Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 - Αύριο ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι αυτοί που δεν είναι στο κόμμα, αυτοί που δεν ψηφίζουν πλέον ΝΔ και αυτοί οι οποίοι δεν έβαλαν μυαλό και θα στηρίξουν και πάλι άλλους Περιφερειάρχες, άλλους Δημάρχους κλπ.
Είναι τραγικό να πιστεύουν κάποιοι οι οποίοι έφυγαν από το κόμμα, για να είναι υποψήφιοι κόντρα στους κομματικούς υποψηφίους κι....

ΕΠΟ- Έναρξη Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής 2021-22

Με τη συμμετοχή 81 συνολικά ομάδων εκκινεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο πανελλήνιας εμβέλειας πρωτάθλημα της χώρας, αυτό της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Με αρχή από φέτος και χρονικό ορίζοντα τριετίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσβλέπει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη, ενισχυμένη ως προς τη συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών, καθώς και πιο ευέλικτη διοργάνωση.
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε 7 ομίλους σε ....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

 

Επιδείνωση του καιρού αύριο, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

      Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο, με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και νότια.

   Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου αναμένονται βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα στα δυτικά, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και ενδεχομένως στην Εύβοια και στη Δυτική Κρήτη θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδεύονται από καταιγίδες.

   Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 15 βαθμούς, στην....

Ογδόντα ένα χρόνια «βασιλείας»

Πελέ ετών 81, μία ζωή σαν χίλιες!

Ογδόντα ένα χρόνια «βασιλείας» συμπλήρωνει σήμερα ο Πελέ. Βγαίνοντας μαχητής σε μάχες  δυσκολότερες από εκείνες που κέρδισε μέσα στα γήπεδα γράφοντας ιστορία, μάχες ζωής, κουνώντας δυνατά το χέρι του στον άερα, όπως συνηθίζει να κάνει, όταν στέκεται ξανά όρθιος, ο Πελέ, γίνεται 81 ετών. 

    Ζώντας μία ζωή σαν να ήταν χίλιες. Φτάνοντας στο στόμα ως όνομα και στα μάτια ως εικόνα, σε κάθε ποδοσφαιρική-και όχι μόνο- γειτονιά του πλανήτη. Ξεκινώντας την βασιλεία του, αρχίζοντας να συστήνεται -για τα καλά- αλλά και να κατακτά τον κόσμο, από τα γήπεδα της Σουηδίας, όταν σε ηλικία 17 ετών και εννέα μηνών κατέκτησε το πρώτο-από τα τρρία συνολικά που πήρε- Μουντιάλ. Πόσοι στ΄αλήθεια άνθρωποι έχουν το προνόμιο τέτοιας μεγάλης διάρκειας στη....

Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης

 Καλημέρα!!! 
Η ταχύτητα με την οποία κινείται ο Σταύρος Μπένος και η ομάδα του εντυπωσιακή!! 
Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης του πολεοδομικού σχεδιασμού για το σύνολο του Δήμου Μαντουδίου-Λιμνης-Αγιας Άννας.
Την Δευτέρα ξεκινούν δυναμικά οι μελετητές να αλλάξουν το μέλλον της περιοχής μας στο κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί όλους τους Δημότες μας!! 
Εκ μέρους του Δήμου για την συλλογή προτάσεων....

ο Βρακας στο Ρουφ

 24/10/2021 15:00 
ΓΗΠΕΔΟ ΡΟΥΦ (ΑΘΗΝΩΝ) 

ΡΟΥΦ- ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΑΕ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ....

ΕΠΟ: Grassroots weeks σε 4 ελληνικές πόλεις

Η ΕΠΣ Εύβοιας γιατί απουσιάζει;;;;;

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος αναπτυξιακών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Κιλκίς και Μεσσηνίας και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ΑΠΘ και Πάντειο στο πλαίσιο της UEFA Grassroots Week 2021, μέσω του προγράμματος της Ε.Π.Ο. "Hello Football Friend".
Η υλοποίηση των εν λόγω εκδηλώσεων είναι πολύ σημαντική για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο (grassroots) στην Ελλάδα, καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε παιδιά, προπονητές, γονείς και φίλους του ποδοσφαίρου να βρεθούν ξανά στα γήπεδα, να εκπαιδευτούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από το άθλημα που αγαπούν, το ποδόσφαιρο.
Οι ΕΠΣ πραγματοποίησαν αναπτυξιακά τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά στα ηλικιακά τμήματα Κ 8, Κ 10 και Κ 12. Επίσης, το ΑΠΘ σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργάνωσαν τουρνουά για την....

Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών - 7ος όμιλος


 1η Αγωνιστική
17/10/2021, 16:00
Αστέρας Χαλκίδας  - Απολλωνίδες Ερέτριας αναβολή
 
17/10/2021, 16:00
Θρίαμβος Χαϊδαρίου - Φοίνικας Καλλιθέας

17/10/2021, 16:00
Φωστήρας Καισαριανής - Μυκόνου ΑΕ


2η Αγωνιστική
31/10/2021, 15:00
Απολλωνίδες Ερέτριας - Θρίαμβος Χαϊδαρίου
 
31/10/2021, 15:00
Μυκόνου ΑΕ - Αστέρας Χαλκίδας....

Μας χαρίζουν γέλιο

 - Μπορεί να λένε κάποιοι πως γράφουμε κακίες για την ΕΠΣΕ, επειδή έχουμε θέμα με τον κύριο Ρέτσα (και έχουμε), αλλά δεν λένε κάτι γι΄ αυτούς που γράφουν μαλακίες και δίνουν δικαιώματα.
Όταν ένας επίσημος φορέας βγάζει μια ανακοίνωση και ενημερώνει για κάτι, δεν μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να κάνει το αντίθετο.
Δεν μπορεί στις 12 Οκτωβρίου να δηλώνεις πως οι αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας θα διεξάγονται Κυριακή πρωί και στις 15 Οκτωβρίου να ορίζεις αγώνα της Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Σάββατο. Δεν γράφουμε....

Ο κ. Ρόγκας

 
- Διαβάσαμε την επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο κ. Νίκος Ρόγκας για το θέμα με τα πρωταθλήματα υποδομών και ειλικρινά έχουμε μια απορία.
Κύριε Ρόγκα, τώρα καταλάβατε εσείς πως "η χύτρα" του ποδοσφαίρου είχε αρχίσει το μαγείρεμα από νωρίς; Γιατί αλήθεια δεν είχατε διαμαρτυρηθεί νωρίτερα;
Δεν είχατε πάρει το μήνυμα, από την κλήρωση κυπέλλου, όταν ομάδες επέλεγαν τον όμιλο που θέλουν;
Δεν είχατε πάρει νωρίτερα το μήνυμα, για τις υποδομές, αφού με την προκήρυξη φαινόταν καθαρά πως ήθελαν να εξυπηρετήσουν κάποιες ομάδες που ....

SUPER LEAGUE U-17 2021 - 2022 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/ Β΄ΟΜΙΛΟΣ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

23/10/21 15:30
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ....

Το αλλά, ....μας ανησυχεί

 - Στα λόγια όλα είναι εύκολα, αλλά οι πράξεις μετράνε και στις πράξεις έχουν πάρει μηδέν κάποιοι.
Μία ομάδα μπορεί να έχει τις δυνατότητες ν΄ ανέβει κατηγορία, αλλά στην πράξη αυτό δεν θα συμβεί, όσα χρήματα κι αν ξοδεύουν οι παράγοντες.
Μπορεί μια ομάδα να έχει σταθερή διοίκηση με ολίγον από μπαίνω βγαίνω σ΄ αυτή, μπορεί να έχει χρήματα από τον πρόεδρο και κάποια μέλη της διοίκησης, αλλά και από χορηγούς, μπορεί να έχει κάθε λίγο και λιγάκι αλλαγή.....

Υπάρχει διαφορά...

 - Κύριοι, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ουράς και κεφαλής.
Είναι άλλο το να είσαι η ουρά κάποιου σε ότι κάνεις και άλλο να είσαι η κεφαλή.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, δεν υπήρξε στην ΕΠΟ και στην ΕΠΣΕ ως ουρά κάποιου άλλου. Ήταν η κεφαλή, μας άρεσε δεν μας άρεσε και βοήθησε ώστε ν΄ ανοίξει ο δρόμος για πολλούς, άσχετα αν κάποιοι δεν το άξιζαν.
Όποτε θέλουν κάποιοι μπορούμε να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε.
Σήμερα δυστυχώς στην ΕΠΟ κάνουν κουμάντο άλλοι κι εμείς είμαστε η ουρά.....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΜΗΣ, 1ου& 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ

ΠΡΟΣ: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 
 Δήμο Αλιβερίου Κύμης,
 Σχολικές επιτροπές του δήμου Α/θμια & Β/θμια,
 ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
 ΚΟΙΝ: Διευθυντές των σχολείων, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 
 Γονείς και μαθητές ΜΜΕ.

