Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Γαμώ την ατυχία μου....

Γιατί καθυστέρησε ν΄ αρχίσει ο αγώνας στην Μακρυκάπα;
Κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το δελτίο του Καραντάκη είπαν κάποιοι.
Σχολαστικός ήταν ο Κασομούλης είπε κάποιος άλλος, αλλά με παρέμβαση μέλους της διοίκησης της ΕΠΣΕ το θέμα λύθηκε!!!
Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν συνέβη.
Το δελτίο του Καραντάκη που δόθηκε στους διαιτητές δεν ήταν....

Η απάντηση "των άσχετων"

Να απαντήσουμε στον ποδοσφαιριστή της Μακρυκάπας ο οποίος πήρε τηλέφωνο για να μας χαρακτηρίσει άσχετους, για όσα γράψαμε για το θέμα με τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Παντριαδικού.
Αγαπητέ κύριε, δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε απειλές από εσάς, αλλά ειλικρινά δεν σας παρεξηγούμε. Σας καταλαβαίνουμε και σας βλέπουμε με κατανόηση.
Πάμε όμως στο θέμα μας.
Καθόλου άσχετοι δεν είμαστε και δεν χρειαζόμαστε την ....

Μόνοι μας

Μπορεί να μείναμε μόνοι μας και να παλεύουμε με τα θηρία, τους δήθεν και τους εξαρτημένους, αλλά μας φτάνει που έχουμε δίπλα μας τους αναγνώστες μας.
Εμείς δεν κάνουμε συμβιβασμούς, ούτε θα γίνουμε φερέφωνα.
Δικαιωνόμαστε καθημερινά και αυτό τους πονάει.
Εμείς συνεχίζουμε και δεν καταλαβαίνουμε ούτε ....

Το γύρισμα της γλώσσας

Μανώλη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, πάλι καλά που ορίσθηκε ο Κασομούλης διαιτητής στο ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και έσωσε τον Πασάι από τα χειρότερα. Ξέρουμε όλοι πως ο Κασομούλης δεν είναι από αυτούς που πάνε να σφυρίξουν  απλά και πως είναι άρρωστος με την διαιτησία. Αλήθεια δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο; Ο Κασομούλης ξέρει να ....

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1 - 1

Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ όπως έγραψαν πολλοί έκανε το μπαμ με την μεταγραφή Καραντάκη, αλλά φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να κάνει κάτι με αντίπαλο την παλιά του ομάδα και έτσι το μπαμ το έκανε ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ που πήρε τον βαθμό στο ....

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ 3 - 1

Η ΕΡΕΤΡΙΑ αν και έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές εξ αιτίας της αποβολής του Μώρου, κέρδισε τον ΛΗΛΑ δίκαια.
Η ομάδα του Βασιλικού έχει θέμα και θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να μην περιμένει τα πάντα από έναν ποδοσφαιριστή.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ έπαιξε ....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 2 - 0

Ας μην υπερβάλλουμε μερικές φορές.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης, αλλά ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν έγινε ξαφνικά ΜΠΑΡΤΣΑ, για να πάει να....

ΑΙΔΗΨΟΣ - ΠΡΟΚΟΠΙ 3 - 0

Όπως κι αν το δει ο καθένας, η ουσία δεν αλλάζει.
Η ΑΙΔΗΨΟΣ πήρε νίκη και 3 βαθμούς και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της.
Ο Θανάσης Γουρνάς βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώνει άμυνες ...

Καλησπέρα κύριε Βαγιάννη

 Πρόεδρε του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κύριε Βαγιάννη, πιστεύαμε πως δεν είσθε άνθρωπος που δεν αντέχει την αλήθεια ή τέλος πάντων τα σχόλια και την κριτική.
Εμάς ξέρετε δεν μας συγκινούν τα δελτία τύπου και ούτε μας είναι χρήσιμα.
Μέχρι και της 14 Οκτωβρίου μας στέλνατε τα δελτία τύπου και το τελευταίο ήταν η λύση της συνεργασίας σας με τον κύριο Κλάδη. Από τότε κάτι σας....

Κρόκος Γιώργος

Ο προπονητής κύριος Γιώργος Κρόκος κλήθηκε από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να αναλάβει μαζί με τον κ. Μαστραγγελή τις Μικτές Εύβοιας. 
Δύσκολη αποστολή αλλά ο κ. Κρόκος είναι....

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ 28/24.10.20198

Από την Πειθαρχική Επιτροπή ανακοινώνονται οι ποινές ποδοσφαιριστών από τους αγώνες 16-20-23/10/2019....

