Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 εόρτασε την δεύτερη πανήγυρή του το Ιερό Παρεκκλήσιο Παναγίας Οδηγήτριας Χαλκίδος «Μέσα Παναγίτσα», το οποίο υπάγεται στην Ενορία Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
Αιτία της δεύτερης πανηγύρεως είναι ότι ο κτήτορας του παρεκκλησίου ήταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χαλκίδος και Καρυστίας κυρός Χρύσανθος Προβατάς (1907-1921), ο οποίος το αφιέρωσε ταυτόχρονα στην Υπεραγία Θεοτόκο και στους Αγίους Μάρτυρες Χρύσανθο και Δαρεία, καθώς επίσης και η ύπαρξη του τάφου και της προτομής του μακαριστού Αρχιερέως στον περίβολο του Ι. Παρεκκλησίου.
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό και στην εν συνεχεία τελεσθείσα ι. Ακολουθία της Β΄ στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους της Ενορίας Αρχιμ. Χρυσόστομο Καλύβα-Γραμματέα της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος και Πρωτοπρεσβ. Ηλία Αγιαννίτη-Προϊστάμενο της Ενορίας και τον Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα.
Κηρύσσοντας τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος, ανέφερε, ακούσαμε ...

Εσύ τι λες;;;

 - Αγαπητέ Δημήτρη, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια, ούτε φυσικά όλοι οι παράγοντες είναι ποδοσφαιρόφατσες, ούτε όλοι που "τρέχουν" μια ομάδα, μπορούν να κάνουν ότι έκαναν κάποιοι άλλοι.
Εμείς Δημήτρη, απευθυνόμαστε σ΄ εσένα, γιατί ξέρουμε πως ουσιαστικά δεν φταις.
Δημήτρη είχες δίπλα σου τον Πέτρο, τον Θέμη και τον Γιώργο, οι οποίοι ήξεραν να κάνουν κουμάντο, χωρίς να επιτρέπουν σε ποδοσφαιριστές να κάνουν το παραμικρό και χωρίς να έχουν κολλητηλίκια με μέλη της διοίκησης.
Δημήτρη μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά ....

Δίχτυ προστασίας σε ευάλωτους και λόγω των πληθωριστικών πιέσεων σε τέσσερις άξονες με 9+2 παρεμβάσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με μία σειρά από παρεμβάσεις, η κυβέρνηση επιχειρεί να απλώσει δίχτυ προστασίας γύρω από ευάλωτα νοικοκυριά, αλλά και στη μέση τάξη, που πλήττονται ιδιαίτερα από το υψηλό ενεργειακό κόστος και τις ισχυρές πληθωριστικές πιέσεις.

   Όπως μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, «κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με βάση τον δημοσιονομικό χώρο και με την κοινωνική στόχευση στους ευάλωτους. Προτεραιότητα είναι να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι οριζόντια όλων».

   Οι άξονες στους οποίους κινείται η στήριξη της κοινωνίας, είναι η χορήγηση επιδομάτων στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η οριζόντια στήριξη νοικοκυριών και οι υπηρεσίες απέναντι στο υψηλό ενεργειακό κόστος, η έμμεση παροχή ρευστότητας σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζομένους, καθώς και η μείωση φόρων. Όλα τα παραπάνω συντείνουν στη στήριξη του διαθέσιμου...

Στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην 1η ημέρα των εργασιών του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, σήμερα, Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Κατά τον χαιρετισμό της η Δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ενώ τόνισε την ανάγκη της περιβαλλοντικής προστασίας και της κωδικοποίησης του Δικαίου του περιβάλλοντος στο σύνολό του.
«Είναι μεγάλη μας τιμή που επιλέξατε τον τόπο μας για το συνέδριο σας, στην πρωτεύουσα του Νομού Εύβοιας, ενός πολύπαθου και πολλαπλά πληγωμένου Νομού. Γίναμε δυστυχώς γνωστοί για τις πρωτοφανείς πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού, αλλά έχουμε βιώσει και τραγικές πλημμύρες τον Αύγουστο του 2020. Το νησί της Εύβοιας έχει υποστεί πολλά και συνεχίζει, καθώς ταλαιπωρούμαστε και....

