Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΣΕ- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

 B Ερασιτεχνική 1ος όμιλος βαθμολογία
Θέση Ομάδα                        Αγ  Ν Ι Η Υ     Κ Βαθμ
1      ΑΝΑΓΕΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 9 9 0 0 20 2 27
2 ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ                      10 7 2 1 36 8 23
3 Α.Ε ΙΣΤΙΑΙΑΣ                     9 5 3 1 16 9 18
4 ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ           9 5 2 2 16 5 17...

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - Βαθμολογία

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                Α' ΕΠΣΕ ΑΓ. ΓΚΟΛ ΒΑΘ.
1 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 12 27- 7 29
2 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 12 27- 10 27 
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 12 38-17 26
4 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ            11 20-  8 24....

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022

Α' Ερασιτεχνική
15:15 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ -ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ Γυμνού 
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. - ΧΡΥΣΕΛΗΣ Γ. -  ΝΕΓΡΗΣ ΑΒΡ.

15:15 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ -ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Μακρυκάπας 
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ Γ. ΠΡΙΟΝΑΣ Δ. ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

Β' Ερασιτεχνική
15:15 ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ Αρτεμησίου,,,

Α΄ Κατηγορία Εύβοιας- Της κορυφής... και της ουράς!!!

 - Δεν υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας και αυτό θα φανεί καλύτερα, όταν θα διεξαχθούν όλοι οι αναβληθέντες αγώνες και η βαθμολογία θα έχει διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά.
Στην κορυφή έχουμε 4 ομάδες οι οποίες τυπικά είναι ακόμη στο κυνήγι του τίτλου, αφού η βαθμολογική διαφορά τους είναι πολύ μικρή.
Στην ουρά και μέσα στην ζώνη υποβιβασμού είναι το λιγότερο 7 ομάδες και έτσι αυτές οι ομάδες που με λίγη προσοχή μπορούν να είναι ήσυχες, αυτή την στιγμή είναι 3.
Ουσιαστικά δηλαδή 6 ομάδες θα διεκδικήσουν  να είναι μέσα....

Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων

 - Ούτε λέξη δεν θα πάρουμε πίσω από αυτά που έχουμε γράψει, για το Δημοτικό Συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων και όποια κυρία ή όποιος κύριος θέλουν να τα διαψεύσουν, ας το κάνουν εγγράφως και όχι ψιθυριστά.
Εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε.
Ενοχλήθηκαν επειδή γράψαμε την αλήθεια για την παράταξη της κυρίας Γκόγκου;
Να σας θυμίσουμε τι έγραψε η ίδια, όταν ....

.....με την ευχή μας

 - Πάλι τα ίδια;
Ποιος προπονητής κυκλοφορεί στην πιάτσα, πως θα είναι σύντομα στον πάγκο ομάδας της Α΄ Κατηγορίας και μάλιστα σε μία από αυτές που θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα;;;;;
Αγαπητέ κύριε εμείς ....

Ραγδαίες εξελίξεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύει με αφαίρεση έως 10 βαθμών, δεκτή η καταγγελία της ΑΕΛ στην ΕΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις προβλέπονται στη Super League, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να κάνει δεκτή την καταγγελία της ΑΕΛ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, περί παράτυπης μεταβίβασης των μετοχών, χωρίς να έχει προηγηθεί έγκριση της ΕΕΑ. Η Επιτροπή, αφού δέχθηκε σε ακρόαση και τις δύο ΠΑΕ, αποφάνθηκε ομόφωνα ότι «... η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 παρέβη τις διατάξεις των άρθρων 69 παρ.παρ. 1,3,6,12 σε συνδυασμό με το άρθρο 69Α....

....ψύχραιμοι οι διαιτητές;;;;;

 - Εμείς απλά μια ερώτηση κάνουμε. Είναι ψύχραιμοι οι διαιτητές; Όλοι οι αγώνες έχουν τις δυσκολίες τους, αλλά υπάρχουν κι αυτοί για τους οποίους υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. 
Οι διαιτητές θα πρέπει να μην μασήσουν από τίποτα. Προπονητές και παράγοντες χρησιμοποιούν  διάφορες μεθόδους για να επηρεάσουν τον διαιτητή και αυτό θα το δούμε σε αυτή την αγωνιστική.
Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, μην....