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Στην Ερέτρια σήμερα θεωρούν τελικό τον αγώνα με τον ΛΗΛΑ και ξέρουν πως οι Βασιλικαριώτες παίζουν καλύτερα και παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας, αφού δύο νίκες έχουν και αυτές εκτός με τον ΟΛΥΜΠΟ και τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
Διαιτητής ο κύριος Ντούρας με βοηθούς τον κ. Πασχαλίδη και την....

Καλησπέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Θέλουμε να ενημερώνουμε για τα πάντα τους αναγνώστες μας, γιατί πραγματικά δεν έχουμε να τους κρύψουμε το παραμικρό και αυτό θα κάνουμε και για το θέμα που έχει να κάνει με το αίτημα που είχαμε στείλει προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας κύριο Γιάννη Ρέτσα και ζητούσαμε να γίνει μια συνάντηση ώστε να ενημερώσουμε για θέματα τα οποία είχαν πέσει στην αντίληψή μας.
Χθες το απόγευμα υπήρξε μια συζήτηση για το θέμα αυτό και δηλώνουμε πως από την συζήτηση διαπιστώσαμε πως το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο και πως πολύ....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Η κατάσταση της υγείας του φροντιστή Θανάση Δέδε δεν είναι καλή και όλοι εύχονται και ελπίζουν ν΄ αντέξει και με την βοήθεια του Θεού να επανέλθει στην οικογένειά του και στην αγάπη του τον ΗΡΑΚΛΗ.
Σήμερα ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί ....

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη δράση της Αντιδημαρχίας Υγείας

 Στη δράση που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Υγείας Δήμου Χαλκιδέων για δωρεάν κλινική εξέταση και ψηλάφηση μαστού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Κέντρο Υγείας Χαλκίδας, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
     Η κ. Βάκα τόνισε τη μεγάλη σημασία της ημέρας αυτής κι ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, τους Γενικούς Χειρουργούς Ορφανό Φιλόθεο και Στεργίου Κωνσταντίνο, τις Γυναικολόγους Αθανασάκη Άννα, Αλακιόζογλου Ιωάννη, Αναγνώστου Ειρήνη, ...

Το είπε;;;;

Δεν θα γίνουμε φερέφωνο κανενός κύριοι. Για τα πάντα υπάρχουν κανόνες.
Οι του ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ έστειλαν μία επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία και μεταξύ άλλων, λένε πως διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό για μια αλλαγή που δεν έδωσε σε εκτέλεση πλαγίου και αυτός τους είπε πως καταργήθηκαν οι αλλαγές!!!!
Αν αυτό ισχύει, υπάρχει παραβίαση του κανονισμού και από τον....

ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ-ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (28/24.10.2019)

Σας γνωρίζουμε ότι η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Ένωσης  με την υπ’
αριθ. 28/24-10-2019  απόφασή της αφού έλαβε υπόψη της, τις  διατάξεις των άρθρων του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚA, επέβαλε τις ποινές, ως έπεται:

■Στο  σωματείο Α.Σ. ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥχρηματική ποινή 100,00 €, καθ’ όσον δεν είχε δηλώσει πιστοποιημένο προπονητή, ως όφειλε, σύμφωνα με τα οριζόμενα εις τη διάταξη των α.18 §1 περ. γ’ του ΚΑΠ και α. 11 περ. α΄ του Κανονισμού Προπονητών, ούτε είχε απηλλαχθεί της υποχρεώσεως ....

Πεναλτάκι.....

 - Φαγώθηκαν οι ραδιοφωνατζήδες με τον Κασομούλη, γιατί λέει παίζει στα ντέρμπι!!! Κύριοι ντέρμπι δεν είναι και οι αγώνες που έχουν εξαιρετική βαθμολογική σημασία, δηλαδή το ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ, το ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ,  το ΕΥΒΟΪΚΟΣ  - ΟΛΥΜΠΟΣ, το ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΡΟΣΙΑ, το ΑΙΔΗΨΟΣ - ΠΡΟΚΟΠΙ, το ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ;  Να ξεκουράσει η Επιτροπή τον Κασομούλη και να τον ορίσει και σε αγώνα Β΄ Κατηγορίας είπε ο Μανώλης!!!! Μανώλη, εκεί να δεις ντέρμπι που υπάρχουν. Αν....

Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος CLLD/LEADER

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Σήμερα Πέμπτη 24.10.2019 στις 15:00, ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προτάσεων στην 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD Νότιας Εύβοιας και Σκύρου (έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα), του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.
Η Πρόσκληση αναφέρεται σε πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα με δυνητικούς δικαιούχους Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις όπως εξειδικεύονται ανά  υποδράση στο Τοπικό Πρόγραμμα.
Η Πρόσκληση είχε αρχικό ...

Αρέσει δεν αρέσει....

Καλέ μας φίλε, ξέρουμε το τι λέει ο καθένας και γιατί το λέει, αλλά δεν έχουμε καθένα πρόβλημα. Σεβόμαστε τις απόψεις όλων και δεν αντιδρούμε, ούτε και μεταφέρουμε στους άλλους αυτά που ο καθένας μας λέει.
Εμείς κρατάμε την άποψή μας, αλλά δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κάποιον επειδή λέει διάφορα ή επειδή νομίζει πως μας έχει δεδομένους.
Μερικές φορές, επιλέγουμε να κρατήσουμε αποστάσεις, όχι ....

Στα ΤΡΙΚΑΛΑ Λάμπρου & Πριόνας

26/10/19 15:00 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ  - Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΣ Α΄  ΠΡΙΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ...

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο 3ήμερο. Σήμερα γιορτάζει ο Δημήτρης και η Δήμητρα και θα τους ευχηθούμε χρόνια πολλά. Την Δευτέρα έχουμε την 28η Οκτωβρίου και καλό είναι να μην ξεχνάμε και να τιμωρούμε αυτούς που ξεπουλάνε την ιστορία, τους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων. Δυστυχώς δώσαμε το....

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1    ΠΑΟΚ   6    
2    Άρης    4      
3    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.   4     
4    Ελπίδες Καρδίτσας   4       
5   ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ   3 ....

ΕΠΣΕ - Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ


Γ Ερασιτεχνική 2ος όμιλος
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
team logo ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 3 3 0 0 10 1 0 9
team logo ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ 3 3 0 0 8 0 0 9
team logo ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ 3 2 0 1 8 4 0 6
team logo ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ* 2 2 0 0 5 3 0 6.....

ΕΠΣΕ-Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

B Ερασιτεχνική 2ος όμιλος
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
team logo ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 5 4 1 0 15 4 0 13
team logo ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 5 4 1 0 12 4 0 13
team logo ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ 5 3 2 0 13 5 0 11
team logo ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 5 4 0 1 11 5 1 11...

ΕΠΣΕ - Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος ΟΜΙΛΟΣ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

B Ερασιτεχνική 1ος όμιλος
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
team logo ΕΡΜΗΛΙΟΣ 5 4 1 0 10 5 0 13
team logo ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 5 4 0 1 10 4 0 12
team logo ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 5 4 0 1 9 5 0 12
team logo ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 5 4 0 1 13 3 0 12....

ΕΠΣΕ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α Ερασιτεχνική
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
team logo ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 5 4 1 0 20 2 0 13
team logo ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 5 4 1 0 11 1 0 13
team logo ΣΚΕΠΑΣΤΗ 5 3 2 0 12 7 0 11
team logo ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 5 3 1 1 9 6 0 10....

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Όχι κύριοι...

Μπορείτε να λέτε όσα θέλετε κάποιοι, αλλά να ξέρετε πως όλοι κρινόμαστε στο τέλος.
Εμείς δεν συμμετέχουμε σε κανένα διοικητικό σχήμα ομάδας και φυσικά δεν ανήκουμε σε καμία παρέα. Κάνουμε την δουλειά μας, όσο καλύτερα μπορούμε και αυτό είναι όλο.
Όλα τα πρωταθλήματα έχουν αρχίσει, αλλά δεν τελείωσαν ακόμη.
Μια ομάδα όσο ψηλότερα ανέβει, τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνει, αν δεν έχει βάσεις που θα την κρατήσουν εκεί που ανέβηκε. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά.....

Θανάσης Ζεμπίλης

“Με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων(ΦοΔΣΑ)Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, θα ήθελα να εκφράσω ορισμένες ανησυχίες μου σχετικά με τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής του.
 Είχα και κατά το παρελθόν διατυπώσει τις επιφυλάξεις μου για τον αδιαφανή και συγκεντρωτικό τρόπο διοίκησης και λήψης αποφάσεων, ερήμην των δημοτικών....

....φαπούλες

- Μπόνους θα δίνουν οι αρμόδιοι σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και ομάδες οι οποίοι, συκοφαντούν, διασύρουν και ακόμη ακόμη, απλώνουν τα χεράκια τους σε διαιτητές, όταν δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις αποφάσεις που θα πάρουν οι άλλοι αρμόδιοι της ΕΠΟ. Αν δηλαδή αθωώσουν ομάδες, δεν....

