής, αλλά και τα γενέθλια της μικρής Μαρίας. Χρόνια πολλά στα παιδιά μας και ο Άγιος Στυλιανός να είναι δίπλα τους και να τα προστατεύει πάντα.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά και ο κορονοϊός είναι εδώ, οπότε είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε οικογενειακά, αφού δεν πρέπει να έχουμε την παρέα φίλων και συγγενών...

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 09:00 έως και....

Βρήκαμε αδύναμο κρίκο;;;;;;;

 - Κεκλεισμένων των θυρών, λέει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΕ για 1 αγωνιστική στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα; Πόσες ομάδες άραγε μπορεί να τιμωρηθούν με την ίδια ποινή;
Ποιος τα εφαρμόσει μια τέτοια ποινή στο γήπεδο μιας άλλης ομάδας; Σε ποιο γήπεδο μπορούν να κλείσουν τις θύρες;;;;
Σχεδόν κανένα γήπεδο δεν έχει θύρες ώστε να κλειδωθούν και να μην μπορεί κανένας να παρακολουθήσει τον αγώνα;
Σε όλα τα γήπεδα υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσεις τον αγώνα, ακόμη κι αν κλείσουν κάποιες θύρες!! Κάνουμε λάθος;;;;
Τέλος πάντων. Οι μάσκες έπεσαν και τώρα όλοι ξέρουν ποιοι ήταν πίσω από τις μάσκες.
Τελικά τραμπούκοι ήταν οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι ....

χα χα χα χα

 - Γελάνε και οι πέτρες με τις γκάφες του ραδιοφωνατζή....
Κατηγόρησε το Μπένο πως χρησιμοποιεί το ΕΓΩ!!!
Ρε μεγάλε, μιλάς εσύ για το ΕΓΩ των άλλων;;;
Εσύ κάθε μέρα λες το "θα σας πω ΕΓΩ", "θα σας πω ΕΓΩ"!!!
Θα μας πεις εσύ για τον Φάνη, την Βάκα, τον Κελαϊδίτη, τον Γουρνή και όλους αυτούς που.....

"Πολύ ΣΥΡΙΖΑ" ο Αναγνωστάκης"

 - Ο κύριος Αναγνωστάκης φαίνεται πως έγινε καθαρός λαϊκιστής και πολύ ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ξέχασε πως ήταν Γραμματέας στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, όταν κάηκε η Ελλάδα κι όταν θρηνήσαμε πάνω από 100 νεκρούς στο Μάτι!!!
Κύριε Αναγνωστάκη δυστυχώς δεν αντέξατε και δεν είσθε πλέον αυτοδιοικητικός, όπως δηλώνατε στο παρελθόν, αλλά πολύ ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κομματικός.
Κύριε Αναγνωστάκη η κάθε κυβέρνηση πρέπει και έχει δικαίωμα να αναλαμβάνει την ανασυγκρότηση της κάθε περιοχής και να έχει....

...η άποψή μας

 - Το 2023 θα έχουμε Εθνικές Εκλογές και ελπίζουμε και ευχόμαστε, να μην έχουμε μέχρι τότε και τον κορονοϊό. Η κυβέρνηση έχει όλο το χρόνο μπροστά της ν΄ αποδείξει σε όλους πως παρά τις αντιξοότητες, μπορεί να προσφέρει στον λαό και να ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά, σε όλα τα επίπεδα.
Αυτή η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει ένα πλεονέκτημα που δεν το είχε καμιά άλλη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα ο λαός έζησε και είδε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κατάλαβε τι θα πει να σε .....

......φαπούλες

 - Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά την άποψή μας για την Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων. Καλά τα πάνε η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γουρνής, στα θέματα των έργων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, καλά τα πάει η Δημοτική Αρχή στο θέμα των συνεργασιών με Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, αλλά τώρα πρέπει να ρίξουν το βάρος στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στα προβλήματα που έχουν οι δημότες, στην...

