Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Αποτελέσματα αγώνων προετοιμασίας


ΑΟ Χαλκίς - Δροσιά 1 - 0
Ταμυναϊκός - Θήβα 3 - 2
Μακρυκάπα - Λουκίσια 0 - 0....

Ο χορός του ΛΗΛΑ Βασιλικού

 


«η σπουδαιότερη όλων των εποχών»

Οι διάσημοι «αποχαιρετούν» την Σερίνα Ουίλιαμς

«Μια πρωταθλήτρια», «η σπουδαιότερη όλων των εποχών», «ένας θρύλος». Με αυτές και ανάλογες εκφράσεις, η Μισέλ Ομπάμα, ο Τάιγκερ Γουντς, η Οπρα Γουίνφρεϊ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και πολλοί άλλοι διάσημοι, απέτισαν φόρο τιμής στην Σερίνα Ουίλιαμς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση της από την ενεργό δράση.

    Η Αφροαμερικανίδα τηλεοπτική σταρ, Οπρα Γουίνφρεϊ, έγραψε χαρακτηριστικά: «25 χρόνια. Πρωταθλήτρια. Ηρωίδα. Θρύλος για πάντα»!, ενώ η....

Για το «δύο στα δύο»

Για το «δύο στα δύο» με την «οικοδέσποινα» Ιταλία απόψε (22:00) η εθνική

Η εθνική έκανε χθες (2/9) το πρώτο βήμα επικρατώντας με 89-85 της Κροατίας στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στο Ευρωμπάσκετ 2022 και απόψε (3/9) στις 22:00 αντιμετωπίζει την Ιταλία, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στο Μιλάνο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχαν από 27 πόντους απέναντι στους Κροάτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η νίκη ήρθε με ομαδική δουλειά, κάτι που θα επιδιώξουν να κάνουν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη και απέναντι στην οικοδέσποινα του 3ου ομίλου, το βράδυ και μπροστά στο ιταλικό φίλαθλο κοινό. 

Η διάρκεια στην απόδοσή της είναι το ζητούμενο, στο δεύτερο ματς της...

Ποιος;;;;;;;;;;

 - Όποιος νομίζει πως μπορεί να παίζει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα δικά του παιχνιδάκια και να παριστάνει τον ποδοσφαιρικό παράγοντα παίζοντας με την ιστορία της ομάδας, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Ποιος δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση χώνει την μύτη του παντού και την έχωσε και στον..λ.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ – ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αρχίζουν και για φέτος, για 41ο συνεχόμενο έτος στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος οι Πρόβες της Χορωδίας -Ορχήστρας Νέων, η οποία συγκεντρώνει κάθε χρόνο 150 - 200 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτους.
Λειτουργεί σε δύο τμήματα:

Α. Το Παιδικό Τμήμα, που είναι για παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου,...

Super League

Εντός έδρας Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Super League, ανοίγει απόψε (3/9) στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:45), με τη Λαμία να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και τις δυο ομάδες να αναζητούν το πρώτο φετινό τους «τρίποντο». Στις 19:00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός ευελπιστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού, αφήνοντας πίσω του τη «λευκή» ισοπαλία στην Αρκαδία και παίρνοντας... φόρα ενόψει της πρεμιέρας του στους ομίλους του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Ναντ (Πέμπτη 8/9, 22:00 - «Μποζουάρ»). Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30), τέλος, έπειτα....

....δίπλα τους γιατί το αξίζουν

 - Βασίλης Γουρνής και Ελένη Αϊδίνη είναι δύο αυτοδιοικητικοί οι οποίοι είναι στον χώρο για να λύνουν προβλήματα και όχι για να τα δημιουργούν.
Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα, όσο κι αυτοί θα είναι δίπλα στους δημότες και....

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Αρχίζουν οι εγγραφές των μαθητών στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», η οποία είναι αναγνωρισμένη επισήμως από το Υπουργείο Πολιτισμού (ΦΕΚ Β΄ 1205/1.9.2006) και εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας.
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να απευθύνονται, από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στους εξής υπευθύνους:

Oι του Δήμου Χαλκιδέων, στον π. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη...