Θέμα: «Προβλήματα με την μετακίνηση μαθητών».
Για το σχολικό έτος 2021-2022 τα σχολεία άνοιξαν με χειρότερους όρους απ’ ότι έκλεισαν μετά από δύο χρονιές, που πήγαν σε μεγάλο βαθμό «χαμένες μαθησιακά», λόγω του τρόπου διαχείρισης της πανδημίας και του παρατεταμένου κλεισίματος των σχολείων, αντί να παρθούν μέτρα ουσιαστικής προστασίας, μπροστά και στην επέλαση του 4ου κύματος της πανδημίας, άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά με απροστάτευτους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Χωρίς σχολεία κατάλληλα θωρακισμένα, με περισσότερα και ολιγομελή τμήματα, (15 μαθητές ανά τάξη), χωρίς προσλήψεις δασκάλων και  καθαριστριών, ενέργειες απαραίτητες για την ανακοπή της μετάδοσης του ιού μέσα στα σχολεία προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα από τα επιπρόσθετα προβλήματα είναι αυτό των μετακινήσεων των μαθητών. Καθυστέρηση δημιουργείται και κατά την επιστροφή τους με κύριο υπεύθυνο το ΚΤΕΛ που για την οικονομία των δρομολογίων «συγχώνευσε» τα δρομολόγια, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, τσουβαλιάζοντας τους....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε πάντα ψύχραιμοι σε ότι κι αν βρεθεί στο δρόμο σας.
Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε μια υπέροχη ταινία στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Βασιλικού, με αφορμή τα 200 χρόνια από το 1821. Μια ταινία που δεν είχε φίρμες ηθοποιούς, αλλά την ψυχή που κατέθεσαν εκπαιδευτικοί και παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.
Τι να γράψουμε για τον ....

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών - ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10


Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021
Α' Ερασιτεχνική
16:00 ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣΕρέτριας 
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ. -ΣΕΡΡΑΣ ΠΑΝ. -ΤΣΙΦΛΑΚΟΣ ΠΡΟΚ.

16:00 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ Δημ. Στ. Χαλκίδας 
ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΧΡ.-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡ.- ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

Β' Ερασιτεχνική
16:00 ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Μαντουδίου....

Έρχεται το 1ο «Crazy flows» Graffiti Jam στον Δήμο Χαλκιδέων

Η Αντιδημαρχία Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλκιδέων, δίνοντας χώρο στους καλλιτέχνες να εκφραστούν, διοργανώνει το 1ο «Crazy flows» Graffiti Jam, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης στις 10:00 το πρωί.
Με «καμβά» τους εξωτερικούς τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, καλλιτέχνες του street art και του graffiti από όλη την Ελλάδα θα δημιουργήσουν, δίνοντας χρώμα και....

Στη ΧΑΛΚΙΔΑ, οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη ΧΑΛΚΙΔΑ, οι Περιφερειακοί Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων  
Ατομικού Δ΄ Κατηγορίας (Παγκορασίδων) και Ομαδικού (ensemble)
Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και τον Οργανισμό Άθλησης (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν τους «Περιφερειακούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων - Ατομικού Δ΄ Κατηγορίας (Παγκορασίδων) και...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ-ΑΟΝ ΣΤΥΡΩΝ

Δεν είναι μόνο ο Γιωργάκης Παπανδρέου ο οποίος θέλει να κάνει ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ, αφού η ΕΠΣΕ σημειώνει ρεκόρ αλλαγών. Αλλαγές σε γήπεδα, αλλαγές στην ώρα, αλλαγές στην μέρα και αλλαγές στις αλλαγές........
Τελευταία αλλαγή  ....

....φαπούλες

 - Στην εποχή που ζούμε κανείς δεν προσφέρει υπηρεσίες, για τη ψυχή της μάνας του. Όλοι κάπου ή σε κάτι αποβλέπουν. Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάχτυλό μας κι ας παραδεχθούμε επιτέλους  πως όταν κάποιος αποφασίζει να είναι υποψήφιος σε κάποιον φορέα, κάτι θα κερδίζει στο τέλος.
Μπορεί να κερδίζει χρήματα, μπορεί να κερδίζει.....

