Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ


Με την ευκαιρία της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019, την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοϋπηκόου Ψαχνών, όπου και προεξήρχε στην από πολλών ετών καθιερωθείσα να τελείται αυτή την....

Είναι συγκινητικό

Ειλικρινά δεν περιμέναμε κάποιες τόσο καθαρές αντιδράσεις από παράγοντες του ποδοσφαίρου της Εύβοιας με τους οποίους εμείς είχαμε και αντιπαραθέσεις.
- Παράγοντας ομάδας του Δήμου Χαλκιδέων: "Έχω ένα παράπονο γιατί θα ήθελα να είμαι κι εγώ υποψήφιος, αλλά δεν πειράζει. Με το χέρι στην καρδιά θα ψηφίσουμε Παπακωνσταντίνου γιατί άδικα πολεμήθηκε. Πρέπει εμείς οι παράγοντες να στείλουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση".
- Παράγοντας ομάδας της Βόρειας Εύβοιας: "Πριν καιρό σας είχα τηλεφωνήσει και έκανα παράπονο για μια αδικία προς την ομάδα μου από την διαιτησία. Μου είπατε....

Α Ερασιτεχνική - Οι επιθέσεις /γκολ

1)   ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ            37
2)   ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ           36
3)   ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ                25  
4)    ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ                22
5)   ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ           20
6)   ΑΥΛΩΝΑΡΙ                 19...

Πάθαμε πλάκα!!!

Τελικά τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα Μασουρίδη;
Τον πρότεινε η διοίκηση της ομάδας ΒΥΑΝΤΙΟ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, ομάδα η οποία δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά μας προβληματίζει που έχει (;;;;) πρόεδρο ....

Α Ερασιτεχνική - Οι άμυνες/γκολ

1)   ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧ          3
2)   ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ   4
3)   ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ    10
4)   ΑΥΛΩΝΑΡΙ            16   
5)   ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 16 ...

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Να μην συμβιβαστεί κανείς με τη μίζερη ζωή
Να βγάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε συντεταγμένη γραμμή με την εργοδοσία και στον κλάδο του εμπορίου - super market, πανηγυρίζει για την αύξηση στον κατώτερο μισθό, 

Μας κοροϊδεύουν και κάνουν πλάτες στην εργοδοσία, δίνουν αέρα στα κέρδη της:

Δεν επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, ούτε την ΕΓΣΣΕ στα 751 ευρώ. 
Η όποια αύξηση θα δίνεται με βάσει τις ανάγκες της εργοδοσίας, την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, με βάσει την κερδοφορία τους και όχι με βάσει τις ανάγκες των εργαζομένων. Αυτό σημαίνει ότι αν αύριο η όποια κυβέρνηση κρίνει ότι η οικονομία δεν πάει καλά μπορεί να μας ...

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

Μέλη μας σε Εθνικές Κατηγορίες 2 & 3/2/2019

Για το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών, τα εξής μέλη μας.

Σαββάτο 2/2/19
Super League (19η αγωνιστική)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος
Κοτσάνης Κωνσταντίνος – Κούλα Χασάν – Κωνστάντιος Κώστας / Λάμπρου Γιώργος

Super League Κ-19 (19η αγωνιστική)...

Δήθεν Νεοδημοκράτες

Τώρα με τις εκλογές της αυτοδιοίκησης έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποιοι οι οποίοι "νόμιζαν" πως ήταν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
Δεν ψηφίζουν τις επιλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, επειδή ήθελαν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να επιλέξει και να στηρίξει κάποιον δικό τους.
Κύριοι η ΝΔ έχει το καταστατικό της και κανείς ....

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 3 - 0 α.α.

Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν σας τιμά καθόλου αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο, στο Πάρκο του Λαού.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας ΠΑΙΔΩΝ στις 12:15 μεταξύ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και της ΑΘΛΟΠΟΛΗΣ, Αυτός ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, γιατί απλά δεν εμφανίσθηκε ποτέ η γηπεδούχος ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Οι ευθύνες αυτής της διοίκησης είναι τεράστιες, αφού ομάδα υπάρχει και απόδειξη το ότι αγωνίσθηκε σε προηγούμενες αγωνιστικές.  Πέρα όμως από αυτό...

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 6 - 0

Βρεθήκαμε σήμερα οικογενειακώς στο Πάρκο του Λαού, αφού εκεί στα όργανα γυμναστικής που υπάρχουν πάνε οι μικρές και κάνουν την....

Ούτε τον πυρετό σας

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και δεν θα την αλλάξουμε ποτέ.
Ούτε τον πυρετό σας να μην δώσετε σε υποψηφίους που έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όποια μάσκα κι αν φορέσουν, όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν πως είναι ανεξάρτητοι, εσείς τους ξέρετε καλά.
Ψηφίστε όποιους θέλετε εκτός από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα γράψουμε και δυο λόγια για τον νεαρό δήμαρχο Σκύρου, ο οποίος....

Πάρτε το αλλιώς

Δεν θα κάνουμε τον έξυπνο, αλλά θα παρακαλούσαμε τους δημοσιογράφους οι οποίοι "μαχαιρώνουν" ο ένας τον άλλον, να το πάρουν αλλιώς και να βρούνε άλλους τρόπους να στηρίξουν τους φίλους υποψηφίους τους.
Για να μην μιλάμε γενικά και αόριστα θα αναφερθούμε συγκεκριμένα.
Έχει ξεσπάσει πόλεμος με τον κύριο Νίκο Αγγελή και την κυρία Έφη Ντίνη με αιτία τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Δικαίωμα του καθενός είναι να στηρίξει όποιον θέλει, αλλά όχι να πυροβολεί ο ένας τον άλλον.
Είναι γνωστό και να μην κρυβόμαστε πως πέρα από φιλίες, υπάρχουν και....

Γιώργος Στούπας προς Παπακωνσταντίνου

Όπως πάντα σε στηρίζω.....κι εγώ και η ομάδα.....παρ'όλες τις επιμέρους διαφωνίες μας. Ξέρεις βέβαια πως σε αυτές τις εκλογές παλεύεις με..