Γατάκια

Την καλησπέρα μας γατάκια  και να ξέρετε πως δεν μας προβληματίζει η συμπεριφορά κανενός.
Εμείς δεν ανήκουμε στα ....

AVANTES WFC: Εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2019-2020

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την περίοδο 2019-2020, που θα αγωνιστεί στην Α' Εθνική Γυναικών ποδοσφαίρου, ως η μόνη εκπρόσωπος από την Εύβοια....

Οι κύριοι διαιτητές

Κύριοι διαιτητές αυτό το Σαββατοκύριακο να προσέχετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Υπάρχουν πονηροί αγώνες οι οποίοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν προβλήματα.
Μην ακούτε κανέναν. Παίξτε για τον εαυτό σας και την διαιτησία. 
Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Εμείς όπως πάντα, θα γράψουμε την άποψή μας και ευχόμαστε κανείς ....

Κύπελλο Ελλάδος 2019-20: Η κλήρωση της 5ης φάσης

Ανακοινώνονται τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νικητής αγ. 3ης φάσης Αιολικός Ν. Βόλου-Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Λαμία
Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος
Ιάλυσος - Παναιτωλικός....

Καλημέρα στα καλά παιδιά

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, θα γράψουμε την άποψή μας για την παρουσία του οποιουδήποτε πέριξ του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.
Κύριοι, αρέσει δεν αρέσει υπάρχουν κανόνες και κανείς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Χωρίς διαπίστευση κανείς δεν μπορεί να βρεθεί στον χώρο αυτόν και φυσικά κανείς δεν μπορεί να κουνάει σε παρατηρητές και διαιτητές ένα χαρτί και να κόβει βόλτες στους πάγκους, στην...

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ- 6ος ΟΜΙΛΟΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παλληνιακός - Κιθαιρών Καπαρελλίου   1 - 1
  Αχαρναϊκός - Νέα Αρτάκη   2 - 1
Αήττητος Σπάτων - Παναρκαδικός   0 - 2....

Μεταναστευτικός τουρισμός

Τελικά μήπως κάτι δεν έχουμε "διαβάσει" σωστά;
Η χειμερινή περίοδος στην Ελλάδα είναι νεκρή και οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες είναι κλειστές.
Γιατί δεν βλέπουμε ως τουρίστες, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες;
Αν το κράτος λειτουργούσε σωστά, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Απλά το κράτος δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί και αφήνει ελεύθερο πεδίο σε κάποιους τετραέξυπνους, οι οποίοι και τσεπώνουν αρκετά ευρώπουλα.
Αν ο μετανάστης δεν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο....

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά. Να λέμε χρόνια πολλά από σήμερα για την Εθνική μας επέτειο και να στείλουμε ευχές στους προπονητές που τελικά θα κάνουν παρέλαση. Στον Αλέξη δεν στέλνουμε ευχές αφού αυτός είναι ευχή από μόνος του!!!! Θύμωσε λέει και ζήτησε από τον Μητσοτάκη να διώξει από την κυβέρνηση ....

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2η Αγωνιστική

Άρης - Ατρόμητος Αθηνών   1 - 1
  Τρίκαλα 2011 - Μεσολόγγι    2 - 0...

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Θα γράψουμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εσείς ξέρετε πως εμείς γράφουμε για όλους και για όλα. 
Πρέπει όμως ότι γράψουμε να μπορούμε να το αποδείξουμε με στοιχεία. 
Αυτοί που γράφουν για άλλους, ίσως έχουν....

Δεν υπάρχει λογική;

Διαβάζουμε και ακούμε κάποια τρελά πράγματα στο θέμα της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή από μια ομάδα σε άλλη.
Κύριοι όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι μεγάλης αξίας παίρνει μεταγραφή προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω.
Δεν θέλουμε να μειώσουμε την αξία κανενός και φυσικά ούτε να τον κατηγορήσουμε για τις επιλογές του.
Ο ΚΑΡΑΝΤΑΚΗΣ από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ πήρε μεταγραφή και πήγε στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Η ΑΡΤΑΚΗ ανέβηκε κατηγορία και μετά από 5 αγωνιστικές πήρε ....

