Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

             Φιλικός αγώνας
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ -  Α.Ο.Χ. 0 - 0 τελικό

ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
16.30  ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ  2 - 1 τελικό
17.00 ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ  0 - 2 τελικό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Το δικαίωμα στην κριτική το έχουν όλοι. Και φυσικά οι φίλοι του ΚΚΕ που έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση για να με επικρίνουν με αφορμή την ομιλία μου στη Βουλή, την περασμένη Πέμπτη ( 22/09/12), σχετικά με τις αποζημιώσεις όσων τα καταστήματα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων.
Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να διαστρεβλώνουν το ....

ΕΠΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ANAKOINΩΣΗ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι:
Για την ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των αγώνων που διοργανώνει την ποδ/κή περίοδο 2012-2013, θα πρέπει όλα τα διαγωνιζόμενα σωματεία, να προσκομίσουν στη γραμματεία της Ένωσης, μέχρι την Τετάρτη 26.09.2012 , βεβαίωση απο δημοτική αρχή, ότι το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους , τους παραχωρείται και ότι πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τους ισχύοντες κανονισμούς.
Τα γήπεδα που θα παραχωρηθούν , θα πρέπει να είναι .....

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ & ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΤΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ(ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
ΣΤΙΣ 10:30 πμ
ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και η ΕΕ, ετοιμάζουν και άλλα βάρβαρα μέτρα για το επόμενο διάστημα που θα τσακίσουν με μεγαλύτερη αγριότητα τη ζωή των εργαζόμενων.
Είναι ώρα ευθύνης και μάχης στο γενικευμένο πόλεμο που κλιμακώνεται ενάντια στις εργατικές οικογένειες, στα πλατιά λαϊκά στρωματά. Πόλεμος που οδηγεί το ....

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/10/2012

Θέμα:Πρόσκληση στον αγιασμό»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, στην αίθουσα του Συνδέσμου μας, στην Φίλωνος 1, στην Χαλκίδα.
Η παρουσία όλων σας θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς.

Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

23-09-12 17:00 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ Δημ. Στ. Χαλκίδας ΒΡΑΚΑΣ ΧΡΥΣ. ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝ. - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

22-09-12 17:00 ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ Καλαμακίδη ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΩΤ. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Γ. - ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

22-09-12 16:30 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΚΥΜΗ Δροσιάς ΣΕΓΚΟΣ ΓΕΩΡ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. - ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ.
23-09-12 16:30 ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ Βασιλικών ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΑΡ. ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ. - ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


 Σας γνωρίζουμε τις αλλαγές στους παρακάτω αγώνες πρωταθλήματος που έχουν ως εξής :

- Ο αγώνας ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΟ ΚΥΜΗΣ, θα...

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Κυπέλλου Γ΄ Φάσης ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΟ ΚΥΜΗΣ, θα γίνει ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2012 στο γήπεδο Δροσιάς ώρα 16:30 και όχι Κυριακή 23.9.2012.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ-ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, θα διεξαχθεί ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2012 στο γήπεδο Αφρατίου ώρα 17:00 και όχι Σάββατο 29.9.2012.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 
ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 
Μετά την απόφαση (στις 23 Μαΐου) για την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 18ης Σεπτεμβρίου, ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο των διαπιστωμένων δραματικά αυξημένων κοινωνικών αναγκών, είναι η οργανωμένη και συντεταγμένη κάλυψη πρωτογενών ζητημάτων επιβίωσης οικογενειών συμπολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα αποτελέσει την ...

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

10 χλμ. αγωγών προστέθηκαν
τα τελευταία χρόνια στο δίκτυο
αποχέτευσης ομβρίων της Χαλκίδας

 Μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί της νομιμότητας της προγραμματικής σύμβασης Δήμου Χαλκιδέων και ΔΕΥΑΧ, προχώρησε και ....

ΟΡΙΣΜΟΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 22 & 23-9-2012

Η ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει τους Διαιτητές που ορίστηκαν στους φιλικούς αγώνες, για 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Αναλυτικά :

 • ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.....

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ


ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) 10.30 π.μ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τους λίγους, τα μεγάλα συμφέροντα.
      Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, τα εργοστάσια, τα γιαπιά, οι υπηρεσίες, τα υπουργεία, τα σχολειά, να κλείσουν τα μαγαζιά, να μην ανάψει τρακτέρ, να βγούμε όλοι στους δρόμους. Μόνο έτσι θα νιώσουν την τεράστια δύναμη μας. Να σταθούμε όρθιοι, να πάρουμε στα χέρια μας το δίκιο μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
     Να ξεκαθαρίσουμε την κατεύθυνση των αγώνων μας και τι συνδικαλιστικό κίνημα χρειάζεται. Τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ υποστηρίζουν και.....

