Σάββατο 9 Απριλίου 2022

....άρχισε η συζήτηση

 - Φαίνεται πως το ΔΣ της ΕΠΣΕ, θα έχει πολύ δουλειά και πριν και μετά το Πάσχα, αφού άρχισε η συζήτηση, ώστε να έρθει και "η ανάσταση" του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου μαζί με την Ανάσταση Του Χριστού μας.
Φυσικά για να φτάσουμε σε επιθυμητό αποτέλεσμα και να δοθεί η ευκαιρία ΟΛΟΙ να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, θα πρέπει να μείνει ο εγωϊσμός εκτός.....

Τα χρήματα της UEFΑ στις ελληνικές ομάδες

Συνολικά 1.766.624,92 ευρώ έδωσε η UEFA στους ελληνικούς συλλόγους από το «Πρόγραμμα Παροχών Συμμετοχής συλλόγων 2018-2020» που έκανε χθες γνωστό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για τη «χρήση» των παικτών τους στις εθνικές ομάδες, με τα περισσότερα από αυτά ( 530.368,70) να μπαίνουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ.
 Πρόκειται για.....

Το γήπεδο Βασιλικού

 
- Καλά κάνουν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι από το Βασιλικό και προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες, στην Δημοτική Αρχή, για το θέμα του γηπέδου Βασιλικού, αλλά ξεχνούν πως δεν έχουν δικαίωμα να λένε και πολλά, γιατί πρώτα θα πρέπει να πούνε ποιοι οδήγησαν την ομάδα στο πουθενά και την εγκατέλειψαν, βάζοντας άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Το γήπεδο φυσικά και το κατέστρεψε το ποτάμι και αυτή η δημοτική αρχή θα το κάνει πολύ καλύτερο απ΄ ότι ήτανε. 
Αυτό θα τους πονέσει φυσικά, αλλά δεν....

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 
ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00...

...δεν είναι κ εύκολο!!!!


 - Αλήθεια, πως χώρεσαν 5 προπονητές 
μέσα σε 8 - 9 μήνες; 
Μαντέψτε ποιος ήταν ....

....αλήθειες

 - Καμία διάθεση δεν έχουμε, ώστε ν΄ ασχοληθούμε με αυτούς που ότι κι αν τους γράψεις, αυτοί πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι και πως κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Κύριοι, είσθε από πάνω μέχρι κάτω φρου - φρου και αρώματα. Είσθε μόνο για το fb και όχι για το ποδόσφαιρο και αυτό κάποιος πρέπει να σας το πει και μάλιστα καθαρά και όχι με μισόλογα.
Εμείς δεν είμαστε για τίποτα και δεν ξέρουμε και τίποτα όπως λέτε, αλλά έλα....

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Γ΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ(3ος ΟΜΙΛΟΣ) 2021-2022

Η Ε.Π.Σ.Ευβοίας σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 09/04/2022 , μετά το φιλικό αγώνα ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ στο γήπεδο Μονοδρίου ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί η απονομή Κυπέλλου ...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατοκύριακο, να προσέχετε την υγεία σας και μακριά από τους δήθεν και αυτούς που σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά. Σταθείτε δίπλα σ΄ αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο και που άλλοι δεν έκαναν, είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί δεν ήθελαν, είτε γιατί ήταν βουτηγμένοι στην διαπλοκή και.....

ΕΠΣΕ - ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ


Καραχάλιος - ΑΟ Χαλκίς  2 αγωνιστικές-20 €   
Βουρδάνος  - Αμαρυνθιακός  1 αγωνιστική-10 € 
Στεργίου -  Ιστιαία 1 αγωνιστική-10 €
Πουρνής - Λουκίσια 2 αγωνιστικές-20 €
Καραντάκης  - Παντριαδικός 4 αγωνιστικές-40 €....