....σουτάκια

 - Μακάρι να έχουμε και νέους διαιτητές ποδοσφαίρου στην Εύβοια και να έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει ώστε να μείνουν στο χώρο και να βοηθήσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Το θέμα όμως είναι να μην παραμυθιάζουν τον κόσμο αυτοί που διαδίδουν πως τα παιδιά που θα τελειώσουν σε ένα μήνα την σχολή διαιτησίας θα μπορέσουν αμέσως να ορισθούν σε αγώνες και να καλύψουν τα πολλά κενά. Δεν μπορεί να γίνει αυτό και αν θα γίνει, θα γίνει μετά τον Μάρτιο, όταν θα έχουν τελειώσει και την....

Κρίμα που δεν καταλάβατε..

 - Παρακολουθήσαμε για λίγο χθες την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας και ακούσαμε την πρώην δήμαρχο κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο, για την υπόθεση των μηνύσεων εναντίον της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της. Δήλωσε πως η υπόθεση μπήκε στο αρχείο οριστικά και αμετάκλητα, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον της και ούτε καν ενδείξεις.
Μας προβλημάτισε η τοποθέτηση της κυρίας Αμερικάνου Δημοτικής Συμβούλου, η οποία είχε προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια σε καταγγελίες και ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σας αρέσει δεν σας αρέσει, κύριοι εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια και δεν θα μας σταματήσουν οι απειλές και οι συκοφαντίες σας. Όσο κι αν προσπαθείτε να καλύψετε τις γνωστές αδυναμίες σας και τα τραγικά εσκεμμένα λάθη σας, δεν θα τα καταφέρετε. 
Ο μπάρμπα Στέλιος όπως φανατικά σας στήριξε, με τον ίδιο φανατισμό θα αποκαλύπτει την αλήθεια, γιατί είσθε εκτός από αχάριστοι και επικίνδυνοι, αφού δεν σας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, αλλά ο εαυτούλης σας.
Όσα ψέματα κι αν λέτε, όσες υποσχέσεις κι αν μοιράζετε σε παράγοντες, οι ομάδες είναι αυτές που....

Η αλήθεια & το παραμύθι...

 - Είπαμε να λέμε ψέματα, αλλά να τα λέμε μόνοι μας και όχι να τα μεταφέρουμε σε ανθρώπους της ενημέρωσης για να τους δημιουργούμε προβλήματα. 
Για να μην θυμώνει ο κ. Ρέτσας και όποιος άλλος θυμώνει εκεί στην ΕΠΣΕ, ας γράψουμε αλήθειες.
- Ο αγαπητός κ. Κώστας Λαγός έγραψε πως η ΕΠΣΕ κάλεσε τους αξιολογημένους διαιτητές σε συγκέντρωση, για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γήπεδα με τους μπουκαδόρους και τους τραμπούκους.
Κώστα, δεν κάλεσε τους αξιολογημένους διαιτητές, γιατί αυτοί είναι μόλις τρεις. Είναι ....

Σπανός & Κελαϊδιτης στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 θα επισκεφθούν τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

·         12:30   Πολιτικά: εκκίνηση από την πλατεία των Πολιτικών και....

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός: 6.565 νέα κρούσματα, 78 θάνατοι και 621 διασωληνωμένοι-1148 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

68 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα είναι 6.565, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 908.222 (ημερήσια μεταβολή +0,7%), εκ των οποίων 50,6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 96 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.412 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 78, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.693 θάνατοι. Το 95,4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 621 (58,8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. Το 80,7% έχει υποκείμενο νόσημα...

Ποιες είναι οι νέες ψηφιακές εφαρμογές που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες με στόχο να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του πολίτη

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έτοιμες εφαρμογές που αναμένεται να υλοποιηθούν στις επόμενες εβδομάδες έχει στο συρτάρι του το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του πολίτη και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής του. Ποιες είναι οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα «εισβάλουν» άμεσα στην ζωή μας;

1. Πινάκιο της δίκης. Όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της δικαιοσύνης. Την ερχόμενη εβδομάδα είναι έτοιμη η ψηφιακή εφαρμογή για τα δικαστήρια η οποία θα δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το πινάκιο της δίκης....

Έπεσαν οι μάσκες...

