Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ο ΝΗΛΕΑΣ πρωταθλητής......

 - Κέρδισε τον ΔΥΣΤΟ με 2 - 0 και πλέον ο ΝΗΛΕΑΣ είναι ο πρωταθλητής στον Νότιο Όμιλο και έτσι το Νεοχώρι πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α΄ Κατηγορία.
Να συγχαρούμε την ομάδα και να της ευχηθούμε τα καλύτερα στην ....

Ορισμός διαιτητών σε αγώνες Κυριακής


Κυριακή, 8 Μαΐου 2022
Β' Ερασιτεχνική
17:30 ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ -ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ Βαθέος Αυλίδας 
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ Γ. -ΚΟΤΤΑΡΑ ΕΛ. -ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΕΥΑΓ.

17:30 ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ -ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ Τσαλίκη-Παπίλα 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡ. -ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦ.- ΓΚΑΡΑ ΣΤΥΛ.

17:30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚ- ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ Πάρκο Λαού ..

...για πολλά γέλια

 - Γιατρέ η ψυχούλα σου το ξέρεις, το πόσο θα ήθελες να είσαι στο Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και φυσικά πόσο θα ήθελες να είσαι σε κάποιο γαλάζιο ψηφοδέλτιο.
Δεν πρέπει να ξεχνάς γιατρέ, πως αυτή την φορά δεν αποχώρησες από την ΝΔ. Ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που σε πέταξε εκτός ψηφοδελτίου και τον λόγο τον ξέρεις.
Το πόσο τον λιβάνιζες μέχρι τότε και το....

Καμία κωλοτούμπα

 - Κύριοι τι δεν καταλαβαίνετε;
Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε.
Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά ποτέ δεν θα σκύψουμε το κεφάλι σ΄ αυτούς που κρύβουν την αλήθεια και σ΄ αυτούς που ενώ δηλώνουν πως εφαρμόζουν τους κανόνες και τηρούν την νομιμότητα, κάνουν ακριβώς το αντίθετο.
στα περισσότερα μέλη της ΕΠΣΕ έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, αλλά ποτέ δεν θα δεχθούμε λύσεις συμβιβασμού.
Καθαρές κουβέντες. 
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν είναι πλέον στο χώρο και δεν μπορεί να συγκριθεί με παράγοντες οι οποίοι δεν μπορούν να λένε δημόσια την αλήθεια.
Εμείς δεν έχουμε εξαρτήσεις. Αν είχαμε δεν θα μιλούσαμε με τον κ. Πίσχινα, με τον κ. Λάμπρου, τον κ. Αλαφάκη και δεν θα πιστεύαμε στον κ. Τσεκούρα, τον κ. Καλυβίτη και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Έχουμε καθαρές θέσεις και ....

ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΒΑΤΩΝΤΑ

Ελένη Μιντζιφίρη
. Το δημοτικό σχολείο μας,   επιλέχθηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα  επιδοτούμενων εκπαιδευτικών επισκέψεων στη Βόρεια Εύβοια, που  διοργανώνει και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε  συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης  Στερεάς Ελλάδας.  Έτσι λοιπόν, χθες Παρασκευή 6  
Μαΐου 2022, επισκεφθήκαμε τα Λουτρά Αιδηψού, όπου η υπεύθυνη της Περιφέρειας, μίλησε στα παιδιά για την ιστορία της πανέμορφης λουτρόπολης.Στη συνέχεια, μέσα σε μια διαδρομή που εναλλάσσονταν το καμένο με το πράσινο τοπίο, μαζί με τα συναισθήματά μας, χαράς ,λύπης αλλά και αισιοδοξίας, αντικρίζοντας τους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στα μέρη τους και συνεχίζουν τον βιοποριστικό τους αγώνα. Ξεναγηθήκαμε σε μια πανέμορφη φάρμα στους Καματριάδες και οι ....

.....γαντζώθηκε!!!