Εγκύκλιος Αρείου Πάγου για τη δραστική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας με αθλητικό υπόβαθρο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Με στόχο την αποτροπή της συνέχισης εγκληματικών συμπεριφορών με αθλητικό υπόβαθρο ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ζαχαρίας Κοκκινάκης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, απέστειλε εγκύκλιο προς τους εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας ζητώντας την εγρήγορσή τους για την πρόληψη και την δραστική αντιμετώπιση τέτοιων εγκλημάτων βίας.

   Την ίδια στιγμή, με παραγγελία του Αθλητικού Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου προς τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ξεκίνησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί και στην Αθήνα τυχόν αδικήματα αθλητικής βίας ή συναφών αυτής αξιόποινες πράξεις. Αφορμή για την παραγγελία αυτή του κ. Σπυρόπουλου αποτέλεσε η τραγική δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη....

Πείτε μας τι πίνετε.......

 - Πάνε καλά εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Είναι δυνατόν να θέλουν να κλείσουν ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου;
Το διαβάζουμε και το ξαναδιαβάζουμε και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης με δηλώσεις τους ζήτησαν να κλείσει η ΔΗΚΑΔΙΜΕ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων!!!!
Κυρία Γκόγκου και κύριε Κουλοχέρη, αυτό δεν το έχετε ξαναπεί.
Φαίνεται πως τώρα που είναι σχεδόν βέβαιο πως ....

Η Ηλιάννα Τσάλλα στους Τράχωνες


5/2/2022 15:00 ΔΗΜ.ΑΛΙΜΟΥ  Α΄ΤΡΑΧΩΝΩΝ 

ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ-  ΣΑΠΦΩ ΑΠΣ 

ΚΩΤΣΟΝΟΥΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ...

ΔΥΣΤΟΣ - ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ σήμερα

 - Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 7 βαθμοί, αφού ο ΝΗΛΕΑΣ έχει 24 και ο ΔΥΣΤΟΣ 17, αλλά οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη και υπάρχουν και άλλα στοιχεία, τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα πως αυτός ο αγώνας είναι "στα sos" όπως θα λέγαμε....
Διαιτητής ο κ. Βασίλης Βελέντζας με ....

#NoMore: Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη βία από την Ε.Π.Ο.

Την έμπρακτη καταδίκη τους απέναντι σε κάθε μορφή βίας πρόκειται να δείξει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις ομάδες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου του φιλάθλου του Άρη Άλκη Καμπανού, η Ε.Π.Ο. αναλαμβάνει πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και μαζί με τις ομάδες πρόκειται να προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων.
Με κεντρικό σύνθημα #NoMore (φτάνει πια), οι δράσεις θα ξεκινήσουν από τα τρία παιχνίδια της 9ης Φεβρουαρίου 2022. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την τήρηση ενός....

Στη Χαλκίδα το F4 του Κυπέλλου Γυναικών Χάντμπολ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνει 18ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» το διήμερο 5-6 Φεβρουαρίου 2022.
Ο ιστορικός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών συμπληρώνει φέτος 36 χρόνια ζωής και είναι η πρώτη φορά που τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα και γενικά στη Στερεά Ελλάδα.
Στην εγκατάσταση θα εισέλθουν μόνο οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση και εκπρόσωποι των ΜΜΕ με διαπιστεύσεις, καθώς και ελάχιστοι θεατές με προσκλήσεις, οι οποίες θα......