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

 - Τι κρίμα;;;
Είναι δυνατόν να θέλουμε όλοι να καλύψουμε τον προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ τον κύριο Καρβέλη στην μεγάλη γκάφα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο;
Ευθύνες έχουν και ο βοηθός προπονητή και ο Γενικός Αρχηγός, αλλά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή τα δίνει ο προπονητής, εκτός αν πιστέψουμε αυτά που λένε κάποιοι πως άλλος καταρτίζει....

.....εκτός Εύβοιας;;;;

 - Έχουμε να δούμε την κυρία Νικολάου κάπου στην Εύβοια έστω και μέσα από φωτογραφίες τουλάχιστον 10 μέρες και ελπίζουμε σήμερα να την δούμε στο Βασιλικό στην Περιφορά της Εικόνας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Ρώσου και φυσικά το βράδυ στο χορό του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Κυρία Νικολάου θα είναι πολύς κόσμος.....

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών

 - Δυστυχώς για μια ακόμη φορά Ψαχνιώτες δικαιώνουν αυτούς που λένε πως όποιος ανέλαβε την ομάδα, για να την οδηγήσει στην μετά Στούπα εποχή, δεν τα κατάφερε, αλλά η σημερινή κατάσταση είναι τραγική αφού αυτοί που ανέλαβαν την ομάδα, δεν άντεξαν ούτε μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Για να γράφουμε όμως όλη την αλήθεια, οι περισσότεροι....

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Μέλη μας σε Εθνικές Κατηγορίες  3/9/2022

Χουλιαράς Δημήτρης
Για  το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών, τα εξής μέλη μας.

Σάββατο 3/9/22
Super League Κ-19 (3η αγωνιστική)...

.......έχει δίκιο;;;;;

 - Θα θέλαμε να σχολιάσουμε δημόσια αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και φτάσαμε στο να μας πει τα όσα μας είπε η κυρία Γκόγκου. 
Εμείς δεν παρεξηγούμε κανέναν και πολύ περισσότερο την κυρία Γκόγκου προσωπικά.
Ασκούμε κριτική στον τρόπο με τον οποίο ασκεί αντιπολίτευση και μονίμως καταγγέλλει, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Εμείς χειροκροτητές δεν θα γίνουμε ποτέ και για....

ΥΠΑΙΘ: Ως και τις 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο διευρυμένο ολοήμερο σχολείο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, οι γονείς και κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, τα οποία έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του διευρυμένου ολοήμερου και θα λειτουργούν ως τις 5:30 μμ, καλούνται "να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου τους ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, στα τμήματα διευρυμένου ολοήμερου", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

....μας έχει στο σκοτάδι

 - Ο κ. Δήμος Λεοντής μας έχει αφήσει στο απόλυτο σκοτάδι σχετικά με τα ποδοσφαιρικά, αλλά που θα πάει κάτι θα μάθουμε και θα γράψουμε.
Εκτός από τον ΕΡΜΗ Πηλίου ο κ. Λεοντής πάντα έδειχνε ενδιαφέρον και για το ποδόσφαιρο γυναικών, αφού υπήρξε και πρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ.
Κάποιοι μάλιστα κυκλοφόρησαν πως θα εμπλακεί....

Καλημέρα κύριε Καρατζά

 - Είπαμε να σχολιάσουμε με χιούμορ την παρουσία του κυρίου Μίλτου Καρατζά ως διαιτητή στον αγώνα Μαντούδι - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2 - 2, για να δώσουμε μια άλλη νότα από την ποδοσφαιρική τραγωδία που εξελίχθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο Μαντουδίου και πήγε να δημιουργηθεί παρεξήγηση.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως κατάλαβαν η περισσότεροι το ότι χρησιμοποιήσαμε χιούμορ, γιατί κι αυτό....