 - Μπορεί η ομάδα να μην τα πήγε τόσο καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σε σύγκριση με τις τελευταίες χρονιές, με άλλον πρόεδρο, αλλά ο γιατρός δεν την αφήνει από την αγκαλιά του, αφού έρχονται και δημοτικές εκλογές και θέλει να στηρίξει τον φίλο του ....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ « EVRIPOSNIGHTRUN 22»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:00 το πρωί, στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα», από την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτη Νικολάου, τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ηλία Μπουρμά, τον τεχνικό Σύμβουλο και μέλος ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, Σωκράτη Σκλιά, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Χαράλαμπο Βραϊμάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας, Ευάγγελο Βοριά, σχετικά με τον 1ο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22».
Στην εισαγωγή της η Πρόεδρος, Ελένη Αϊδίνη, αναφέρθηκε στους σκοπούς του...

..ηρεμήστε όλοι

 - Μάχη θα δώσουν την Κυριακή το απόγευμα 3 ομάδες του 3ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.
- Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ έχει 15 βαθμούς και παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΕΡΜΗΛΙΟ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, αλλά χάρες δεν κάνει, αφού είναι μια ομάδα της Σχολής Ποδοσφαίρου του κυρίου Ερμήλιου και στις Σχολές δεν υπάρχει...

Σύσκεψη του ΚΚΕ στο Μαρμάρι το Σάββατο 7 Μάη

Σύσκεψη συζήτηση θα πραγματοποιήσει η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ στο Μαρμάρι, το Σάββατο 7 Μάη, στις 8μμ, στο καφενείο του Χρήστου με θέμα "Την εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την ακρίβεια και τις θέσεις ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

 - Αύριο ξεκινούν τα μπαράζ για τις δύο ομάδες της Εύβοιας. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αναχωρεί σήμερα για Καρπενήσι και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ για Θεσσαλονίκη.
Οδικώς προφανώς θα πάνε οι δύο ομάδες, εκτός κι αν πάνε με υδροπλάνο, αλλά έχει το Καρπενήσι θάλασσα;
Στο Καρπενήσι θα πάνε αρκετοί φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού θα είναι μια ωραία μονοήμερη εκδρομή, αλλά δεν είδαμε κινητοποίηση για την....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Β' και Γ' κατηγορίας 7-8-15/5/2022

 Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος όμιλος 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (τελευταία
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/05/22 17:30 ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ -ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΚΗΡΙΝΘΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/05/22 17:30 ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ -ΑΤΡΟΜ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ "Η.ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ"
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/05/22 17:30 ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 2014 ΙΣΤΙΑΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/05/22 17:30 ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ-ΑΝΑΓΕΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΓΟΥΒΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 08/05/22 17:30 ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ -ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ματαιώθηκε....

...όλα στην ώρα τους

 - Καμία ανησυχία δεν υπάρχει με το θέμα των εκλογών για το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Μέχρι να φτάσουμε στον Φεβρουάριο του 2023 έχουμε ακόμη 9 - 10 μήνες.
Από τον Ιούνιο του 2022 σε ένα μήνα δηλαδή θ΄ αρχίσουν οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, οι ζυμώσεις και όλα τα σχετικά, αφού τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν στις προηγούμενες...

...θα μας βάλει τα γυαλιά;;;;

 - Σήμερα η ομάδα του Δύστου πάει στο Νεοχώρι και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς, ο προπονητής της ομάδας κύριος Σάκης Νικολάου δηλώνει πως η ομάδα του θα παίξει για την φανέλα και την αξιοπρέπειά της.
Για να δούμε αν ....

Αν κερδίσουν, ελπίζουν

 - Την Κυριακή στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ξεκινούν τα μπαράζ για την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατακτά συνεχώς τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Για να καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα τα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, κατά την άποψή μας πρέπει να κάνουν 4 νίκες σε 4 αγώνες και κάτω από.....

....τι έγινε κύριε Κώστα;;;;