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών Σάββατο, 9 Απριλίου 2022


Β' Ερασιτεχνική
13:00 ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ Κριεζών 
ΠΟΓΚΑΣ ΜΑΡ. -ΝΕΓΡΗΣ ΑΒΡ. -ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡ.

17:00 ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ Μαντουδίου 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. -ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡ. -ΓΚΑΡΑ ΣΤΥΛ.

17:00 ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ- ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ Γουβών 
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ.- ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝ. -ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡ.

17:00 ΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Πάρκο Λαού ...

Αγώνες πρωταθλήματος Α΄, Β΄& Γ΄ Κατηγορίας 09-10- 04 2022

 

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πρόταση για συνολική ανάπλαση του Πάρκου Ελευθερίας κατέθεσε ο Δήμος Χαλκιδέων


Πρόταση για χρηματοδότηση κατέθεσε προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ο Δήμος Χαλκιδέων, με τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ  ΚΑΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ  ΠΑΡΚΟΥ  ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», ποσού 3.675.275,18 ευρώ.
Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά σε έργο συνολικής ανάπλασης και ανακατασκευής του Πάρκου Ελευθερίας στη Χαλκίδας. Το έργο περιλαμβάνει αστικό εξοπλισμό,...

Πρόγραμμα αγώνων Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ 2021 - 2022-αποτελέσματα



1η αγωνιστική
Αρτάκη-Ηρακλής Λάρισας  0 - 0
Ελασσόνα-Φήκη  1 - 0
Ατρόμητος Παλαμά-Ύπατο  1 - 2
Θησέας Αγριάς-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  1 - 0
Αταλάντη-Αμβρυσσέας Διστόμου  1 - 2
Αετός Μακρυχωρίου-Δήμητρα Ευξεινούπολης  2 - 2

2η αγωνιστική
Ελασσόνα-Αρτάκη  0 - 0  ....

ΕΛΤΑ: Πλήρης αποκατάσταση των υπηρεσιών μετά την κυβερνοεπίθεση

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την πλήρη αποκατάσταση του συνόλου των υπηρεσιών τους για τους πελάτες τους και το κοινό ανακοινώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν την 20η Μαρτίου.

Το δίκτυο των ΕΛΤΑ προσφέρει πλέον όλες τις εμπορικές, χρηματοοικονομικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες. Τις τελευταίες ώρες αποκαταστάθηκε και η δυνατότητα αποστολής και παραλαβής αντικειμένων εξωτερικών, υπηρεσία η οποία παρέμενε η τελευταία εκκρεμότητα στη διαδικασία επαναφοράς των συστημάτων της εταιρείας. Οι πελάτες δεν μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη όλων των αποστολών που έχουν πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Μαρτίου, μέσα από το σύστημα Track & Trace στην ιστοσελίδα www.elta.gr.

Επίσης, από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας,...

Την καλησπέρα μας στον κ. Ταυταρίδη

 - Τι να πεις και τι να γράψεις, για τον κύριο Τάσο Ταυταρίδη;
Να γράψεις για τον χαρακτήρα του;
Να γράψεις για το πόσο κύριος είναι;
Να γράψεις για το πόσο ευγενικός είναι;
Να γράψεις για τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο;
Να γράψεις για τον προπονητή.....

Λουτσέσκου: «Καλύτερα να μην έλθουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ιδιαίτερη αναφορά στα επεισόδια που συνέβησαν από οπαδούς των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια και στο περιθώριο, του πρώτου προημιτελικού για το Conference League, ανάμεσα στην Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ (2-1), έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

    «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μαρσέιγ είναι το φαβορί, αλλά απομένει ακόμη ένα δεύτερο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο για αυτούς. Στους ρεβάνς, ελπίζω η Μαρσέιγ να γίνει δεκτή, όπως μας υποδέχθηκαν εδώ. Είμαι πολύ απογοητευμένος....