Σκισμένες... πράσινες βαλίτσες στο αεροδρόμιο των ΧανίωνΕπεισοδιακή ήταν η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο των Χανίων, όπου οι «πράσινοι» ταξίδεψαν την Παρασκευή προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά του Ρεθύμνου, «Πέτρος Οικονομάκης» αντιμετωπίζοντας ....

«Σεβασμό στον Πανθρακικό»... προειδοποιεί ο ΚοντρέραςΟ κόσμος του Ολυμπιακού απογοητεύτηκε από την εικόνα και την ήττα της ομάδας του από τη Σάλκε και ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν και να τους δώσουν χαρές στο μέλλον, κάνοντας την....

Προθεσμία έως τις 31 Οκτωβρίου για όσους «ξέχασαν» τη φορολογική δήλωσηΗλεκτρονικά και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση όσοι δεν το έκαναν εντός της αρχικής προθεσμίας που είχε ορίσει το....

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα γίνει Σάββατο 29.9.2012 στο γήπεδο Βαθέως ώρα 17:00 και όχι Κυριακή 30.9.2012.

Τ΄ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ

Η ζήλεια αν ήταν ψόρα!!!
 
Ενοχλήθηκαν πολλοί από τους γνωστούς σοσιαλιστές - πρώην ΠΑΣΟΚοι και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή, λέει, η κ. Ρέτσα είναι στο γραφείο τύπου στου Μαξίμου, στην ΕΡΤ και δεν ξέρω πού.
Ρε σοσιαλιστάδες, ξέρετε πόσοι όλα αυτά....

Σύνθημα νίκης από Λόρενς εν όψει ΞάνθηςΒραβεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Λίαμ Λόρενς, ο οποίος αμέσως μετά την απονομή του....

ΕΠΣΕ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ BEACH SOCCER

 Σας κοινοποιούμε πρότυπο καταστατικό για ομάδα Beach Soccer.

Πατήστε εδώ, για να δείτε αναλυτικά το καταστατικό!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

«ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

Καμία χρονική δέσμευση για την λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ με ηλεκτροκίνηση και ένταξη της στο υπόλοιπο δίκτυο του Προαστιακού δεν έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης σε ερώτηση του βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου.
Συγκεκριμένα στα έγγραφα που απέστειλε ο Υπουργός αναφέρεται ότι....

FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2


Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  διεκόπη, κατά  πλειοψηφία,  για την....

ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA

 Σας γνωρίζουμε ότι οι προπονητές που απασχολούνται στα σωματεία Α1 & Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας, αν δεν...

Βαρύ το κλίμα στον ΠαναθηναϊκόΕπείγοντος αλλαγή κλίματος αναζητά ο Παναθηναϊκός που έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα περιόδου των τελευταίων ετών. Οι «πράσινοι» δεν είναι απογοητευμένοι μονό από τα αποτελέσματα αλλά και από τις εμφανίσεις, που ....

Αποζημίωση 300.000 ζητεί ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Άννα ΠαναγιωταρέαΑγωγή κατά της Άννας Παναγιωταρέα κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή άρθρο της δημοσιογράφου στην εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο, το....

Ποτέ δεν είναι αργα.........


Καλησπέρααααααααα


ΕΠΟ-ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: 1.Συγκάλεσε έκτακτη (αρχαιρεσιακή) γενική συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην Αθήνα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Metropolitan» λεωφόρος Συγγρού 385, Τ.Κ.17564, στις 6-10-2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 με θέματα:
Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών
 • Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την......

ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 22-23/9/12

 H ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει τους Διαιτητές που ορίστηκαν στους αγώνες Πρωταθλήματος (αναβολή) και Κυπέλλου, στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Αναλυτικά:

22/9/12
   Κύπελλο

  Β' Φάση

 • ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ....

ΕΠΣΕ-ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 5Χ5

 Σας κοινοποιούμε το πλάνο ανάπτυξης 5Χ5 το οποίο έχει εγκρίνει η Ε.Π.Ο. καθώς και τους κανονισμούς πεδιάς του αθλήματος.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το πλάνο ανάπτυξης!


Πατήστε εδώ, για να δείτε τους κανόνες παιχνιδιού!

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Δελτίο Τύπου

Άνοιξε ο δρόμος για την επίλυση δύο ζητημάτων καθοριστικής σημασίας που αφορούν στη βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη Δήμων και οικισμών της Εύβοιας.
Πρόκειται για την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης της μελέτης με τίτλο: «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Κοινότητας Λιχάδας Ν. Εύβοιας», καθώς και της μελέτης που αφορά στο ....