 - Μου στέλνει μήνυμα ο κύριος Κώστας και μου λέει: "περίμενα κάτι να γράψεις για το τι έγινε στο Αυλωνάρι, αλλά δεν έγραψες. Άρα δεν ξέρεις"!!!!
Τι του απαντάς τώρα του κυρίου Κώστα;
Το παζάρι του Αυλωναρίου μαθαίνουμε πως θα γίνει κανονικά φέτος.
Αν κύριε Κώστα μας ρωτάς για την ομάδα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, δεν ξέρω κάτι, αλλά αν ξέρεις κάτι ιδιαίτερο θα θέλαμε να το μάθουμε.
Εμείς ξέρουμε τα συνηθισμένα, αυτά δηλαδή που κάθε χρόνο τέτοια εποχή...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το Σάββατο ποδοσφαιρικά το ενδιαφέρον θα στραφεί στον αγώνα ΝΗΛΕΑΣ - ΔΥΣΤΟΣ όπου διαιτητής θα είναι ο κύριος Γκάτσος με βοηθούς τους κυρίους Ιωάννου και Δάλλα, ενώ ορίσθηκε και 4ος διαιτητής ο κύριος Κηρύκος.  Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι θυμήθηκαν τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όταν διάβασαν τους ορισμούς. Σ΄ εκείνον τον αγώνα σφύριξαν οι Γκάτσος, Ιωάννου και...

Διαιτητές στους αγώνες Σαββάτου


Σάββατο, 7 Μαΐου 2022
Β' Ερασιτεχνική
17:30 ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ- ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ Κηρίνθου 
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ.- ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡ. -ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

17:30 ΑΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ -ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Προκοπίου Νέο 
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝ.- ΝΕΓΡΗΣ ΑΒΡ.- ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤ.

17:30 ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ- ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ Ιστιαίας ...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Στα μούτρα σας

 - Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα, δεν θα προσφέρει ασυλία σε κανέναν από αυτούς που κάποιους λόγους είχαν τα προηγούμενα χρόνια και έπαιρναν χρήματα των δημοτών και τα έδιναν στον ΦοΔΣΑ με την μορφή πετρελαίου.
Κύριοι εσείς και τα φερέφωνά σας που ρίχνουν λάσπη καθημερινά θα λουστείτε το θέμα των σκουπιδιών....

Επική ανατροπή και... τελικός για τους Ρέιντζερς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Ρέιντζερς έκαναν την απόλυτη έκπληξη και με μία μεγαλειώδη εμφάνιση, νίκησαν τη Λειψία με 3-1 στο δεύτερο ημιτελικό, ανέτρεψαν το βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League, όπου θα βρουν απέναντί ​​τους την Άιντραχτ Φρανκφούρτη. , η οποία νίκησε ξανά τη Γουέστ Χαμ με 1-0 κι έφτασε ως το τέλος του δρόμου και το καταληκτικό ματς του «Σάντσεθ Πιχθουάν» της Σεβίλλης.

Οι Σκωτσέζοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στη Λειψία που τους υποτίμησαν. Πριν φτάσει κανείς στα ματς στο 25ο λεπτό, οι Ρέιντζερς είχαν ήδη προβάδισμα...

Ξεκινά η έκδοση συντάξεων fast track και «συντάξεων εμπιστοσύνης»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεκινά η έκδοση συντάξεων fast track και «συντάξεων εμπιστοσύνης», καθώς με εγκύκλιο του διοικητή της ΕΦΚΑ δίνονται κατευθύνσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του φορέα, για να εφαρμόσουν τις σχετικές προβλέψεις του νόμου 4921/2022 (άρθρα 48-54).

Όπως έχει υπογραμμίσει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, οι δύο αυτοί νέοι θεσμοί έρχονται να προστεθούν στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί για την επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής συντάξεων και έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, κάτι που αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ όλων των εποχών στην έκδοση κυρίων συντάξεων το 2021 και στη μείωση των εκκρεμών συντάξεων.

Στόχος των νέων ρυθμίσεων είναι η εξέταση του «στοκ» των ληξιπρόθεσμων κυρίων συντάξεων εντός του καλοκαιριού και η έκδοση των νέων συντάξεων σε...

Europa Conference League: «Special» Ρόμα και Φέγενορντ στον τελικό

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με... συνταγή Ζοσέ Μουρίνιο, η Ρόμα νίκησε με 1-0 τη Λέστερ στο "Olimpico" της Ρώμης, στο δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League και προκρίθηκε στο καταλυτικό ματς της οργάνωσης, όπου θα βρει απέναντι της τη σκληροτράχηλη Φέγενορντ, που " άντεξε» στο «Velondrome», αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) και κλείνοντας το δικό της «εισιτήριο» για τον τελικό της 25ης Μαΐου, στην «Arena Kombetare» των Τιράνων.