....τα συμφωνήσαμε

 - Το παλέψαμε και τα καταφέραμε.
Μας κούρασε μέχρι να πει το ΝΑΙ, βάλαμε τα μεγάλα μέσα και συμφώνησε κάπου εκεί στις μέρες του Πάσχα να τα πούμε έξω από τα δόντια, για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο γενικώς, αλλά και ειδικώς, για παράγοντες, προπονητές....

Κορονοϊός: 14.763 νέα κρούσματα, 51 θάνατοι, 360 διασωληνωμένοι.

304 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19 (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 14.763. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.152.477 (ημερήσια μεταβολή +0,5%), εκ των οποίων 49% άνδρες. Ο αριθμός των νέων επαναλαμβανόμενων ωρών που καταγράφηκαν οι πιθανές τελευταίες 24 ώρες ήταν 265 ενώ από την αρχή της πανδημίας RS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 118.535 (3,6% του συνολικού αριθμού των θετικών.....

....και πάλι Μαύρος

 - Όταν πριν γίνει το κακό για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ σας λέγαμε να επιστρατεύσετε τον κύριο Μιχάλη Μαύρο για να σωθεί η ομάδα, μας βρίζατε και λέγατε διάφορα, για να στηρίξετε τον κ. Γκόφα, αφού ήταν καλός για τα τσιπουράδικα.
Τώρα τι να κάνει άραγε ο κύριος Μαύρος;
Να είναι ο προπονητής της...

....πως είπατε;;;;

Εκεί στην Αρτάκη, θα πρέπει να βρούνε τελικά αν ο δρόμος πάει ευθεία ή έχει στροφές και μάλιστα απότομες. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε μια ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟΝΑ με την οποία λένε τα όσα λένε για τον προπονητή και την ίδια μέρα μέλη του ΔΣ να λένε πως ο προπονητής είναι ο μόνος που δεν φταίει κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Διαβάστε ανάρτηση μέλους .....

Το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά»

Κατατέθηκε την Τετάρτη στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Δουλειές Ξανά» που αφορά:
στην αναδιοργάνωση και την ψηφιοποίηση του ΟΑΕΔ, (που μετονομάζεται Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης-ΔΥΠΑ), την αντιμετώπιση φαινομένων κατάχρησης παροχών του Οργανισμού, την αναβάθμιση του συστήματος κατάρτισης και των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού,
την υποβοήθηση των ανέργων να βρουν δουλειά.
Το νομοσχέδιο αλλάζει τον ΟΑΕΔ, ενισχύει τις πολιτικές απασχόλησης, στρέφει τα επιδόματα προς τους πραγματικούς ανέργους και θέτει τις βάσεις για μια κατάρτιση που θα είναι πραγματικό όπλο των ανέργων και των εργαζομένων για το μέλλον. Προχωρά παράλληλα στον εκσυγχρονισμό της στεγαστικής πολιτικής, η οποία πλέον θα καλύπτει και τις ανάγκες των νέων συνολικά.

Οι βασικότερες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου:

Θεσπίζονται νέα ψηφιακά εργαλεία (ψηφιακή κάρτα ΔΥΠΑ, ψηφιακό μητρώο, ψηφιακό ατομικό σχέδιο δράσης), που αποσκοπούν στη διευκόλυνση των ανέργων να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.
Προβλέπεται ρόλος των κοινωνικών εταίρων στην ανάπτυξη δράσεων και...

....φαπούλες

 - Είναι οριστικό. Το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θε έχει δικό του υποψήφιο στις Δημοτικές Εκλογές, στον Δήμο Χαλκιδέων και αυτός δεν θα είναι ο κύριος Χρήστος Παγώνης, αλλά άλλο πρόσωπο. Έγινε προσπάθεια να υπάρξει κοινός υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- 'Ενα ακόμη λάθος;;;

 - Συγνώμη κύριοι, αλλά πάτε σήμερα να πάρετε την απόφαση, για ένα ακόμη λάθος.
Δεν θα σας υποδείξουμε εμείς ποιον να πάρετε προπονητή, γιατί δεν ξέρουμε και ποιος θα δεχθεί να αναλάβει μια ομάδα η οποία διοικητικά, έσπασε στα τρία.
Σήμερα λένε πως θα ανακοινώσουν τον νέο ....

