Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η άποψή μας

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο 
http://chalkidafans3.blogspot.com/2018/07/blog-chalkidafans3blogspotgr-9.html?m=1

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με τους διαχειριστές του blog των φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πιστεύουμε πως θα ανακαλεσουν την....

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δελτίο τύπου

Ο Σπύρος Γκολίτσης αποτελεί για την ιστορία του συλλόγου μας τον άνθρωπο που συνδύασε την παρουσία του με τις μεγάλες επιτυχίες του ανδρικού τμήματος.
 Ήταν από τους πρώτους που πίστεψε στο όραμά μας και υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας των μεγάλων επιτυχιών. 
Η παρουσία του Σπύρου Γκολίτση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ήταν ....

Ένα, δύο, τρία πάμε...

Καλέ μας κύριε, εδώ είμαστε κι οπότε θέλεις έλα να μας βρεις και να πάρεις τις απαντήσεις, με μια μόνο προϋπόθεση .
Θα δώσεις κι εσύ απαντήσεις στα δικά μας... .

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Ο Δήμος Χαλκιδέων φαίνεται πως παίζει καλά το σύστημα της επικοινωνίας, αλλά μόνο ως προς τα ζήτω μας και τις φωτογραφίες. Από πράγματα που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών, ας τα ξεχάσουμε. Δυστυχώς ο κ. Παγώνης  τους απογοήτευσε όλους και αυτό δεν θ΄ αλλάξει τον τελευταίο χρόνο της θητείας του. Δεν θα χρειασθεί να δώσουμε παραδείγματα αφού οι δημότες τα ζούνε στην καθημερινότητά τους.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πάνε μια χαρά, αφού επικρατεί ησυχία και δεν έχουμε ούτε ανακοινώσεις, ούτε δελτία τύπου. Καλό σημάδι αυτό, αφού οι διοικούντες μάλλον θα μιλήσουν με έργα και όχι με λόγια. Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα ....

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Αντώνης Τσαραντάνης

Ο γνωστός προπονητής κ. Αντώνης Τσαραντάνης κλείνοντας την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 σήκωσε και την κούπα αφού η ομάδα προπαίδων της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣκέρδισε ...

Πάτε καλά;

Μη μιλάς γιατί θα βρεις τον μπελά σου μου είπανε!!!
Γιατί άραγε;
Ένας ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει μια κίνηση για να δοκιμάσει κι αλλού την τύχη του, αλλά τώρα έχει αυτή την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. 
Έχει την ευκαιρία να ζήσει από το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον τα χρόνια που....

Καλησπέρα σας

Μη θυμώνετε κύριοι. 
Γράψαμε για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ αυτά που προέκυψαν από ρεπορτάζ και μόνο.
Θύμωσαν κάποιοι αλλά δεν κάνουμε λάθος. 
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ είναι ζωντανή σε πείσμα πολλών.
Εμείς δηλώνουμε φίλοι της ομάδας και δεν κρύβουμε πως θα στηρίξουμε ....
Προς: Όλες τις Ε.Π.Σ.-μέλη της Ε.Π.Ο.
Υπόψη Προέδρου και Τεχνικής Επιτροπής
Κύριε Πρόεδρε,
Σε συνέχεια της από 8/6/2018 (αριθμ. Πρωτ. Ε.Π.Ο. 17064) επιστολής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με αντικείμενο τον υποχρεωτικό καθορισμό ενιαίων ηλικιακών κατηγοριών και ονομασιών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώνονται από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων-μελών της Ε.Π.Ο., σας ενημερώνουμε για τους γενικούς κανόνες διεξαγωγής των εν λόγω αγώνων.
Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών...

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ... Το τσαλάκωμα

Κύριοι, ο καθένας λειτουργεί με την δική του λογική και όχι με την λογική των άλλων.
Το ζητούμενο είναι, πως αντιμετωπίζουν οι άλλοι, την λογική του καθενός άλλου!!!
Σας μπέρδεψα;
Πάμε να το αναλύσουμε κυρίες και κύριοι.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έγινε και πάλι θέμα και για μια ακόμη φορά έφερε στην επιφάνεια την εποχή των τσιφλικάδων και των εργατών της γης. Έχουμε τον αφέντη και τους υποτακτικούς. Θα σας δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις γιατί δεν θέλουμε να έχετε απορίες.
Στην περιοχή της Ιστιαίας ο ποδοσφαιρικός αφέντης είναι ο κ. Γιάννης Αναγνώστου και όποιος το αμφισβητεί να σηκώσει το χέρι του, γιατί το κεφάλι του δεν θα....

​​​​​​​​Από την Στερεά Ελλάδα...μέχρι το φεγγάρι

  Σε ρόλο ξεναγού ο Μπακογιάννης
 ​​
 Τον ενθουσιασμό εκατοντάδων τουριστών προκάλεσε η εικόνα που αντίκρυσαν σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, βρέθηκαν μπροστά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αεροδρομίου που φιλοξένησε εικόνες, γεύσεις και μουσική από την Στερεά Ελλάδα.
 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εγκαινίασε την ...

Χωρίς συμβιβασμούς..

Καμιά συζήτηση με κανέναν παράγοντα και κανέναν προπονητή.
Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους μόνο και μόνο για να τους πούμε ευχαριστώ και δεν θα κάνουμε κανέναν συμβιβασμό για....

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας επί της οδού Κριεζώτου, στις 26 & 27 Ιουλίου 2018.
Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από το απόγευμα και μετά, είναι η προσέλκυση κοινού στο εμπορικό κέντρο της πόλης και η γνωριμία με τοπικούς παραγωγούς αγροδιατροφικών προϊόντων. Παράλληλα με τον εορτασμό της πολιούχου της Χαλκίδας θα λάβουν χώρα παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα, επιδείξεις γαστρονομίας....

Και τώρα ... ο μάνατζερ

Καλό είναι να κατακτάς πρωταθλήματα και ν΄ ανεβαίνεις κατηγορία, αλλά όταν ξεφεύγεις από το τοπικό πρωτάθλημα και πας σε Εθνική κατηγορία, αλλάζουν τα πάντα και μπαίνει στην μέση ο μάνατζερ, ο οποίος ίσως σου ξεφορτώσει ότι του περίσσεψε ή ότι ξέρει πως δεν μπορεί να πουληθεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Προσοχή λοιπόν γιατί καλοκαιριάτικα, όλα τα παλτά είναι ....