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Αυτές τις μέρες πρώτο θέμα οι εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλα όσα "μαγείρεψαν" αυτοί οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσον να εκδηλώσουν την κακία τους απέναντι κυρίως στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, αλλά και στους συνεργάτες του. Θα ήταν θεμιτό να θελήσουν να διοικήσουν την ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά αυτό ούτε το μπορούν, ούτε και "θα τους κάτσει". Θέλουν απλά να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα. Να κάνουν κακό στον Παπακωνσταντίνου δηλαδή. Δοκίμασαν πολλούς τρόπους, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν τους....

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Η ΕΡΕΤΡΙΑ ξέρει πως το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική τελειώνει και απλά θα κάνει μερικά δρομολόγια ακόμη και τέλος.
Έχει μόλις 5 βαθμούς με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες, ενώ έχει ....

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη πανηγύρισε η Ενορία της Νέας Λαμψάκου Χαλκίδος τον προστάτη και Πολιούχο της Άγιο Τρύφωνα, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019.
Κατά τον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας - Γραμματεύς της Ι. Μητροπόλεως, με την πολυπληθή συμμετοχή και Ιερέων της Ι. Μητροπόλεως.
Μετά τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Τρύφωνος, ανά τας οδούς της Ενορίας, στην οποία....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή και για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αντιμετωπίζει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ στο στάδιο της Χαλκίδας.
Δύσκολος αγώνας αφού ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ θέλει να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο πρωτάθλημα έχει 27 βαθμούς με μόνο 1 ήττα, 6 ισοπαλίες και 7 νίκες, ενώ....

Κύριε Θεοδώρου, τι άλλαξε;;;;;

Το τι έλεγε ο αντιδήμαρχος Κύμης κύριος Αλεξανδρος Θεοδώρου πριν λίγο καιρό για τον Δήμαρχο κ. Μπουραντά και για τα έργα που δεν έγιναν ποτέ, το ξέρουν και οι πέτρες.
Το τι έλεγαν "δικοί του" δημοσιογράφοι καθημερινά, επίσης ήταν γνωστό.
Κύριε Θεοδώρου, ακόμη και σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή, φίλη σας δημοσιογράφος έλεγε τα χειρότερα για τον Μπουραντά και τα καλύτερα για σας και κατέληγε πως θα είσθε υποψήφιος για την Περιφέρεια!!!!!  Τι άραγε θα πει την Δευτέρα; Πως και δεν την είχατε ενημερώσει για την ανακοίνωση που θ΄ ακολουθούσε; Εσείς πήγατε με τον κ. Μπουραντά και πάλι και δικαίωμά σας. Οι φίλοι σας δημοσιογράφοι τι θα κάνουν τώρα;;;;;

Η ανακοίνωση Θεοδώρου.
Όταν το Σεπτέμβρη του 2014 αναλάβαμε, με την ψήφο των συμπατριωτών μας, τη διοίκηση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου δεν μπορούσε κανένας μας να φανταστεί την /..

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΩΡΕΟΙ

Φαβορί ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ο οποίος και έχει ενισχυθεί σημαντικά, αλλά οι ΩΡΕΟΙ δεν έχουν πλέον κανένα περιθώριο αφού είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει 16 βαθμούς με  5 νίκες, 1 ισοπαλία και  ήττες, ενώ ....

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ

Οι δύο ομάδες έχουν από 14 βαθμούς και έχουν πετύχει από 12 γκολ, ενώ και αμυντικά είναι στην ίδια κατάσταση αφού έχουν δεχθεί από 22 γκολ!!!
Η διαφορά τους είναι πως ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχει 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και ....

Ο Μιχάλης ψηφίζει Τσαλιαγκό

Ο κ. Μιχάλης Ραππος το δήλωσε:
"Ψηφίζω Τσαλιαγκό για το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, αν και ο Ρόγκας έπρεπε να προτείνει εμένα. Δεν....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΙΔΗΨΟΣ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Ψαχνών ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ και με φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να βάλουν δύσκολα στον ροπαλοφόρο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τους ΩΡΕΟΥΣ έχει 34 βαθμούς, με 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 37  γκολ και έχει την καλύτερη...

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ

Την Κυριακή στο Αλιβέρι αυτός ο αγώνας και κανείς δεν αμφισβητεί την ανωτερότητα του ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΥ, αλλά όπως λέει κι ο λαός, πρέπει τα πάντα να αποδειχθούν στο γήπεδο.
Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ έχει κι αυτός ενισχυθεί και δεν θα πάει για τουρισμό στο Αλιβέρι.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει 30 βαθμούς με 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ...

ΑΡΤΑΚΗ - ΔΡΟΣΙΑ

Και αυτός ο αγώνας την Κυριακή στο γήπεδο Νίκος Κίλιμπας της Αρτάκης με φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι αν κερδίσουν θα κλείσουν τον Α΄ Γύρο αήττητοι.
Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ έχει 40 βαθμούς με 13 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ έχει πετύχει 36 και έχει δεχθεί 4 γκολ.
Η ΔΡΟΣΙΑ έχει 20 βαθμούς ....

ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Την Κυριακή στο γήπεδο της Σκεπαστής θα συναντηθούν οι δύο ομάδες για τον τελευταίο αγώνα του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος.
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ έχει 19 βαθμούς με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ έχει ....

Παπακωνσταντίνου - Τζαφέρος

Κύριοι στους δύο τρίτος δεν χωράει, οπότε εμείς πάμε στην γωνία.
Οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Τζαφέρος πάνε χέρι χέρι σ΄ αυτές τις εκλογές, οπότε τα πράγματα είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Μας το έλεγαν και δεν το πιστεύαμε...

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Την Κυριακή στην Λάμψακο αυτός ο αγώνας και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει 17 βαθμούς με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ έχει πετύχει 20 γκολ και έχει δεχθεί 26.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έχει 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες ....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΨΑΧΝΩΝ, ΘΑ ....

ΛΗΛΑΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Ο μοναδικός αγώνας Α΄ Κατηγορίας το Σάββατο στο γήπεδο Βασιλικού όπου ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
Ο ΛΗΛΑΣ πάει τρένο όπως λέει και ο Κριστιάν και θέλει να συνεχίσει με νίκη και σ΄ αυτόν τον αγώνα. Έχει ενισχυθεί σ΄ αυτή την μεταγραφική περίοδο και θα ....
Είναι κοινή απόφαση και θέση μας , ότι στη διεκδίκηση του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και την επιθυμία ενασχόλησης μας με τα κοινά, δεν χωρά και δεν μπορεί να είναι απόρροια προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών, αλλά και επικοινωνιακού show .
Άλλωστε η αγάπη, οι ανησυχίες , οι προβληματισμοί και οι επιθυμίες μας για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας , αποτέλεσαν τα βασικά κίνητρα που μας οδήγησαν.....

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκίδας Γιάννη Τζαβάρα και τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βαγγέλη Σταματούκο.
Οι υποψήφιοι περιόδευσαν στους χώρους της Περιφερειακής Ενότητας και συζήτησαν με τους εργαζόμενους. Απηύθυναν κάλεσμα συμπόρευσης ....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό 3ήμερο να έχετε όλοι.
- Ακούμε τον Πάνο Καμένο να απειλεί τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του και να λέει πως δεν θα τους αφήσει να κάνουν παρέλαση, αν δεν συνεχίσει να είναι πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας και από την άλλη ο Τσίπρας και η κυβέρνηση να ψάχνουν τρόπο για να μην συμβεί αυτό!!!
Αλήθεια, μήπως είχαν δίκιο αυτή που χαρακτήριζαν κάπως την Βουλή;

- Οι εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τελειώνουν την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019. Αυτό που δεν θα τελειώσει την Δευτέρα είναι η πορεία του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Ας μη γελιόμαστε. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, μόνο και μόνο επειδή αυτές τις εντολές έχουν....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

Χαλκίδα :    21 / 1 / 2019
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
                                                                            
Η Τ.Δ. του 9ου Περιφερειακού Τμήματος διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21.00 στην αίθουσα του ΚΑΦΕ- ΜΠΑΡ «Mocho» ,(διευθ. Ο. Ι. Ρώσσου & Παπανικολάου 1- Λιανή Άμμος ,απέναντι από τα γήπεδα ΤΕΝΝΙΣ). 
        Στην εκδήλωση θα επανέλθει ο θεσμός της βράβευσης των παιδιών των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το Ακαδημαϊκό ....

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 Αλιβέρι 31/1/2019

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης Αλιβερίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κέκη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη περιοδεία στα εργοστάσια της ....

Έρχεταιιιιιιιιιιιι....

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας που θα προκύψει από τις εκλογές της Δευτέρας, θα αλλάξει πολλά στην δομή της και σίγουρα θα προχωρήσει στην αξιοποίηση πολλών παραγόντων οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορους τομείς. Μόνη προϋπόθεση θα είναι να μην....

Πολύ καλησπέρα σας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, γιατί αλήθεια πρέπει να λέμε ψέματα και να χαϊδεύουμε αυτιά;
Γιατί να γράψουμε πως ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ; Δείτε τις φωτογραφίες του χθες και θα....

Δαγκωτό ο Γιάννης

Η ώρα των εκλογών έφτασε και την Δευτέρα οι εκπρόσωποι των Σωματειων της Εύβοιας ψηφίζουν για το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. 
Τα κουκια είναι λίγα και αναγνωρισιμα....

Αλλάζουμε - Έλενα Βάκα

Δύο πρόσωπα από το Ληλάντιο, ικανά και με πλούσια κοινωνική δράση, στην ομάδα του συνδυασμού Αλλάζουμε - Έλενα Βάκα. Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα ....

Εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας

Φίλες και φίλοι παράγοντες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, ο καθένας αυτές τις μέρες καταθέτει την δική του άποψη και αυτή πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας.
Εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι και δεν διεκδικούμε την ψήφο κανενός.
Θα μας επιτρέψετε όμως να γράψουμε κάτι για δύο ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συγκρουστεί για διαφορετικούς λόγους.
- Ο πρώτος είναι ο κύριος Τζαφέρος ο οποίος μας έβαλε απέναντι εδώ και χρόνια, επειδή πήγαινε κόντρα στον πρόεδρο Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον οποίο εμείς στηρίζαμε και επειδή ήμασταν απέναντι όταν έβαλε το χεράκι του και διαλύθηκε η τότε....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ-ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ

Απο την Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνεται ότι :

Η προθεσμία για την κατάθεση στη γραμματεία της Ένωσης των αιτήσεων ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ-ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΩΝ  ποδοσφαιριστών,...

"Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας".

Ανακοίνωση νέων υποψηφίων // 31.01.2019

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό
 "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας".
ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...

Καλημέρα στους φίλους στο Δήμο ΔΙΡΦΎΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Την καλημέρα μας στους φίλους στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και θέλουμε δημόσια να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους.
- Καλοί μας φίλοι, το έχουμε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό πως σ΄ αυτές τις εκλογές θα τρέξουμε από Κοινότητα σε Κοινότητα σ΄ αυτόν τον Δήμο.
- Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε ξαφνικά υποστηρικτές του Δημάρχου κυρίου Ψαθά ο οποίος είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος δεν έχει την ανάγκη μας κι εμείς δεν έχουμε την δική του και αυτό είναι ξεκάθαρο.
- Σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαστούμε με υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι κάνουν τραγικά επικοινωνιακά λάθη και αναθέτουν την επικοινωνία σε ανθρώπους....

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα 30/1/2019  και ώρα 7 μ.μ. μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας συμβούλου Χαράς Νίκα, για συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 22/1/2019 και μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει το καταστατικό (άρθρο 13 παρ. 1) παρουσιάστηκαν στα γραφεία της ΕΛΜΕ Εύβοιας οι κάτωθι: Χαρά Νίκα, Όλγα Κολιού, Άρης Σκούρας από το ψηφοδέλτιο των Καθηγητών-Καθηγητριών Εν Δράσει,  Γιώργος Καπενεκάς, Ανέστη Σώνια (στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξίου) από...