ΕΠΣΕ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ UEFA B' & UEFA A'

 Σας κοινοποιούμε το υπ. αριθμ. 2074/27.7.2012 έγγραφο της Ε.Π.Ο., το οποίο αφορά την έκδοση ταυτότητας προπονητή καθώς και των πιστοποιητικών παρακολούθησης uefa B' και uefa A'.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το έγγραφο!

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Τι έγινε εκεί στην ΕΠΣΕ; Έχουν κάνει περισσότερες αλλαγές ακόμη κι απο αυτές που κάνουν οι προπονητές στους....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


«Η ΝΔ ΣΙΩΠΗΣΕ ΣΕ ΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ »
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ απαντώντας στα επικριτικά σχόλια εναντίον του Κωνσταντίνου Καραμανλή δήλωσε τα εξής:
«Φαίνεται πως η κρίση εκτός από την....

ΕΠΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών έχουν εισέλθει τα σωματεία του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ήδη ορίστηκε ότι την Τετάρτη 19/9/2012 και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος της Α’ Κατηγορίας ενώ μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 26/9/2012 στις 11:00, θα διενεργηθεί η αντίστοιχη κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.
Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα ---

ΑΛΛΑΓΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


 Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 23.9.2012 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ-ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, θα διεξαχθεί στο...

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελευταία πληροφόρηση σχετικά με το  νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Σε σχέση με το νοσοκομείο Χαλκίδας, το οποίο ο Συμεών Κεδίκογλου παρακολουθεί στενά σε κάθε του φάση, ενημερώνει σύμφωνα με τελευταία πληροφόρηση:
Για τις νέες εργασίες που προέκυψαν λόγω Αρχαιολογίας και ....

Στήριξη και πίστωση χρόνου ζήτησε ο ΖαρντίμΤη στήριξη του κόσμου και πίστωση χρόνου ζήτησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Σάλκε, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ....

Ομιλία του Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ, Δημήτρη Καζάκη, στην Ερέτρια.


Το Σάββατο, στις 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ( Ε.ΠΑ.Μ ) – οικονομικός αναλυτής, κ. Δημήτρης Καζάκης, θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Ερέτρια, με....

Σ.Π.Π.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣΕ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ...

Κίνδυνος αφαίρεσης τριάντα βαθμών για τον ΟΦΗΜε αφαίρεση τριάντα βαθμών κινδυνεύει πλέον ο ΟΦΗ καθώς εννέα πρώην παίκτες της κρητικής ομάδας ζητούν όλα τα χρήματα που τούς οφείλονται ύψους 650.000 ευρώ.

Να δοθούν τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ζητούν 13 βουλευτέςΝα κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών) που έχουν....

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ
            Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδος συζήτησε την υποβληθείσα πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου και, διά του υπ’ αριθμ. πρωτ. 753/9-8-2012 εγγράφου του Προέδρου του κ. Λάμπρου Γκάνη, γνωστοποίησε τον κατωτέρω κατάλογο των δικηγόρων - μελών του, οι

οποίοι, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, λόγω οικονομικής κρίσης, προτίθενται να....

Θα μάς κάνουν υπερήφανους, λέει ο ΒλάχοςΠαρά τη βαθμολογική θέση της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Βλάχος δεν διστάζει να επαναλαμβάνει την πίστη του στις δυνατότητες των νεαρών παικτών του. Ο τεχνικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε....

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

 Μετά απο πρόταση της Επιτροπής Στατιστικής & Γηπέδων-Ενωσιακού γηπέδου και την υπ.΄αριθμ. 15/13.08.2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, σας γνωστοποιούμε το κοστολόγιο χρήσης του...

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Ο Τομέας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων & Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», παρέχει δωρεάν μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.
Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και...

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ Α1 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ-ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ

 Σας γνωρίζουμε 
ότι ο αγώνας πρωταθλήματος 
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ-ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, 
θα διεξαχθεί την Κυριακή 23.9.2012 
στο Ενωσιακό γήπεδο ώρα 17:00. 

Λήγει οριστικά στις 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία απογραφής συνταξιούχων του ΙΚΑΗ προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ, λήγει οριστικά στις 30 Σεπτεμβρίου τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ιδρύματος, υπενθυμίζοντας ότι...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν   Τ Υ Π Ο Υ
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ - ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Αρχίζουν και για φέτος, για 33 ο συνεχόμενο έτος στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος οι Πρόβες της Χορωδίας-Ορχήστρας Νέων, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο 150-200 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτους.
Λειτουργεί σε δύο τμήματα:
Α. Το Παιδικό Τμήμα, που είναι για παιδιά όλων των τάξεων του....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ¨ΥΠΑΡΧΩ¨ΕΥΒΟΙΑΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν η βραδιά της τετάρτης 19/9/2012, που ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Νέου Ηρακλείου Αττικής, με τον τίτλο ΠΟΛΕΩΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ 2012 που γίνονται κάθε χρόνο στο κτήμα FIX από 14 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου.
Κάθε χρόνο οι κληρονόμοι του κτήματος FIX, παραχωρούν ....