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ

Τελικά ο εγωισμός δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος.
Κανένας δεν θέλει να παραδεχθεί τα λάθη που ο ίδιος έκανε και φορτώνει τα πάντα σε άλλους.
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα και περιμένουμε νίκη του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με αντίπαλο την ομάδα ΜΑΡΚΟ.
Δύσκολος αγώνας, αλλά πρέπει ο ΑΟΝΑ να τον κερδίσει.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης ανέλαβε το ρίσκο και θα προσπαθήσει ....

Καλησπέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την καλησπέρα μας στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και να ξέρουν πως εμείς δεν παρεξηγούμε κανέναν και για τίποτα. Στο κάτω κάτω εμείς "δεν ανήκουμε" στους υποστηρικτές της διοίκησης, όπως κάποιοι άλλοι οι οποίοι μπορούν να έχουν άμεσες απαντήσεις σε αιτήματά τους.
Εμείς κάναμε αυτό που πιστεύαμε πως ήταν το σωστό και θέλαμε να ενημερώσουμε την διοίκηση για κάποια πράγματα, πριν προχωρήσουμε σε δημοσιοποιήσεις.
Ευχόμαστε τα πρωταθλήματα να πάνε καλά από πλευράς οργάνωσης και διαιτησίας. Το γράφουμε γιατί όλα πλέον είναι στην κόψη του ξυραφιού....

Δράση της Αντιδημαρχίας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων

   
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου του Μαστού, η Αντιδημαρχία Υγείας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού διοργανώνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου δωρεάν κλινική εξέταση και ψηλάφηση μαστού, σε όσες γυναίκες επιθυμούν, από ιατρούς γυναικολόγους και χειρουργούς,  οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά.
      Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Χαλκίδας στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας (πρώην ΙΚΑ) και ώρες 9-13:00 το πρωί και 17:00-19:00 το απόγευμα. Ο καρκίνος μαστού είναι η συχνότερη κακοήθης νόσος στις γυναίκες, υπεύθυνος για τους ....

Πάμε για παρέλαση....

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και κάποιοι επιμένουν και θέλουν να κάνουν παρέλαση.
Ας περιμένουμε να δούμε αν θα τα καταφέρουν. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως το βράδυ της Κυριακής....

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Νέων ΕΠΣΕ 1η Αγωνιστική

 ΕΡΜΗΛΙΟΣ  - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ    1-0
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ/ΑΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ - ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ 2-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ/ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ  0-2...

AVANTES ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  ομάδα μας έλυσε την συνεργασία της με την 16 χρονη παίκτρια Ιωάννα Μπιμη.
Ευχόμαστε στην Ιωάννα υγεία και καλή.....

Καλησπέρα κύριε Βαγιάννη

Ο πρόεδρος του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κύριος Βαγιάννης στήριξε την όλη προσπάθεια σε μη σωστές βάσεις. Έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες.
Μάλλον έμεινε μόνος ή σχεδόν μόνος και μάλλον δεν δείχνει διάθεση να μπορεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να κάνει κι άλλες μεταγραφές.
Τα έδωσε όλα τα τελευταία χρόνια, ρίχνοντας χρήμα δεξιά κι αριστερά και πήρε το πρωτάθλημα, όπως το πήρε, για να πάει στην Γ΄ Εθνική και να βρεθεί εκεί....

Ραδιοφωνικά

Στον 96,5 και στην αθλητική εκπομπή της Τετάρτης καλεσμένοι ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Αβαντίδων κύριοι Λεοντής και Σωτηρίου . 
Κύριε Βέττα είναι δυνατόν να έχετε καλεσμένους της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και να μην είναι στο στούντιο ο ντούπου - ντούπου, ο οποίος ....

Συζητήθηκε η έφεση

Συζητήθηκε στην ΕΠΟ η έφεση που είχε κάνει η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ κατά της απόφασης της Πειθαρικής της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ που αφορούσε τον αγώνα με τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ.
Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ζητάει την επανάληψη του αγώνα και φυσικά να μην της αφαιρεθεί ο 1 βαθμός.
Δικηγόρος της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ο κ. Σημαιοφορίδης ενώ για την ΕΠΣΕ ήταν η νομική σύμβουλος και πρόεδρος της....

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. Ν. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση-φιλολογικό μνημόσυνο του μεγάλου Σκιαθίτη συγγραφέα Αλεξάνδρου Μωραϊτίδη, το βράδυ της Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, όπου εξελίσσονται, από τις 16 έως 29 Οκτωβρίου 2019, τα Κζ΄ Δημήτρια.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους προσελθόντες, ανέφερε ότι, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 90 ετών από την εκδημία του Αλεξάνδρου Μωραϊτίδη (25 Οκτωβρίου 1929), η Ι. Μητρόπολις Χαλκίδος αφιέρωσε τις...