Εδώ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν την διάλυση της ομάδας της Καστέλλας ,αλλά δεν θα τους γίνει το κέφι. 
Η πρώτη ομάδα που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α ' κατηγορίας είναι η....

Η άποψή μας

Κύριοι, δώστε τα όλα.  
Πάρτε φόρα και βαράτε .
Δώστε τα ρέστα σας, αφού πιστεύετε πως θα τρομάξει ο Παπαδάκης, ο Πίσχινας, ο Ρέτσας και οι άλλοι κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣΕ. 
Λέτε δεξιά κι αριστερά πως στην ΕΠΣΕ εμάς μας έχουν γραμμένους. Καλά κάνουν κι....

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Απο την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ανακοινώνονται τα παρακάτω:  
"Στο πλαίσιο διεξαγωγής των Σεμιναρίων των Αξιωματούχων Διαιτησίας για την περίοδο 2018/19 ,  παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους Νέους  Υποψήφιους Παρατηρητές/Εκπαιδευτές της δύναμής σας τα κάτωθι:
Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας, οι προαναφερόμενοι υποχρεούνται να αποστείλουν την επισυναπτόμενη Αίτηση  συμπληρωμένη αποκλειστικά και μόνο στο κεντρικό fax της ΕΠΟ: 210-9359666 από τις 25/06/2018 έως 06/07/2018.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν και όσοι έχουν...

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Κύριοι, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Νέας Λαμψάκου. Είναι αλήθεια πως η διοίκηση παραιτήθηκε εδώ και καιρό και δεν ξέρουμε πως υπογράφει ελευθερας και ένας ένας οι....

Η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ την περίοδο 2018 - 2019

Στην Α΄ Κατηγορία την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα συμμετέχουν:
1    ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
2     ΛΗΛΑΣ
3    ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ
4    ΑΥΛΩΝΑΡΙ
5    ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Οι καλοπληρωτές....

Να γράφουμε και να λέμε αλήθειες και όχι μαλακίες και ψέματα, αλλά και να μην λειτουργούμε ως πλυντήρια για τις μέρες και τα έργα άλλων.
Φίλες και φίλοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαφήμιζαν από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι και πριν λίγο καιρό πως αυτοί δεν είναι λαμόγια, πως αυτοί δεν είναι κακοπληρωτές, πως αυτοί δεν τρώνε τα χρήματα ποδοσφαιριστών και προπονητών και διάφορα τέτοια. Μπούρδες. Μπούρδες και μεταξωτές κορδέλες.
Δεν έχουν ούτε ανάστημα, ούτε τσέπες για να είναι κύριοι απέναντι στις υποχρεώσεις τους.
Μέλη της σημερινής διοίκησης, ήταν και μέλη στο προηγούμενο....

Πυρ και μανία....

Επιχειρηματιας ο οποίος πέρασε από το ποδόσφαιρο πριν κάτι χρόνια, είναι έξαλλος με τους διοικούντες ομάδα της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, οι οποίοι για να πείσουν ποδοσφαιριστές. ..

24η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
24η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019
World Trade Center, Ντουμπάι – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 
17 - 21 Φεβρουαρίου 2019
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, που θα λάβει χώρα από 17 -21/02/2019, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 
Η GULFOOD είναι η πιο σημαντική εμπορική  έκθεση τροφίμων στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επιχειρήσεις που θέλουν να επεκταθούν εμπορικά στην Μέση Ανατολή,...

Επιστολή Μπακογιάννη στον Σπίρτζη

Έχετε τα λεφτά και δεν προχωρούν τα έργα

Έως και 2,5 χρόνια βρίσκονται στα συρτάρια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έργα για τα οποία η χρηματοδότησή τους έχει εξασφαλιστεί. Η αποκάλυψη ακόμη μίας ιστορίας γραφειοκρατικής τρέλας, με σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομική ζωή των κατοίκων της Στερεάς Ελλάδας, ήρθε στο φως με την επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.
Στην επιστολή, ο Περιφερειάρχης αναφέρεται σε τρία μεγάλα έργα που δεν προχωρούν ακόμη και για 30 μήνες, παρά το γεγονός ότι η είτε έχει εξασφαλιστεί η ...

Ημερομηνίες σεμιναρίων διαιτησίας

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Σεμιναρίων των Αξιωματούχων Διαιτησίας των Εθνικών Κατηγοριών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018/2019. Στα Σεμινάρια θα συμμετάσχουν απευθείας (χωρίς αίτηση συμμετοχής) όσοι Αξιωματούχοι Διαιτησίας βρίσκονται στους νέους πίνακες Διαιτησίας που έχουν ήδη αναρτηθεί στο επίσημο site της Ομοσπονδίας.
Αιτήσεις, με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας, θα υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο οι Νέοι Υποψήφιοι Παρατηρητές και οι Νέοι Υποψήφιοι Εκπαιδευτές. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν και οι προσφάτως αποχωρήσαντες από τους πίνακες και οι οποίοι θα υποβάλλουν δήλωση Μη Εν Ενεργείας για την αγωνιστική περίοδο 2018/19. Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων .....

Ο άμπαλος

ΠΑΠΑΔΆΚΗΣ ΑΝΤ.
Είπαμε. Μπάλα δεν ξέρουμε, αλλά μαλάκες δεν θα γίνουμε ποτέ και ποτέ δεν θα γίνουμε σαν κάποιους οι οποίοι πουλάνε και την μάνα τους, για να παριστάνουν τον παράγοντα και να είναι "μαϊμουδίστικα, αυτό που δεν μπόρεσαν να γίνουν ποτέ.
Τα λόγια μας δεν τα μασάμε και γράφουμε πως κάποιος δεν μπόρεσε να γίνει δήμαρχος και τρέχει πίσω από δήμαρχο, δεν μπόρεσε να γίνει παράγοντας στην ΕΠΣΕ και τρέχει πίσω από παράγοντες!!!!!
Της πουτάνας γίνεται κυρίες ....