Η κεφαλιά... δυναμίτης του Έιμπραχαμ στο 11ο λεπτό, έπειτα από τον κόρνερ του Πελεγκρίνι, απλοποίησε ακόμη περισσότερο το πλάνο της Ρόμα, η οποία «πατώντας» στο ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο «King Power Stadium», έφερε το ματς στα μέτρα της, κλείνοντας όλους τους δρόμους για τους παίκτες....

Τι δεν κατάλαβες;;;;;;

 - Ο Αλέξης ήθελε να κάνει κάτι η κυβέρνηση για τους λογαριασμούς ρεύματος και όταν η κυβέρνηση πήρε αποφάσεις και τις ανακοίνωσε, ο Αλέξης ζήτησε πάλι να διεξαχθούν εκλογές, τις οποίες πιστεύει πως θα κερδίσει και θα σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως το έκανε και την περίοδο 2015- 2019 μαζί με το συνεταιράκι του τον ....

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ -ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ , ο αγώνας 08/05/2022 Β’ κατηγορίας..

15 ερωτήσεις και απαντήσεις του υπουργείου Υγείας για τον προσωπικό γιατρό

Το υπουργείο Υγείας, μέσα από 15 ερωτήσεις και απαντήσεις, ενημερώνει για το νομοσχέδιο «Γιατρός για όλους, ισότιμη και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» που κατατέθηκε τη Τρίτη στη Βουλή.

1. Τι αλλαγές φέρνει ο προσωπικός γιατρός;
Η έλλειψη προσωπικού ιατρού σήμερα είναι η αιτία της μαζικής προσέλευσης στα νοσοκομεία που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του συστήματος και ταλαιπωρούν τους ασθενείς. Τέσσερις στους δέκα προσερχόμενους στις εφημερίες των νοσοκομείων έχουν πρόβλημα που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς της ΠΦΥ.
Ο προσωπικός γιατρός είναι το στήριγμα των πολιτών σε θέματα υγείας. Σε αυτόν ο πολίτης θα απευθύνεται όταν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αυτόν θα συμβουλεύεται. Από αυτόν θα παίρνει οδηγίες, κατεύθυνση, παραπεμπτικό για την επόμενη κίνηση...

.....σφηνάκια

 - Θα δημοπρατηθούν τα έργα για τις γέφυρες Βασιλικού, Φύλλων και Αφρατίου σε πείσμα όσων ακόμη επιμένουν πως δεν θα γίνει τίποτα. Αυτοί που όταν κυβερνούσαν ή όταν διοικούσαν, δεν έκαναν τίποτα απολύτως για τον ΛΗΛΑ ποταμό, τώρα υψώνουν φωνή και ήθελαν όλα να είχαν γίνει χθες!!!!!!! Τι έκανε ο Δήμος Χαλκιδέων όταν τον διοικούσε το δίδυμο Παγώνη / Καθαροσπόρη; Τι έκανε ο κ. Αναγνωστάκης όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Τίποτα δεν...

Εντός Μαΐου η δημοπράτηση των γεφυρών Βασιλικού, Φύλλων και Αφρατίου

 Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών Γεώργιο Καραγιάννη για τα μεγάλα οδικά έργα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 05 Μαΐου 2022, με τον Υφυπουργό Υποδομών Γεώργιο Καραγιάννη. Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, υπήρξε αναλυτική συζήτηση και ενημέρωση για τρέχοντα αιτήματα και ζητήματα.
Διαπιστώθηκε η ομαλή πορεία των διαδικασιών για την υλοποίηση έργων στη Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα:
Εξελίσσονται απρόσκοπτα οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τα ακόλουθα μεγάλα οδικά έργα με προοπτική συμβασιοποίησης το Φθινόπωρο του 2022:
o Μπράλος – Άμφισσα (βόρειο τμήμα του Θερμοπύλες Αντίρριο).
o Παράκαμψη Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης – Ψαχνών.
Ολοκληρώνονται οι προμελέτες για να ενταχθεί και να δημοπρατηθεί με το σύστημα μελέτη - κατασκευή το -πλέον κρίσιμο- οδικό τμήμα του άξονα Λαμία – Καρπενήσι, από το τέλος της  παράκαμψης Μακρακώμης έως την αρχή σήραγγας Τυμφρηστού, με...