"Αντίο" στο όνειρο

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υπό βροχή, η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Ουαλία με 1-0. Με αυτή την ήττα η Εθνική Γυναικών αποχαιρέτησε το όνειρο της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στα τελικά του ΠΚ 2023.
Σκόρερ της Ουαλίας η Κάρι Τζόουνς στο 34΄. Αμέσως μετά το γκολ, στο 36΄, η Ελλάδα είχε κλασσική ευκαιρία με τη Μάρκου, αλλά το σουτ της Ελληνίδας στράικερ απέκρουσε....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του μπάσκετ η οποία κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Κροατία η οποία είναι ισχυρότατη ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στις δύο τελευταίες φάσεις κυριολεκτικά "τάπωσε" τους Κροάτες σε άμυνα και επίθεση και οδήγησε την ομάδα στην νίκη, ενώ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα κατάφεραν. Είμαστε ....

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Giannis έκρινε το θρίλερ

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεδίπλωσε τις αμυντικές αρετές του στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρεμιέρας του 3ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2022, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας και εξασφαλίζοντας μία ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική Ανδρών. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 89-85 της «Χρβάτσκα», πήρε το πρώτο ντέρμπι και πλέον επικεντρώνεται στο αυριανό (3/9, 22:00), απέναντι...

Σ.Π.Π.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ.Ε. -ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 2022 & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ 

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 2/9/2022 - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΥ
Οι Ε.Π.Σ. εκδίδουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή για τα πρωταθλήματα ευθύνης τους.
 Η αποστολή των δικαιολογητικών για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή, θα πρέπει να κατατίθενται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στις εκάστοτε Ε.Π.Σ. για τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία ευθύνης τους, καθώς και στην Ένωση Σάλας.

 Τα Δικαιολογητικά για την Έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή είναι:

1. Αίτηση του Ποδοσφαιρικού Σωματείου.
2. Αντίγραφο Ταυτότητας Προπονητή UEFA / Ε.Π.Ο. με ημερομηνία λήξης 31.12.2021.                           (Έχει δοθεί παράταση έως 30/6/2022 κ πιθανών έως 31/12/2022).
3. Αντίγραφο Διπλώματος Προπονητή UEFA (Pro, A,B,C, C Plus κ.τ.λ.).
4. Έγχρωμη φωτογραφία Προπονητή.
5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 (υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) ότι ο Προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και ότι αποδέχεται στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του....

Κάλυψη θέσεων σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

Ενημερώνουμε τους γονείς – δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε Παιδικούς Σταθμούς (voucher), ότι έχει ήδη καλυφθεί το σύνολο των θέσεων που διατίθενται στο βρεφικό τμήμα του Α’ Παιδικού Σταθμού Χαλκίδας (Μονής Ερίων), αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.).
Επισημαίνουμε ότι, ο αριθμός των κατόχων voucher που δόθηκαν...

....μικρά, μικρά

 - Διαβάσαμε τι λέει ο μέχρι πριν λίγες μέρες αντιδήμαρχος Αυλίδας στην επιστολή παραίτησης και ανεξαρτητοποίησης, αλλά δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Στόχος του ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής και το γιατί θα το καταλάβετε όταν θα ανακοινωθεί σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι στις εκλογές του 2023. Κύριε πρώην δεν μπορεί να πεισθεί κανείς με αυτά που λέτε και θα ήταν φρόνιμο να δώσετε στην δημοσιότητα τα έγγραφα με τα οποία ...

....σφηνάκια

 - Ανακοίνωση της ομάδας του Κοντοδεσποτίου γυρίζει πίσω το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δημιουργεί ανισότητες μεταξύ παιδιών. Δεν έχουν γήπεδο για προετοιμασία λένε και γι΄ αυτό αποχωρούν από το τοπικό πρωτάθλημα!!!! Αυτό δεν είναι σωστό κι εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς που είναι άνυρωπος του ποδοσφαίρου, θα επιτρέψει ....

......άποψή μας

 - Πάρτε το απόφαση εσείς οι Συριζαίοι και οι Πασόκοι. 
Ο Μητσοτάκης θα κυβερνήσει και την επόμενη 4ετία, όχι απλά γιατί εσείς δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε και πάλι τον λαό, αλλά γιατί αυτή η κυβέρνηση παρά την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές, στάθηκε με σοβαρότητα απέναντι στους πολίτες.
Για φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε πρωθυπουργό τον Αλέξη, με υπουργούς τον Πολάκη, τον Φίλη και τ΄ άλλα παιδιά.
Ανοίγουν τα σχολεία με 8.000 νέους μόνιμους διορισμούς ...