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας - Αιδηψού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με χθεσινή ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Σύριζα – Ο.Μ. Ιστιαίας Αιδη-ψού, πανηγυρίζει ότι «Το Υπουργείο Υγείας… κατάφερε μέσα σε δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας: την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Βόρεια Εύβοια με δυο μηχανές ταχείας επέμβασης, ένα ακόμη ασθενοφόρο και το αντίστοιχο προσωπικό».
Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι: 
(1) Η ενίσχυση αφορά την καλοκαιρινή μόνον περίοδο, δηλαδή μέχρι το τέλος Αυ-γούστου 2018.
(2) Η ικανοποίηση του αιτήματος πιστώνεται στον τοπικό ....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
Ένα ακόμη καλοκαιρινό 3ήμερο αρχίζει και βέβαια μια ακόμη ευκαιρία για βόλτα στις παραλίες και βουτιές στην θάλασσα, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Να περάσετε όλοι όμορφα και αφήστε για λίγο τις σκοτούρες και τα προβλήματα, τα οποία είναι πολλά.
- Άντε ν΄ αρχίσουμε με τον άμπαλο σήμερα, ο οποίος "θα πυροβολήσει"  τον υπεύθυνο πρωταθλημάτων υποδομών και ταμία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Παπαδάκη Αντώνη. Υπομονή και σε λίγο θα μάθετε το γιατί.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Λεφτά στους ....

4η Τροποποίηση της Πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης

ΓΕΝΙΚΗ   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4η Τροποποίηση της Πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην 4η τροποποίηση της υπ. αριθμ. 13849/14-12-2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 στο Mέτρο 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρο 4.1: “Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις”, Δράση 4.1.1 “Υλοποίηση...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5 SHOW 2018


  • Ντουμπάι,  26-29 Νοεμβρίου 2018


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση BIG 5 SHOW, που θα λάβει χώρα από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Tη διοργάνωση της Ελληνικής συμμετοχής έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE), αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση των Ελληνικών εξαγωγών.
Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :
Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, ....

Στις όχθες του Λήλαντος-Πρόγραμμα εκδηλώσεων

 ....

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στην ΚΑΡΥΣΤΟ

Πωλείται 
οικόπεδο 704 τ.μ. 
στην περιοχή Παξιμάδα Καρύστου, 
στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ.
Το οικόπεδο είναι άρτιο, άμεσα οικοδομήσιμο ...

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Θα το συναντήσετε!!!

Επικυρωμένο αντίγραφο από την περιφέρεια

Αυτή η φράση θα παίξει πολύ αυτό το διάστημα και τουλάχιστον μέχρι την ώρα που κάθε ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα....

Παραίτηση;;;;;;

Μπορεί κάποιοι την Γ' Εθνική να την θεωρούν παιχνιδάκι, αλλά είναι βλακεια να θες να πιεις όλο το δηλητήριο και... .

Και τώρα;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες τα ωραία έρχονται και θα δούμε τώρα τι θα σκαρφστούν να κάνουν όσοι μέχρι τώρα τα κάλυπταν όλα με ψέματα.
Τι θα κάνουν τώρα που θα πρέπει να περάσουν από την αρμόδια αρχή και "να σφραγίσουν τα ασφράγιστα";;;;
Είναι αλήθεια πως ....

Τελικοί Προπαίδων ΕΠΣΕ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ- ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ   0 - 3 α.α. 


ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ...

Σάκης Νικολάου

  Μετά από σκέψη και προβληματισμό αποφάσισα να μην προχωρήσω 
τη νέα χρόνια σε συνεργασία με καμία ομάδα για επαγγελματικούς λόγους.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που μου έκαναν πρόταση και σεβάστηκαν τις προσπάθειες μου, τις γνώσεις μου , τις φιλοδοξίες μου τα οράματα μου αλλά  και τους στόχους μου μέσα στα γήπεδα.
  Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη ταβέρνα....

Στον εισαγγελέα!!!!!

Απίστευτες καταστάσεις στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.  Είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα, μετά από παράπονα πατέρα ο οποίος ήθελε το.. ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική- πολιτιστική εκδήλωση των ΚΟ Μαντουδίου- Λίμνης, στο γήπεδο της Κηρίνθου την Τετάρτη 4/7.

Σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο, με συνθήματα και ταμπλό, εργαζόμενοι και λαϊκοί άνθρωποι όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν στη γιορτή που διοργανώθηκε, στην οποία παρουσιάστηκε αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Ντάγκα.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, όπου αναλύοντας τις θέσεις του Κόμματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα:
«Το ΚΚΕ, με δικαιολογημένη υπερηφάνεια, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια αγώνων και θυσιών. Γιατί το ΚΚΕ "έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά".
Η συμβολή αυτή του Κόμματός μας έχει αφήσει ανεξίτιλα τα σημάδια της και στη ευρύτερη περιοχή της Βορειοκεντρικής Εύβοιας. Έχει καταγραφεί η πρωτοπόρα στάση και συμβολή των κομμουνιστών από τα πρώτα βήματα των εργατικών διεκδικήσεων στην περιοχή, την περίοδο του ...

Ο άμπαλος....

Ουφ, ησύχασα τώρα.
Έκλεισε το θέμα των κατηγοριών, αφού αν προκύψει πρόβλημα, σ΄ αυτή την Γ΄ κατηγορία θα εμφανισθούν νέες ομάδες, οι οποίες επιτέλους θα προκύψουν από παλιές οι οποίες έχουν παιδιά τα οποία εκτός από τα πρωταθλήματα ΝΕΩΝ θα μπορούν  να έχουν συμμετοχές και στην Γ΄ Κατηγορία.
Οι πρώτες ομάδες που θα εμφανισθούν στην Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ θα είναι από τον Δήμο Ερέτριας, Δήμο ΔΙΡΦΎΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ  και τον Δήμο Χαλκιδέων και συγκεκριμένα από Αρτάκη και Ληλάντιο.
Η Γ΄ Κατηγορία με αυτόν τον τρόπο θα είναι το φυτώριο από το οποίο μόνο καλό θα προκύψει για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, αφού νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν χρόνο....

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας, όπου από τις 27 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουλίου το πρωί, λειτουργεί η Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος, στην οποία φιλοξενήθηκαν 102 αγόρια του Γυμνασίου με Αρχηγό τον Ιεροκήρυκα, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.
Στην έναρξη της εορτής λήξης της Α΄ περιόδου, ο Αρχηγός π. Ιωάννης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στο τρόπο ζωής της κατασκήνωσης, ευχαριστώντας παράλληλα και όλα τα στελέχη που συμμετέχουν εθελοντικά αλλά και τον...