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία και χωρίς βία, αφού έχουμε και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και γενικώς αθλητισμό. Μας "συγκίνησε" η ΕΠΟ με την απόφασή της να κάνει ουσιαστικά τα γνωστά "μνημόσυνα" και φυσικά κάποιοι πάλι όλο και κάτι θα κερδίσουν από όλο αυτό. Κύριοι ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 5-6/2/2022

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/02/22 15:15 ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ -ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/02/22 15:15 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/02/22 15:15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/02/22 15:15 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-  ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/02/22 15:15 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ -  ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ...

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ.....

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Κορονοϊός: 18.640 νέα κρούσματα, 88 νέοι θάνατοι, 564 διασωληνωμένοι-2.397 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

225 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.640, εκ των οποίων 68 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.020.846 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49,8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 402 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.678 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 88, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 23.927 θάνατοι. Το 95,1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 564 (61% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 83,9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται...

Δημοσκόπηση .... και έπαθλο

 - Άλλο πάλι κι αυτό.
Θέλει λέει ο άλλος να κάνει μια δημοσκόπηση και να μάθει κάποια πράγματα για συγκεκριμένα πρόσωπα.
Η ερώτηση είναι απλή.
Ποιος πιστεύετε πως έχει ακουσθεί περισσότερο, σε ραδιοφωνικό σταθμό της....

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το 14ο Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Metropolitan Expo.

Αναλυτικά η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Πρόεδρος

Ευάγγελος Μεϊμαράκης, π. πρόεδρος της Βουλής, π. πρόεδρος της ΝΔ, ευρωβουλευτής

Μέλη

Ιωάννης Μπούγας, γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής...

Ποια είναι αυτά;;;;

 - Μας είπε φίλος αναγνώστης πως αυτό το Σαββατοκύριακο για την Α΄ Κατηγορία Εύβοιας δύο θα είναι τ΄ αποτελέσματα τα οποία ίσως ξαφνιάσουν πολλούς και ένα αποτέλεσμα θα απογοητεύσει κάποιους, οι οποίοι πίστευαν πως θα είχαν πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς.
Τα ίδια ακριβώς μας....

Στη ΧΑΛΚΙΔΑ, το «18ο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) διοργανώνει το 18ο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» στις 5 και 6 Φεβρουαρίου 2022.
Είναι η πρώτη φορά που τελική φάση της...

....σφηνάκια

 - Τι έγινε και δεν ακούμε καθόλου τον πρώην δήμαρχο κύριο Χρήστο Παγώνη; Είναι αλήθεια πως προσπαθεί να πάρει και πάλι την στήριξη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία;;;;  Πάντως δεν είναι και σωστό το ότι τώρα που το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τα ποσοστά του, να αγνοεί τον κύριο Παγώνη ο οποίος στα δύσκολα ήταν δίπλα στην αείμνηστη Γεννηματά όταν....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 
Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας από τον ιό SARS-CoV-2 παρατηρήθηκε
διεθνώς μία υστέρηση σ’ ό,τι αφορά τον αριθμό των πολιτών που προσήλθαν για
εξετάσεις έγκαιρης διάγνωσης, ενώ επιστημονικές μελέτες επισήμαναν πως και η
καθυστέρηση που καταγράφηκε στην προσέλευση για εξέταση συμπτωματικών
ασθενών θα έχει ως αποτέλεσμα στο επόμενο χρονικό διάστημα την αύξηση του
ποσοστού διαγνώσεων πιο προχωρημένων καρκίνων.
Μπορεί η πανδημία ν’ απασχόλησε το ενδιαφέρον Πολιτείας, Μ.Μ.Ε. και πολιτών και να
αποτέλεσε αναγκαστικά υγειονομική προτεραιότητα, όμως ο καρκίνος συνέχισε και
συνεχίζει να αποτελεί ακόμα πιο συχνή και επικίνδυνη νόσο, γι΄ αυτό δεν πρέπει να
αποσυρθεί από το προσκήνιο του δημόσιου ενδιαφέροντος.
Κάθε χρόνο οι νέες περιπτώσεις καρκίνου στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τελευταίες
εκτιμήσεις, ανέρχονται σε 68.000, ενώ οι θάνατοι στους 33.000.
Παράλληλα, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι ασθενείς που επιζούν μετά την εμφάνιση της....