 - Οι πιέσεις ήταν μεγάλες και πολλές, αλλά αυτοί που τις άσκησαν θα κάνουν τώρα πως δεν ξέρουν τίποτα και....

emvolio.gov.gr: Αναλυτικές οδηγίες για την αναμνηστική δόση του εμβολίου στους πολίτες

Οδηγίες για τον εμβολιασμό με την αναμνηστική δόση πολιτών που νόσησαν από covid-19, αναρτήθηκαν στο emvolio.gov.gr:

1η περίπτωση: Νόσηση πριν τον εμβολιασμό. Η 1η δόση εμβολίου J&J. Συστήνεται εμβολιασμός με αναμνηστική δόση τουλάχιστον 6 μήνες μετά με μία δόση Pfizer, J&J ή μισή δόση Moderna.
2η περίπτωση: Νόσηση πριν τον εμβολιασμό. Εμβολιασμός με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca. Συστήνεται εμβολιασμός με αναμνηστική δόση τουλάχιστον 6 μήνες μετά με μία δόση Pfizer ή μισή δόση Moderna.
3η περίπτωση: 1η δόση με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca. Νόσηση μετά την 1η δόση εμβολιασμό. Συστήνεται εμβολιασμός 3-6 μήνες μετά τη νόσηση με μια δόση Pfizer ή Moderna (ολόκληρη δόση) για ολοκλήρωση του εμβολιασμού. Αναμνηστική δόση...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 – 2022

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 – 2022
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
αφού έλαβε υπόψη:
α. Το καταστατικό της
β. Τους Κανονισμούς της
γ. Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε./ Ε.Π.Ο. Νο 00/11.2021)
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Τα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ-15 και Κ-17
περιόδου 2021/2022.
Άρθρο 1: Προκήρυξη /αρμοδιότητα
1.1. Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύμβασης μεταξύ της Ε.Π.Ο., ως
διοργανώτριας, και των μικτών/ αντιπροσωπευτικών ομάδων των Ε.Π.Σ. –
μελών της (εφεξής «Ομάδων») που μετέχουν στο πρωτάθλημα προεπιλογής
εθνικών ομάδων.
1.2. Η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε αυτόματα, χωρίς καμία επιφύλαξη, με την..

Υπογραφή σύμβασης για τη «Σύνταξη Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Χαλκιδέων»

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και την ανάδοχο εταιρεία, για τη σύμβαση παροχής υπηρεσίας για τη «Σύνταξη Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Χαλκιδέων», συμβατικού ποσού 74.276,00 ευρώ με Φ.Π.Α..
Η παρούσα σύμβαση αφορά στη σύνταξη σχεδίου για:
1) Τη χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης και σημείων επαναφόρτισης Η/Ο, στους χώρους στάσης και στάθμευσης του άρθρου 34 του Ν.2696/1999 (ΦΕΚ 57 Α’), καθώς και σε ελεγχόμενους από τους δήμους χώρους στάθμευσης και δημοτικούς χώρους στάθμευσης, ώστε να προβλέπεται υποχρεωτικά η χωροθέτηση ενός (1) κατ’ ελάχιστον σημείου επαναφόρτισης Η/Ο ανά χίλιους (1.000) κατοίκους του δήμου, ήτοι κατ’ ελάχιστον εκατόν δύο (102) σημεία επαναφόρτισης Η/Ο στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλκιδέων (102.223κάτ./1.000κατ.=102,223) και ειδικότερα σε:
● υφιστάμενους υπαίθριους δημοτικούς χώρους στάθμευσης,...

Τηλεδιάσκεψη του Λ. Αυγενάκη με τους επικεφαλής των ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ για το νέο σχέδιο νόμου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τηλεδιάσκεψη με τους όλους τους Κοσμήτορες των Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) και τους Προέδρους των Τμημάτων Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), των ελληνικών Πανεπιστημίων, πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/11) ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αντικείμενο της προγραμματισμένης τηλεσυνάντησης ήταν η συζήτηση -και με την Πανεπιστημιακή κοινότητα- επί του σχεδίου νόμου, του 5ου της αθλητικής μεταρρύθμισης, «Αθλητικός Εθελοντισμός, Αθλητισμός Αναψυχής και Άθληση για Όλους, Πνευματικός Αθλητισμός, Ηλεκτρονικός Αθλητισμός (e-sports), Εργασιακός Αθλητισμός και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας», που η δημόσια διαβούλευσή του ολοκληρώθηκε με επιτυχία μόλις προχθές Δευτέρα...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΜΙΑ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ΩΡΑ 12:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΟΥ 9-11

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός σας προσκαλούν να συμμετέχετε δια ζώσης ή μέσω zoom στη Συνδιάσκεψη Διαβούλευσης για την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και τη σημασία της για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η Συνδιάσκεψη αποτελεί μέρος της δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιεί το....