Πάλι τα ίδια;

Προβλέψεις κάνουν όλοι, αλλά την άποψή τους την καταθέτουν ελάχιστοι.
Και στις δύο περιπτώσεις πάντως θα πρέπει να έχουμε και κάποια δεδομένα στα οποία θα στηρίξουμε την πρόβλεψη ή την άποψή μας.
Βάζουμε λοιπόν στην ζυγαριά και χαρακτηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ως τα φαβορί για τον τίτλο και μάλιστα οι περισσότεροι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ή εθελοντές δημοσιογράφοι, δίνουν πρώτο φαβορί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αφού πήρε τους Νάτση, Νικολάου, Καραντάκη, Μαναρίτσα κλπ.
Αλήθεια ξέρουμε ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Υπομονή και ψυχραιμία κύριοι.
Η βιασύνη δεν οδηγεί πουθενά κύριοι και καλό είναι όλοι να κάνουμε λίγη υπομονή.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν όραμα.  Οι πρώην και νυν είναι γνωστοί και είναι αυτοί οι οποίοι διέσυραν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο Πανελλήνιο, αλλά συνεχίζουν, αφού τους πήραν αγκαλίτσα Έλληνες και Γερμανοί οι οποίοι πιστεύουν πως θα καταφέρουν αυτά που δεν κατάφεραν με άλλες ομάδες στην περιπλάνησή τους ανά την Ελλάδα.
Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια. Δεν τα κατάφεραν στα μεγάλα και επαγγελματικά σαλόνια. Είχαν όμως το θάρρος να υποβαθμίσουν τους εαυτούς τους και από....

Οι ΖΑΡΑΚΕΣ

Η ομάδα των ΖΑΡΑΚΩΝ είναι η πρωταθλήτρια στον Νότιο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας κάτι πολύ τιμητικό και για την Τοπική Κοινότητα, αλλά και τα ίδια τα παιδιά.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η διοίκηση με τον κ. Παναγιώτου πρόεδρο, δεν θα υποβαθμίσει την ομάδα και δεν θα απαξιώσει την προσπάθεια των παιδιών, στερώντας τους την χαρά να παίξουν στην Α΄ Κατηγορία.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι ΖΑΡΑΚΕΣ δεν θα υποκύψουν σε λάθος ....

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με  ωραία  εκδήλωση που είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές γονείς φίλους αλλά και εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα και Παπαδάκη τελείωσε η ποδοσφαιρική σαιζόν για την ομάδα μας, αλλά και για τη  Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού. 
Μία ποδοσφαιρική σαιζόν που  έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 
με την ομάδα μας να επιστρέφει  Β κατηγορία Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και την ομάδα Νέων να παίρνει  το πρωτάθλημα Νέων το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου (χαρακτηριστικό και το Μαρίνος που φώναξαν αρκετές φορές οι αθλητές μας ...

Κρίμα για τα παιδιά

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας και θα διαπιστώσετε πόσο καλό κάνουν κάποιοι στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο!!!!
Τα απωθημένα τους βγαίνουν ακόμη και πάνω σε πρωταθλήματα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ.
Δυστυχώς η ΕΠΣ Εύβοιας θα περάσει χωρίς τιμωρία αυτή ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα.
- Οι προπαίδες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κέρδισαν χθες στον τελικό ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ./ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή. Πανευτυχείς οι πιτσιρικάδες του Αντώνη Τσαραντάνη, αλλά και ο προπονητής τους. Συγχαρητήρια σε όλους.
- Νέα Διοίκηση έχει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και φυσικά νέους στόχους. Ο κ. Κατσινόπουλος έδειξε πως αγαπάει την ομάδα και θα βάλει πλάτη για μια νέα προσπάθεια με κύριο στόχο την ...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΕΠΟ- EURO 2004

Γιατί κατέκτησε η Ελλάδα το EURO 2004;

Γιατί βρέθηκε η Εθνική στην κορυφή της Ευρώπης το 2004; Ποιοι ήταν οι κυριότεροι λόγοι που το κύπελλο, και μαζί του όλοι οι Έλληνες, υψωθήκαμε στον ουρανό από τα χέρια του Θοδωρή Ζαγοράκη εκείνη τη μαγική νύχτα, ακριβώς 14 χρόνια πριν.
Σοβαρότητα, δύναμη, πάθος, ομαδικότητα, αποτελεσματικότητα; H στιβαρότητα, η εξαιρετική αμυντική τακτική με τα ατομικά μαρκαρίσματα, η πειθαρχία αλλά και η προσαρμοστικότητα του Ότο Ρεχάγκελ στις δυνατότητες των παικτών του και τις ανάγκες του κάθε αγώνα; Αλλά και η νοοτροπία που πέρασε στους παίκτες ο Γερμανός προπονητής πως είναι τουλάχιστον ίσοι με όλους τους αντιπάλους τους; (χαρακτηριστική η συνηθισμένη ατάκα του πριν τα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους: «Μη φοβηθείτε. Δυο πόδια και δυο χέρια ...

Μπακογιάννης: «Όταν θέλεις γίνεται. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδοτεί την συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Στη χρηματοδότηση της συντήρησης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στη Στερεά Ελλάδα προχωρά η Περιφέρεια. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ για την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας και του ΕΚΑΒ.
Η σύμβαση προβλέπει τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια με 159.000 ευρώ της συντήρησης ασθενοφόρων και της επισκευής βλαβών τους και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες και αποτελεί μέρος των πρωτοβουλιών που συνεχίζει να αναλαμβάνει η Περιφέρεια για....

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ-02/0718

ΘΕΜΑ : Μεταγραφή Ποδοσφαιριστή , Καραντάκη Παναγιώτη στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης  ( Α.Ο.Ν.Α. )

 Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφή του ποδοσφαιρισή Καραντάκη Παναγιώτη   που θα ενισχύσει την ομάδα μας την ....

ΕΠΟ - Διεθνείς ατομικές διακρίσεις των πρωταγωνιστών του 2004

Ενός… καλού,  «μύρια έπονται»:  Έτσι έγινε και με την Εθνική του 2004, καθώς την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής ακολούθησαν πολλές ατομικές διακρίσεις για τα μέλη της. Εδώ θα παραθέσουμε ενδεικτικά τις κυριότερες διεθνείς διακρίσεις των πρωταγωνιστών της ελληνικής επιτυχίας.