...η άποψή μας

 - Πάλι αναβολή αγώνα έχουμε στα πρωταθλήματα της Εύβοιας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΕ, αλλά οι λόγοι της αναβολής δεν έγιναν γνωστοί. Γιατί όμως;
Δεν θα έπρεπε η ΕΠΣΕ να γράψει στην ανακοίνωση και τους λόγους;
"Ο αγώνας Β΄ κατηγορίας 06/02/2022 ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ-ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ , ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο".
Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ και να σημειώσουμε ....

Για να δούμε κύριε Αναγνωστάκη....

 - Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης αφού δεν μπορεί να πετύχει κάτι στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παίζει μπάλα στα ΜΜΕ, χωρίς να έχει αντίπαλο και πάλι όμως χάνει!!!
Είναι να γελάς αφού ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τρέχει μόνος του και καταφέρνει να βγει δεύτερος!!!
Ο κ. Αναγνωστάκης προσπαθεί να εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να κάνει πολιτική σε βάρος της κυβέρνησης για όλα τα θέματα και ....

Η Ελλάδα βρίσκεται δεύτερη στο...βάθρο των γυναικείων πρωταθλημάτων με τις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη.

UEFA: H Ελλάδα 2η στα γυναικεία πρωταθλήματα με τις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη.

 Αυτό αναφέρεται σε έκθεση της UEFA, όπου υπογραμμίζεται η αύξηση των ομάδων, των διοργανώσεων και των αγώνων στο γυναικείο ποδόσφαιρο. 

 Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα «Marca» το ελληνικό πρωτάθλημα με 18 ομάδες, βρίσκεται πίσω μόνο πίσω από εκείνο της Τουρκίας (24 ομάδες).
 Ακολουθούν: Ισπανία, Πορτογαλία και Βουλγαρία (16); Κόσσοβο και Λουξεμβούργο (13), Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βόρεια  Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία και Σουηδία (12), Αλβανία και Ουκρανία (11), Αυστρία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Ρωσία, Σκωτία, Ελβετία και Σλοβακία (10), Κύπρος, Ιρλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία (9), Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Νήσοι Φερόες, Γεωργία, Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβενία και Ουαλία (8), Μάλτα (7), Καζακστάν, Λιθουανία,..

Κύπελλο Εύβοιας

...για να φτάσουμε στον τελικό
ΠΡΟΗΜΕΤΙΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 
1  ΑΟΝ Αρτάκης - Ταμυναϊκός
2. Αλάτσατα - ΑΟ Χαλκίς 
3.  Ελλήσποντος - Μακρυκάπα ....

....φαπούλες

 - Είχαμε συνεδρίαση χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα για τις παρατάξεις που συμμετέχουν σ΄ αυτό. Για την παράταξη του κυρίου Αναγνωστάκη, να γράψουμε πως ο ίδιος δεν μιλούσε πολύ και ήταν προφανές πως κάποιο πρόβλημα υγείας τον απασχολούσε. Περαστικά να είναι όλα και όπως και ο ίδιος διαπίστωσε δεν μπόρεσε να κάνει πράξη, αυτό που είχε επιδιώξει στο παρελθόν σε μια συνάντηση που είχε....

....."μονάδα αποθέωσης"

 - Προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον Κελαϊδίτη τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια που δεν τον γουστάρουν, αλλά τι να περιμένεις από τους αριστερόστροφους οι οποίοι λένε ότι μπορούν για να παριστάνουν τους επαναστάτες.
Μιλούσαν για την ΤΕΡΝΑ στο Μαντούδι και ο άλλος που ήθελε απλά να κάνει επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη έλεγε και ξαναέλεγε για την μονάδα "αποθέωσης"!!!!!
Μεγάλε, δεν σου....