.....σουτάκια

 - Εμείς την πρότασή μας την κάναμε και πιστεύουμε πως θα την σκεφτούν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ. Να μην υποβιβαστούν περισσότερες από δύο ομάδες από την Α΄ Κατηγορία, ώστε να μην έχουμε περισσότερους υποβιβασμούς και από την Β΄ Κατηγορία. Το Δ της ΕΠΣΕ έχει μια καλή ευκαιρία να δώσει μια ώθηση προς το καλύτερο, αφού τα τελευταία χρόνια δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αφού είχαμε και τον κορονοϊό, είχαμε τις καταστροφές στην Βόρεια Εύβοια, στο Ληλάντιο και ....

....είναι αλλιώς

 - Τον είδαμε στο Στάδιο της Χαλκίδας στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 2 - 4 και σκεφτήκαμε πόσο χρήσιμος θα ήταν, ως Γενικός Αρχηγός, στον πάγκο ας πούμε του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αναφερόμαστε στον κ. Κώστα Γκαλούφα, ο οποίος δεν....

Κ. Χατζηδάκης: Στηρίζουμε τους πραγματικούς άνεργους

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να προχωρήσει με πνεύμα δικαιοσύνης, στηρίζοντας τους πραγματικούς ανέργους και κάνοντας διάκριση, μεταξύ των αληθινών ανέργων και των καταχραστών, στην πραγματικότητα, του δημόσιου χρήματος», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής. , στις επικρίσεις που δέχεται το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» και ιδίως οι διατάξεις που εισάγουν εισοδηματικά κριτήρια για ωφελήματα, όπως οι δωρεάν μετακινήσεις ή ο κοινωνικός τουρισμός, που απολαμβάνουν εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ. Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Χατζηδάκης και δείχνουν ότι 12.949 πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ ενώ δηλώνουν εισοδήματα πάνω από 30.000 ευρώ. «Δεν νομίζω ότι νοητό κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν ένα εισόδημα...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλημερούδια κυρίες και κύριοι και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη, έβγαλε την είδηση και από χθες αργά το βράδυ, προσπαθώ να δώσω διάφορες ερμηνείες, αφού παρά τις προσπάθειές μου, δεν στάθηκε δυνατόν να έχω κάποια επικοινωνία μαζί της.
Τι ήθελε να πει η πρόεδρος;
Μιλώντας σε μια παρέα της με φίλους και συνεργάτες της, η κουβέντα πήγε και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στην ήττα από τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Ρωτήθηκε λοιπόν η κυρία πρόεδρος για το .....

Με Ακριτίδη μπορεί....

 - Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ μπορεί να είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά με τον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη στον πάγκο και με λίγη τύχη, μπορεί να....

Το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την ιστορία

Συνεχίζει να ονειρεύεται ο ΠΑΟΚ

Το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την ιστορία -καθώς είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος στην προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής οργάνωσης- παραμένει ανοιχτό, παρά την αποψινή ήττα (1-2) από τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας.

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο Δικέφαλος κράτησε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, όπου πέτυχε και τον μοναδικό του παίκτη με τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μαρσέιγ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο δεύτερο που ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές και αξιόλογες φάσεις. Στα 50 δευτερόλεπτα από την έναρξη του παιχνιδιού η Μαρσέιγ έκανε την πρώτη επίθεση με το σουτ του Μπακαμπού να....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και όλοι περιμένετε το Σαββατοκύριακο για να περάσετε ξεκούραστα και όμορφα, αν και τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον κόσμο στην ησυχία του.  Μην ανησυχείτε όμως. Ο Αλέξης είναι εδώ και θα μας λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτός που συνεργάσθηκε με τον Καμμένο για να κυβερνήσει την χώρα, ενοχλήθηκε γιατί μίλησε στην Βουλή ένας ομογενής ο οποίος πολεμάει στην Ουκρανία, ενάντια στους εισβολείς. Τώρα θα μας πείτε , αφού ....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 έως και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας (επί της οδού 7ου Συντάγματος 20, στην περιοχή της.....