.....φαπούλες

 - Αντιδήμαρχε κύριε Σέρρα, ήρθε η ώρα να κοπούν τα χόρτα από το τριγωνάκι που υπάρχει πριν φτάσουμε στο Λευκαντί όχι από τον Κεντρικό, αλλά τον δίπλα, γιατί θα έχουμε ατύχημα, αφού δεν υπάρχει ορατότητα. Κάτι δεν πήγε καλά φέτος με τα χορτάρια  και πλέον δεν ....

ΥΠΠΟΑ: Υπογράφηκαν δύο νέες Προγραμματικές Συμβάσεις για έργα Πολιτισμού στην Εύβοια

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο νέες Προγραμματικές Συμβάσεις Πολιτισμικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 307.000 ευρώ υπέγραψαν σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός. Όπως πληροφορήθηκε η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, οι Προγραμματικές Συμβάσεις στη διενέργεια συστηματικής έρευνας στον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί Κηρίνθου και στην υλοποίηση του έργου ανάδειξης του Μαυσωλείου Καρύστου.

Η Προγραμματική Σύμβαση για την ανασκαφική έρευνα στο Καστρί Κηρίνθου, προϋπολογισμού 216.000 ευρώ, διάρκεια τριών ετών, προβλέπει τη διενέργεια συστηματικής έρευνας στον αρχαιολογικό χώρο, τη σύνταξη προδρομικών μελετών και πρόταση για τη διαχείριση και την ανάδειξη των μνημείων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΠΠΟΑ, ο Γερμανός Ulrichs είναι ο πρώτος περιηγητής που εντόπισε και περιέγραψε την Κήρινθο, την οποία επισκέφθηκε μεταξύ των....

....σουτάκια

 - Η ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ, η ομάδα των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και η ομάδα της ΣΚΥΡΟΥ ή του ΝΗΛΕΑ θα πάνε στα μπαράζ και μία από τις τρείς θα βρεθεί στην Α΄ Κατηγορία. Θα έχουν ενδιαφέρον αυτοί οι αγώνες, αφού οι ομάδες είναι δυνατές και σίγουρα θα έχουν δυνατό κίνητρο, αυτό της ανόδου.
Χθες είχαμε την κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣΕ και διαβάσατε για το πως θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, αλλά.....

Γιώργος Γιογιός

 Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, ανοίξαμε τον δρόμο στην ελπίδα και την αλλαγή. Μαζί προσπαθήσαμε να γυρίσουμε σελίδα και το καταφέραμε. 
Ευθύνη μας είναι να συνεχίζουμε, να μεγαλώσουμε την παράταξη και να την κάνουμε και πάλι ισχυρή. 
Στη συλλογική αυτή προσπάθεια, αποφάσισα να συμμετέχω, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές της 8ης Μαΐου, για την ανάδειξη μελών στη Νομαρχιακή Επιτροπή του...

Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είναι εδώ;

 - Μπορεί ο ΑΟΝΑ να επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα, μπορεί να είναι Κυπελλούχος Εύβοιας, αλλά δεν ακούμε τίποτα για το μέλλον της ομάδας.
Αυτό σημαίνει πως ο ΑΟΝΑ σε διοικητικό επίπεδο θα έχει προφανώς κάποιες αλλαγές και θα δούμε τι θα κάνει στο θέμα των ποδοσφαιριστών και του προπονητή.
Αλήθεια θα συνεχίσει με....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ - ΗΜΕΡΙΔΑ

 Ημερίδα με θέμα «Οι τρόποι ορθής διαχείρισης άγχους και χρόνου για μαθητές κατά την περίοδο των εξετάσεων, και ο ρόλος της οικογένειας» από τον Δήμο Χαλκιδέων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα «Οι τρόποι ορθής διαχείρισης άγχους και χρόνου για μαθητές κατά την περίοδο των εξετάσεων και ο  ρόλος της....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εμείς γράψαμε την άποψή μας για την επόμενη χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ και όχι εμείς.
Είναι όμως τραγικό κάποιοι να μιλάνε για νόμους και κανονισμούς και πως δεν μπορεί να διεξαχθούν κάπως αλλιώς τα πρωταθλήματα, ώστε να διευκολυνθούν όλες οι ομάδες, οι οποίες βρέθηκαν σε δύσκολη θέση εξ αιτίας της πανδημίας και τις φυσικές καταστροφές.
Οι διοικούντες πρέπει να λένε την....