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση νέων έργων, δράσεων και μελετών
Παρεμβάσεις στήριξης εργαζομένων ΛΑΡΚΟ
 
Οι εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ, οι χρηματοδοτήσεις νέων έργων, μελετών ή δράσεων και άλλα ζητήματα απασχόλησαν την Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη και ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2022.
Προ ημερήσιας διάταξης, άπαντες οι περιφερειακοί σύμβουλοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Συμφωνήθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία:
Η έκδοση ψηφίσματος με βασικούς πυλώνες τη διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και την προστασία των εργαζομένων.
Η διενέργεια συνάντησης διαπαραταξιακής επιτροπής με τους συναρμόδιους...

....σουτάκια

 - Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού έχει δύο πολύ δύσκολους αγώνες αφού θα πάει το Σάββατο στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την Τετάρτη θα πάει στην ΑΙΔΗΨΟ.  Ο κ. Ρόγκας ξέρει πως η ομάδα έχει μπροστά της έναν Γολγοθά και πως οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ πρέπει να τα δώσουν όλα, γιατί πλέον εδώ που βρέθηκε η ομάδα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Αν ο ΛΗΛΑΣ πάρει κάτι από αυτά τα παιχνίδια, τότε θα έχουν μπει οι βάσεις για την παραμονή της ομάδας....

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σας γνωρίζουμε τις αλλαγές στους παρακάτω αγώνες:
Ο αγώνας Β΄ κατηγορίας 06/02/2022 ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ-ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ , ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο.
Ο αγώνας ....

Καλημέρα κυρία Αϊδίνη

 - Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ελένη Αϊδίνη, ίσως θα πρέπει να βοηθήσει λίγο, κάποιο μέλος του ΔΣ το οποίο ψάχνει για τα 5΄ δημοσιότητας. 
Ας φροντίσει η πρόεδρος να ....

Τ. Θεοδωρικάκος: «Ήρθε η στιγμή, Πολιτεία, μεγάλες ομάδες και κοινωνία να βάλουμε τέλος στον χουλιγκανισμό»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την άμεση ανάπτυξη πρωτοβουλιών από την Πολιτεία, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων και εκπροσώπους της κοινωνίας και μιας ευρύτερης κίνησης για να μπει τέλος στην οπαδική βία και τον χουλιγκανισμό, επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή το άγριο φονικό με θύμα τον 19χρονο Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

   Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα ο υπουργός είπε:

   «Πιστεύω ότι έχει έρθει η στιγμή, πέραν της εφαρμογής του υπάρχοντος νόμου, που θα πρέπει να συμφωνηθεί απ' την Πολιτεία και τους ιδιοκτήτες των μεγάλων...

Δημήτρης Ακριτίδης

 - Εμείς επιμένουμε. Ο προπονητής κύριος Δημήτρης Ακριτίδης είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και το υπηρετεί όχι για λόγους επιβίωσης, αλλά γιατί το αγαπάει και θέλει να μαθαίνει μπάλα στα παιδιά.
Έχουμε την άποψη πως αν δεν αξιοποιηθεί από την ΕΠΣΕ για διάφορους λόγους, ας φροντίσουν οι ομάδες που έχουν ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ψυχραιμία κυρίες και κύριοι, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην έχουμε ημιμαραθώνιο, αλλά έχουμε τους τελικούς του χάντμπολ, αφού η Ομοσπονδία μετά από συζητήσεις με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, επέλεξε την Χαλκίδα.
Μήπως η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη Ελένη, "έκλεψε" την ιδέα από κάποιον άλλον;;;;;
Πληροφορίες λένε πως θύμωσε ο κύριος Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια και πιστεύει πως επειδή πουλάει χάπια, θα μπορεί να πουλάει και φύκια, ώστε να κερδίζει ....

Άξιος ο Φάνης

 - Τελικά δεν χρειάσθηκε να ολοκληρωθεί η 4ετία του Φάνη Σπανού ως Περιφερειάρχη, για να φανεί το αν θα μπορέσει η πολιτική του να ενώσει δυνάμεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και η Περιφέρεια να προχωράει σε έργα παρά την πίεση και το ΟΧΙ σε όλα των ΣΥΡΙΖΑίων και των ακραίων του Κασιδιάρη.
Οι του ΣΥΡΙΖΑ και οι ....