Πέθανε ο «πατριάρχης» της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας Πέτρος Λινάρδος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον θάνατο του «πατριάρχη» της, Πέτρου Λινάρδου, θρηνεί η ελληνική αθλητική δημοσιογραφία. Ο Πέτρος Λινάρδος, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) επί 16 χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. Παρά την ηλικία του, ο Πέτρος Λινάρδος αρθρογραφούσε στο «ΒΗΜΑ» έως την τελευταία στιγμή. «Έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που εργάστηκε επί δεκαετίες με ήθος και αρχές στηρίζοντας όχι μόνο την αθλητική δημοσιογραφία, αλλά και ολόκληρο το φάσμα του αθλητισμού. Πολυγραφότατος αρθρογράφος και συγγραφέας συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του επιπέδου στον κλάδο μας ανοίγοντας νέους ορίζοντες», αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΣΑΤ. Ο Πέτρος άφησε πίσω τον γιο του Νίκο, ο οποίος ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής του Ευρωμπάσκετ του 87 και εργάζεται πλέον ως προπονητής και τον γιο του Δημήτρη, καθώς και τρεις...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, παραβρέθηκε και προέστη στην Τελετή Παραδόσεως – Παραλαβής της Διοικήσεως στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδος.
Παραδίδων ήταν ο Υποστράτηγος Δημήτριος Κωσταρέλος, ενώ παραλαμβάνων ήταν ο...

...υποψήφιος πρόεδρος ο Κώστας;;;;;

 - Τελικά μάλλον έχουμε χάσει επεισόδια στο θέμα των εκλογών της ΕΠΣ Εύβοιας το 2023, αφού ούτε μυρωδιά δεν είχαμε πάρει πως υπήρχε κίνηση που ήθελε τον κύριο Κώστα να είναι υποψήφιος για την ΕΠΣΕ!!!
Υπάρχει μια ομάδα παραγόντων η οποία τον παροτρύνει να διεκδικήσει την είσοδό του στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣΕ και μάλλον θα το κάνει.
Φυσικά είναι νωρίς ακόμη, αφού κανείς δεν ξέρει μέχρι .....

.....από Δευτέρα και βλέπουμε

 - Τώρα ξέρουμε και δεν θα κάνουμε λάθος.
Ξέρουμε τις επιλογές κάποιων και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Εμείς από Δευτέρα, δεν θα μπορέσουμε να τους παρακολουθήσουμε, γιατί θα κάνουμε τις δικές μας επιλογές.
Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό, πως μαλάκες δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε για κανέναν.
Συνεχίζουμε με την δική μας άποψη και φυσικά έχοντας δίπλα μας .....

Θανάσης Μεθενίτης

 - Συνεχίζει στον πάγκο του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο διάστημα ακόμη, αφού έχει προτάσεις και μάλιστα και του τύπου, "έλα τώρα".
Ο κ. Μεθενίτης έχει παρουσιάσει έργο στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και φυσικά ανέβασε αγωνιστικά....

Στον τελικό του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Πάουλα Μπαντόσα με 6-2, 4-6, 6-1 σε 1 ώρα και 49 λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ την Κυριακή ( 20/3, 22:00). Αυτή είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη, αφού δεν είχε φτάσει ποτέ πριν σε τελικό WTA 1000!  

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε «όπλο» της σερβίς της, απέφυγε τα λάθη και με σημαντικά μπρέικ, νίκησε την 24χρονη Ισπανίδα (Νο7) με 2-1 σετ για να βρεθεί στο μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της. Η αντίπαλός της στον τελικό Ίγκα Σβιόντεκ, είναι το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη και στα ημιτελικά απέκλεισε με 7-6(4), 6-4 τη Σιμόνα Χάλεπ συμπληρώνοντας 10 διαδοχικές νίκες στο tour!

Η Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ισπανίδας ανεβαίνει στο Νο3 της παγκόσμιας.....

Κολυμβητικοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας,  για σήμερα Σάββατο 19/3/22, διοργανώνει Κολυμβητικούς Αγώνες .....