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣΘΕΜΑ.: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας αρχίζει την παράσταση δημαγωγίας στη Θεσσαλονίκη, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να ...

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Υλοποιώντας τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διάθεση προς ενοικίαση με συμβολικό μίσθωμα αγροτεμαχίων δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης του ΥΠΑΑΤ, θα υπογραφούν την   Δευτέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. από τον  Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Στ. Καπελέρη στο κτίριο της  Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας οι...

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Πρόοδος σε πολεοδομικά θέματα

Προς ανάρτηση η Πολεοδομική Μελέτη
Αναθεώρησης τμημάτων Συνοικίας Ζ΄ Χαλκίδας,
με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο»


Η «Πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης – Πράξη Εφαρμογής σε τμήματα του Σχεδίου Πόλεως Συνοικίας Ζ΄ Χαλκίδας τμημάτων Δήμου Χαλκιδέων, για την Α΄ Φάση της Πολεοδομικής Μελέτης» θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί.
Η μελέτη είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα «Θησέας», όμως, είχε βαλτώσει εξ αιτίας των προβλημάτων χρηματοδότησης και καθυστερήσεων που προέκυψαν στις χρηματοροές του....

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΥΜΗ: 21-23 Σεπτεμβρίου 2012, 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Γεώργιος N. Παπανικολάου»

- Πενήντα χρόνια από το θάνατό του.


Στον ερευνητή γιατρό, «που χάρισε ζωή στις γυναίκες ολόκληρου του κόσμου», Γεώργιο Παπανικολάου, είναι αφιερωμένο το 1o Πανελλήνιο Συνέδριο, που πρόκειται να λάβει χώρα, στη γενέτειρά του πόλη, τη Κύμη Ευβοίας.
Το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τη Παρασκευή 21 έως και τη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στη συνεδριακή αίθουσα του....

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Κύμη, 17/9/12

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ.


Η Κύμη, πρωτεύουσα της επαρχίας Καρυστίας, ιστορική έδρα του νεοσύστατου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και έδρα της Ι. Μητρόπολης Καρυστίας και Σκύρου, με ιστορία άνω των 3.000 ετών και γενέτειρα του ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεώργιου Ν. Παπανικολάου, απειλείται με «εξαφάνιση».

Μετά την απομάκρυνση των γραφείων του ΟΤΕ, της Εμπορικής Τράπεζας, των γραφείων της ΔΕΗ, του γραφείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, του γραφείου του...

Κλειστές οι ΔΟΥ την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των εφοριακώνΣε 24ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στις εφορίες, οι οποίοι έχουν επίσης εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες μειώσεις μισθών....

Δ.Α.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Καταγγελία αντισυνδικαλιστικής – αντισυναδελφικής δράσης των εκλεγμένων στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας μελών της παράταξης « Τελευταίο Θρανίο »

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η φετινή χρονιά ξεκίνησε για το χώρο της Παιδείας με πολλά προβλήματα.
    Οι συνάδελφοι ζουν μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και άγχους καθώς ακόμα περιμένουν να δουν να παίρνει σάρκα και οστά η «επανάσταση του αυτονόητου».
    Από το καλοκαίρι ακόμα η Δ.Ο.Ε. προανήγγειλε κινητοποιήσεις με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την αποτροπή των δυσμενών αποφάσεων.
    Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν αφορούν τα προβλήματα του....

Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΠΑΟ, ήττα 3-0 από τη ΜάριμπορΜε τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία, στο φαινομενικά πιο εύκολο εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει στον 10ο όμιλο. Για ....

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η «πόρτα» Νοτιά σε Χάρις δυσκολεύει την επένδυση στην ΑΕΚΠαρά την απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλλουν στην ΑΕΚ για να πιστέψουν ότι θα γίνει τελικά το «deal» με την πλευρά των Βιντιάδη και Χάρις, εντούτοις μέρα με τη....

ΧΑΛΚΙΔΑ basket

"Δυνατά συνεχίζει η διοίκηση της Χαλκίδας basket να παίζει στο μεταγραφικό παιχνίδι, ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Μετά την απόκτηση του Djordje Komadinic, προχώρησε σε δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές. Ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής και ο Αλέξης Σαρικάς, είναι πλέον παίκτες της Χαλκίδας.
Ο 19χρονος γκαρντ (1,93) Τριαντάφυλλος Πεταλωτής, ο οποίος....

