Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Το δικό μας μήνυμα

 - Ακόμη και ο έλεγχος που έγινε μετά από αίτημα του υποψηφίου κυρίου Σπύρου στα ψηφοδέλτια, δεν άλλαξε τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί, τα όσα λέει σε δηλώσεις του ο κύριος Σπύρου.
Οι εκλογές τελείωσαν και τις κέρδισε η κυρία Βάκα και ο κύριος Σπύρου απλά αδικεί τον εαυτό του, με το να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.
Κύριε Σπύρου, τελειώστε το εδώ.
Βρείτε την δύναμη να ....

.....στα μούτρα σου

 - Τι άλλο θέλεις να σου γράψουμε για να το καταλάβεις; 
Τι άλλο τραβάει ο οργανισμός σου; 
Μας έχεις στολίσει προεκλογικά, από πάνω μέχρι κάτω και δεν γράψαμε τίποτα, γιατί θέλαμε να σε γλεντήσουμε, αλλά τώρα, μάλλον ήρθε η ώρα για να σε στολίσουμε όπως στολίζουν τον ....

....φαπούλες

 - Τώρα το καταλάβαμε εδώ στο apopsignomi και πραγματικά αισθανόμαστε πολύ όμορφα. Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος, από τα Μέσα Ενημέρωσης και τις γνωστές κυρίες και τους γνωστούς κυρίους, το apopsignomi ήταν το μόνο το οποίο στήριξε φανατικά την παράταξη της Έλενας Βάκα, της δημάρχου για άλλα 5 χρόνια στον....

ΕΠΣΕ - Βαθμολογία - Β΄ Κατηγορία 2ος Όμιλος

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατάΔιαφορά
1.ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ62200909
2.ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ62200505
3.ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ62200624
4.ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ42110523
5.ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ42110532
6.ΑΟ Ν. ΣΤΥΡΩΝ32101330...

.....σφηνάκια

 - Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν στο πρωτοδικείο και οι του Σπύρου δεν μπορούσαν να δούνε αυτό που έψαχναν. Το σήριαλ λοιπόν τελείωσε ως προς το ποιος κέρδισε τις εκλογές και τώρα αρχίζει το επόμενο, ως προς τους σταυρούς προτίμησης. Πάλι από την παράταξη Σπύρου θα έχουμε βαβούρα και θα βρεθούν υποψήφιοι οι οποίοι όπως και το 2019 θα μπούνε στην διαδικασία ....

ΕΠΣΕ - Βαθμολογία - Β΄ Κατηγορία- 1ος Όμιλος


ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατάΔιαφορά
1.ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ62200707
2.ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ42110303
3.ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΑΟ42110431
4.ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ31100321
5.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ31100101...

.....γιατρέ το νου σας!!!

 - Ο  γιατρός πάει παντού, γιατί στην εποχή που ζούμε, χωρίς γιατρό δεν πας  πουθενά!!! 
Όταν πας στην ταβέρνα για φαγητό και κρασάκι  και βλέπεις πως στην ίδια ταβέρνα είναι και ο γιατρός, νοιώθεις μια παραπάνω ασφάλεια όπως κι αν το κάνουμε.
Ο Νίκος Κιαπέκος στην Άτταλη βρήκε τον γιατρό ....

.....το θέμα έκλεισε

 - Αγαπητέ κύριε Γιώργο Σπύρου, το θέμα έχει κλείσει και πρέπει να μην το τραβάτε χωρίς λόγο, με μοναδικό σκοπό να δείξετε στον κόσμο, πως έχετε ελπίδες.
Τίποτα ουσιαστικό δεν βρέθηκε στον έλεγχο και ξέρετε πως το να βρεθούν 15 πιθανότατα άκυρα ψηφοδέλτια της Βάκα, δεν θα αλλάξει κάτι και μάλιστα την ώρα που θα βρεθούν και δικά σας άκυρα και μάλιστα περισσότερα από της Βάκα.
Με μισόλογα και υπονοούμενα δεν θα κερδίσει ....

ΕΠΣΕ - Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατάΔιαφορά
1.ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ12440025025
2.ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ9430117413
3.ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ842201266
4.ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ73210505
5.ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΥ64202532....

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ στον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑΣ


14/10/2023 15:00 
ΔΗΜΟΤ. ΣΤΑΔΙΟ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ"Ν.ΚΙΛΙΜΠΑΣ" (ΕΥΒΟΙΑΣ) 

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘΗΝΩΝ 
ΒΟΗΘΟΣ Α΄: ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΘΗΝΩΝ ....