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) ο Ζαγοράκης

Η κορυφαία ατομική διάκριση δεν ήταν άλλη από την απονομή του τίτλου του MVP του τουρνουά στον αρχηγό της Εθνικής, Θοδωρή Ζαγοράκη. Mετά από ψηφοφορία ανακηρύχθηκε από τον απλό κόσμο και την τεχνική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο MVP του τουρνουά και συμπεριλήφθηκε στην All star 23αδα της διοργάνωσης. Όσοι ψήφισαν, είδαν στον Έλληνα αρχηγό τα ηγετικά προσόντα, το πάθος και τη δύναμη, τον κομβικό του ρόλο -ανασταλτικό αλλά και ενίοτε επιτελικό- στη μεσαία γραμμή, αλλά επίσης εκτίμησαν και μία φάση....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

        Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό, τον Οικον. Αναστάσιο Χρήστου, τον Διάκ. Πορφυριο Γερμανό και τον κ. Βασίλειο Πηλιχό, μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας, ανεχώρησε για το Άγιον Όρος και συγκεκριμένα για την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, κατόπιν προσκλήσεως του Καθηγουμένου αυτής Αρχιμ. Εφραίμ καί κανονικής εγκρίσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου και αδείας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να τελέσει το 9ετές μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, Παρασκευής 16/29 Ιουνίου, μετά την άφιξή του στην ...

ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ


Όχι κύριοι

Κύριοι μπορεί να κάνουμε τον μαλάκα αλλά δεν είμαστε. Ας λέει κι ας γράφει ότι θέλει ο κύριος.
Αυτά που μας λέτε τα γνωρίζουμε όλα, αλλά δεν θα κάνουμε ότι κάνει.
Δεν θα γράψουμε για τις μέρες και τα έργα του ίδιου και άλλων, που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Μας φτάνει το ότι γνωρίζουν πως ξέρουμε πολλά και δεν μιλάμε, γιατί απλά δεν είμαστε ίδιοι.
Έχουν δίκιο σε όλα. Απλά δεν είχαν καταλάβει πως εμείς κάποιους ανθρώπους δεν τους πουλάμε με τίποτα και για τίποτα. Εμείς θα συνεχίσουμε με....

Στην ΑΡΤΑΚΗ ο Καραντάκης

Από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ ο ποδοσφαιριστής Καραντάκης θα βρεθεί τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος κάνει πρωταθλητισμός στις μεταγραφές.
Όλοι ήταν σίγουροι πως ο Καραντάκης θα πήγαινε στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Κύριοι όσοι δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει με τον ΗΡΑΚΛΗ, θα το εξηγήσουμε για ....

Σήμερα στην Κήρινθο


ΝΔ - Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας

Χαλκίδα, 04/07/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανατρέξαμε στο κείμενο του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας «Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις - Αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας» το οποίο συζητείται από προχθές στις επιτροπές της Βουλής, για να μοιραστούμε κι εμείς λίγο από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του Σύριζα ώστε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, αλλά τελικά θα υποχρεωθούμε να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν τη μνήμη τους και να θυμηθούν ....

Εγώ ο αμπαλος!!!!!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μας βρίζει χυδαία κάποιος μπαλαδορος, αλλά ξεχνάει εύκολα. 
Εμείς δεν θα του θυμίσουμε ποιος πρόεδρος πληρωνε καλά για να έχει κάλυψη και...

Παναγιώτης Χαλιος


Σεβομενος τα οσα δημιουργησαμε τα προηγουμενα χρονια με ευθυνη και υπευθυνοτητα για 6η συνεχομενη χρονια...

Για δες ποιος μιλάει

Τι να γράψουμε τώρα για τον τύπο ο οποίος παριστάνει τον εξυγιαντη και θέλει να καταργήσει την Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
Ο τυπακος θέλει να πάει την ομάδα εκεί όπου δεν κατάφερε να πάει αγωνιστικά ....

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4/7/2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2004

Τα γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά, την Τετάρτη 4/7/2018, λόγω της ...

Στην Ερέτρια συνεχίζει ο Μπαλόζι

Ο Ηρακλής Μπαλόζι τα βρήκε σε όλα και συνεχίζει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και στην Γ΄ Εθνική.
Ευχόμαστε στον ΗΡΑΚΛΗ τα καλύτερα, γιατί πραγματικά το αξίζει και ....

Τελικοί Προπαίδων ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
04-07-18     18:30
ΕΝΩΣΗ  ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ

Νέου Πύργου...

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Δεν τσιμπήσαμε μέχρι σήμερα και δεν θα τσιμπήσουμε και τώρα όσο κι αν προκληθούμε.
Αυτοί που πιστεύουν πως είναι "μεγάλοι" και πως μπορούν να είναι υπεράνω όλων, καλά θα κάνουν να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν τον στόχο τους, γιατί αν αποτύχουν θα πάρουν τα βουνά....
Κύριοι, εμείς δεν ψάχνουμε για δεκανίκια, ούτε συνεργαζόμαστε και με τον ....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Σε δύο χρόνια Β' ΕΘΝΙΚΗ!!!

Τι άλλο θα ακουσουνε τ' αυτιά μας και τι θα δούνε τα μάτια μας.
Πληροφορίες μιλούν για ομάδα της Α' ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΕΎΒΟΙΑΣ και η οποία ετοιμάζει να φέρει τα πάνω κάτω στο..

"Οι φίλοι μας"

Το δηλώνουμε για μια ακόμη φορά. 
Δεν γράψαμε ποτέ κάτι για τους φίλους μας.
Αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι γνωστοί μας, είναι πραγματικά πολλοί, αλλά είναι απλά γνωστοί.
Φίλες και φίλους αποκαλούμε τους αναγνώστες μας, με την ευρύτερη έννοια και φυσικά από σεβασμό και θέλοντας να τους πούμε ένα ευχαριστώ.
Οι γνωστοί μας, δεν έχουν καμία υποχρέωση να δείχνουν κάποιο ...

Η απάντηση Μαργέλη σε Πόγκα

Αφού επί αρκετές μέρες μας έλεγαν ότι θα καθαριστούν και θα συντηρηθούν οι αγροτικοί δρόμοι, έρχονται τώρα και απειλούν για μια εθελοντική ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα την γίνει κάτι που αυτοί δεν έκαναν. Εάν ήταν σοβαροί θα...

Ο Δημήτρης Θωμάς για Σουτσίνι

Δημήτρης Θωμάς :
Πολλά πολλά μπράβο!
Οι πολίτες αναγκάζονται να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους εκεί που τουλάχιστον μπορούν...
Ο ευλογημένος αυτός τόπος δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει  να αποδέχεται αυτή την πρωτόγνωρη αδράνεια των υπευθύνων...
Δεν μπορούν να μας στερήσουν την ελπίδα και την....