Δεν γνωρίζω

Τηλεφώνησε αναγνώστης και μου είπε: ¨ξέρει ο κύριος Γεραντώνης πως δεν προστατεύει την περιουσία του δήμου με το να παραχωρεί τα γήπεδα σε ομάδες άλλων δήμων;;;; Ξέρει να μας απαντήσει ή θα μας πεί πως δεν γνώριζε; Δεν τον ε....

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΣΕ

Επίσημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου ζήτησε την παραίτηση του κ. Γιώργου Γεραντώνη και......

Ηρθε ο διάδοχος!!!

Ο Σπύρος Κατσινής αυτόν τον Σεπτέμβριο θα τον θυμάται πάντα.
Την Τετάρτη έγινε μπαμπάς για ....

Δεν πήγε ο Γιώργος!!!

Τελικά δεν πήγε ο κ. Γιώργος Γεραντώνης στην συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣΕ!!
Συζητήθηκε το θέμα που προκλήθηκε με τα γήπεδα και για το οποίο έχει την ευθύνη ο κ. Γεραντώνης. Γιατί άραγε δεν πήγε  στη ....

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ

 Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως τις προτάσεις τους, στη γραμματεία της Ένωσης, εντός προθεσμίας 15 ημερών, ήτοι 21.9.2012, προκειμένου το Δ.Σ. να τροποποιήσει το καταστατικό, ύστερα από την απόφαση της Γ.Σ./Ε.Π.Σ.Ε. στις 3.9.2012.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το καταστατικό!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
……………………………………………………………………………………………………

Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Επαρχίας Jiangxi της Κίνας»
…………………………………………………………………………………………………….
Οι βάσεις για μια καλή συνεργασία στο μέλλον πάνω σε διάφορους τομείς της οικονομίας τέθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ στελεχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων με αντιπροσωπεία αξιωματούχων της κινέζικης επαρχίας Jiangxi της Κίνας .
Θέμα της συνάντησης ήταν « Ενίσχυση της επικοινωνίας και της ....

Επτακόσια άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τους «τυφλούς» της ΖακύνθουΤουλάχιστον 700 άτομα εμπλέκονται στη χορήγηση παράνομων επιδομάτων τυφλότητας στη Ζάκυνθο, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο διοικητής της ....

O Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάριμπορ για μία νέα αρχήΤο πρώτο του βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League αναζητά ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάριμπορ (22:05, ΑΝΤ-1). Η νίκη στη Σλοβενία, κόντρα στον ....

Οι προσευχές του Θωμά Μαύρου για τη συμφωνία ΑΕΚ-Βιντιάδη, ΧάριςΗ ΑΕΚ θα μπλέξει σε περιπέτειες αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, προειδοποίησε....

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Ο Συμεών Κεδίκογλου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους
Ο βουλευτής ξεκινά νέο κύκλο με μία σειρά ερωτήσεων και αναφορών προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων της Εύβοιας. Μετά και τη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων την Δευτέρα που μας πέρασε, καταθέτει αναφορά με τα προβλήματα της Ένωσης, όπως αυτά του παραδόθηκαν κατά τη συνάντηση.
Σύμφωνα με αυτή, οι ανάγκες για την Εύβοια παρουσιάζονται αυξημένες τόσο ....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

«ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΣΟΔΩΝ VS ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ»


Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο το οποίο αφορά στην περιστολή δαπανών στο δημόσιο τομέα, έκανε τρεις αποκαλύψεις.

Ειδικότερα ,
1. Τα ληξιπρόθεσμα έσοδα του φορολογικού έτους 2011 βρίσκονται στα 35% έναντι στόχου 58%.
Τα ληξιπρόθεσμα του 2012 βρίσκονται στα 8%, αυτό σημαίνει ότι το ....

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΣΡ


«Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΡ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ»


Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος αναφερόμενος στην παράταση της θητείας των μελών του ΔΣ στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τόνισε τα εξής :

«Η τρίμηνη παράταση της θητείας των Ανεξάρτητων Αρχών, διευκολύνει το....

Ο κ. Σεφερλής

Θέλησε να κάνει επίδειξη μαγκιάς ο κ. Χρήστος Σεφερλής ραδιοφωνατζής στον 96,5 και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί χθες στο γήπεδο της ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ, γιατί λέει δεν του αρέσουν αυτά που γράφω για τον ίδιο!!!
Κύριε Σεφερλή, σας ευχαριστώ και για τις βρισιές και για τις απειλές!!
Λυπάμαι μόνο για τους ανθρώπους του 96,5 οι οποίοι σας ....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ».


«ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ «ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ».


Να δοθούν τα χρήματα του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (Ταμείο Μολυβιάτη) που παραμένουν «κλειδωμένα», προκειμένου να ενισχυθούν περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 , ζητά με ερώτησή του ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο βουλευτής Ευβοίας τονίζει ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία η τραγική ....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν γνώριζα πως είχε παραιτηθεί και ο κ. Γιάνναλος από την θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Έχουμε δηλαδή δύο παραιτήσεις από την....

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη συνέντευξη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Αλ. Τσίπρα στην εφημερίδα της Αργεντινής PAGINA, δήλωσε τα εξής:
Την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη για να ....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Καμμιά διάθεση δεν έχω να απαντώ σε ανοησίες. Κάποιοι στο Δήμο πιστεύουν πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε και θα.....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ΄ ΦΑΣΗΣ

 Σας γνωρίζουμε τις αλλαγές στους αγώνες Κυπέλλου Γ΄φάσης , που έχουν ως εξής :

Πατήστε εδώ, για να δείτε το πρόγραμμα!

Εκτός ο ΛΗΛΑΣ

Μία ακόμη έκπληξη στο κύπελλο της Εύβοιας. Η ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ κατάφερε και κέρδισε στο γήπεδό της τον ΛΗΛΑ με 1 - 0 και τον ....

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ένα νέο έργο τηλε-έλεγχου / τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο διαρροών του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Χαλκιδέων, συνολικού προϋπολογισμού 3.872.728,80 €.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, μία νέα απόφαση ένταξης για τη χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007 - 2013» του έργου με τίτλο: «Σύστημα τηλε – ελέγχου / τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των ....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα θέματα που αφορούν την εφημερίδα ΑΘΛΟΡΑΜΑ Εύβοιας θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα. Δεν είναι δυνατόν να....

Το τρίπτυχο για το «διπλό» και το «κλειδί» του Κουίνσι...«Σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και αυτοσυγκέντρωση» είναι το τρίπτυχο για την επιτυχία στην  πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Europa League και αυτό ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός να δει από τους παίκτες του κόντρα στη Μάριμπορ. Πλήρη επίγνωση του καθήκοντός τους έχουν και οι παίκτες του «τριφυλλιού», όπως ....

Από 180 έως 900 ευρώ αναλόγως της περιοχής το επίδομα πετρελαίου θέρμανσηςΑπό 180 έως 900 ευρώ θα κυμαίνεται η επιστροφή φόρου πετρελαίου θέρμανσης στους δικαιούχους ανάλογα με την περιοχή της κατοικίας τους με βάση τα κριτήρια που θα προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα ....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ   17  / 9 / 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ   ΟΙ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ  20 – 9 – 2012  ΚΑΙ
     ΩΡΑ 9:00π.μ - 12:00  π.μ.  ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  -  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
     ΣΤΟ   ΠΡΟΑΥΛΙΟ  ΧΩΡΟ  ΤΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
     

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Ανατροπή  της  αντιλαϊκής  πολιτικής  των  μνημονίων .
Όχι  στην  εργασιακή  εφεδρεία .
Όχι  στις  συγχωνεύσεις  -  καταργήσεις  Νοσοκομείων .
Όχι  στις  Αξιολογήσεις  - Απολύσεις  προσωπικού .
Προσλήψεις  μόνιμου  προσωπικού .
Άμεση  καταβολή  των  νυκτερινών  και  εξαιρέσιμων.
   ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΑΓΩΝΑ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ
   ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΤΟΥ  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
 

- Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ  -                     -  Ο   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                     ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

«Κυρία» στο Λονδίνο, δύσκολα Γιουνάιτεντ και «Μπάρτσα»Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της πρεμιέρας του Champions League ήταν αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γιουβέντους με τους Λονδρέζους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων και τους Τορινέζους να ισοφαρίζουν στο τελικό 2-2, ενώ.....

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτό το blog δεν είναι κανενός. Είναι ¨εκτός ελέγχου¨ και το ξέρουν όλοι. 
Δεν μπορεί κανείς να υποδείξει το τι θα γράφουμε και πως θα το γράφουμε.
Θέλω να ενημερώσω τους αναγνώστες πως όσο κι αν ....

Ας είναι καλά

Όταν με υποτιμούν πεισμώνω..

Όταν με προσβάλλουν, απαντώ...