Το χρονοδιάγραμμα της ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας παρουσίασε ο Στ. Μπένος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το χρονοδιάγραμμα της ανασυγκρότησης της Εύβοιας παρουσίασε σήμερα από το βήμα του Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), οι διήμερες εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το απόγευμα, ο επικεφαλής της Eπιτροπής Ανασυγκρότησης της Εύβοιας, Σταύρος Μπένος. Σύμφωνα με τον κ. Μπένο όλες οι μελέτες θα έχουν ολοκληρωθεί έως το Μάρτιο, θα υπάρξει «δυναμική», όπως είπε δημόσια διαβούλευση και την 'Ανοιξη θα έχουμε το ξεκίνημα σημαντικών έργων, τους «Φωτοδότες της 'Ανοιξης», όπως τους χαρακτήρισε.

Ο κ. Μπένος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας χωρίς ένα σύγχρονο οδικό άξονα και ανέφερε επιγραμματικά κάποια από τα έργα «Φωτοδότες» που θα γίνουν στις πυρόπληκτες περιοχές . Όπως η δημιουργία μουσείου Ρυτίνης στους Κουρκουλούς, τουριστικό καταφύγιο στις Ροβιές, τουριστικό και αλιευτικό καταφύγιο στο Πευκί, σημαντική...

Μέρα γιορτής

 - Του Αγίου Στυλιανού αύριο 26 Νοεμβρίου και να μην ξεχνάει κανείς πως ο Άγιος Στυλιανός, είναι ο προστάτης των παιδιών
Για μας η 26η Νοεμβρίου είναι μέρα οικογενειακής γιορτής, αφού εκτός όλων των άλλων γιορτάζει και η μεγάλη μας κόρη η Στυλιανή και έχουμε και τα γενέθλια της ....

Στην τελική ευθεία για το 14ο Συνέδριο της ΝΔ με σύνθημα «Ελλάδα για όλους»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με στόχο να φέρει το 14ο Εθνικό Συνέδριο όσο το δυνατόν πιο κοντά σε όλους τους Έλληνες, η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τη λειτουργία του synedrio.nd.gr. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ πρόκειται για την πλατφόρμα μέσω της οποίας όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo.

   Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει σε συνέδρους και παρατηρητές πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, καθώς επίσης και μια σειρά από δυνατότητες. Ειδικότερα:

   * Οι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφούν στον κατάλογο....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ – ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος ότι, την Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, εορτή του Οσίου πατρός ημών ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ του Παφλαγόνος, Προστάτου των Παίδων, θα πανηγυρίσει, συν Θεώ, με λαμπρότητα το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Χαλκίδος στην περιοχή “Μάνικα”, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
6:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας.....

Δήμος Χαλκιδέων : «Δεν υπομένουμε τη βία,. Δεν επιλέγουμε τη σιωπή»

25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Ημέρα συμβολική, που κάθε χρόνο, δυστυχώς, φαντάζει ολοένα και πιο επίκαιρη. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, λόγω των υγειονομικών περιορισμών και των οικονομικών συνθηκών, η αυξητική τάση των περιστατικών βίας αποτελεί σκληρή πραγματικότητα.
Μια σκληρή πραγματικότητα που δεν γνωρίζει ηλικία, μορφωτικό-κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο, εθνότητα Ένα φαινόμενο με πολλές μορφές, σε πολλούς χώρους, από πολλούς θύτες. Με ένα όμως κυρίαρχο συναίσθημα: τον φόβο. Πολλές γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή, επειδή φοβούνται.
Στην καταπολέμηση αυτού του συναισθήματος πρέπει να εστιάσουμε. Κι εδώ ξεκινάει ο ρόλος όλων μας και ιδιαίτερα όσων εκπροσωπούμε φορείς και ασχολούμαστε με τα...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Είναι πολλά αυτά που μας κούρασαν, αλλά κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως είμαστε κι εμείς άνθρωποι και έχουμε οικογένειες. Τα ψέματα τελείωσαν και πλέον ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες τους.
Αυτοδιοικητικοί, πολιτικοί και παράγοντες του αθλητισμού, έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν τις.....