Δ. Μιχαηλίδου: Περισσότερα παιδιά από ποτέ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ξεκινάμε τη φετινή σχολική χρονιά με περισσότερα παιδιά από ποτέ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, 32% περισσότερα παιδιά από το 2019 και 14% περισσότερα σε σχέση με πέρσι, ξεκινούν σήμερα στους σταθμούς, έχοντας στα χέρια τους ένα κουπόνι με υψηλότερη κατά 10% αξία», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα vouchers για τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Επιπλέον, όσον αφορά τα ΚΔΑΠΑμεΑ, η υφυπουργός τόνισε: «Παράλληλα, έχουμε καταφέρει να διπλασιάσουμε τους δικαιούχους στα ΚΔΑΠΑμΕΑ σε σχέση....

14 ερωτήσεις–απαντήσεις για το νομοσχέδιο εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος

Μέσα από 14 ερωτήσεις-απαντήσεις, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναλύει τις βασικότερες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τον εξορθολογισμό και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συστήματος:

1. Ποιοι είναι οι στόχοι του νομοσχεδίου;

Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα για τον εξορθολογισμό και τον εκσυγχρονισμό του ασφαλιστικού συστήματος. Με την παρέμβασή μας αυτή επιδιώκουμε:
να μπει τάξη σε αποσπασματικές και ενίοτε κατακερματισμένες παρεμβάσεις του ασφαλιστικού συστήματος,
να προωθηθούν νέες προστατευτικές διατάξεις για ειδικές και ευάλωτες ομάδες (λ.χ. άτομα με αναπηρία),
να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και
να εναρμονιστούν οι κανόνες φορολογικής και ασφαλιστικής διοίκησης.
Στον πυρήνα του νομοσχεδίου βρίσκονται τρεις σημαντικές ρυθμίσεις που διευκολύνουν εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους, ενώ, παράλληλα, βελτιώνουν την....

....φαπούλες

 - Εμείς κυρίες και κύριοι γράφουμε την άποψή μας όπως ο κάθε πολίτης, χωρίς να ζητήσουμε την άδεια κανενός. Ενοχλεί αυτό, αλλά δεν μπορεί ν΄ αλλάξει Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα, ούτε επιδιώκουμε καλές σχέσεις με όλους, ούτε υπηρετούμε τα ΘΕΛΩ κανενός. Θα πρέπει να καταλάβουν όλες και όλοι που είναι στα κοινά, πως θα έχουν την κριτική και τον σχολιασμό και δεν θα τον αποφύγουν με κανέναν τρόπο, αφού πλέον η επικοινωνία με το ίντερνετ είναι πολύ γρήγορη. Είναι αλήθεια πως μπορεί ο καθένας να έχει τους κολλητούς του και να τους ...

Ιτούδης: «Έτοιμος ο Παπαγιάννης, καλά τα νέα για Κώστα Αντετοκούνμπο»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρεμιέρα σήμερα της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 2022 και χθες ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης και ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Κώστας Παπανικολάου, τέθηκαν ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου. 

Φυσικά, ο σημερινός (2/9, 18:00) αγώνας με την Κροατία βρέθηκε στο επίκεντρο σε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, στην οποία κυριάρχησαν επίσης η χημεία της ομάδας, οι τραυματισμοί, η τελική επιλογή της δωδεκάδας και οι σχέσεις μεταξύ των μελών.

«Υπάρχει ενθουσιασμός, όπως σε όλες τις ομάδες. Είχαμε ως τώρα ένα ταξίδι με προετοιμασία και επίσημα ματς με πολλά εμπόδια, αλλά αυτό μας ένωσε και....