....μικρά, μικρά

 - Απίστευτο!!!!!! Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα θα καλέσει τον κύριο Σπύρου και θα του αναθέσει να αναλάβει την διαδικασία δημιουργίας πεζόδρομου/ποδηλατόδρομου στο παραλιακό μέτωπο από Χαλκίδα μέχρι Λευκαντί. Το βιντεάκι το είχατε δει;  Αυτό είχε υποσχεθεί ο κύριος Σπύρου και αν δεν ήταν ψεύτικο όλο αυτό, ορίστε....

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


 6η Αγωνιστική
14/10/2023, 16:00
ΑΟ Τρίκαλα - Αστέρας Πετριτή
 
14/10/2023, 16:00
Κιλελέρ - Αναγέννηση Άρτας

14/10/2023, 16:00
Βατανιακός - Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
 
14/10/2023, 16:00
ΑΟ Νέας Αρτάκης - Θύελλα Κατσικά....

....μπάρμπα Στέλιος

 - Αυτό ήταν. Οι δύο κυρίες της δημοσιογραφίας ας με συγχωρέσουν αλλά πάτωσαν στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Η κυρία Ματίνα Ρέτσα υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπαράκου, συγκέντρωσε μόλις και μετά βίας 244 σταυρούς από τα πάνω από 10.000 ψηφοδέλτια που πήρε η παράταξη Μπαράκου.
Η κυρία Λεβέντη Σταματούλα υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Θωμά, πήρε 165 σταυρούς, ενώ η παράταξη Θωμά είχε,,,,

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑΒΑΘΜΟΙ
1Εθνικός Νέου Κεραμιδίου550010215
2Κιλελέρ54018312
3Πιερικός53204111
4ΑΟ Τρίκαλα532013411
5ΑΟ Νέας Αρτάκης53116210....

.....στα κεραμίδια ΑΜΕΣΑ

 -    Μεγάλε έγραψες πάλι. 
Ο κυρ Γιώργος από το Μπούρτζι έγραψε πάλι και αφού ο Γκλέτσος δεν κέρδισε τον Φάνη και ο Σπύρου δεν κέρδισε την Έλενα, έστειλε το δικό του μήνυμα. Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα:
"Αν νομίζεις Φάνη και Έλενα, ότι θα την βγάλετε λάδι, επειδή πήγε για ύπνο το 40% Είστε αδαείς".
Θα το γράψουμε λαϊκά για να το καταλάβει ...

Forbes: Οι 11 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στον κόσμο το 2023

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

 Τα...εξωπραγματικά συμβόλαια της Σαουδικής Αραβίας και η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στο MLS-Ίννερ Μαϊάμι- φαίνεται ότι επανευθυγράμμισαν το ποδοσφαιρικό σύμπαν φέτος. 
 Ένα ρόστερ με κορυφαία ονόματα , συμπεριλαμβανομένων των Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ, παραμένουν στην κορυφή της λίστας του Forbes των πιο ακριβοπληρωμένων  παικτών στον κόσμο.

 Οι σύλλογοι της Saudi  Pro League ξόδεψαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσουν 94 παίκτες από το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2023, σύμφωνα με την Deloitte. 
 Να σημειωθεί πάντως ότι οι σύλλογοι της κινεζικής Super League ξόδεψαν..

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα σήμερα τελειώνουν και γι΄ αυτούς που παίζουν καθυστέρηση, γιατί δεν μπόρεσαν να χωνέψουν ακόμη την ήττα. Πληροφορίες μας λένε πως ζαλίστηκαν από το χαστούκι που έφαγαν την Κυριακή στις εκλογές και δεν μπόρεσαν να συνέλθουν. Μπορεί να έχει βάση αυτό, γιατί λογικά η Έλενα θα έχει βαρύ χέρι. Δυο μέτρα ....

Τεράστιο «διπλό» και «τελικός» με Ολλανδία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η (ποδοσφαιρική) βραδιά της 13ης Οκτωβρίου 2023 ήταν ονειρεμένη για την Εθνική ομάδα και, πάνω απ΄ όλα, κάθε άλλο παρά «γρουσούζικη», καθότι συνέπεσε Παρασκευή.

Με ένα σενάριο που ούτε ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα είχε γράψει καλύτερα η «γαλανόλευκη» ομάδα πέρασε νικηφόρα από το στάδιο «Αβίβα» του Δουβλίνου επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0 (20΄ Γιακουμάκης, 45΄+4 Μασούρας) για την 7η αγωνιστική στα προκριματικά του EURO 2024, την ώρα που η Γαλλία περνούσε με 2-1 από την Άμστερνταμ και τη «Γιόχαν Κρόιφ...