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών- 2ος όμιλος

 7η Αγωνιστική   - τελικά αποτελέσματα

Ολυμπιάδα Υμηττού - Γλυφάδα Οδυσσέας   1 - 0 
Φείδων Άργους - ΑΕΚ Μεσολογγίου  3 - 6 ...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός: 7.108 νέα κρούσματα, 612 διασωληνωμένοι, 93 νέοι θάνατοι

ΕΥΒΟΙΑΣ    70

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.108, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 901.661 (ημερήσιαμεταβολή +0,8%), εκ των οποίων 50,6 άνδρες. 

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 96 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.295 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

To Rt για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 1.13 (95% ΔΕ: 1.05 - 1.26)

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 93, ενώ από την έναρξη της....

«Όχι στη Βία – Ναι στη Ζωή» από την Π.Ε.Δ. και τη Θεματική Επιτροπή Ισότητας της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας

Με μεγάλη αυτοδιοικητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, η ημερίδα με θέμα «Βία κατά των γυναικών – Ενίσχυση των σχετικών δομών των Δήμων», που διοργάνωσαν η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και η Θεματική Επιτροπή Ισότητας της Π.Ε.Δ., σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Χαλκιδέων, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. 
Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας ήταν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας κα Μαρία Συρεγγέλα, ενώ παρευρέθηκαν η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων  κα Γιάννα Χορμόβα, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκος Σουλιώτης και πλήθος γυναικών αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η Δήμαρχος Χαλκιδέων και Πρόεδρος της Θεματικής Επιτροπής Ισότητας της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κα Έλενα Βάκα, καλωσόρισε την εκδήλωση και κάλεσε όλες και όλους να ενωθούν και να δώσουν όλοι μαζί ένα ηχηρό αυτοδιοικητικό μήνυμα ενάντια...

Ας παρέμβουν οι αρμόδιοι

 - Δεν θ΄ ασχοληθούμε άλλο με το θέμα της ατιμωρησίας ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν και να παριστάνουν τους προπονητές, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές και να απειλούν τους πάντες και τα πάντα.
Μας κούρασε το θέμα, γιατί κάποιοι από αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο έχουν εξαρτήσεις και ....

ΕΔΕΚΑΠ του ΚΙΝΑΛ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν στις εσωκομματκές εκλογές

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής, (ΕΔΕΚΑΠ), με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ποιοι μπορούν να ψηφίσουν στις 5/12 και (εάν χρειαστεί) στις 12/12 στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς γίνεται όλο και πιο έντονη η συζήτηση για την πιθανή συμμετοχή μελών άλλων κομμάτων στην εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ.

Η ΕΔΕΚΑΠ καθιστά σαφές ότι στις εσωκομματικές εκλογές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής, ενω υπενθυμίζει τα αντίστοιχα άρθρα 4 και 5 του...

Στ. Πέτσας: Έχουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον αναπτυξιακό ρόλο των περιφερειών, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Αυτοδιοίκηση ανέδειξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στην Αιδηψό.

Ο κ. Πέτσας έκανε ξεχωριστή αναφορά στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι ειδικά για τις περιφέρειες υπάρχει δέσμευση ενός προϋπολογισμού, ύψους 390 εκατ. ευρώ. «Πολλά έργα έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα και πολλά άλλα πρόκειται να...

Πληρώνουν και γραμματόσημα κάποιοι......


  - Τελικά είσθε πολύ κακά παιδιά κάποιοι. 
Είναι δυνατόν;
Σήμερα με κάνατε και γέλασα.
Καλά αγοράσατε φάκελο, αγοράσατε γραμματόσημο, ξοδέψατε σάλιο για να κολλήσετε το γραμματόσημο, γράψατε επιστολή με κεφαλαία, βάλατε υπογραφές και μας....