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

«Κοιτάω Μπροστά»

05/04/2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) με την επωνυμία Δήμος Χαλκιδέων, ως Δικαιούχος και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  με την επωνυμία ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, ως Διαχειριστής, έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία για την υλοποίηση του Σχεδίου με τίτλο «Κοιτάω Μπροστά» που αφορά στο πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους», της Διεύθυνσης Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που εδρεύει στην οδό Σταδίου 29, με Αρχή Διαχείρισης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.), το οποίο εδρεύει στην οδό Κ. Παλαμά αρ. 6 - 8. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος, έχουν ξεκινήσει οι δράσεις δημοσιότητας- ενημέρωσης σε τοπικούς φορείς των Δήμων, στο κοινό και σε άλλους οργανισμούς κοινωνικής αλληλεγγύης για τις παρεχόμενες..

Μια ματιά στο μέλλον... της Α΄ Κατηγορίας

 - Λοιπόν ας ρίξουμε μια ματιά και στο μέλλον.....
Τι πρωτάθλημα θα έχουμε την περίοδο 2022-2023 στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας;
Ας ρίξουμε μια ματιά.
1    ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
2    ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ
3    ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (;;;;)
4    ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (;;;;)
5    ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ  (;;;;)...

Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα δημιουργίας δικτύου διαπλοκής σε συνεργασία με τον Ρώσο ολιγάρχη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την απόπειρα δημιουργίας δικτύου διαπλοκής κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κάνει λόγο για «τρίγωνο ΣΥΡΙΖΑ-διαπλοκής-ΜΜΕ» και για χρηματοδότηση από τον Ρώσο ολιγάρχη.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ επισημαίνει ότι «η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ προχώρησε σε δίωξη της Ρωσίας της επιχείρησης Malofeyev, μεταξύ άλλων, για την παροχή χρηματοδότησης με 10 εκατ. ευρώ μέσω εταιρειών, προκειμένου να δημιουργηθεί κανάλι ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα. Επικεφαλής στον ενημερωτικό τομέα είχε αναλάβει ο κ. Βαξεβάνης. Στην παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού έδωσαν, μεταξύ άλλων, το "παρών" ο Πάνος Καμμένος, ο Χρήστος....

Χαλκίδα στα εύκολα – Χαλκιδάρα στα δύσκολα

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής αποτύχαμε!
Αποτύχαμε να ευχαριστήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε να γιορτάσει μία νίκη της ομάδας!
Αποτύχαμε να αποδείξουμε πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι!
Αποτύχαμε να σηκώσουμε την φανέλα της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Χαλκίς όσο ψηλά θέλαμε!
Είναι απολύτως κατανοητό να υποστούμε κριτική και χλεβασμό από το φίλαθλο κοινό και το αποδεχόμαστε όπως και τις ευθύνες που μας αναλογούν! Έχουμε κάνει τα λάθη μας,....

....αλήθεια ή ψέματα;;;;

 - Δύο φορές τα τελευταία χρόνια, η Ερέτρια έχασε τον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επειδή δεν συμπεριφέρθηκε σωστά στο Βασιλικό !!!!
Την πρώτη φορά όλα χάθηκαν στα 15΄του ημιχρόνου πριν λίγα χρόνια και την δεύτερη φορά στην μεταγραφική περίοδο του ....