Μπαχαλομπάχαλο....

 Θέλουμε να μην μασάμε τα λόγια μας και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Δεν θέλουμε να κάνουμε κριτική σε ΜΜΕ, αλλά κάποιοι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάποιοι πολιτευτές και κάποιοι βουλευτές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες.
Οι κυρίες και οι κύριοι των ΜΜΕ θα πρέπει να μας πούνε πως γίνεται και ο κ. Σίμος Κεδίκογλου ενώ ήταν ο κακός, ο χειρότερος και άλλα σχετικά για κυρία δημοσιογράφο...

Φάνης Σπανός.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τριήμερη επίσκεψη στον Δήμο Δωρίδας του Νομού Φωκίδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πέραν του Περιφερειακού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στο Ευπάλιο, πραγματοποιήθηκαν θεσμικές και όχι μόνο συναντήσεις με σκοπό τον απολογισμό των δράσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή, αλλά και την ...

ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ


Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
-Να ξεκινήσουμε με τα συγχαρητήριά μας στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Εύβοιας την Κ14 και την Κ17 οι οποίες χθες κέρδισαν τις Μικτές της ΕΠΣ Ευρυτανίας με 0 - 9  και 0 - 3 αντίστοιχα. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια αφού έχουμε τον επόμενο αγώνα με αντιπάλους τις Μικτές ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Και οι δύο ομάδες μας βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στους άλλους αγώνες είχαμε ΝΕΟΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΝΕΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  1 - 1 και ΠΑΙΔΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  1 - 0

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  κάνει μεταγραφές Ελλήνων και ξένων με στόχο να μπορέσει όπως λένε να κρατηθεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Έχουμε την εντύπωση πως η αγωνιστική πορεία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ήταν τέτοια που θα οδηγούσε την ομάδα στον υποβιβασμό. Φυσικά οι δύο τελευταίες ήττες με ΚΟΡΙΝΘΟ και ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ έφεραν την ομάδα σε....

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

"Έφαγαν" τον προπονητή

 Δύο ήταν αυτοί που μετέφεραν τα παράπονά τους στην διοίκηση σε σχέση με τον προπονητή τους.
"Δεν μας μιλάει καλά. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη".
Στην συνέχεια η διοίκηση έριξε ένα πρόστιμο 200 ευρώ στον ...

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

            Στην ιστορική Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Πόλεώς μας, κατά την Θεία Λειτουργία της Σύναξης των Τριών Ιεραρχών (Μεγάλου Βασιλείου, Γρηγορίου Θεολόγου και Ιωάννου Χρυσοστόμου), την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019.
            Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και αντιπροσωπείες μαθητών από τα Σχολεία της Ενορίας με τις σημαίες τους, όπω ςκαι αρκετοί εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ετίμησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα (αφού κατ’ οικονομίαν, λόγω της αποφάσεως του ....

Στον τελικό ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε με 1 - 0 και στον δεύτερο ημιτελικό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον απέκλεισε από τον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας.
Έτσι στον τελικό θα...

ΚΚΕ: Απαράδεκτη και άθλια μεθόδευση τα «αγροτοδικεία» του ΣΥΡΙΖΑ

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και άθλια μεθόδευση να κινηθούν -εν ριπή οφθαλμού- διώξεις σε βάρος αγροτών που αγωνίζονται για το δίκιο τους και μάλιστα με πρωτοφανείς διαδικασίες, χωρίς καν να προηγηθούν απολογίες των κατηγορουμένων.
Για την ενέργεια αυτή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρές πολιτικές ευθύνες, που δεν μπορεί να τις κρύβει πίσω από τις αποφάσεις δικαστικών. Δική της είναι η πολιτική που ....

Είναι αλήθεια

Όταν ακούγαμε να λένε πως κανείς δεν είναι δεδομένος, μας ενοχλούσε κάπως.
Δεν θέλαμε να το παραδεχθούμε.
Τώρα όμως καταλάβαμε πόση αλήθεια κρύβει αυτή η φράση.
Αυτοί που θεωρούν τους άλλους δεδομένους, το κάνουν γιατί κοιτάζοντας το συμφέρον τους και τον εαυτούλη τους, ξεχνούν αυτούς από τους οποίους περιμένουν κάποια πράγματα.
Τους θέλουν για να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να έχουν φροντίσει να αποφύγουν την άλλη φράση που λέει "τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου".
Έτσι τελειώνει μια ιστορία και αυτούς που τους είχαμε ....

Αγώνας Μικτής ΝΕΩΝ Κ16

30/1/2019   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   14:15

Γεωτρήσεις ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Κ  16  (ΝΕΩΝ)
ΤΕΛΙΚΟ....

Το ρίξανε στις πίτσες μετά το 0 - 9

 Στο Καρπενήσι είναι ωραία και ιδιαίτερα αν κερδίζεις και τον αγώνα με  0 - 9.
Ο κ. Γιωργος  Πίσχινας είναι ο αρχηγός της αποστολής των Μικτών Κ14 και Κ16 της Εύβοιας και έχει φροντίσει ....

ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Κ14

30/1/2019   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   12:30

Γεωτρήσεις ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Κ  14  (ΠΑΙΔΩΝ)

ΤΕΛΙΚΟ
....

Τρείς αθλήτριες του Γ.Σ. ΝΕΆΠΟΛΗΣ βραβεύτηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοια

Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Στη Λαμία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους μέσα στο 2018.
Ο Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας τιμήθηκε με την...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αλλά δεν κάνουμε λάθος.
Το μέτρο για να πάρει κάποιος μια έδρα στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων είναι περίπου 500 ψήφοι.
Μπορεί να είναι λίγο πάνω λίγο κάτω, αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς....