Δημήτρης Θωμάς για το νερό στην ΚΥΜΗ

Ανάρτηση του κ. Θωμά στο fb

Το νερό ..νεράκι? Μαύρο καλοκαίρι προμηνύεται...
Αρχές καλοκαιριού και τα προβλήματα με την υδροδότηση πολύ μεγάλα.
Τον  Αύγουστο αν συνεχίσουμε έτσι τι θα γίνει?
Προφανώς δεν φταίνε μόνο οι καιρικές συνθήκες.
Φταίει η πλημμελής συντήρηση των δικτύων ....

Επίθεση και από τον πρόεδρο ΤΚ ΚΥΜΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ ΠΟΓΚΑ ΔΗΜ

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Όπως πληροφορηθήκαμε από αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, οι Νέοι Ορίζοντες θέλουν να μιμηθούν τους Ρουβίκωνες ή τους γνωστούς μπαχαλάκηδες, με κάποιες μικρές διαφορές: 
Πρώτη. Οι δικοί μας δεν φορούσαν κουκούλες, αντίθετα ήθελαν να προβάλουν την παρουσία τους. Να τους βοηθήσουμε κι' εμείς σ' αυτό. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν η Δημοτική Σύμβουλος κ.Αρετή Μπάτσα και το μέλος της Δ.Κ. Κύμης κ.Άγγελος Μαργέλης. Θαυμάστε τους αγωνιστές!!! Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι έχουν πάρει το δακτυλίδι της διαδοχής για....

Επίθεση στον κ. Θωμά από ΔΕΥΑΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα κτυπήματα του πρώην Δημάρχου κ. Θωμά στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο , αποτελούν μνημεία θράσους και χυδαιότητας .
Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον άνθρωπο που έχει μετατρέψει σε επιστήμη την κατασκευή , την αναπαραγωγή και την διασπορά της καταστροφής , με στόχο την καταγγελία των πολιτικών του αντιπάλων , σε μια προσπάθεια να ξεπλύνει τις δικές του ευθύνες , που έφεραν το Δήμο στα όρια της καταστροφής . 
Ο κ. Θωμάς , αντί να απολογείται ως όφειλε απέναντι στους δημότες , για την....

Τούτο εδώ....


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ EURODRIP

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων εκφράζει την στήριξή της στο Σωματείο των εργαζομένων στη Eurodrip. Καταγγέλλουμε την εργοδοσία για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο συναδέλφων, τρεις μέρες μάλιστα πριν τις εκλογές του σωματείου. 
Το Σωματείο εργαζομένων στη Eurodrip μπαίνει καρφί στο μάτι της εργοδοσίας καθώς ασχολείται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του με τα καθημερινά ζητήματα στο χώρο δουλειάς, ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας, μέτρα ατομικής προστασίας,....

Καλησπέρα και ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας και φυσικά δεν θα χαϊδέψουμε τ΄ αυτάκια κανενός.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε αγάπες και λουλούδια και κολακευτικά σχόλια από παράγοντες προς προπονητές και από προπονητές προς παράγοντες. Κάπου όμως εκεί κοντά στα Χριστούγεννα, αλλάζουν όλα και αρχίζουν οι κατηγορίες και τα στραβά κι ανάποδα.
Δεν θα γράψουμε τίποτα και για κανέναν προσωπικά.
Αφήνουμε τον χρόνο να δείξει πόσο άδικο έχουν....

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης

Νέα Αρτάκη : 02/07/2018  -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ-01/0718

ΘΕΜΑ : Μεταγραφή Ποδοσφαιριστών , Νικολάου Αντώνη και Νάτση Σπύρου στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης     ( Α.Ο.Ν.Α. )

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Νικολάου Αντώνη και Νάτση Σπύρου που θα...

Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φαίνεται πως η ΕΠΣΕ ξέρει να παίρνει τα μέτρα της και να μην επιτρέπει σε παρατρεχαμενους να κάνουν παιχνιδάκια. 
Στο θέμα της Γ κατηγορίας η απόφαση είναι....

Η καταπολέμηση των κουνουπιών είναι υπόθεση όλων μας

ΓΕΝΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  &  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Λαμία,  2  Ιουλίου  2018

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για έβδομη συνεχή χρονιά εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των πληθυσμών των κουνουπιών. Η καταπολέμηση των κουνουπιών σύμφωνα με την διεθνή πρακτική στηρίζεται πρωτίστως στην εφαρμογή μέτρων διαχείρισης του περιβάλλοντος για τον περιορισμό των εστιών ανάπτυξής τους. Η συμβολή των Δήμων και των πολιτών στην εξάλειψη αυτών των εστιών  κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού των τοπικών κοινωνιών είναι αναπόσπαστο μέρος ενός...

Ένας ένας να προλαβαινουμε....

Να βάλουμε μια σειρά και μια τάξη ώστε να προλαβαινουμε όλους αυτούς που μας είχαν δεδομένους και όταν διαπιστωσαν πως δεν είμαστε, θυμωσαν !!!!
Κύριοι, εσείς την δουλειά σας κι εμείς την...

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Δεν μας αρέσουν αυτά που ακούμε για τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Νέας Λαμψάκου, αλλά πιστεύουμε πως κάποιοι θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και δεν θα θελήσουν για τους δικούς τους λόγους, να δούνε την ομάδα ως σάκο του μποξ ή να μην κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ή δεν ξέρουμε τι άλλο.
Θα γράψουμε για δύο πρόσωπα για τα οποία πιστεύουμε πως δεν ανήκουν σ΄ αυτούς που ....

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ του αύριο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως εμείς γράφουμε πάντα την άποψή μας και δεν παριστάνουμε τους καλούς και τους φίλους σε όλους.
Γράψαμε για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και τον νέο του προπονητή και κάποιοι έπεσαν να μας φάνε.
Κάποιοι άλλοι λένε τα καλύτερα για τον προπονητή και υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως μ΄ αυτόν στον πάγκο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ "χτυπάει" και πρωτάθλημα.
Καλά κάνουν όλοι και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν, αλλά ας μας....

"Στις όχθες του Λήλαντος"

Παναγόπουλος Θωμάς
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να γράψουμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην μπλέκουμε, τα πολιτιστικά με τα "μπάμπα - μπούμπα", τους νταλκάδες, τα καψουροτσιφτετέλια και άλλα τέτοια.
Το Εργαστήρι καλλιτεχνικής Παιδείας στο Βασιλικό είναι πραγματικά πρώτο και μοναδικό σε προσφορά στην τέχνη και τον πολιτισμό και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το αποδεικνύουν τα όσα παρουσιάζει κάθε χρόνο. Συναυλίες με ογκόλιθους της μουσικής και του τραγουδιού και της μουσικής. Αφιερώματα σε ανθρώπους που άφησαν την σφραγίδα τους στο ....