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

.....ανατροπές στην Ερέτρια;

 -  Κάτι τρέχει εκεί στον Δήμο Ερέτριας και μιλούν πλέον για ανατροπή των δεδομένων που ξέραμε μέχρι σήμερα.
Η πλευρά του νυν δημάρχου, πέρασε μήνυμα προς τους κατοίκους της Ερέτριας, πως πίσω από τον αντίπαλο υποψήφιο, κρύβονται άλλοι για να λύσουν δικά τους θέματα και αυτοί πληρώνουν όσο όσο για να εκλεγεί άλλος δήμαρχος!!!!!
Η πλευρά του νυν δημάρχου, λέει πως γνωστός επιχειρηματίας....

...... σφηνάκια

 - Χάθηκαν όλα τα καλά παιδιά που δήλωναν και ξαναδήλωναν πως "είναι μέσα ΑΜΕΣΑ" και μας έλεγαν πως θα κρυφτούμε την Κυριακή το βράδυ και για 5 χρόνια. Χάθηκαν οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι μας τόνιζαν καθημερινά πως κάνουμε λάθος και θα εκτεθούμε, γιατί δεν θα εκλεγεί ούτε η Έλενα ούτε ο Φάνης. Γιατί καλές μας κυρίες και καλοί μας κύριοι, σας χάσαμε; Δεν σας βλέπουμε ούτε ....

...ούτε τώρα;;;;

 - Κύριε Σπύρου, οι επικοινωνιολόγοι σας, σας λένε να κάνετε ένσταση κατά του αποτελέσματος των εκλογών, παρά του ότι ο έλεγχος έδειξε πως δεν αλλάζει κάτι.
Να κάνετε ένσταση σας λένε, για να φύγει ο θυμός, από πολλούς συνεργάτες σας!!!
θα ακολουθήσετε την συμβουλή τους;
Κύριε Σπύρου, το κάνετε χειρότερα και και αυτό είναι ....

.....η άποψή μας

 - Τελειώνουμε με τις δημοτικές εκλογές και στην Ερέτρια και την Σκύρο και πλέον οι εκλεγμένοι θα πρέπει να προγραμματίσουν την 5ετία.
Κυρίες και κύριοι δημοτικοί άρχοντες φροντίστε για την καθημερινότητα, φροντίστε για την μείωση της ανεργίας, φροντίστε για τον αθλητισμό και τον τουρισμό.
Υπάρχουν...

Ποντάρατε σε λάθος άνθρωπο

 - Κι όμως ο κύριος Σπύρου, δεν θα ήθελε με τίποτα να πάει σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση με την κυρία Βάκα αντίπαλο γιατί θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει και αυτούς οι οποίοι έχασαν λεφτά στο στοίχημα, γιατί τους είχε πείσει πως θα είναι ο νικητής, ενώ όσοι πόνταραν ....

Ο υψηλός πληθωρισμός σημαίνει ότι παιδιά σε όλο τον κόσμο πηγαίνουν νηστικά για ύπνο, σύμφωνα με έρευνα

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα υψηλά επίπεδα πληθωρισμού και το αυξημένο κόστος διαβίωσης συνεισφέρουν στην παγκόσμια πείνα, σύμφωνα με έρευνα σε 16 χώρες για λογαριασμό της ανθρωπιστικής οργάνωσης World Vision International.

Η έρευνα, που ανακοινώνεται ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Τροφίμων τη Δευτέρα, έδειξε ότι το 59% των γονέων που συμμετείχαν σε αυτή ανησυχούν ιδιαιτέρως για την πείνα μεταξύ των παιδιών και τον υποσιτισμό στις οικογένειές τους, με το 46% να ανησυχεί πώς θα βρει χρήματα για να αγοράσει τρόφιμα.

Έδειξε επίσης ότι το 37% των γονέων δήλωσε πως τα παιδιά τους δεν έχουν....

..... μικρά, μικρά

 - Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα όσα συνέβησαν κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά την καταμέτρηση ψήφων και σταυρών προτίμησης, δεν θα ήταν υπερβολή να γράψουμε πως ξενερώσαμε αρκετά. Δεν μας άρεσαν κάποια πράγματα και θα πρέπει όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση Α &  Β βαθμού να μάθουν πρώτα πως είναι κι αυτοί όπως όλοι οι πολίτες και δεν.....