ΔΕΕΠ Ευβοίας - Νέα Δημοκρατία


Η Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ευβοίας ανακοινώνει τους χώρους διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της....

Είναι δίπλα του

 - Ο Αντώνης Αυλωνίτης είναι στο πλευρό του φίλου του Δημήτρη Γατόπουλου και τον βοηθάει ώστε να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του.
Ήταν αυτός που χθες μετέφερε τον....

Επιστημονική ημερίδα για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ανακαλύπτουμε ξανά μαζί την Ιστορία του τόπου μας»

Επιστημονική ημερίδα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για μια ακόμη επετειακή δράση, την οποία προέκρινε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.
Η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα και με σκοπό την ανάδειξη σημαντικών και κρίσιμων πτυχών της Επανάστασης του 1821 και της διεθνούς και διαχρονικής της επίδρασης στην Ιστορία.
Μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν και -κατά χρονολογική σειρά- θα τοποθετηθούν:
Ο Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο Περικλής Βαλλιάνος, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Ο Νίκος Αλιβιζάτος, Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Ο Θανάσης Χρήστου, Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 
Ο Αντώνης Κλάψης,  Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του...

Ψηφίζουμε την Κυριακή

 - Την Κυριακή τα μέλη του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πάμε στην κάλπη και ψηφίζουμε τα πρόσωπα που τοπικά θα διοικήσουν το κόμμα.
Οι υποψηφιότητες είναι γνωστές και δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε από ανθρώπους που καμιά σχέση δεν έχουν με το κόμμα και απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα.
Κανένα λόγο δεν έχουν και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν υποδείξεις, αυτοί οι οποίοι δεν είναι μέλη και έχουν κατηγορήσει το κόμμα.
Ακούσθηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες και τελικά έκαναν λάθος και έχουν εκτεθεί, αυτοί που βιάστηκαν να πούνε πολλά, γιατί απλά ήθελαν να κάνουν...

....σουτάκια

 - Λοιπόν τι λέγαμε; Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι υποχρεωμένος να κοιτάζει πάντα ψηλά και φυσικά να διεκδικεί τίτλους και ανόδους.
Τώρα τα έχει όλα ή αν θέλετε σχεδόν όλα.  Το δίδυμο Κατσινόπουλου - Ντόβολη μπορεί να βάλει στόχους και να τους πετύχει και μάλιστα τώρα που οι φίλαθλοι της περιοχής δείχνουν να είναι κοντά στην ομάδα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε....

Μίλτος Τεντόγλου

Ο Τεντόγλου στους υποψήφιους της WA για τον κορυφαίο της χρονιάς στον κόσμο

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται μεταξύ των δέκα υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερου αθλητή του κόσμου για το 2021, όπως ανακοίνωσε (21/10) η διεθνής ομοσπονδία στίβου. Το όνομα του Έλληνα «χρυσού» Ολυμπιονίκη του μήκους «φιγουράρει» στη σχετική λίστα μαζί με τους μεγαλύτερους σταρ του κλασικού αθλητισμού, όπως ο Μόντο Ντουπλάντις, ο Κάρστεν Βάρχολμ, ο Ελιούντ Κιπτσόγκε και άλλοι.

Για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς θα ψηφίσουν το διοικητικό συμβούλιο της World Athletics (50% των ψήφων), η οικογένεια του παγκόσμιου στίβου (25%), καθώς και οι φίλαθλοι μέσω των social media (25%). Η σχετική ψηφοφορία κλείνει τα μεσάνυχτα της 6ης Νοεμβρίου και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η πεντάδα των φιναλίστ για το βραβείο. Ο νικητής θα γνωστοποιηθεί τον Δεκέμβριο, σε ειδική τελετή της WA.

Αναλυτικά οι δέκα υποψήφιοι:
* ΤΖΟΣΟΥΑ ΤΣΕΠΤΕΓΚΕΪ (Ουγκάντα): Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 5.000μ.,...

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

 - Με έκπληξη διαβάσαμε μια ανακοίνωση της Ε. Π. Σ. Ευβοίας ότι σήμερα θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής. 
Η έκπληξή μας είναι μεγάλη γιατί έχουμε επιφυλάξεις για τον τρόπο που πάνε να γίνουν τα πρωταθλήματα Κ 14 (2008-2009) με συμμετοχή αθλητών  2007 . 
Στείλαμε επιστολή ως σωματείο και ζητήσαμε συνάντηση με το Δ. Σ. της Ένωσης για να τοποθετηθούμε αλλά και να ακούσουν και τους γονείς ...