σφηνάκια...

- Κύριε Αβερκιάδη μας τηλεφώνησε φίλος σας και μας είπε: "΄Εβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα";;;;;;; Τι εννοούσε ο φίλος σας; Εμείς πάντως ξέρουμε πως ήταν απαίτηση των γυναικών να αναλάβει....

Ποιος ΦΟΔΣΑ;;;

Καλά έκανε η κυρία Βάκα και δεν έβαλε υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ και καλύτερα θα κάνει, αν ξεκινήσει τις διαδικασίες για διαχείριση των στερών αποβλήτων του Δήμου ΧΑΛΚΙΔΈΩΝ και της Εύβοιας γενικότερα ....

AVANTES ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας......

Η Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητά από την ομάδα των Αβαντιδων να δοθεί άδεια στην παίκτρια Χαρά Νεοφυτου για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας Κύπρου από 5 Νοεμβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου για τον αγώνα με την Φιλανδία.

Το σχετικό έγγραφο.......

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΚΟΠ)....

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας και ρίξτε το και λίγο στην τρέλα γιατί δεν βγαίνει τίποτα με την σοβαρότητα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν περάσει σε τέτοια φάση και καθημερινά δίνουν μάχη με τα λιθρίνια, τις τσιπούρες και μάλιστα αλανιάρες, αλλά και με τα παϊδάκια γιατί δεν είναι και χορτοφάγοι!!! Εμείς οι....

Αγώνες Κυριακής 20/10/2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15:00

Α΄  ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ   5 - 4 τελικό  



ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16:00

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ  - ΑΡΤΑΚΗ   2 - 1  τελ

Γεωτρήσεις ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Α΄ Ερασιτεχνική - 5η Αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝ    0 - 1   τελ  
14:15 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ    5 - 0  τελ....

Αγώνες Σαββάτου 19/10/2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   16:00

Α΄ Ερασιτεχνική - 5η Αγωνιστική
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ   1 - 1   τελ  
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ   2 - 1    τελ
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ   6 - 0    τελ...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Την Κυριακή η ΣΚΕΠΑΣΤΗ θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς για να μείνει κοντά σε ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ με 11 βαθμούς έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και φυσικά ....

Λευτέρης Μαραγκός

Χώρισαν οι δρόμοι του Λευτέρη Μαραγκού και του ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αλλά όλα δείχνουν πως πολύ γρήγορα θα μάθουμε....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ έχει μηδέν βαθμούς, μηδέν νίκες, μηδέν ισοπαλίες και την Κυριακή θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΟ ο οποίος έχει 5 βαθμούς  με 1 νίκη , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Τελευταία ευκαιρία για τον ΕΥΒΟΪΚΟ. Αν δεν πάρει ....

ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΔΡΟΣΙΑ

Στο Αυλωνάρι θα συναντηθούν  την Κυριακή οι δύο ομάδες και σίγουρα ο αγώνας θα είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έχει 5 βαθμούς και η ΔΡΟΣΙΑ 10.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν έχει περιθώρια για να χάσει κι άλλους βαθμούς στην έδρα του και ο κ. Ντόβολης θα προσπαθήσει ώστε να μην κάνει ...

Με το καλημέρα αύριο

Αύριο με το "ΚΑΛΗΜΈΡΑ", θα σας διασκεδάσουμε αρκετά, γιατί την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο μπορείτε να πάτε για διασκέδαση στο....

Βάρος και γοητεία

Καμία τύχη δεν έχουμε, αφού δεν έχουμε και τα προσόντα!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έληξε η συνεργασία των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ με τον κύριο Κώστα Λαγό, ο οποίος είχε αναλάβει το....

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ

Την Κυριακή στο γήπεδο της Αμαρύνθου αυτός ο αγώνας.
Ο πρώτος στην βαθμολογία ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έχει 13 βαθμούς , ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ μόλις 3 με 3 ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς νίκη και σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως κάθε απώλεια βαθμών.....

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ

Και αυτός ο αγώνας το Σάββατο στο γήπεδο της Μακρυκάπας με μεγάλο ενδιαφέρον για τις δύο γειτονικές ομάδες.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχει 8 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 7.
Τον πρώτο λόγο ως γηπεδούχος το έχει η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά σ΄ αυτούς τους....

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ

Το Σάββατο στο γήπεδο της Ερέτριας θα συναντηθούν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με τον ΛΗΛΑ σ΄ έναν αγώνα ο οποίος θα κρίνει πολλά τουλάχιστον για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν μόλις 2 βαθμούς και δεν θέλουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από...