Μπορούμε και μόνοι μας

 - Οκ το καταλάβαμε. Μπορεί να μην είμαστε τόσο έξυπνοι όσο κάποιοι κύριοι, αλλά δεν φτάσαμε ακόμη σε επίπεδο ηλίθιων.
Θα αντιμετωπίσουμε και την τελική επίθεση ανθρώπων της ΕΠΣΕ και των φερέφωνών τους.
Μπορούμε και μόνοι μας και δεν θα ζητήσουμε βοήθεια από κανέναν.
Έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους κυρίους και απλά θα χρησιμοποιήσουμε την αλήθεια και μόνο την ....

Επικίνδυνος ο ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησίου;

 - Ο πρώτος αντίπαλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την Κυριακή 8 Μαϊου στις 16:00 θα είναι ο ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησίου.
Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ευρυτανίας συμμετείχαν 5 ομάδες και η κάθε μία έδωσε 8 αγώνες.
Ο ΑΙΟΛΟΣ τερμάτισε πρώτος και αήττητος με 24 βαθμούς σε....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάμε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με πολύ αθλητική δραστηριότητα, αφού έχουμε ποδόσφαιρο, έχουμε και στίβο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθουμε και τον πρωταθλητή στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και την τρίτη ομάδα που θα πάρει μέρος στα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο Καρπενησίου ο πρωταθλητής....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από την Τρίτη 3 Μαϊου 2022 έως και την Παρασκευή 6 Μαϊου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας (επί της οδού 7ου Συντάγματος 20, στην περιοχή της παλαιάς Πειραϊκής Πατραϊκής). ....

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Μας είχε περισσέψει

 - Είχαμε μία κόκκινη κάρτα στην διάθεσή μας και για να μην μας μείνει για τη Καλοκαιρινή περίοδο την δώσαμε κι αυτή και ησυχάσαμε.
Αυτή την φορά την δώσαμε στον εαυτό μας, για να μάθει να μην κάνει λάθη και να μην....

..."αληθινός κανένας"

 - Πόσο δίκιο είχε τελικά αυτός που το είπε αυτό;
Έχουμε γεμίσει με ψεύτικους κάποιους, οι οποίοι πραγματικά, ξέρουν να σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να σε θέλουν δίπλα τους, όταν έχουν ανάγκη και θέλουν να βάλεις πλάτη.
Έτσι είναι η ζωή και θα ...

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σήμερα στις 19.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αύριο Παρασκευή, στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και την Ενέργεια της Κώστα Σκρέκα, τον αναπληρωτή Υπουργό...

Πείτε την άποψή σας


 - Ποιος μπορεί να μελετήσει την φωτογραφία 
και ν΄ ανακαλύψει το σωστό και ....

Καλή επιτυχία Γρηγόρη

 - Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου, δίνει τον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, με αντίπαλο τα ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ και θέλει νίκη ώστε να μην οδηγηθεί στα μπαράζ υποβιβασμού.
Ο προπονητής κύριος Γρηγόρης Μάλιαρης, θέλει να πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά και το μόνο που ζητάει, είναι να πάνε στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας και να ....

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 05/05/2022 και ώρα 18:00 ,πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ/ΕΠΣΕΥΒΟΙΑΣ , θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων κατάταξης της Β΄κατηγορίας για την άνοδο και τον υποβιβασμό.
Καλούνται τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Ά κατηγορία (ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ,ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ ,ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ και ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ), καθώς και τα σωματεία που θα ...

....σφηνάκια

 - Τελικά θα έχουμε ανακατασκευή στο Στάδιο Ψαχνών, αφού θα αποκτήσει την δυνατότητα εκτός από το να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου, να φιλοξενεί και αγώνες στίβου. Με 6 διαδρομές θα είναι το ταρτάν και θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες όχι μόνο δρομικούς, αλλά και αλμάτων και ρίψεων. Είναι δεδομένο πως αυτή η εξέλιξη θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά της περιοχής τα οποία δεν είχαν μέχρι ....