Όταν θέλουν να σκύβω το κεφάλι, 
προτιμώ να μείνω ακέφαλος παρά να το σκύψω.......
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ , 
χάνοντας με 1 - 0 μέσα στην Αμάρυνθο.
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας
 συνεχίζει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ χάντοντας από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ 1 - 0
Στην επόμενη φάση του κυπάλλου Εύβοιας συνεχίζει η ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
α΄ ημίχρονο
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ  - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. 0 - 0
ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
α΄ημίχρονο
36΄  του αγώνα 
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. 0- 0

Ως εισόδημα θα φορολογείται η έκπτωση στο ρεύμα των εργαζομένων της ΔΕΗΩς εισόδημα θα φορολογείται η έκπτωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για τους εργαζόμενους και .....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣΕρώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς σχετικά με το σχέδιο νόμου για τον "Κώδικα Ναρκωτικών"

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Από τον Ιανουάριο του 2012 βρίσκεται σε εκκρεμότητα σχέδιο νόμου για τον «Κώδικα Ναρκωτικών». Η εκκρεμότητα αφορά τόσο την κατάθεση όσο....

«Πέταξε» για Σλοβενία ο Παναθηναϊκός με αισιοδοξίαΣε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται στον Παναθηναϊκό, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να εμψυχώνει τους παίκτες του εν όψει Μάριμπορ. Οι «πράσινοι»  αναχώρησαν με....

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 10/9/12 οι γραπτές κι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους Διαιτητές και Βοηθούς που δεν είχαν συμμετάσχει, επιτυχώς, στις αντίστοιχες δοκιμασίες της ΔΑΔ και της ΚΕΔ.

Τα αγωνιστικά τεστ ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι εξής:

 • Βλάχος Γεώργιος

 • Βελέντζας...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ


ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   16.30

Πότε ενας διαιτητής δεν είναι καλός;

Όταν δεν γράφει αυτά που βλέπει, αλλά και αυτά που ακούει!!!
Μπορεί να ήταν άριστος στον αγώνα, αλλά αυτό....

Αποκάλυψη!!!!!!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!
Σας αποκαλύπτω γιατί έγινε ότι έγινε με το θέμα των γηπέδων και γιατί φθάσαμε στην αναβολή των....

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TEMPO ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 Σας γνωρίζουμε την προσφορά που έστειλε η εταιρεία Tempo σε είδη προπόνησης :
Πατήστε εδώ, για να δείτε αναλυτικά την προσφορά!

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 19/9/12

H ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει τους Διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου, στις 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Αναλυτικά:


 • ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
  Ντούρας-Παπακωνσταντίνου-Παπαθανασίου

ΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν μπορεί λένε, το ΙΚΑ Χαλκίδας να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του!!!
Τι λέτε; Μπορεί κάποιος άλλος και δεν μπορεί το ΙΚΑ;
Θα ήταν είδηση αν μπορούσε το ΙΚΑ!!
Κύριοι χρόνια τώρα δημιουργήθηκε μια ....

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αμαρύνθου θα συναντηθούν η ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, για το κύπελλο Εύβοιας.
Ο νικητής του αγώνα αυτού στην ....

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ;

Σήμερα οι σχέσεις ΕΠΣΕ και ΔΟΑΠΠΕΧ δεν είναι καλές και οι κύριοι Ψαθάς και....

ΔΡΟΣΙΑ-ΚΥΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Θα ξανασυναντηθούν και πάλι ο ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ με τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ σ΄ εναν ....

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Κύριε Κεδίκογλου σχεδόν καθημερινά μιλάτε με όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Γιατί ....

Το είπε ή δεν το είπε;

Συνάδελφος και κολλητός σου το είπε και όχι εγώ.
 ¨..αυτός δεν έχει τελειώσει ποτέ, αυτό....

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Η Κύμη, πρωτεύουσα της επαρχίας Καρυστίας, ιστορική έδρα του νεοσύστατου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και έδρα της Ι. Μητρόπολης Καρυστίας και Σκύρου, με ιστορία άνω των 3.000 ετών και γενέτειρα του ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεώργιου Ν. Παπανικολάου, απειλείται με «εξαφάνιση».

Μετά την απομάκρυνση των γραφείων του ΟΤΕ, της Εμπορικής Τράπεζας, των γραφείων της ΔΕΗ, του γραφείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, του γραφείου του Υπ.Γεωργικής Ανάπτυξης, την ενδεχόμενη απομάκρυνση της ΔΟΥ και του Ειρηνοδικείου, η πόλη οδηγείται αναπόφευκτα σε μαρασμό.
Επιδείνωση της υπάρχουσας κατάστασης θα αποτελέσει η .....