...μετάλλια και όχι πλακέτες

- Συμφωνώ με αυτούς που λένε "ότι σου δίνουν πάρτο", αλλά κύριοι του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, έπρεπε να ξέρετε πως μετάλλια δίνουν σ΄ αυτούς που συμμετέχουν σ΄ έναν αγώνα, σ΄ αυτούς που κερδίζουν μια θέση σ΄ ένα τουρνουά κλπ.. Σε παράγοντες που με κάποιον τρόπο βοηθούν την ομάδα και θέλουμε....

Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας πανηγυρίζει την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου πατρός ημών Χριστοδούλου του εν Πάτμω, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, όπως κάθε χρόνο, τίμησε τον εορτάζοντα Άγιο, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των Ευβοέων Αγίων, αφού ασκήτευσε στην γραφική πόλη της Λίμνης, όπου και υπάρχει, έως σήμερα, το Ασκητήριό του.
 Η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου εορτάστηκε πανηγυρικά, όπως κάθε χρόνο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδος, με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον εορτάζοντα Προϊστάμενο του Ι. Ναού, Αρχιμ. Χριστόδουλο Μάνια, τους Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη-Προϊστάμενο...

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΓΩΝΑ Γ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Γ΄ κατηγορίας ΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ την Κυριακή 24.10.2021  θα διεξαχθεί στο γήπεδο...

....για το καλό σας

 
- Πες πες κάτι θα μείνει τελικά. Αυτό συμβαίνει και με την ΕΠΣ Εύβοιας, αφού μόλις γράφουμε κάτι, ακολουθούν ανακοινώσεις. Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 6 ανακοινώσεις διαβάσαμε χθες 21/10/2021 και μεταξύ αυτών είχαμε και την ανακοίνωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομών!!!! Αλήθεια δεν θα έπρεπε να...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 2 8ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Τετάρτη , 27 Oκτωβρίου 2021
∆ η µ ο τ ι κ ή Ε ν ό τ η τ α Μ ε σ σ α π ί ω ν
Γενικός σηµαιοστολισµός από 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου ως τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2021
και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ας έως και της 28ης Οκτωβρίου όλων των δηµόσιων και δηµοτικών
καταστηµάτων, καθώς και των καταστηµάτων των ΝΠ∆∆ και των Τραπεζών.

Κ ο ι ν ό τ η τ α Ψ α χ ν ώ ν :
 08:30 Συγκέντρωση των Τοπικών Αρχών στο ∆ηµαρχείο και µετάβαση σε σώµα στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού.
 09:00 Προσκύνηµα µαθητών, επιµνηµόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού από το ∆ήµαρχο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ψαχνών, τον Πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, το ∆ιοικητή του Αστυνοµικού Τµήµατος ∆ιρφύων-Μεσσαπίων, το Σύλλογο Εθελοντικών ∆υνάµεων ∆ασοπροστασίας και ∆ιάσωσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστέλλας «Αγγελής Γοβιός», τον Πρόεδρο του Γενιικού Τµήµατος ΕΚΠΑ, το ∆ηµοτικό Παιδικό Σταθµό Ψαχνών, το 3ο ∆ηµοτικό Σχολείο Ψαχνών και το Λύκειο Ψαχνών .....

Δήλωση των εκλεγμένων με την «ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Το Σάββατο 16/10/21 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου κατά την οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Συνέδριο) για τις 20/11/21.
Παίρνοντας υπόψη ότι μια σειρά Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου είναι σε διαδικασία αρχαιρεσιών, Γενικών Συνελεύσεων κλπ αποφασίστηκε ότι σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα εξετάσουμε τα διαδικαστικά ζητήματα οργάνωσης του Συνεδρίου, αφού πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με κάθε Σωματείο ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους.
Την Τρίτη 19/10/21 στάλθηκε στα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου ανακοίνωση που την υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας και στην οποία τίθενται μια σειρά ζητήματα (πχ προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών Σωματείων, προθεσμία υποψηφιοτήτων κλπ) που ουδέποτε συζητήθηκαν στο ΔΣ, πόσο μάλιστα αποφασίστηκαν. 
Μετά από ενάμιση χρόνο πανδημίας, μετά...

ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής κατέθεσαν στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) τις υποψηφιότητες τους καθώς η προθεσμία έληξε στις 6 το απόγευμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε, υπό τα φλάς των φωτογράφων και τις κάμερες της τηλεόρασης, αυτοπροσώπως και κατέθεσε πάνω από 80 υπογραφές μελών της Κ.Ε και σχεδόν 20.000 υπογραφές μελών, που συγκέντρωσε το τελευταίο 24ωρο.

Την ώρα μάλιστα που βρέθηκε έξω από το γραφείο της ΕΔΕΚΑΠ συναντήθηκε και...

Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου της αποκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Βασιλικό.

Δήμος Χαλκιδέων
 
Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, η σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση γηπέδου ποδοσφαίρου και αποδυτηρίων Βασιλικού μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα (σφοδρή κακοκαιρία «Θάλεια») στις 08 και 09-08-2020», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου.
Το ανωτέρω έργο, συμβατικού ποσού 593.777,56 ευρώ (με Φ.Π.Α.), αφορά στην αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου και των εγκαταστάσεων (βοηθητικοί χώροι, κερκίδες και αποδυτήρια) στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, ύστερα από τις καταστροφικές....

ΕΠΣΕ - ΑΛΛΑΓΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΩΝΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Β΄ κατηγορίας ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ την Κυριακή 24.10.2021 και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί στο ...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Για να δούμε αν θα συγκινηθεί κανείς από τους ευαίσθητους "που έδειξαν ενδιαφέρον" για το Μουστάκα / Τζιώτη και για το γήπεδο των Φύλλων. 
Δεν θέλουν να δοθούν τα γήπεδα για να τα χρησιμοποιούν ομάδες και κάνουν ότι μπορούν, "για να παραμείνουν χωράφια"!!!
Οι φωτογραφίες δεν μιλάνε όπως συνηθίσαμε να λέμε. Οι φωτογραφίες κράζουν αυτούς που έκαναν ότι έκαναν, αλλά και .....

ΕΠΣΕ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2021-2022


Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων υποδομής θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης την ....

ΕΠΣΕ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΩΝΑ Γ ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Γ΄ κατηγορίας ΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ την Κυριακή 24.10.2021 & ώρα 12.00 θα διεξαχθεί στο ...

Χτυπήστε τις ουσίες

 - Τελικά όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέπεις χρήστες ναρκωτικών, βλέπεις βαποράκια, βλέπεις πως ακόμη και στο περίπτερο της γειτονιάς σου, μπορεί να βρεις αυτό που θέλεις.
Καθημερινά έχουμε συλλήψεις ανθρώπων οι οποίοι διακινούν ναρκωτικά, αλλά τίποτα δεν σταματάει, αφού την επομένη όποιοι κι αν είναι θα είναι και πάλι στην πιάτσα και το γιατί το ξέρουμε όλοι.
Υπάρχει κάλυψη. Κάποιοι φροντίζουν.....

ΕΠΣΕ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ Γ ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Γ΄ κατηγορίας ΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΛΙΧΑΣ την Κυριακή 24.10.2021...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επιτρέψτε μας να στείλουμε τις ευχές μας στον Δημήτρη Γατόπουλο και να του ευχηθούμε περαστικά. Ο Δημήτρης μεταφέρθηκε και πάλι σε νοσοκομείο των Αθηνών αφού υπήρξε μια επιδείνωση της κατάστασής του.
Δημήτρη κουράγιο και δύναμη κα ευχόμαστε όλα να ....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, από ώρα....

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε απόψε στο ύψος των απαιτήσεων

Πρώτη ήττα ο Ολυμπιακός στην Φρανκφούρτη

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε απόψε στο ύψος των απαιτήσεων του αγώνα στο «Deutsche Bank Park» και ηττήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (4ος όμιλος) του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο γκρουπ, με την αντίπαλό τους να περνά στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τους Πειραιώτες, που πάντως ευνοήθηκαν από την ισοπαλία (2-2) της Φενέρμπαχτσε με την Αντβέρπ στην Τουρκία και είναι το φαβορί για μια από τις δυο πρώτες θέσεις και την απευθείας πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου στις 4 Νοεμβρίου (19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική του ομίλου τους.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να δώσουν εξαρχής γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι, αλλά...