Συνάντηση εργασίας Σίμου Κεδίκογλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη για το Φράγμα Ψαχνών

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμου Κεδίκογλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαϊδίτη, παρουσία του Δημάρχου Διρφύων- Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ.Δημήτρης Παπαγιαννίδης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών κ. Αθανάσιος Πετρογιάννης.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο κ. Κελαϊδίτης ενημέρωσε τον ΥφΑΑΤ και Βουλευτή Ευβοίας....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πρέπει να προσέχουμε όλοι και περισσότερο να προσέχουμε την οικογένειά μας και να μην περιμένουμε να την προσέξει μόνο ο Θεός. Ας αγαπήσουμε περισσότερο τα παιδιά. Τα παιδιά όλου του κόσμου και όχι μόνο τα δικά μας. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γονιών οι οποίοι κακοποιούν τα ίδια τους τα παιδιά και φτάνουν μέχρι και την δολοφονία των ίδιων των παιδιών τους. Δεν υπάρχουν οι γονείς και οι άλλοι. ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρέπει να είναι....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η....

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

...θα έχουμε κανόνια;;;;;

 .....θα έχουμε κανόνια στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πολλοί. Μα αυτό κύριοι είναι το μόνο σίγουρο, αλλά προσέξτε γιατί πριν έρθουν τα κανόνια, ίσως σκάσουν οι μεταγραφικές φούσκες.
Την κάθε ....

......σφηνάκια

 - Ανέβηκαν οι τόνοι για το θέμα της ΛΑΡΚΟ και όλοι λένε όσα λένε εναντίον της κυβέρνησης. Αλήθεια πριν από αυτή την κυβέρνηση δεν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Για πολλά χρόνια δεν ήταν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ; Τι έκαναν λοιπόν όλοι αυτοί που θέλουν σήμερα να ξεσηκωθούν; Μέχρι πότε δηλαδή θα πληρώνουν οι πολίτες όλης της χώρας για να συντηρούν μια επιχείρηση η οποία τους χρεώνει πολλά εκατομμύρια; Ας μη γελιόμαστε κυρίες και κύριοι. Ευθύνες έχουν....

....η άποψή μας

 - ΄Οτι στο ποδόσφαιρο πατώσαμε γενικώς, δεν το αμφισβητεί κανείς και απλά επειδή κάποιοι είναι φελοί και επιπλέουν κρατώντας τις θέσεις τους για δικούς τους λόγους, κάποιος πρέπει να τους πει πως πρέπει να πάνε στα σπίτια τους, γιατί δεν πάει άλλο. 
Χάνονται άνθρωποι και απλά λένε συλλυπητήρια. 
Η αστυνομία κάνει το καθήκον της και συλλαμβάνει φονιάδες και την ίδια ώρα η δικαιοσύνη τους αφήνει ελεύθερους, αφού δεν είχαμε νεκρό!!!!! 
Όταν φτάνουμε να έχουμε νεκρό, πάλι η αστυνομία κάνει σωστά την....

Είπε «ναι» για Πογέτ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε -κατά την εν εξελίξει σημερινή συνεδρίασή της- την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογέτ ως τεχνικού της Εθνικής ομάδας Ανδρών. 

Η εισήγηση έγινε από τον διευθυντή Εθνικών ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων, η οποία τη διαβίβασε στην...

Προσωρινή παύση λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Λόγω εύρεσης επιβλαβούς ξένου σώματος στο χώρο της πισίνας και σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για σήμερα Πέμπτη 3/2/22.
Ήδη έχουν ξεκινήσει...

Στην σήμανση αξιοθεάτων και μνημείων προχωρά ο Δήμος Χαλκιδέων

Υπεγράφη τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελο Κούκουζα, η σύμβαση για το έργο «Σήμανση Αξιοθέατων και Μνημείων», έργο που θα υλοποιήσει ο Δήμος Χαλκιδέων, ο οποίος εκπόνησε και τις μελέτες, και χρηματοδοτείται από το CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) του τοπικού προγράμματος της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε.».
Το ανωτέρω έργο, με συνολικό εγκεκριμένο κόστος 105.251,20 ευρώ, αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση...