Νέες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη - Ποιες περιοχές αλλάζουν χρώμα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αλλαγές αναμένονται στον επιδημιολογικό χάρτη με την πρόσθεση τριών ακόμη περιοχών στο «βαθύ κόκκινο», μιας στο πορτοκαλί, ενώ σε δύο παρατηρείται βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών.

Γρεβενά, Άρτα και Αιτωλοακαρνανία, αλλάζουν χρώμα και από το επίπεδο 4 (κόκκινο), πηγαίνουν στο επίπεδο 5 (βαθύ κόκκινο), τα Χανιά από το επίπεδο 2 (κίτρινο) στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί)

Από επίπεδο 5 (βαθύ κόκκινο), μετακινείται στο επίπεδο 4 (κόκκινο) η Μεσσηνία....

Τα «σενάρια» πρόκρισης στην «φάση των 16»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

   Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Τσέλσι εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην «φάση των 16» του Champions League, όπου ήδη βρίσκονται, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ και ο Αγιαξ.

    Απόψε και για τον 1ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει το εισιτήριο της» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εάν δεν ηττηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα προκριθεί εάν νικήσει στο Μάντσεστερ ή εάν αποσπάσει ισοπαλία και η Μπριζ δεν επικρατήσει...

"Οι επιχειρήσεις που διοικούνται από γυναίκες, πετυχαίνουν διαχρονικά καλύτερες επιδόσεις"

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Αν καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες των γυναικών, η προσπάθειά μας για ανάκαμψη - και το πιστεύουμε αυτό - θα οδηγήσει σε μια ισχυρότερη και πιο ανθεκτική οικονομία και κοινωνία», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, στη διαδικτυακή του τοποθέτηση στο γκαλά που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο του τετραήμερου διεθνούς συνεδρίου «Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας- Female Entrepreneurial Week», με θέμα την «Επανεκκίνηση της Οικονομίας». 

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης, είναι να διευρυνθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα και σε άλλους καίριους τομείς της ελληνικής οικονομίας, αλλά και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές με παράλληλες δράσεις ενίσχυσης του επιχειρηματικού πνεύματος, αλλά και της σωστής πληροφόρησης και ενημέρωσης, επισήμανε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η θέση της γυναίκας

"τα παρατράγουδα"

 - Γιατί θυμώσατε πουλάκια μας;;;;
Εσείς δεν είχατε χρηματοδότη της παράταξής σας, τον επιχειρηματία που σήμερα προσπαθείτε να του δημιουργήσετε προβλήματα;
Για πείτε το όνομα του επιχειρηματία για να γελάσει κάθε πικραμένος!!!
Κύριοι, είναι κακό να έχει χρήμα ο κάθε επιχειρηματίας;
Είναι κακό να μεγαλώνει την επιχείρησή του ο κάθε επιχειρηματίας;
Είναι κακό να αγοράζει οικόπεδα ο κάθε επιχειρηματίας;
Γιατί έχει δικαίωμα να έχει 100 ακίνητα ένας πολιτικός και όχι ένας επιχειρηματίας;
Καημένα παρατράγουδα, η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν είναι σαν ....

Ο Γιωργάκης ......

 - Από το 2009 κυκλοφορεί αυτή η γελοιογραφία, αλλά είναι φοβερά επίκαιρη, αφού ο Γιωργάκης, θέλει να στηρίξει το κόμμα που κυριολεκτικά το είχε και το πάτωσε.
Είναι μια καλή ευκαιρία οι φίλοι και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, να στείλουν το.....

....φαπούλες

 - Για να θυμίσουμε και κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν στο Δήμο Χαλκιδέων. Τι έγινε τελικά με τα εξαφανισμένα οχήματα για τα οποία ενώ δεν υπήρχαν, φαινόντουσαν να υπάρχουν, να είναι ασφαλισμένα κλπ;;; Θα μάθουμε ποτέ ή θα πρέπει να το ξεχάσουμε;;;;;
Τι έγινε με την υπόθεση της προμήθειας πετρελαίου αξίας περίπου 400.000 ευρώ που πλήρωσε ....