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Μία ημέρα νωρίτερα από την συνηθισμένη, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 το πρωί, πραγματοποιήθηκε εφέτος ο επίσημος εορτασμός της Σύναξης των Τριών Ιεραρχών, μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, η οποία περιεβλήθη και την ισχύ Νόμου, να χαρακτηρισθεί η κυριώνυμη ημέρα της Εορτής 30η Ιανουαρίου, ως ημέρα αργίας για τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως.
Παρά την συγκεκριμένη απόφαση, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος απευθύνθηκε και στους Ιερείς και στα Σχολεία ώστε, μέσα στα πλαίσια του Νόμου να διευκολυνθούν οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Σχολείων στους οποίους επαφίεται ο εκκλησιασμός των μαθητών, να εκκλησιασθούν την παραμονή της Εορτής.
Έτσι, λοιπόν, όλες οι Ενορίες στην Τοπική μας....

ΟΡΙΣΜΟΣ Β ΉΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ "ΡΙΖΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ"

Σας ενημερώνουμε ότι ο Β΄ ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου «ΡΙΖΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ» μεταξύ των ομάδων ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα διεξαχθεί ....

Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος

 ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως τους εθελοντές, οι οποίοι διακονούν στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα και στα προγράμματα της Εθελοντικής Διακονίας κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδος.
Εκεί, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των παραπάνω εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως, μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν οι συντονιστές Κληρικοί Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, Πρωτοπρεσβ. Ιωάννης ...

Καλημέρα πρόεδρε

Πρόεδρε καλημέρα και καλή επάνοδο στα διοικητικά της ΕΠΣ Εύβοιας.
Έχουμε δηλώσει πολλές φορές την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου και αυτό δεν αλλάζει. Θέλουμε να πιστεύουμε πως σε κάποια πράγματα πρέπει ν΄ αλλάξεις εσύ. Η πολύ καλοσύνη και τα άλλα σχετικά, βλάπτει εσένα προσωπικά και κανέναν άλλον και πάντως όχι εμάς. Σε ξέρουμε καλά και ξέρουμε και τις ανθρώπινες αδυναμίες που έχεις απέναντι...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ /Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ευβoίας θα  συνεδριάσει την Τετάρτη 30/1/2019 ώρα 20:30 για την ανακήρυξη των υποψηφίων....

Θα περιμένουμε την επικύρωση

Τακτικά μέλη ΔΣ
Υποχρεωτικά 11 σταυρούς

Ονοματεπώνυμο Προτείνουσα Ομάδα
1   Αλαφάκης Γεώργιος Αναγέννηση Μαντουδίου
2   Δαφνής Νικόλαος Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας
3   Ιωσήφ Δημήτριος Αστέρας Βατώντα
4   Κατσαντώνης Ελευθέριος Ιστιαία....

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γρηγόριος Δάσκος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και αθλητές του ΟΑΧ, καθώς και ο για πολλά χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος κ. Τάσος Μπαβέλας, ο οποίος...

Αγώνες Προπαίδων ΕΠΣΕ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  - ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Μακρυκάπας   (Αναβολή λόγω καιρού)
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ   - ΑΣ ΜΕΣΣΑΠΕΙΟΣ Ληλαντίου  (Αναβολή λόγω καιρού)
ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ    2-1
ΑΘΛ ΑΚΑΔ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ      2-3....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα
- Την Δευτέρα έχουμε εκλογές στην ΕΠΣ Εύβοιας και τελικά έχουμε μόνο ένα ψηφοδέλτιο το οποίο και θα αναλάβει την διοίκηση της ΕΠΣΕ για τα επόμενα 4 χρόνια. Όπως γράψαμε και χθες κατέθεσε υποψηφιότητα και ο κύριος Μασουρίδης ο οποίος ήταν πρόεδρος της ομάδας ΒΥΖΑΝΤΙΟ η οποία και δεν συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, δεν έχει κάνει εκλογές τα τελευταία χρόνια όπως είχε υποχρέωση και φυσικά δεν διαθέτει νόμιμη και εκλεγμένη διοίκηση, όπως επίσης γράψαμε. Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα κληθεί σήμερα να προχωρήσει στην επικύρωση των υποψηφιοτήτων και θα πρέπει να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητα του κυρίου Μασουρίδη, ο οποίος όπως όλοι καταλαβαίνουμε προφανώς και δεν έχει στόχο να...

Η Τσαραντάνη στην Εθνική Κορασίδων

Κλήσεις Εθνικής Κορασίδων για φιλικά με Αυστρία

Ο κ. Αντώνης Πριόνας κάλεσε τις ακόλουθες αθλήτριες για προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας στις 13 και 15/02/2019, στον Άγιο Κοσμά.

ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΟΝ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ 2003 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
T ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 2002 ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Μ ΞΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ 2002 ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ....

Αγώνες Κυριακής 27/01/2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   15:00

Γεωτρήσεις ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Α΄ Ερασιτεχνική - 14η Αγωνιστική
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΛΗΛΑΣ    0 - 1   τελικο   
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ    2 - 2    τελικο  
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ   0 - 2   τελικο...

Αγώνες Σαββάτου 26/01/2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  15:00


Γεωτρήσεις ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ.

Α΄ Ερασιτεχνική - 14η Αγωνιστική
ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0 - 3    τελικο
ΔΡΟΣΙΑ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ  2 - 0 τελικο
15:15 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ  2 -1 τελικό..

Οι διαιτητές σε αγώνες των Μικτών

Κ  14 (ΠΑΙΔΩΝ)

30/01/19 12:30 
ΔΗΜ. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 
ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΔΟΣΚΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ....