....τεράστιεεεεεεε

 - Όσο κι αν γλείφεις, τίποτα δεν θα προκύψει τεράστιε!!!!!
Γλείφεις και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι επικίνδυνο.
Δεν είναι δυνατόν να είσαι και με τον έναν και με τον άλλον.
Πάρε μια απόφαση και γράψε κάτι, γιατί ....

Ελβετία: Με πλωτές σάουνες και γιόγκα στα βουνά, ο ελβετικός οργανισμός τουρισμού ελπίζει να αυξηθούν οι ξένοι επισκέπτες το φθινόπωρο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πλωτές σάουνες και γιόγκα στα βουνά με τις κατσίκες... Για να προσελκύσει επισκέπτες αυτό το φθινόπωρο, ο ελβετικός οργανισμός προώθησης του τουρισμού στη χώρα των Άλπεων ξεκίνησε μια εκστρατεία διαφήμισης ασυνήθιστων δραστηριοτήτων, με επίκεντρο τη φύση και την ευεξία.

Η διαφημιστική εκστρατεία θα απευθύνεται σε επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες, όπως τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιταλία και τη Γαλλία, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Suisse Tourisme στο Γαλλικό Πρακτορείο. Ο στόχος είναι να στηριχθεί ο τουριστικός τομέας κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, μια «νεκρή» εποχή, μετά τη θερινή σεζόν όπου ο τουρισμός γνώρισε μεν άνθιση, χωρίς....

Ενημέρωση

 - Ένα πρόβλημα με την τηλεφωνική συσκευή, μας κάνει δύσκολη την ζωή. Χάθηκαν όλες οι επαφές και το τηλέφωνο έπαψε να λειτουργεί.
Μέχρι να βρεθεί το επόμενο, θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα παλιά, μόνο ....

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση ως τις 23 Σεπτεμβρίου για την υποβολή δικαιολογητικών

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προθεσμία μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου θα έχουν όσοι έλαβαν ενίσχυση επιστρεπτέας προκαταβολής προκειμένου να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και με τη συνδρομή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, προχωρούν στη διευκόλυνση όσων επιχειρήσεων δεν έχουν υποβάλει δικαιολογητικά για την επιστρεπτέα προκαταβολή, καθώς και όσων επιχειρήσεων οι οφειλές βεβαιώνονται μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Ειδικότερα, με την έκδοση σχετικής απόφασης, προβλέπεται ότι οι δικαιούχοι που...

....σουτάκια

 - Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά πιστεύουμε πως αυτή η ποδοσφαιρική περίοδος 2022 - 2023 μπορεί να στείλει την ομάδα πολύ ψηλά, αλλά μπορεί να την οδηγήσει και στην διάλυση. Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τότε αυτή η ομάδα, όπως εμφανίστηκε στο γήπεδο με την έναρξη της προετοιμασίας, θα πρέπει να έχει ένα μπάτζετ πολύ μεγάλο, το οποίο δημιουργεί προβληματισμό. Δεν ξέρουμε τον προγραμματισμό που έχει η ομάδα και δεν γνωρίζουμε αν τελικά το παζλ θα ...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Αυτή την φορά δεν θα κάνω καμία κίνηση προς τον φίλο μου κ. Αντώνη Αυλωνίτη. Θα περιμένω να την κάνει ο ίδιος και να έρθει να συζητήσουμε. 
Γιατί όμως αυτό;
Γιατί απλά για να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να μας διακόψει κανείς, είναι να μην έχει μαζί του το τηλέφωνο και να μην είμαστε στο "τζαμί" γιατί από εκεί περνάνε όλοι και συζήτηση ουσιαστική δεν μπορεί να γίνει.
Λοιπόν Αντώνη σε περιμένω στο Λευκαντί, για να ....

Ανακοίνωσε τη 12άδα της Εθνικής ο Ιτούδης

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Λεωνίδας Κασελάκης και Λευτέρης Μποχωρίδης αποτέλεσαν τους τελευταίους δύο παίκτες που «έκοψε» ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, προκειμένου να καταλήξει στη δωδεκάδα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ 2022. 