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά θα κάνω το ερώτημα.
Είναι αλήθεια πως ραδιοφωνατζής αντί να βρεθεί στο στούντιο του εργατικού κέντρου, βρέθηκε στο στούντιο της Χαϊνά, με εντολή άνωθεν; Έτσι ....

Συμβολική κατάληψη των δημαρχείων την Τετάρτη από τους δημοτικούς υπαλλήλουςΣε συμβολική κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας θα προχωρήσουν την Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, οι δημοτικοί υπάλληλοι, στο ...

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


Ένας 30χρονος πρώην δημοτικός αστυνομικός από την Τρίπολη είναι ο αρχηγός της νέας συμμορίας με τα καλάσνικοφ που έχει διαπράξει τους τελευταίους μήνες δεκάδες ληστείες σε σπίτια, σούπερ μάρκετ, κοσμηματοπωλεία και γραφεία.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν την Τρίτη πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τον πρώην δημοτικό αστυνομικό, ενώ κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 14 γεμιστήρες, δύο περίστροφα, τρία πιστόλια, δέκα γεμιστήρες πιστολιών ...

ΕΠΣΕ

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Α1, Α2 & Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

Με αφορμή το γεγονός της μη διεξαγωγής αγώνα πρωταθλήματος, λόγω μη παραχώρησης γηπέδου απο τον αρμόδιο οργανισμό, σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας οι αγώνες πρωταθλήματος που ....

Συμφωνία να μην αλλάξουν άμεσα οι διοικήσεις των νοσοκομείωνΔεν αλλάζουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, όπως προέκυψε έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν ο...

ΕΠΟ-Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα των 10 ομίλων του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2012-2013 θα διενεργηθεί τη ....

ΕΠΣΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Α1, Α2, Β & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 Ανακοινώνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα, για το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου 2012.

Πατήστε εδώ, για να δείτε το πρόγραμμα!


 

Τα παράπονα του Ζαρντίμ, η ηρεμία του Στέφενς και τα... σουβλάκια του ΚυριάκουΣτην αποτελεσματικότητα της Σάλκε έδωσε έμφαση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και όχι τόσο στα λάθη του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την ήττα με 2-1 από τους Γερμανούς στο Καραϊσκάκη, τόνισε ότι οι φιλοξενούμενοι στην....

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΗΘΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
* Ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου, πραγματοποιεί διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι. Θα επισκεφτούν το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσώτισσας και το χωριό Κρίκελο.
Αναχώρηση Σάββατο 7η πρωινή και...

Βραδιά ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον ΚΑΝΤΟΥΡΟ

Οι ''Ποδηλάτες Χαλκίδας'', στηρίζουν την ομάδα της πόλης, τον ΑΟ Χαλκίς και σε συνεργασία με τους φίλους της ομάδας, διοργανώνουν μια βραδιά, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, με ζωντανή μουσική στην Ταβέρνα ''Καντούρος'', στην περιοχή Δυο Δέντρα Χαλκίδας (δίπλα στην Δ.Ε.Η. Χαλκίδας).
Η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά άλλαξε για το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.
Οργάνωση:
Ποδηλάτες Χαλκίδας & φίλοι ΑΟ Χαλκίς

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

 
Η αναχώρηση θα γίνει από το γραφείο του συλλόγου μας στις 7.00 π.μ.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  :   30,00 €
       Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής και δηλώσεις συμμετοχής έως την.. Πέμπτη 20 -ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στο γραφείο του συλλόγου καθημερινά κάθε απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:00 και στο τηλέφωνο: 22210-53323 ή στα....

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ

 Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Κυπέλλου που έχει ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 22.9.2012 είναι : ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ- ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΑ, στο γήπεδο Καλαμακίδη ώρα 17:00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΣΑΛΚΕ 1 - 2


Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα θετικό δείγμα γραφής στην πρώτη μισή ώρα αγώνα κόντρα στη Σάλκε, αλλά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του αντιπάλου και πήραν δίκαιη νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα του Champions League στο Καραϊσκάκη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χέβεντες (41'), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 58' με τον Αμπντούν. Η Σάλκε πήρε τη νίκη με τέρμα του Χούντελααρ (59'), ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε πέναλτι αμέσως μέτα (61'). Στο άλλο....

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΤΙΣΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 ο Αγιασμός της θεμελίωσης του νέου Κοιμητηριακού Ιερού Ναού προς τιμήν της Παναγίας της Μηχανιωτίσσης στα Λουτρά Αιδηψου, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.
Ο Μητροπολίτης μας συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Ευσταθίου, ενώ στην ιερά Τελετή συμμετείχαν και πληθύς Ιερέων των δύο Αρχιερατικών Περιφερειών Ιστιαίας και Αιδηψίων της....