Κανένα πρόβλημα με Πούιγ ο Τσιτσιπάς

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έδωσε δικαιώματα στην πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open, νίκησε σχετικά με τον Λούκα Πούιγ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της οργάνωσης, που φιλοξενείται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η νίκη της Έλληνα πρωταθλητή στην Caja Magica σημειώθηκε ύστερα από μόλις...

Μπάμπη, δίνεις πόνο!!!!

 - Ο Μπάμπης Κώσταρος είναι αντιδήμαρχος Αρτάκης και τα πάει γενικώς καλά, διαφορετικά δεν θα ήταν ακόμη στην θέση του.
Φυσικά είναι από αυτούς που στήριξαν την Έλενα Βάκα αρκετά και μέσα σ΄ αυτούς που την πρότειναν ως υποψήφια δήμαρχο.
Αυτό Μπάμπη δεν στο συγχωρούν τα παπαγαλάκια του τρίτου και προσπαθούν να σου ρίχνουν λάσπη.
Σήμερα Μπάμπη σε αποκαλούσαν βλάχα!!!
Ποιος; Μα οι ....

....φαπούλες

 - Ας το καταλάβουν όλοι κι ας μην προσπαθούν να παριστάνουν τους σωτήρες για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Τους μάθαμε τα χρόνια που διοικούσαν τον Δήμο και δεν έκαναν τίποτα απολύτως, γι΄ αυτά που σήμερα φωνάζουν!!!! Τι έκαναν για τα σκουπίδια, πέρα από το να παίρνουν χρήματα από τον Δήμο και να τα ρίχνουν στον κουβά ή στις....

Βίντεο με τίτλο «4 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για την ενεργειακή κρίση», ανέβασε στο διαδίκτυο η ΝΔ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΝΔ ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τον τίτλο «4 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για την ενεργειακή κρίση».

Στο πρώτο ψέμα, σύμφωνα με τη ΝΔ, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει ότι «η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι παράλογη και παράνομη». Η ΝΔ απαντά στο βίντεο ότι η αλήθεια είναι πως "η ρήτρα αναπροσαρμογής ίσχυε και καθόλη την περίοδο που ο κ. Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός της χώρας".

Στο δεύτερο ψέμα, σύμφωνα με τη ΝΔ, εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει τα εξής: "Δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Δεν έχουν όλοι το ίδιο στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εδώ λοιπόν, υπάρχει η ρήτρα Μητσοτάκη". Η ΝΔ απαντά: «Η ρήτρα...

Καλησπέρα πρόεδρε

 - 'Εχουμε καιρό να μάθουμε νέα από τον κύριο Γιάννη Λάμπρου, πρώην προέδρου του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ και νυν ταμία της ΕΠΣ Εύβοιας.
Ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και....

.....σουτάκια

 - Τελείωσε το σήριαλ ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ και τώρα έχουμε την τελευταία πράξη στο σήριαλ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ή ΣΚΥΡΟΣ. Υπάρχει όμως μία διαφορά. Η ΣΚΥΡΟΣ δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού δεν παίζει με τον ΝΗΛΕΑ. Ο ΔΥΣΤΟΣ θα πάει στο Νεοχώρι και ο ΔΥΣΤΟΣ είναι η ομάδα από την οποία περιμένει κάτι η ΣΚΥΡΟΣ.  Με νίκη ο ΝΗΛΕΑΣ κατακτά το πρωτάθλημα και πάει στην Α΄ κατηγορία, ενώ με ισοπαλία ή ήττα ....

ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ-17 ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 05/05/2022

Κλήση για προπόνηση Μικτής Ομάδας Κ-17 την Πέμπτη 05/05/2022 στο Ενωσιακό Γήπεδο και ώρα 16:30.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑ
 1 ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2005 ΕΡΜΗΛΙΟΣ
 2 ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2005 ΑΥΛΙΔΑ
 3 ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 2005 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
 4 ΣΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ           2005 ΕΡΕΤΡΙΑ
 5 ΓΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              2005 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
 6 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2006 ΛΗΛΑΝΤΙΟ
 7 ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2005 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ...

Χαρούμενος ο πρώην πρόεδρος

 - Ο κ. Βαγγέλης Αγγέλου, επιχειρηματίας πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενος, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ο ίδιος είναι πάντα κοντά στην ομάδα, με τον δικό του τρόπο.
Πρόεδρε να είσαι καλά και πάντα ο ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ να σου δίνει...