Παραμονή της πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης στο Μιλάνο, απέναντι στην Κροατία (2/9, 18:00), ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε ότι....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης , στην....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και φανταζόμαστε πως είσθε έτοιμοι να υποδεχτείτε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα. Στο τι είπε ο Κώστας Καραμανλής έμπλεξαν οι Συριζαίοι και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο πρώην πρωθυπουργός κατήγγειλε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση!!! Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής δεν...

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

....σφηνάκια

 - Τώρα δέσαμε. Είναι δυνατόν να έρχονται σ΄ εμάς λάθος μηνύματα; Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι πως δεν υπάρχει κι άλλος δρόμος; Για να το ξεκαθαρίσουμε. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και δεν δίνουμε άλλον χρόνο σε κανέναν. Όποιος νομίζει πως θα καταφέρει "να πουλήσει" αυτούς που τον στήριξαν και τον πήραν από τα αζήτητα για να του παρέχουν οξυγόνο στον χώρο...

Η Ελλάδα δεν γυρνάει πίσω, κοιτάει μόνο μπροστά-Θέλουμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Η κυβέρνησή μας έχει συμπληρώσει τρία χρόνια σκληρής δουλειάς και η καλύτερη απόδειξη του τι έχουμε πετύχει είναι το έργο μας, θέλουμε να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια", επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε ψηφοφόρους και φίλους της Νέας Δημοκρατίας έξω από καφέ στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών.
Απαντούμε με έργα, μικρά και μεγάλα, στους πολιτικούς μας αντιπάλους που γκρινιάζουν και μας υπονομεύουν, είπε ο πρωθυπουργός. "Και η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ισχυρή, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023 με αυτοπεποίθηση", είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: "Για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να κρίνει και να συγκρίνει το δικό μας έργο, εν μέσω...

....μικρά, μικρά

 - Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην 16χρονη  τερματοφύλακα Ρόζμαρι Μωυσιάδη η οποία θα φοράει πλέον την φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ρόζμαρι συγχαρητήρια και ευχόμαστε τα καλύτερα χωρίς τραυματισμούς. Τελικά όταν αξίζεις θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθείς. να μην ξεχνάς ποτέ πως η θέση του τερματοφύλακα είναι ....

Δήλωση προέδρου Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκου

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
«Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της...

Αφιέρωμα στο 41ο Eurobasket: Η «ακτινογραφία» της εθνικής Ελλάδας

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Της Ασπασίας Βελονάκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ημ. Γέν.: 6/12/1994
Ύψος: 2.11
Ομάδα: Ολυμπιακός Μιλγουόκι Μπακς (2013 - έως σήμερα)
Προηγούμενες Ομάδες: Φιλαθλητικός ( -2013) 
Συμμετοχές: 53
Πόντοι: 694 (13,09 μ.ο.)
Ρεκόρ πόντων: 40, 25/8/2022, Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σερβία-Ελλάδα (100-94 παρ.)
Τίτλοι-Διακρίσεις με τις εθνικές ομάδες:  - 
Πρώτη εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών: 8/8/2014, Διεθνές Τουρνουά, Ελλάδα-Σερβία....

...πεθάναμε στα γέλια

 - Τι άλλο θ΄ ακούσουμε τελικά;
Τηλεφώνησε ένας αναγνώστης, έτσι τουλάχιστον μας είπε και έκανε ένα σχόλιο για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
"Ξέρετε γιατί δύσκολα θα στεριώσει γυναίκα προπονητής, στον πάγκο των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ";;;;
Όχι κύριε δεν ξέρουμε.
"Επειδή όσοι είναι στην

....η άποψή μας

 - Στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καλές προθέσεις έχουν όλοι, αλλά όλοι σκοντάφτουν στο ότι ελάχιστοι είναι οι καψούρες με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά αυτοί δεν έχουν απεριόριστες δυνατότητες για να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους, σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο.
Αν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση υπήρχαν και πήγαιναν 100 Χαλκιδάρες και έδιναν τις ....

Στο «Τριφύλλι» η Μωυσιάδη

ΠΗΓΗ:https://olaprasina1908.gr/
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ρόζμαρι Μωυσιάδη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ που φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Η 16χρονη τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις ελπίδες κάτω από τα γκολπόστ στην...