Σε αφύπνιση καλεί πολιτεία και πολίτες η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εν μέσω πανδημίας, με τις καρδιαγγειακές παθήσεις να αποτελούν κύρια αιτία θνητότητας και νοσηρότητας σε όλον τον κόσμο, η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2022 αναδεικνύει την ανάγκη για άμεσες ενέργειες ώστε να διατηρηθούν ο πλανήτης και οι άνθρωποι υγιείς, όπως αναφέρει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) , με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι περισσότεροι από 13 εκατομμύρια θάνατοι σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο οφείλονται σε περιβαλλοντικά αίτια που μπορούν να αποφευχθούν. Αυτό περιλαμβάνει την κλιματική κρίση, που είναι μία μεγάλη απειλή για την ανθρώπινη υγεία.

Πάνω από το 90% των ανθρώπων αναπνέουν ανθυγιεινό αέρα που προκύπτει από...

.....παίζει;;;;;;

 - Από πληροφορίες άλλο τίποτα για το θέμα του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτά που ακούμε μετά την απομάκρυνση του κυρίου Λύκου, είναι πολλά και διάφορα, αλλά όλα δείχνουν πως ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κύριος Θανάσης Παλαιολόγος, έχει τα δικά του σχέδια.
Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά στα σχέδιά του είναι το να φέρει στην ομάδα προπονητή ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να κερδίσει τα μπαράζ.
Ακούσθηκε το όνομα προπονητή που δεν είναι άγνωστο πρόσωπο, αφού έχει περάσει από την Εύβοια ως προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  
Μπορεί να μην τα κατάφερε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι αλήθεια πως...

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στο 2ο Λύκειο Χαλκίδος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, το 2ο Λύκειο Χαλκίδος, όπου τον υποδέχθηκε ο Λυκειάρχης κ. Κωνσταντίνος Γιακουμίδης και οι υπεύθυνες Καθηγήτριες δύο τμημάτων της Β’ τάξεως του Λυκείου, με τους μαθητές και τις μαθήτριες των οποίων ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε στο αμφιθέατρο του Σχολείου και συζήτησε μαζί τους σχετικά με θέματα βελτίωσης των ανθρωπίνων σχέσεων, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τον σεβασμό μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας και της...

WU19: Γαλλία-Ελλάδα 3-0

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 3-0 στην Οστράβα από την ισχυρή Γαλλία, στον πρώτο της αγώνα για τον 7ο όμιλο της League A (2η φάση) της κατηγορίας. Σκόρερ των "τρικολόρ" ήταν οι Μπλαν (13΄), Φοντέν (53΄), Τραορέ (90΄). Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας η Τσεχία στις 09/04....

....ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΌΣ

 - Κύριοι ας μη γελιόμαστε. 
Η συνεργασία του προέδρου του Ταμυναϊκού κυρίου Κατσινόπουλου Τάσου, με τον προπονητή κύριο Βαγγέλη Ντόβολη, είναι άψογη και αποτελεσματική.
Οι δυο τους κατάφεραν να έχουν ένα αξιόλογο σύνολο και μια ομάδα που τρέχει, παίζει οργανωμένα και ξέρει ....

Κύπελλο: Στις 20/4 το Παναθηναϊκός-Λαμία, στις 21/4 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως σήμερα (6/4) η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη (21/4) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Λαμία στις 19:00 στη «Λεωφόρο», ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 19:00 στην...

.....σουτάκια

 - Τι να γράψουμε τώρα; Να ξεκινήσουμε από τον αγώνα του ΛΗΛΑ με την ΕΡΕΤΡΙΑ. Άνετα επικράτησε η ομάδα της Ερέτριας, αφού ο ΛΗΛΑΣ τόσο μπορεί να παίξει και τόσο έπαιξε. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη αλλά χρειάσθηκε να περιμένει το Β΄ ημίχρονο για ν΄ ανοίξει το σκορ, μετά από μια ενέργεια ποδοσφαιριστή του ΛΗΛΑ η οποία δείχνει να ...