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

30-01-19    15:00

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Γήπεδο Αρτάκης...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Αναχώρηση αποστολής Μικτής Νέων σήμερα Τρίτη 29/1/2019 ώρα 15:00 από το ενωσιακο γήπεδο για αγώνα με ΈΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.Οι κατώθι ποδοσφαιριστές να έχουν μαζί τα δελτία τους και  τα ατομικά τους είδη:
ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΗΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΟΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Αναχώρηση αποστολής Μικτής Παίδων σήμερα Τρίτη 29/1/2019 ώρα 15:00 από το Ενωσιακο γήπεδο για αγώνα με ΈΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.Οι κατώθι ποδοσφαιριστές να 
έχουν μαζί τα δελτία τους και  τα ατομικά τους είδη:

Αγγέλης Χάρης
Μπασινάς Προκοπής
Βράκας Παναγιώτης
Κικίδης Ιωάννης
Συκάς Αθανάσιος.....

Διακοπή νερού την Τετάρτη 30/1/2019

Από τη ΔΕΥΑΧ γίνεται γνωστό ότι λόγω βλάβης σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης στην οδό Δρακομερίου στη Χαλκίδα, θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές ....

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Εκεί στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κάτι τρέχει.
Κατέθεσε υποψηφιότητα ο κύριος Μασουρίδης και τον έχει προτείνει το ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
Συγνώμη αλλά είπατε πως όλα θα γίνουν με το γράμμα του νόμου, χωρίς παρατυπίες, χωρίς λαγούς και χωρίς σωματεία σφραγίδες και χωρίς διοικήσεις.
Κύριοι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα και δεν έχει κάνει εκλογές τα τελευταία χρόνια, γιατί αν είχε κάνει θα είχε διοίκηση και θα φαινόταν στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας.
Το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  δεν έχει κανένα δικαίωμα να....

1η Πρόσκληση του Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Λαμία,  29  Ιανουαρίου  2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 1η Πρόσκληση του Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» 
Δημοσιεύτηκε η 1η πρόσκληση του Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. 

1. Στόχος του υπομέτρου 6.3 είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις να ....

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, πρώην μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στελέχους της ΛΑΕ

Βαγγέλης ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στέλεχος της ΛΑΕ

Η συστράτευση με το ΚΚΕ των ανθρώπων που εξακολουθούν να εμπνέονται από τον στόχο της κοινωνικής απελευθέρωσης, ειδικά σήμερα και μετά από τη συσσωρευμένη πια εμπειρία των τελευταίων ετών είναι επιβεβλημένη, ανάμεσα σε πολλά άλλα, γιατί:
Και πάλι κόντρα στο ρεύμα, το ΚΚΕ δικαιώθηκε σε ΟΛΕΣ τις εκτιμήσεις και τη στάση του, την ώρα που κάποιοι από εμάς υπηρετούσαμε το πολιτικό σχέδιο ....

Υπάρχει σχέδιο;

Κυκλοφορεί εδώ και καιρό πως υπάρχει σχέδιο από τους κυρίους Παγώνη και Καθαροσπόρη και συμφωνία μεταξύ τους, ώστε να πάνε με χωριστά ψηφοδέλτια την Α΄  Κυριακή και όποιος περάσει στην Β΄ Κυριακή, να έχει την στήριξη του άλλου και φυσικά αν εκλεγεί δήμαρχος ένας από τους δύο, να έχει και την συνεργασία των εκλεγμένων συμβούλων του άλλου. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες τα μέχρι....

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
ως πλειοψηφούσα σύμβουλος, της πρώτης σε ψήφους παράταξης των Καθηγητών-Καθηγητριών εν Δράσει, σας καλώ σε συνεδρίαση την Τετάρτη 30/1/2019 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ για την συγκρότηση σε σώμα του....

Τετάρτη 30/1 ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία

Πολιτικές συγκεντρώσεις με σύνθημα ¨Κάνε τη διαφορά παντού με ισχυρό ΚΚΕ! Δώσε δύναμη στη δύναμή σου!" διοργανώνουν Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Εύβοια  

Τετάρτη 30/1 ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας.
Το πρωί θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και σχολεία στο Μαντούδι που υπέστησαν καταστροφές με τις πλημμύρες, καθώς και τους....

Το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΧ

 Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα για την ΔΕΥΑΧ και κάποιοι προσπαθούν να μας πούνε πως για όλα φταίει ο Μάζης, φταίει ο Γιαννούκος, φταίει ο Μανιάτης ή ο Κούκουρας, αλλά σε τίποτα δεν φταίει ο Παγώνης!!!!
Παραμύθια. Τεράστια η ευθύνη του Παγώνη, αφού είναι 5 χρόνια δήμαρχος, αλλά ήταν και πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και την άφησε στα χέρια εργολάβων για να τιμωρήσει ....

Ούτε ένας;

Τελικά τι έγινε; 
Ούτε ένας υποψήφιος ανεξάρτητος για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ; 
Πώς φτάσαμε να έχουμε πολλούς ενδιαφερομενους πριν λίγο καιρό και τώρα ούτε ένας δεν κατέθεσε μέχρι.....

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Α΄ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στον Ι. Ναό του Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ, συνοδευόμενο από τον Πρωτοδιάκ. Ιωάννη Μπούτση.
Ο Μακαριώτατος ήλθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να προεξάρχει στο 9ετές Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Χαλκίδος κυρού Χρυσοστόμου Α΄ (Βέργη), καθώς και στο ετήσιο μημόσυνο της αοιδίμου Μεγάλης Ευεργέτιδος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Καθηγήτριας του Μακαριωτάτου Ελένης Πνευματικού – Μπακαρόζου.
Ο Μακαριώτατος συμπροσευχήθηκε από το Ιερό Βήμα τόσο κατά....

Καλησπέρα στο Αλιβέρι

Επειδή κάποια πράγματα δεν θέλουμε να τα κρατάμε για τον εαυτό μας και πάντως όχι μυστικά από ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση, θέλουμε να παρακαλέσουμε τον πρόεδρο του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ κύριο Τάσο Κατσινόπουλο, αλλά και τον αγαπητό κ. Θοδωρή Σαλεμή, να παρέμβουν και να σταματήσουν τον κύριο που προσπαθεί με όχι σωστό τρόπο, να ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του....

"Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας"

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό
 "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας".