....μουρμούρες

 - Προπονητής ποδοσφαίρου είναι ο άνθρωπος και έπαιξε τον ρόλο του διαιτητή σ΄ έναν αγώνα ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2 - 2, αφού αυτό το φιλικό δεν μπορούσε να είναι επίσημο για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Έτσι ο κ. Μίλτος Καρατζάς ο οποίος είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα, κλήθηκε να διαιτητεύσει στην θέση του κυρίου Κασομούλη, ο οποίος....

Αφιέρωμα στο 41ο Ευρωμπάσκετ: 3ος Όμιλος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

Γ' ΟΜΙΛΟΣ (MIΛΑΝΟ)
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΝΟΜΑ                      ΗμΓεν        Ύψος    Ομάδα         Συμ. Πόντοι
Δημήτρης Αγραβάνης         20.12.1994   2.08    -             38   275
Μιχάλης Λούντζης           04.08.1998   1.98  Ολυμπιακός      14   68
Γιώργος Παπαγιάννης        03.07.1997   2.20  Παναθηναϊκός    40   280
Γιαννούλης Λαρεντζάκης     22.09.1993   2.00  Ολυμπιακός      43   290
Κώστας Παπανικολάου        31.07.1990   2.04  Ολυμπιακός      125  775
Ιωάννης Παπαπέτρου         30.03.1994   2.07  Παρτιζάν        42   283...

Ορισμοί νέων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων του Δήμου Χαλκιδέων

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι έως και τη λήξη της παρούσας Δημοτικής περιόδου, κατόπιν της υπ’ αριθμ.3866/1-9-2022 απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, με την οποία ορίζει τους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους, ως Αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι επικουρούν τη Δήμαρχο κατά την άσκηση των καθηκόντων της, με θητεία από Παρασκευή 02/09/2022 έως και Κυριακή 31/12/2023, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1) Τον κ. Ελευθέριο Λειβαδίτη κατά τόπο αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας και καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
1. Επικουρεί τη Δήμαρχο στην εποπτεία των Δημοτικών Υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα.
2. Σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο και με τα μέσα που θα...

....φαπούλες

 - Κύριοι Αντιδήμαρχοι και κύριοι της καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, κάντε κάτι γιατί έχει παραγίνει το κακό με τα σκουπίδια και την βρωμιά που αφήνουν πίσω τους τα απορριμματοφόρα όταν αδειάζουν έναν κάδο. Οι εργαζόμενοι σ΄ αυτά, οδηγούν τον κάδο στη μέση του δρόμου και τον "κουμπώνουν" στο απορριμματοφόρο για να τον αδειάσουν. όταν φεύγουν μέσα στην μέση του δρόμου έχουν....

....δικαιολογίες

 - Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα πρέπει να καταλάβουν πως μπορεί μεταξύ τους να λένε όσα θέλουν και να το διασκεδάζουν, αλλά δεν πρέπει να επιχειρούν με ψέματα να κοροϊδέψουν τον κόσμο
Πριν τον αγώνα δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της 11άδας και τα ονόματα των αναπληρωματικών. 
Σε αυτά δεν υπήρχαν ποδοσφαιριστές κάτω των 21 χρόνων όπως όριζε η προκήρυξη και φυσικά δεν συμμετείχαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, ούτε στην αποστολή της ...

Οι λόγοι που επιλέγουν SUV και τετρακίνητα οχήματα οι οδηγοί

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς λόγους που αρκετοί οδηγοί στρέφονται στα 4x4 και στα SUV. Η τελευταία κατηγορία είναι η αγαπημένη των Ελλήνων οδηγών τα τελευταία χρόνια και την επιλέγουν, κυρίως, για να συνδυάσουν τους μεγάλους χώρους, την καλή θέση οδήγησης και τις εκτός δρόμους διαδρομές.

Από τους 2.000 οδηγούς 4x4 και SUV, που πήραν μέρος στην έρευνα, σχεδόν το 20% επιλέγει SUV λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV. Ως αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία ελαστικών...