Προθεσμία 24 ωρών από το Ισραήλ για να αποχωρήσουν 1,1 εκατ. Παλαιστίνιοι από το βόρειο τμήμα της Γάζας - Ετοιμάζεται η χερσαία επίθεση

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι ενημερώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό πως κάπου 1,1 εκατ. Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας διατάχθηκαν να μετακινηθούν προς τον νότιο τομέα του θύλακα εντός 24 ωρών κι απηύθυναν έκκληση να «ακυρωθεί» η διαταγή αυτή.

«Τα Ηνωμένα Έθνη θεωρούν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς καταστροφικές ανθρωπιστικές συνέπειες», τόνισε Στεφάν Ντουζαρίκ, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Αντόνιο Γκουτέρες, σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

«Τα Ηνωμένα Έθνη απευθύνουν σθεναρή έκκληση οποιαδήποτε τέτοια...

Η αποχή θα είναι η νικήτρια στην Ερέτρια

 - Προσέξτε κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, γιατί η εκλογή θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προβλέπουμε μεγάλη αποχή και αυτό θα παίξει τον ρόλο του.
Ένα άλλο στοιχείο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο, είναι οι βουλευτές και οι περιφερειακοί εκλεγμένοι και μη.
Εμείς το είχαμε γράψει. Δεν θα είχαμε Β΄ Κυριακή στις Περιφερειακές και οι υποψήφιοι θα είχαν διαπιστώσει ποιος τους στήριξε και ποιος όχι.
Η αποχή θα φτάσει κάπου στο 50% από 37% που ήταν την Α΄ Κυριακή.
Όλοι βλέπουν φαβορί τον κύριο Γουρνή, αλλά κατά την άποψή μας υπάρχουν λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να αλλάξουν....

..... φαπούλες

 - Φυσικά και είχαμε σχολιάσει το ότι ο κύριος Θεοφάνης Σπανός ήταν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Βάκα και όταν δεν συνέχισε να είναι αντιδήμαρχος με μισθό δήλωσε ανεξάρτητος. Ο κύριος Σπανός επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον κύριο Σπύρου, αλλά.....

....αφιερωμένο στον Ηλία

 

ΕΠΣΕ - Οι αγώνες

Προσεχείς Αγώνες

Α Κατηγορία
(4η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ - ΧΑΛΚΙΣ Α.ΟΚαρύστου "Λουμίδειο"Σάββατο14/10/2316:00
2.ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥΣταυρούΣάββατο14/10/2316:00
3.ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣΜακρυκάπαςΣάββατο14/10/2316:00
4.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΜαντουδίουΣάββατο14/10/2316:00...

Δήμαρχος Βάκα Ελενα και οι 39 Δημοτικοί Σύμβουλοι

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ
1   Παλαιολόγου Ευαγγελία (Βαγγελίτσα) του Μιχαήλ 1299
2   Δαριβέρη Ιωάννα (Τζοάννα) του Σπυρίδωνος 1297
3   Ψυχογυιού-Μακαρώνα Αναστασία (Τασούλα) του Δημητρίου 1124
4   Ζέρβας Κωνσταντίνος του Νικολάου 986
5   Σακελλαράκη Δήμητρα (Μιμίκα) του Βασιλείου 801
6   Πάνος Γεώργιος του Κωνσταντίνου 784 
7   Κόντου - Πιτσινή Βασιλική (Βάσω) του Δημητρίου 761 
8   Παπαγεωργόπουλος Νικόλαος - Παναγιώτης του Ελευθερίου 746....

...... σουτάκια

 - Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε και αγώνες ποδοσφαίρου στην Εύβοια και για πρωτάθλημα και για κύπελλο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα παίξει εκτός με το Μαρμάρι και θα δούμε αν αυτή την φορά θα αποφύγει την ήττα. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ θα υποδεχθεί την.....

Αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών -Ε΄ΦΑΣΗ

ΕΠΣΕ - Ανακοίνωση
Σας ενημερώνουμε για το παρακάτω πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών «Χρήστος Φεφέκος» :

Κυπέλλου Ερασιτεχνών "Χρήστος Φεφέκος"-Ε΄ Φάση
(1η φάση)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

  

1.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

Αυλωναρίου "Ν.Κούκης"

Σάββατο

14/10/23

15:30

  

2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ερέτριας

Σάββατο

14/10/23

15:30

  

3.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΥ - ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ

Νέας Λαμψάκου

Κυριακή

15/10/23

15:30

...