Ολοκλήρωση και λήξη του Προγράμματος Επιμορφώσεως Κληρικών στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, στις 10π.μ. στον Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σεμινάριο των Ειδικών Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα οποία θα συμμετείχαν Κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, με εισηγητή τον Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη- Αναπληρωτής Διευθυντής του ως άνω...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είναι και σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος, γιατί δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να είναι κάπου αλλού. 
Αλήθεια τι θα πούνε τώρα όλοι αυτοί οι οποίοι επιτρέπουν τις ύβρεις, την συκοφαντία και οι οποίοι προφανώς και υποκινούν νεαρούς, στον φανατισμό και στο να ρίχνουν λάσπη προς κάθε κατεύθυνση.
Έχω κάθε δικαίωμα να γράψω τα ονοματάκια τους, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί δεν έχω μάθει να χτυπάω την ώρα που ο άλλος πονάει και ....

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή Εκδήλωση Μνήμης «Καππαδοκών ωραΐσματα και Ιστορία» από το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Με την ευκαιρία συμπληρώσεως εκατό ετών μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 το απόγευμα, πραγματοποίησε διαδικτυακή Εσπερίδα με θέμα «ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΩΡΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ», η οποία ήταν αφιερωμένη στην εκκλησιαστική και λαϊκή ζωγραφική της Καππαδοκίας του 19ου και 20ου μ.Χ. αιώνα.
Μετά την εισαγωγή του Καθηγητού-Φιλολόγου και μέλους του Δ.Σ. του Μουσείου κ. Δημητρίου Τζιμώκα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό προς όλους τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τους εισηγητές των θεμάτων και τους διοργανωτές της Εσπερίδας.
Αμέσως μετά ακολούθησε η εισήγηση με θέμα «Η εικόνα της Παναγίας του Κύκκου (1803) στο Προκόπι της Καππαδοκίας», με ομιλητή τον κ. Χαράλαμπο Χοτζάκογλου-Αρχαιολόγο, Ιστορικό Τέχνης, Βυζαντινολόγο, Καθηγητή του Ε.Α.Π. και Διευθυντή του....

...αυτούς δείχνουν

 - Τι έγινε κύριοι;
Τώρα ψάχνετε να βρείτε τους υπεύθυνους;
Υπάρχει λογική στο να λέμε πως φταίει το χορτάρι, φταίει ο τερματοφύλακας, φταίει ένας που γράφει την άποψή του, φταίει ο διαιτητής;
Τέλος τα αστεία σας.
Εσείς που λέτε όλα αυτά, εσείς φταίτε.
Στο τέλος να δούμε ποιος θα μείνει στην θέση του και ποιος θα την κοπανήσει γιατί δεν τα βρήκε όπως τα ήθελε.
Λοιπόν για να το τελειώνουμε, πριν.....

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε τα πάντα και τους πάντες, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα λάθη θα πληρωθούν όταν έρχεται η ώρα τους. Ως άνθρωποι, όλοι κάνουμε λάθη στην ζωή μας, αλλά είναι για γέλια αυτοί οι οποίοι κάνουν πολλά και συνεχόμενα και όχι μόνο δεν προσπαθούν να τα διορθώσουν, αλλά δεν έχουν μάθει να ζητάνε και συγνώμη. Αλήθεια σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου, θα βρούνε κάποιοι την δύναμη να ζητήσουν συγνώμη για τα δικά τους λάθη ή απλά ....

Αγώνες Τετάρτης 06/04/2022


Α' Ερασιτεχνική
 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  19:00 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ    2 - 4  τελικό
    

ΛΗΛΑΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ   1 - 4  τελικό  
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ -ΑΥΛΩΝΑΡΙ   4 - 0  τελικό....

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023, των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι μετά την τιμωρία της Λευκορωσίας από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ και ύστερα από πρόταση της Ολλανδικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, οι Ομοσπονδίες Χάντμπολ Ελλάδας, Ολλανδίας και Γερμανίας, συμφώνησαν οι δύο .....