...φαπούλες

 - Πόση κακία και πόσο μίσος μπορεί να έχει ο ραδιοφωνατζής εναντίον όσων δεν τον προσκυνάνε; Έχει την εντύπωση πως αυτό που κάνει θα του βγει σε καλό; Μεγάλε ο Θεός βλέπει και πρέπει να σηκώσεις τα μάτια  σου και να κοιτάξεις τον ουρανό, μήπως και καταλάβεις πως όλα εδώ πληρώνονται. Αν δεν το .....

Στις 9/2 οι τρεις αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου όρισε η ΕΠΟ τη διεξαγωγή των τριών συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22, που είχαν αναβληθεί λόγω της πρόσφατης σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα». Το...

....σουτάκια

 -  Τα ωραία δεν τα επαναλαμβάνουμε καθημερινά, γιατί έτσι θα έχαναν την αξία τους και δεν θα είχαν και νοστιμάδα. Στο κάτω κάτω εμείς δεν δηλώσαμε ούτε ωραίοι, ούτε εραστές, ούτε όμως και ψώνια. Να ξέρετε πως δεν τρέχουμε και πίσω από κυρίες για να μας ρίξουν μια ματιά ή για μια γλυκιά κουβέντα. Δεν το έχουμε ανάγκη αυτό γιατί έχουμε δίπλα μας 5 γυναίκες που είναι γυναίκες της ζωής μας....

Επεκτείνεται το δωρεάν WiFi σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Χαλκιδέων

Με στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών και των επισκεπτών στην πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο Δήμος Χαλκιδέων δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης (free WiFi), χωρίς κανένα κόστος, σε ολόκληρο τον Δήμο, συμμετέχοντας στα προγράμματα «WiFi4EU» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του «WiFi4GR» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Ήδη, από την πρώτη φάση εγκατάστασης ασύρματων δικτύων, από τον Ιούνιο του 2021, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υπηρεσίες free WiFi στα εξής 6 κεντρικά σημεία της πόλης της Χαλκίδας:
1. Οδός Κριεζώτου, από πλατεία Δημοτικής Αγοράς έως Δικαστικό Μέγαρο....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν θέλω ν΄ ακούω μαλακίες και ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μακριά από εμένα ή όποια σχέση με τους μπαχαλάκηδες και αυτούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Ο μπάρμπα Στέλιος έχει σταθερή πολιτική άποψη και κομματική ταυτότητα και δεν θα γίνει ποτέ γυρολόγος και ούτε θα διεκδικήσει ποτέ κάποια θέση είτε από το κόμμα, είτε από δημοτική ή περιφερειακή αρχή.
Ψηφίζουμε το κόμμα μας ....

myAADE: Άμεση πίστωση πληρωμών και μέσω IRIS

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη διάθεση των φορολογουμένων βρίσκεται από σήμερα ο νέος τρόπος πληρωμής οφειλών και ρυθμίσεων, στο myAADE (myaade.gov.gr). Πλέον, μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους μέσω της online υπηρεσίας πληρωμών, IRIS, που υποστηρίζεται από την ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα) και στην οποία συμμετέχουν οι Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.

Τα οφέλη

- Η πληρωμή οφειλών στο myAADE μέσω IRIS προσφέρει άμεση πίστωση των οφειλών, χωρίς την καθυστέρηση 1-4 ημερών, που ισχύει όταν η πληρωμή γίνεται απευθείας στο web banking της Τράπεζας και στη συνέχεια ενημερώνεται η ΑΑΔΕ.

- Έτσι, όσοι χρειάζονται άμεση αποπληρωμή των οφειλών για λόγους, όπως η έκδοση φορολογικής ενημερότητας ή αποπληρωμής ρυθμίσεων, με τις πληρωμές μέσω IRIS ή κάρτας πληρωμών στο myAADE θα έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν αμέσως τα σχετικά αποδεικτικά.