Ο Καβακάς στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Καλός προπονητής και καλό παιδί, αλλά σίγουρα από την Εύβοια το πέρασμά του, δεν είχε επιτυχίες.
Ήταν στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ την χρονιά του υποβιβασμού, αλλά και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πριν αναλάβουν οι εξυγιαντές!!!
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον κύριο Καβακά και μακάρι αυτή την φορά να τα καταφέρει. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως γνώστης του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου δεν είναι, αλλά ούτε ....

Καλημέρα στην Δημοτική Αρχή

Θέλουμε να στείλουμε την καλημέρα μας στην Δημοτική Αρχή, αφού θέλουμε και να σχολιάσουμε κάποιες υπερβολές. 
- Κυρίες και κύριοι, ας ξεκινήσουμε από αυτούς που οργανώνουν κάθε χρόνο το φεστιβάλ πολιτισμού "στις όχθες του Λήλαντος". Αυτό ανήκει στο Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας του Βασιλικού και πρέπει να μην το ξεχνά κανείς. Ήταν μια ιδέα την οποία και υλοποίησε ο κ. Θωμάς Παναγόπουλος και η οποία παράγει πραγματικά πολιτισμό και όχι κάτι που εύκολα συναντά κανείς και στα πανηγύρια. Θα γράψουμε περισσότερα για ....

Πρωτάθλημα Προπαίδων ΕΠΣΕ

ΕΝ ΙΣΤΙΑΙΑΣ/ΠΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  2 - 2

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ- ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ   3 - 0...

Καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ απέκτησε προπονητή και ευτυχώς δεν είναι αλλοδαπός!!!!
Μπορεί να μην είναι ο κ. Βαγγέλης Ντόβολης, ο οποίος προφανώς δεν ήθελε να μπει σε περιπέτειες, αν και ήθελε να βοηθήσει τον φίλο του κ. Βαλάντη Μπλέτσα  αλλά πάντως ο κ. Τίμος Καβακάς δεν είναι άγνωστος και ξένος. Καλός προπονητής και καλό παιδί. Λέτε να τον πρότεινε ο φίλος του κ. Στούπας;;;;;;
- Εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να προσέχουν και τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις. Τα κεφαλαία θα πρέπει να τα αντικαταστήσουν γιατί η εικόνα δεν είναι η καλύτερη, αλλά προσοχή και στο συντακτικό, αφού έναρξη ....

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ....

Τελειώσαμε εδώ...

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν μας ενοχλεί και δεν μας πειράζει καθόλου, επειδή κάποιοι μιλούν εναντίον μας ή μιλούν για μας, χωρίς να έχουν κάποια εξουσιοδότηση.
Για μας μιλάμε μόνο εμείς και κανείς άλλος. Ξέρουμε πολλά, αλλά δεν έχουμε κανέναν λόγο να τα γράψουμε και να δώσουμε δικαίωμα σε κάποιους να προετοιμαστούν, ώστε να αποφύγουν τα λάθη και να το παίζουν μάγκες στην συνέχεια.
Κανείς δεν μπορεί να μας χρησιμοποιήσει, αν δεν το θέλουμε εμείς.
Κανείς να μην είναι σίγουρος για μας, αν πρώτα δεν είναι....

Δελτίο Τύπου ΚΕΔ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και της επικύρωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του νέου Κανονισμού Διαιτησίας και των πινάκων αξιολογημένων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-9, η Κ.Ε.Δ. ανακοινώνει τα κριτήρια για την κατάρτισή τους.

1. Τα κριτήρια επιλογής, προβιβασμού, υποβιβασμού και αποκλεισμού για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές όλων των κατηγοριών θεσπίστηκαν ως εξής:
α) Βαθμολογία της περιόδου 2017-18
β) Επίδοση στα τεστ φυσικής κατάστασης.
γ) Επίδοση στις γραπτές εξετάσεις.
δ) Παιχνίδια που διεύθυναν στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018....

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν Τ Υ Π Ο Υ
Tην Παρασκευή 2 Ιουλίου 2018 το απόγευμα, κατόπιν εγκρίσεως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διενεργήθηκαν οι καθιερωμένες Διπλωματικές Εξετάσεις στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Γερογιάννης, κ. Γεώργιος Καραγκούνης, κ. Σεβαστή Μαζέρα-Μάμαλη και κ. Γεώργιος Στέρπης, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Παύλος Κουρμπέτης και ο Διευθυντής της Σχολής κ. Γρηγόριος Αναστασίου, μαζί με όσους καθηγητές και μαθητές της Σχολής παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους υποψηφίους να αποδίδουν με πιστότητα στην πατρώα Βυζαντινή Μουσική το....

Το πολιτικό σκηνικό

Λίγο ως πολύ, όλοι έχουμε σιχαθεί τους πολιτικούς οι οποίοι έχουν μάθει να λένε μονίμως ψέματα και να προσπαθούν κάθε φορά που αδικούν τους πολίτες, δηλαδή πάντα, να ανακαλύπτουν νέες λέξεις για να μπορέσουν να τα παρουσιάσουν όλα, διαφορετικά απ΄ ότι είναι.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η παραμονή στην εξουσία, ο μισθός του υπουργού, του βουλευτή και του βολεμένου από αυτούς και τίποτα περισσότερο.
Αλήθεια μέχρι πότε ο λαός μπορεί να ....

4η Διεθνής Πολιτιστική Συνάντηση «Στις όχθες του Λήλαντος 2018»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΧΙΩΤΗ
Απόψε Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 21:15, πραγματοποιείται μια ακόμη σημαντική εκδήλωση στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Στις όχθες του Λήλαντος 2018», πίσω από τις σχολές ΟΑΕΔ στο Βασιλικό Χαλκίδας.
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη και κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, ο οποίος καθιέρωσε το τετράχορδο μπουζούκι και άλλαξε τη μορφή της λαϊκής ορχήστρας, με ντοκουμέντα από το αρχείο του Πάνου Γεραμάνη, του ...