Την καλησπέρα μας

 Λάθη κάνουμε όλοι και απλά δεν θέλουμε να τα παραδεχτούμε και να πάμε παρακάτω. 
Εμείς τα λαθη μας τα παραδεχομαστε και.....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ

Ντέρμπι κορυφής το Σάββατο στο γήπεδο Ψαχνών, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει 13 βαθμούς και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 10.
Φυσικά φαβορί η ομάδα των Ψαχνών, η οποία όμως όταν έχει ν΄ αντιμετωπίσει σφιχτές άμυνες, φτάνει δύσκολα....

ΜΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΖ΄ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

    Με μεγαλοπρέπεια ετελέσθη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, η καθιερωμένη από πολλών ετών Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων, με αποκορύφωμα την τέλεση της Αρχαιοπρεπούς Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
            Στην Ιερά Αγρυπνία, η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος,  συλλειτουργούντων και άλλων Κληρικών της Τοπικής μας Εκκλησίας και πολλών ....

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Βαθμολογικά σημαντικότατος ο αγώνας αυτός, αφού οι δύο ομάδες έχουν από 6 βαθμούς με 2 νίκες στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ έχει ένα προβάδισμα ως γηπεδούχος, αλλά και το ΠΡΟΚΟΠΙ κέρδισε εκτός τον ΕΥΒΟΪΚΟ και  έχασε δύσκολα από ...

"Στα μικρόφωνα οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ"

Για να δούμε τι θα έχουν να μας πούνε σήμερα οι εκπρόσωποι των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στο στούντιο του 96,5 και παραχωρούν ραδιοφωνική συνέντευξη.
Θα σας παραξενεύει λιγάκι η ώρα, αλλά τι να κάνουμε; Φαίνεται πως μετά θα παρατεθεί γεύμα και το μενού θ έχει μουρμούρα, όχι από αυτή που ....

Πρόσφυγες και μετανάστες

Χαμός με το θέμα των προσφύγων και των μεταναστών, αφού κάποιοι ακόμη θα έρθουν και στην Εύβοια.
Κύριοι γιατί αυτή η τρέλα και η αντίδραση;
Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του.
Όταν όλα είναι οργανωμένα και ελεγχόμενα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Έχουμε πρόσφυγες και μετανάστες στην Εύβοια και κανείς δεν είπε τίποτα.
Ποιος δεν ξέρει πως εδώ και 1 χρόνο περίπου σε ξενοδοχείο μετά....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΤΟΞΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ

Η πυρκαγιά του Αυγούστου 2019 στην περιοχή των Ψαχνών, πέρα από την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε αφανίζοντας 22.000 στρέμματα δάσους, έφερε στο φως και την μεγάλη
πληγή της περιοχής που είναι τα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ, πληγή η οποία τώρα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μέσα στα χιλιάδες στρέμματα που κάηκαν περιλαμβάνεται και η περιοχή Κ349 Αγριλίτσα-Καταβόθρα-Καλαμάκι 5.500 στρέμματα χαρακτηρισμένα με το ΦΕΚ 540/28-8-90 σαν «Καταφύγιο Άγριας Ζωής». Κάηκε επίσης η περιοχή «Ζυγός» αδειοδοτημένη περιοχή για εξόρυξη νικελίου από τη ΛΑΡΚΟ. Το δάσος που κάηκε προστάτευε την περιοχή των Ψαχνών από τα βουνά στείρων ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τι έγινε μάγκες; Τι δεν καταλάβατε από αυτά που γράψαμε;
Γιατί να κατηγορήσουμε τον οποιονδήποτε;
Ποιον αδικήσαμε;
Ο κ. Μορίδης ζήτησε να διοικήσει την ομάδα και αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του έδωσαν αυτή την δυνατότητα. Τι έγινε στην συνέχεια;
Ο κύριος Μορίδης δεν είναι ο πρόεδρος της ομάδας, αλλά ούτε αυτό μας ενόχλησε.
Το αν είναι νόμιμο ή όχι το ΔΣ της ομάδας, δεν μας απασχόλησε και δεν απασχόλησε κανέναν.....

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - Νέων ΕΠΣΕ - 1η Αγωνιστική

23-10-19       16:00
ΔΡΟΣΙΑ/ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ - ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
Δροσιάς
ΔΕΛΧΑΣ ΠΕΡ. - ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣ. - ΚΑΡΑΒΑ ΕΛ.

23-10-19     16:30
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΚΥΖΙΚΟΣ/ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ
Ερέτριας
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡ. ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝ. - ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Γ. ...