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
για πλήρη ενημέρωση

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Εκλογές ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κυρίες και κύριοι παράγοντες των Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΣ Εύβοιας πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά το καταστατικό της ΕΠΣΕ πριν πάτε να ψηφίσετε και ιδιαίτερα στο θέμα των σταυρών προτίμησης. Στο παραταξιακό ψηφοδέλτιο δεν βάζουμε σταυρούς προτίμησης ή βάζουμε σταυρό και στους 11 τακτικούς υποψηφίους. Στους αναπληρωματικούς ....

Όρια και ατομικά ρεκόρ ο Γ.Σ. Νεάπολης στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ

Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα Ημερίδα Κλειστού Στίβου ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-K18 και το πρωί Ημερίδα Κλειστού ΠΠ-ΠΚ Α΄.
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας με πολλά ατομικά ρεκόρ.
Τα όρια για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστού Στίβου έπιασαν ο Μαυραντωνάκης Εμμανουήλ στα 60μ., η Λέκκα Βαρβάρα στο τριπλούν, η Λουκουκίδη Άννα-Μαρία στην σφαιροβολία, η Σίδερη Σοφία-Αικατερίνη στο Άλμα σε ύψος, ο Χιώτης Νικόλαος στα 400μ. και η Μοναστηριώτη Ελευθερία στα 400μ. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
4η θέση ΛΕΚΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ με επίδοση 11.83m (Ατομικό Ρεκόρ)

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18))
4η θέση ΓΚΕΡΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ με επίδοση 11.63m ...

Όλα καλά

Εμείς έχουμε τις απόψεις μας και χαιρόμαστε που κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι δεν συμφωνούν. Εμείς τις απόψεις μας τις γράφουμε και μπορεί να τις διαβάσουν όλοι και αυτή είναι η διαφορά μας, αφού οι υποψήφιοι αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις, χωρίς να πούνε ούτε ένα ευχαριστώ, αφού οι ....

Και μαζί και χώρια!!!!!

Η μοίρα μερικές φορές παίζει παράξενα παιχνίδια.
Στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε αρκετούς φίλους και ανάμεσά τους υπάρχουν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Είχα πληροφορίες πως θα ήταν υποψήφιος και ο κ. Κώστας Γκαλούφας, αλλά είχα λάθος πληροφορία. Ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά θα είναι συγγενικό του πρόσωπο.
Αυτή την φορά φίλε Κώστα θα είμαστε και μαζί και χώρια.
Εμείς θα είμαστε με ένα νέο ψηφοδέλτιο και με ....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Σήμερα τελειώνει η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και είδαμε στον ύπνο μας πως έχουμε 2 τελικά ψηφοδέλτια και 7 ανεξάρτητους μεμονωμένους!!! Μετά ξυπνήσαμε και είδαμε πως η ...

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Αλλαγή "στον πάγκο"

 Η συνεργασία του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον προπονητή κύριο Γρηγόρη Μάλιαρη τελείωσε σήμερα και αντικαταστάτης του....

Ψήφισε κι εσύ

Στην δεξιά στήλη
ξεκινησε μια ψηφοφορία 
των αναγνωστών του apopsignomi.blogspot.com.
Ποιος από τους κυρίους 
Καθαροσπόρη και Παγώνη ...

Δημοτικές Εκλογές

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, άρχισαν τα παρατράγουδα σε πολλούς δήμους.
Παντού θα έχουμε λαγούς, ως υποψηφίους και μετά τις εκλογές θα έχουμε μπάχαλο στα δημοτικά συμβούλια με το μοίρασμα "της καρέκλας".
Στο Δήμο Χαλκιδέων πιστεύουμε πως αυτή που θα είναι πρώτη την Α΄ Κυριακή, αν εκλεγεί δήμαρχος θα έχει περίπου 18 δικούς της θα χρειασθεί περίπου  5 συμβούλους άλλων παρατάξεων για να διοικήσει τον Δήμο.
Αν εκλεγεί δήμαρχος αυτός που θα είναι ....

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκίδας της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Τζαβάρα για τα προβλήματα ύδρευσης

"Για πολλοστή φορά το κέντρο της Χαλκίδας έμεινε χωρίς νερό σχεδόν για ένα 24ωρο. Το πρόβλημα ύδρευσης στο δήμο Χαλκίδας, έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες με συνεχείς διακοπές που αφήνουν ολόκληρες περιοχές χωρίς νερό. Η ΔΕΥΑΧ- έπειτα από τους διθυράμβους του Δημάρχου Χαλκίδας στην πρόσφατη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του λέγοντας λίγο εως πολύ ότι σώθηκε από τα χρέη και ότι λειτουργεί ρολόι- αποδίδει τα προβλήματα σε βλάβες στο δίκτυο, όπως και στον πρόσφατο χιονιά αποδίδονταν αλλού. Βέβαια, η αποδιοργάνωση του....

Ούτε τον ιδρώτα μας

Θέλουμε να ευχηθούμε σε κάθε υποψήφιο στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές εκλογές, καλή επιτυχία.
Δηλώνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν θα προτείναμε σε πολίτη να ψηφίσει υποψήφιο ο οποίος έχει χρίσμα, στήριξη ή έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ας ψηφίσει ο καθένας όποιον θέλει, αλλά εμείς ....

Απάντηση σε σχόλιο

Ακούμε τις απόψεις όλων, αλλά θα παρακαλούσαμε πρώτα να μελετάει κάποιος τα δεδομένα και μετά να τρέχει να γράψει ή να πει την άποψή του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων θα έχουμε περίπου 14.000 έγκυρα ψηφοδέλτια από τα οποία περίπου τα 8.000 θα είναι σε 6 Δημοτικές Κοινότητες και τα 6.000 σε 21 Δημοτικές Κοινότητες!!!
1)  Δ.Κ.  ΨΑΧΝΩΝ   4.000....

ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ Ι. ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

  Έρεισμα μνήμης αποτελεί για τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου του Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος το ετήσιο προσκύνημα στον Ναό της Ευαγγελιστρίας, κατά τις ημέρες όπου φιλοξενούνται εκεί τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 τα παιδιά και οι κατηχητές τους πραγματοποίησαν την καθιερωμένη επίσκεψη, κατά την οποία πλήρεις χάριτος και ευλογίας....