Ήρεμα και ψύχραιμα κύριε

Δεν ρωτήσαμε ούτε το όνομά του, γιατί δεν θα άλλαζε κάτι ακόμη κι αν το μαθαίναμε.
Μας τηλεφώνησε πριν από λίγο ένας κύριος και μας "την είπε", γιατί θεώρησε πως αδικούμε τον κ. Κιαπέκο και την Μακρυκάπα!!!
Αυτή είναι η άποψή του κι ας την κρατήσει.
Ήρεμα και ψύχραιμα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα κύριε και όχι έτσι.
Από που προκύπτει πως εμείς δεν γουστάρουμε τον Κιαπέκο και την Μακρυκάπα;
Δεν έχουμε την απαίτηση να καταλαβαίνεις τα πάντα, αλλά θα πρέπει να....

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στους υποστηρικτές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Στερεά Ελλάδα

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στο Αναξαγόρειο Γυμνάσιο Λαμψάκου, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή προς τιμήν των χορηγών, των εθελοντών και των υποστηρικτών των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Στερεά Ελλάδα.
Τα παιδιά μας από την αρχή της ημέρας ήταν ενθουσιασμένα, ενώ ...

Διακοπή υδροδότησης στη θέση “Κρόνια” Λουκισίων

Σήμερα 02/07/2018 και από ώρα 13.30 λόγω άμεσης ανάγκης επισκευής του τροφοδοτικού αγωγού του υδραγωγείου Παραλίμνης στη θέση «Κρόνια» Λουκισίων, ο οποίος παρουσίασε βλάβη τις πρωινές ώρες, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης τις απογευματινές ώρες στις....

Είναι γεγονός...

Στην Χαλκίδα ανοίγει νέο κατάστημα από το οποίο θα μπορούν οι ομάδες να προμηθευτούν αθλητικό υλικό και προσέξτε. Πληροφορίες λένε πως όλα θα είναι σε πολύ καλές τιμές και επώνυμα!!!!
Ξεχάστε όσα ξέρατε και να κάνετε συγκρίσεις. Οι εποχές είναι ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. 
Ακούμε να λένε πως έκλεισαν προπονητές, πως όσοι ποδοσφαιριστές επεμεναν για τα χρήματα που τους χρωστουσε η ομάδα τα...

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα κρύβουμε κάτω από το χαλάκι και ιδιαίτερα τις απόψεις μας. 
Εμείς έχουμε μάθει να μην κάνουμε δημόσιες σχέσεις και να γράφουμε μόνο καλά λόγια. 
Έχουμε μάθει να γράφουμε την άποψή μας, ακόμη κι αν ξέρουμε πως θα ενοχληθούν άνθρωποι για τους οποίους θέλουμε το καλύτερο.
Τα παραδείγματα πολλά και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να τα αριθμήσουμε.
Να σας θυμίσουμε όμως την κριτική που ασκήσαμε κάποια στιγμή στον Δημήτρη Βαλκάνο και την Ερέτρια. Να σας θυμίσουμε την άποψη που είχαμε...

Οι της ΕΠΣ Εύβοιας δεν είναι κωλοτούμπες...

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά πιστεύουμε πως το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο με την κατάργηση της Γ΄ Κατηγορίας και την αύξηση σε 18 των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας, δεν βρίσκει έδαφος. Κάποιοι ελάχιστοι επιμένουν και εξακολουθούν να ασκούν πιέσεις στον κ. Ψαθά και σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, βάζοντας μπροστά ακόμη και τις...

Καλημέρα κύριε Γιάννη

Εμείς κύριε Γιάννη, δεν θέλουμε το κακό σας, αλλά δεν δηλωσαμε και ποτέ μαλάκες. 
Το καλύτερο όλων είναι εσείς κύριε Γιάννη να καταλάβετε πως το συμφέρον σας είναι να μην επιμένετε σε κάτι το οποίο σας....

Η άποψή μας

Δεν θέλαμε να μπούμε στην διαδικασία της όποιας αντιπαράθεσης και φυσικά δεν θέλαμε να μπούμε ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ζούνε στην ίδια πόλη και είναι καθημερινά ο ένας κοντά στον άλλον. Μπορούμε να αστειευόμαστε, μπορούμε να πειράξουμε, αλλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χαλάμε τις καρδιές μας για μια μεταγραφή!!!!
Το θέμα δημιουργήθηκε με ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τελευταία στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά μερίδιο στην όποια μεταγραφή είχε και η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και αυτό το....

έχουμε πλάκα...

Τα έχουμε μπερδέψει όλα. Τα κάναμε σαλάτα με ντομάτα, μπρόκολα, καρότα, φάβα και καβούρια!!!!
Τελικά μας φταίνε οι ποδοσφαιριστές, επειδή θέλουν να πληρωθούν για να συμφωνήσουν με μια ομάδα, μας φταίνε οι προπονητές οι οποίοι ζητούν τα χρήματά τους, αλλά χειροκροτάμε τον "ερασιτέχνη δημοσιογράφο" ο οποίος όπως λένε, τα κάνει όλα για την ψυχή της μάνας του και πληρώνει κι από την τσέπη του!!! Ποιος είναι αυτός κύριοι; Πότε εμφανίσθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος στο χώρο; Δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο πριν από αυτόν; Είναι....

Σχολή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 20/7

Το Summer Camp επιστρέφει στη Σχολή μας για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, με πολλές δραστηριότητες και πρόγραμμα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.
Στο Summer Camp της Σχολής   θα υπάρχει μεταφορά με πούλμαν, και για ....

Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Εύβοιας

Κύριοι τα λόγια είναι περιττά.
Εκτίθεστε  για μια ακόμη φορά, αλλά κάνετε πως δεν το καταλαβαίνετε.
Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τις θέσεις σας, διαπιστώσαμε πως ακόμη και μέλη του ΔΣ "νοικιάζουν" τα διπλώματά τους, προφανώς επειδή ομάδα δεν.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 1η Ιουλίου 2018 

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι το κεκτημένο των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του που αποτελούν τους μόνους αναντικατάστατους εγγυητές της πορείας του. Ενώσαμε τον κατακερματισμένο προοδευτικό χώρο.
Στόχος μας ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος, μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.
Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου και στο συνέδριο του Μαρτίου, ....

Καλημέρα κύριε Δαφνή

Τα λόγια μικρή σημασία έχουν, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη και θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά σ΄ έναν άνθρωπο ο οποίος σε δύσκολες στιγμές στάθηκε δίπλα μας.
Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, μπορεί να γκρινιάξαμε πολλές φορές ...