Όνειρο ή εφιάλτης

Συγνώμη, αλλά θα το γράψουμε το όνειρο που μπορεί να ήταν και εφιάλτης.
Θέλαμε λέει να κάνουμε μια συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο και χορηγό της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου για να ζητήσουμε ραντεβού.
Μας είπανε πως υπάρχει ένα θέμα, επειδή το ίδιο ζήτησε και ραδιοφωνατζής!!!
Μας ζήτησαν λοιπόν να περιμένουμε και θα μας ειδοποιούσαν....

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε με το χαμόγελο, ώστε να ψάχνονται οι άλλοι για το αν παίρνετε ληγμένα!!!! Είναι δύσκολη εποχή, αλλά με τις απειλές Τσίπρα και Συριζαίων πως θα ξανακυβερνήσουν, να κάνουμε το σταυρό μας για να....

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΕΥΧΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζει τις ολόθερμες ευχές της για περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον φροντιστή της ομάδας μας Θανάση Δέδε, ο..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαλκίδα,   22   Οκτωβρίου   2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση  κυψελών διαχείμασης έτους 2019

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Εύβοιας ενημερώνει τους μελισσοκόμους-κατόχους σε ισχύ μελισσοκομικών βιβλιαρίων ότι, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση-δήλωση των κατεχόμενων κυψελών έτους 2019 (Υπόδειγμα 1) στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ευβοίας-Χαινά 93- Τ.Κ. 34100- Χαλκίδα τηλ 2221353911-αρμόδιος κ. Νικ. Λαδογιάννης, ή και στα κατά τόπους Τμήματα...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Κ16 «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΗΣ»

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ    30/10/2019
ΑΟ ΑΙ∆ΗΨΟΥ/ΟΠΑΙ∆ΗΨΟΥ -ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΙ∆ΗΨΟΥ 16.00


1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ...

Εσείς οι καλοί....

Τελικά δεν θέλουμε να καταλάβουμε πως πλέον οι διαιτητές δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεασθούν από κάποιον και να "στήσουν" μια ομάδα. Μπορεί να μην βρεθούν σε καλή μέρα, μπορεί να μην είναι τόσο καλοί διαιτητές, αλλά ας μην τα παραλέμε κι ας μην τους φορτώνουμε τα πάντα.
Αλήθεια, από πότε παράγοντες οι οποίοι δεν ξέρουν ούτε τι γράφει το ....

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο

Στη σύσκεψη για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, που συγκλήθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
     Στην τοποθέτηση της η κ. Βάκα αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη της στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό αλλά και στα έργα που πραγματοποιούνται σε επίπεδο Δήμου. «Για το έργο ύδρευσης, η μελέτη έχει εγκριθεί από όλες τις υπηρεσίες κι εκκρεμεί η έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων στην περιοχή. Μετά την ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κύριοι, ηρεμήστε και αφήστε την ομάδα να προχωρήσει αγωνιστικά όσο μπορεί και απλά τα παιδιά να τιμήσουν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ούτε επαγγελματίες είναι, ούτε θα κόψουν τις παρέες και την διασκέδασή τους. Όλα με μέτρο και ν΄ ακούνε τον προπονητή τους, τον κύριο Τοκπασίδη.
Να ξεκαθαρίσουμε πως ο κύριος Τοκπασίδης, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, είναι αυτός που κράτησε και κρατάει όρθιο .....

Δεν κρυβόμαστε

Θα παρακαλούσαμε κάποιους κυρίους, αν δεν ξέρουν να μη μιλάνε.
Εμείς ενημερώνουμε πάντα τους αναγνώστες μας για την οποιαδήποτε συνεργασία και αν προκύψει το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.
Μέχρι την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 θα έχουμε αποφασίσει για τα πάντα και φυσικά θα το γράψουμε.
Συζητάμε δύο προτάσεις και δεν σας κρύβουμε πως ....

Συλλυπητήρια για Χρήστο Αρχοντίδη


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Χρήστου Αρχοντίδη, ο οποίος είχε μακρά πορεία και προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και....

Παρηγοριά σου

Λοιπόν ας αρχίσουμε την διασκέδαση και τον χαβαλέ, αφού ο "Κ", θέλει να πνίξει γενικώς τον πόνο του.
Μεγάλε όσο κι αν προσπαθείς δεν μπορείς να ξεπεράσεις αυτά που λέει ο "Ν" για σένα και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να μην χρειασθεί να τρέχεις για να διορθώνεις την ....