«Τρίποντο», με άγχος στο φινάλε, για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη (1-2)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Καρδιοχτύπησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, διατήρησε, όμως, την ψυχραιμία και την κατάσταση υπέρ του και έφυγε νικητής απόψε από «Πάρκεν Στάντιον» , για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, απέναντι στην Κοπεγχάγη, ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-1, χάρις σε τέρματα των Σίντκλεϊ (19’), Αντριγια Ζίβκοβιτς (38’), έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο από το 9’, λόγω αποβολής (κόκκινη κάρτα), του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Γκράμπαρα. Στο 80’ ο Μπιελ μείωσε για την Κοπεγχάγη.

Η νίκη φέρνει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του ομίλου, με 7 βαθμούς. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες , για την 4η «στροφή» των ομίλων της διοργάνωσης, στις 4/11, στην Τούμπα.  

Θερμή για τους «ασπρόμαυρους» ήταν η συμπαράσταση που είχαν στο γήπεδο από 1.000..

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΝΕΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Η οικογένεια της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα μεγάλωσε με τα νέα τμήματα που έγιναν στην περιοχή  της Στενής.
Η  πρόταση που έγινε στην Σχολή μας και οι συζητήσεις που συνεχίστηκαν έδειξαν ότι η περιοχή της Στενής και οι  γύρω περιοχές διψάνε για το παιδικό ποδόσφαιρο. 
Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο γήπεδο 6Χ6 στην Κάτω Στενή για ....

Πρόγραμμα αγώνων πρωταθλημάτων 23-24 Οκτωβρίου 2021

 

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Τι τρέχει;;;;

Ελένη Αϊδίνη
...μιλούν τα έργα
 - Πήγα να πάρω τα παιδιά από το σχολείο, άκουσα μια συζήτηση και σας μεταφέρω εν συντομία το θέμα.
Αύριο το πρωί (Παρασκευή 22/10) φωτορεπόρτερ από ΜΜΕ της Χαλκίδας θα πάνε να φωτογραφίσουν το χόρτο στο γήπεδο Μουστάκα / Τζιώτη, το οποίο ο ΔΟΑΠΠΕΧ προσπαθεί να συμμαζέψει αφού για αρκετά χρόνια το είχαν εγκαταλείψει.
Λένε πως το χόρτο δεν φυτρώνει, γιατί ως χόρτο δεν έχει τις απαραίτητες άδειες και οι αρμόδιες υπηρεσίες, ανέθεσαν στα σκουλίκια να το καταστρέφουν!!!!
Εμείς επειδή δεν θα πάμε αύριο Παρασκευή για ...

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, 
Μπροστά στην ακρίβεια που μας μαστίζει, τις εξελίξεις στα εργασιακά που ακουμπούν άμεσα το μεροκάματο, την ασφάλιση, τα  ωράρια και τις συνθήκες εργασίας στους χώρους δουλειάς, την καταστολή και την περιστολή των λαϊκών μας κοινωνικών δικαιωμάτων, μπροστά στην επέλαση του 4ου κύματος πανδημίας και τους απαράδεκτους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά επιταγή της εργοδοσίας! 
Παίρνουμε θέση στον αγώνα 
Την Τετάρτη 27 Οκτώβρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, στις 16.00, σε περιμένουμε στη γενική συνέλευση του συνδικάτου μας και στις εκλογές για....

Κορονοϊός: 3.407 νέα κρούσματα, 34 θάνατοι, 347 διασωληνωμένοι

33 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.407, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 707.587 (ημερήσια μεταβολή +0,5%), εκ των οποίων 50,8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 144 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.646 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.519 θάνατοι. Το 95,3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 347 (63,7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 306 (88,18%) είναι....

Κύπελλο Ελλάδας

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στην 5η φάση του Κυπέλλου

Διεξήχθη  στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η πρώτη με τη συμμετοχή και ομάδων της Super League. Από τα ζευγάρια ξεχωρίζει η επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο σε νοκ άουτ παιχνίδι.
Στο γύρο αυτό μετέχουν δέκα ομάδες της μεγάλης κατηγορίας (εξαιρούνται οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στα κύπελλα Ευρώπης, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Αρης), οι νικήτριες των εννέα νοκ-άουτ αναμετρήσεων της 4ης φάσης, καθώς και οι πέντε ομάδες, οι οποίες -κατόπιν κλήρωσης- πέρασαν χωρίς αγώνα από τον προηγούμενο γύρο. 
Οι αναμετρήσεις της 5ης φάσης είναι νοκ-άουτ και, εφόσον τεθούν αντίπαλοι ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας που ανήκει σε κατώτερη κατηγορία. 
Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα ζευγάρια, με τον Αστέρα Τρίπολης να δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη....