- Επιπλέον, στην πληρωμή φορολογικών οφειλών μέσω IRIS ισχύει ο περιορισμός του ανώτατου ορίου ποσού, που έχει δηλώσει ο χρήστης για μεταφορές πιστώσεων στον λογαριασμό ηλεκτρονικής τραπεζικής του.

Η προϋπόθεση

- Προϋπόθεση είναι να διατηρούν λογαριασμό web banking σε μια από τις παραπάνω τράπεζες. Στη συνέχεια, μπορούν, μέσα από την πύλη του myAADE, να μεταφερθούν αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζάς τους, όπου ολοκληρώνουν την πληρωμή, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς web banking.

Η διαδικασία

- Συγκεκριμένα, όταν ο χρήστης, μέσα από την Ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr), επιλέγει, «Οφειλές, πληρωμές και επιστροφές», και στη συνέχεια:

α) «Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμή» ή

β) «Ρυθμίσεις και πληρωμή»,

οι 2 τρόποι πληρωμής, κάρτα πληρωμών και IRIS, εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης.

- Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω IRIS, μετά τον «έλεγχο και πληρωμή», εμφανίζονται οι τέσσερις διαθέσιμες τράπεζες : Alpha Bank, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.

- Μετά την επιλογή της τράπεζας, πραγματοποιείται η μεταφορά του χρήστη στο γνώριμο περιβάλλον ηλεκτρονικής τραπεζικής, που χρησιμοποιεί, όπου ολοκληρώνεται η πληρωμή με ηλεκτρονική μεταφορά πίστωσης απευθείας από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

- Στο τέλος, το σύστημα επιστρέφει αυτόματα τον χρήστη στο περιβάλλον myAADE και εμφανίζεται στην οθόνη η επιτυχής ολοκλήρωση της συναλλαγής στην τράπεζα, μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία της: Αριθμός συναλλαγής, ημερομηνία, ώρα και ποσό.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία, σύμφωνα με α) το άρθρο 67 του ν. 4830/2021, β) την αρ. 642 εγκύκλιο ΥΠΕΣ (αρ. πρωτ. 69471/24.09.2021 ΑΔΑ: 65ΒΓ46ΜΤΛ6-Ο0Ε) και γ) την αριθμ. 429/12.03.2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 850/Β/2020) σχετικά με τις τηλεδιασκέψεις στον δημόσιο τομέα, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:00 πμ, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
 Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Θέμα 1ο Επικύρωση πρακτικών της 11ης ειδικής συνεδρίασης, της 12ης ειδικής συνεδρίασης ....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θρηνούμε αυτές τις μέρες τα θύματα της οπαδικής βίας, αλλά και τον θάνατο ενός νεαρού ποδοσφαιριστή ομάδας Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο, κατά την διάρκεια του αγώνα. Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση και γι΄ αυτό έχουν τεράστια ευθύνη πολλοί παράγοντες και όχι μόνο αυτοί των ....

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 03/02/2022

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών στη Μηχανοργάνωση της Ένωσης την Πέμπτη 03/02/2022 , τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά τις πρωινές ώρες. Τα...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη για ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ

 - Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ κέρδισε και μάλιστα με 5 - 0 την ΑΤΑΛΑΝΤΗ και με αυτούς τους 3 βαθμούς έφτασε στους 19 και άφησε πίσω τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με 18 βαθμούς.
Τώρα ο ΑΟΝΑ πρέπει να κερδίσει την Κυριακή τον ΠΑΛΑΜΑ, αλλά και να κάνει πολλές νίκες στα επόμενα  ....

Έφυγε από την ζωή νεαρός ποδοσφαιριστής

Θρήνος για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Λάμπι

Ενας νεαρός ποδοσφαιριστής 22 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ πήγαινε να εκτελέσει ένα πλάγιο, χωρίς να έχει....