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Μέσα σε χαρούμενο κλίμα, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος, ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα του Κατηχητικού της Ενορίας.
 Παρόντα ήταν τα περισσότερα παιδιά που συμμετέχουν στα....

Νίκος Δαφνής

Αγαπητέ Νίκο, ειλικρινά δεν θα γράφαμε ποτέ κάτι εναντίον σου και για κανένα λόγο.
Αυτό πιστεύουμε πως το ξέρεις, αλλά μας ξεπερνάει το να είσαι εσύ συνομιλητής του γνωστού υβριστή και συκοφάντη και προσφάτως γνωστού και ως μπουκαδόρου.
Ξέχασες αγαπητέ Νίκο τους χαρακτηρισμούς του τύπου αυτού εναντίον σου;
Ξέχασες αγαπητέ Νίκο με τι χυδαία λόγια μιλούσε ....

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ» ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ

Με την εξαιρετική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσοστόμου εδώ και λίγο καιρό  στο φιλόξενο χώρο του πνευματικού κέντρου του Ι. Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιστιαίας, στην δεύτερη έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, λειτουργεί ένα νέο τμήμα του φροντιστηρίου «Έλλην Λόγος», με φυσική έδρα την πόλη της Χαλκίδος, έχοντας κυρίαρχο στόχο την συνεργασία κληρικών, υποψηφίων κληρικών, ιεροψαλτών  και στελεχών της τοπικής Εκκλησίας για την γνωριμία, κατανόηση και εμπέδωση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και την λειτουργικότητα της στη....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 Η ομάδα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ έχει 2 ήττες στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και ουσιαστικά είναι χωρίς αντίπαλο, αφού η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ δεν έχει στόχο την άνοδο, όπως και ο ΕΡΜΗΛΙΟΣ, αφού...

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/01/2019

Σας ενημερώνουμε ότι καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές Μ.Ο. παίδων για προπόνηση  σήμερα Δευτέρα 28/1/2019 ώρα 15:00 στο ....

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/01/2019

Σας ενημερώνουμε ότι καλούνται οι ποδοσφαιριστές Μ.Ο. Νέων για προπόνηση σήμερα ....

Σήμερα το ψηφοδέλτιο

Σήμερα θα κατατεθεί και θα δοθεί στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των Σωματείων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αν και η προθεσμία κατάθεσης λήγει αύριο Τρίτη στις 20:00.
Με 11άδα βασικών και 11άδα αναπληρωματικών και φυσικά υποψηφίους για εξελεγκτική. Πλήρες ψηφοδέλτιο....

Στόχος του Γιώργου Ψαθά

Η συγκράτηση ψηφοφόρων στα Ψαχνά είναι ο πρώτος στόχος του δημάρχου κυρίου Γιώργου Ψαθά και ο δεύτερος οι ψηφοφόροι στην Δίρφυ όπου δεν τα είχε πάει καλά στις προηγούμενες εκλογές.
Στα Ψαχνά δύσκολα θα μπορέσει ο δήμαρχος να συγκρατήσει τις δυνάμεις του και ....

Γυναικεία υπόθεση

Φαίνεται πως αυτές οι δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο θα είναι γυναικεία υπόθεση.
Στο Δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε 2 κυρίες υποψήφιες, στο Δήμο Ερέτριας τουλάχιστον 2, όπως και στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, ενώ 2 τουλάχιστον....

Α.Ε.Λ. – ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 0-2

Δεν συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας και ύστερα από έξι σερί νίκες γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΑΟ Μιαούλη Φύλλων.
Το γρήγορο αυτογκόλ στο 6΄από τον Χαλιώτη και ο βαρύς  αγωνιστικός χώρος που βοήθησε  την δυνατή ομάδα των Φύλλων επηρέασε  την ομάδα μας που πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.  
Σε ένα μοιρασμένο από φάσεις πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΑΟ Μιαούλη Φύλλων  βρέθηκε να σημειώνει και δεύτερο γρήγορο γκολ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ....

Αστραπές

Τελικά ήταν το Σαββατοκύριακο των αστραπών αυτό που πέρασε.
Ο ΕΡΑΠΟΣ έριξε την δική του αστραπή, αφού κέρδισε την ΑΥΛΙΔΑ η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία και πάει φουλ για άνοδο ...

Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Καρύστου του ΚΚΕ στην Κάρυστο με ομιλητές τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς και τον Δημήτρη Παρασκευά, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Καρύστου.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Γιώργος Μαρίνος και Κώστας Παρασκευάς.
Η συγκέντρωση «έκλεισε» με την απονομή στην ΚΟ Καρύστου του 2ου βραβείου της άμιλλας για την Οικονομική Εξόρμηση του 2018 μεταξύ των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ στην Εύβοια. Το βραβείο, χαρακτικό πολιτικών εξόριστων στη Λέρο κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, παρέδωσε ο Γ. Μαρίνος.

Ενισχυμένο ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες
Ο Κ. Μπασδέκης ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών λέγοντας πως «τις προηγούμενες δύο βδομάδες γίναμε μάρτυρες μιας επιτάχυνσης των  ....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Είχαμε τελικά αστραπές στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είχαμε όμως και μία αναβολή αγώνα, αφού το γήπεδο της Ιστιαίας μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν. Έτσι ο αγώνας ΩΡΕΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ θα ορισθεί από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε κάποια άλλη ημερομηνία.

- Άστραψε ο ΛΗΛΑΣ μέσα στο Αυλωνάρι, αφού κέρδισε με 0 - 1 και έτσι ....

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Διακοπή υδροδότησης στη Χαλκίδα λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Από τη ΔΕΥΑΧ ανακοινώνεται ότι λόγω σοβαρού προβλήματος στο δίκτυο ύδρευσης στο κέντρο της Χαλκίδας, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ιωάννη έως ....