Γέλα παλιάτσο

 ....Απίστευτη υποκρισία από τον τύπο που παριστάνει τον ανεξάρτητο και έντιμο δημοσιογράφο.
Όποιος δημοτικός σύμβουλος φεύγει από την παράταξη του Παγώνη, του Καθαροσπόρη και άλλων, είναι αποστάτης, είναι πουλημένος και πολλά άλλα, ενώ όποιος διαχωρίζει την θέση του από την παράταξη του δημάρχου Ψαθά, μπορεί να είναι και ήρωας!!!!
Γέλα παλιάτσο.
Μεγάλε, είδες πόσο υποκριτής και διπρόσωπος είσαι;
Εμείς στο θέμα αυτό έχουμε ξεκάθαρη άποψη.
Όποιος διαφωνεί σε οτιδήποτε δεν ψηφίζει αυτό για το οποίο διαφωνεί, γιατί στον όρκο που έδωσε είπε πως θα υπηρετεί τον δημότη και ....

«Να είμαστε έξυπνοι κόντρα στην Άιντραχτ»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να πάρει την κατοχή της μπάλας και να αντιμετωπίσει με δυναμισμό το κάθετο και γρήγορο παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επικεντρώθηκε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (20/10) ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τους Γερμανούς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο όπως και στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, πάντα μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Οι δύο ομάδες έχουν διαφορές, σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και η οποία παίζει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο, με δύναμη. Εμείς θα θέλουμε να πάρουμε την κατοχή της μπάλας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με εξυπνάδα....

Η αλήθεια......

Για να μην λένε και γράφουν ότι θέλουν κάποιοι, να τους θυμίσουμε πως ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων κ. Ανδρέας Φραντζής είχε διαχωρίσει την θέση του από τον Αύγουστο του 2020 με δική του δήλωση.
Φυσικά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι τώρα ανακάλυψαν τον κ. Φραντζή, γιατί θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση. Κύριοι ο κ. Φραντζής, δεν είναι άσχετος. Έχει άποψη και θα υπηρετήσει τον τόπο του και ως ανεξάρτητος και δεν θα κάνει μια στείρα ....

ΑΠΘ: Σε άριστη κατάσταση τα σκυριανά αλογάκια - Απάντηση στον σύλλογο προστασίας ιπποειδών

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε άριστη κατάσταση είναι τα σκυριανά αλογάκια, που εκτρέφονται στις εγκαταστάσεις του Αγροκτήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τονίζεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Γεωπονίας, που εκδόθηκε μετά από καταγγελία για «υποσιτισμένα ιπποειδή».

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών "Ιππόθεσις" δημοσιοποίησε φωτογραφίες όπου φαίνονται, όπως περιέγραφε, «υποσιτισμένα ιπποειδή σε τραγική κατάσταση στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ». Παράλληλα, αναφερόταν ότι «πρόγραμμα ελεγχόμενης αναπαραγωγής ή στείρωσης των αρσενικών δεν υφίσταται, οπότε τα ζώα πολλαπλασιάζονται», αλλά και ότι σκυριανά αλογάκια επρόκειτο να μεταφερθούν σε εγκασταστάσεις ιδιώτη.

«Με ποια συμφωνητικά θα δοθούν; Για πώληση; Για αναπαραγωγή; Ποιος θα είναι ο υπεύθυνος και σε ποιον χώρο;» ήταν τα ερωτήματα που απηύθυνε ο....

Λουτσέσκου: «Με αυτοπεποίθηση και πνεύμα θυσίας απέναντι στην Κοπεγχάγη»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με προπόνηση στο Πάρκεν Στάντιον ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την  αναμέτρηση (21/10, 19:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League, με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, o ΠΑΟΚ.

O «Δικέφαλος» προσδοκά να κατακτήσει τη νίκη κόντρα στους Δανούς και για να πετύχει το στόχο του θα πρέπει να έχει «Αυτοπεποίθηση και πνεύμα θυσίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα, λίγο πριν δώσει τις τελευταίες οδηγίες- στο γήπεδο- στους παίκτες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τοποθετήθηκαν  στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από ευρωπαϊκά ματς, λέγοντας αρχικά:

«Τη δεδομένη στιγμή έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο μεγάλα παιχνίδια, το πρώτο παιχνίδι που θα αντιμετωπίσουμε είναι το αυριανό παιχνίδι και έχουμε....