....η άποψή μας

Θα γράψουμε την άποψή μας, γιατί έτσι μας αρέσει και γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ή να χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά κάποιων.
Είχαμε έναν διάλογο στο διαδίκτυο με έναν αναγνώστη και οφείλουμε να τον δημοσιοποιήσουμε και να γράψουμε την άποψή μας.
Έχουμε την Κυριακή δύο σημαντικούς αγώνες που μπορεί από αυτούς να κριθεί το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας.
 ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ 
στο οποίο σφυρίζουν οι ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜ.- ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ.- ΧΡΥΣΕΛΗΣ Γ.
και το ΚΥΜΗ -ΑΘΛ ΑΚΑΔ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στο οποίο σφυρίζουν οι ΝΤΟΒΟΛΗΣ Ι. -ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. -ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡ.
Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη και σ΄ αυτούς τους διαιτητές, αλλά θα κάνουμε ένα σχόλιο, αφού πρώτα σας αφήσουμε να διαβάσετε τον διάλογο που είχαμε με τον φίλο αναγνώστη.

Αναγνώστης: Το Μονόδρι προσπέρασε την Κύμη και είναι στην πρώτη θέση
και θέλει δυο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος./...

Τεντόγλου: «Πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, τόνισε ότι περίμενε σήμερα τη μεγάλη επίδοση. 

«Το μετάλλιο του αφιερώνω στους συγγενείς και τους φίλους που ήρθαν από τα Γρεβενά οδικώς», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Μου έδωσε χαρά που ήταν εδώ. είναι δύσκολο. Όλα τα αθλήματα έχουν τη δυσκολία τους. Να μείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο. Πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω μία μεγάλη επίδοση σήμερα. Μετά το πρώτο άκυρο...

....ή έτσι ή αλλιώς

 - Όταν θέλεις να έχεις μια ομάδα και αυτή να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, θα πρέπει να έχεις προπονητή, βοηθό προπονητή, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, Γενικό Αρχηγό, Τεχνικό Διευθυντή, επικοινωνιολόγους κλπ.
Τι συμβαίνει όμως όταν άλλα .....

Δημήτρης Ιτούδης

Ο Δ. Ιτούδης νέος προπονητής της Εθνικής

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί και επίσημα τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών!

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοινώθηκε και επίσημο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία ευχαρίστησε τη ρωσική ομάδα και τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και άναψαν το «πράσινο φως» στο αίτημα της ομοσπονδίας, καθώς ο Ιτούδης. δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε θέσει ως....

....σήμερα

 - Έχουμε 11άδα αγώνων σήμερα στην Εύβοια, αφού θα διεξαχθούν 3 αγώνες για την Α΄ Κατηγορία και 8 αγώνες για την Β΄.
Σημαντικότατοι όλοι οι αγώνες, αλλά θα έχουμε και αποτελέσματα που ίσως κάποιους τους βγάλουν από το πρόγραμμα που είχαν χαράξει στο μυαλό τους.
Μπορούμε να γράψουμε πως στους 3 αγώνες της Α΄ Κατηγορίας ίσως κριθεί και το αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής για .....

...φιλικά και εμπορικά!!!!

 - Εμείς στο apopsignomi δεν πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλά πορευόμαστε στοχευμένα.
Πέρα από το ότι πρέπει να γράφουμε για ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν στον τόπο, κοιτάζουμε και το εμπορικό κομμάτι. Κοιτάζουμε δηλαδή και την αναγνωσιμότητα που ....

Βελιγράδι 2022: Το 13ο και τυχερό ελληνικό μετάλλιο

Η χώρα έχει βρεθεί αρκετές φορές κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο μήκος Ανδρών.
Με αθλητές όπως ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Λούης Τσάτουμας, ο Δημήτρης Χατζόπουλος και πολλοί άλλοι, οι διακρίσεις ήταν πολλές στο αγώνισμα.
Αρκετά πλέον χρόνια από εκείνες τις διακρίσεις στη διοργάνωση, ο Μίλτος Τεντόγλου, ανήμερα των γενεθλίων του, έγινε σήμερα ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο στη διοργάνωση. Ο "χρυσός" το 2018 στο Βερολίνο (Ευρωπαϊκό ανοιχτού), το 2019 στη Γλασκώβη (Ευρωπαϊκό κλειστού) και το 2021 σε Τορούν (Ευρωπαϊκό κλειστού) και Τόκιο (Ολυμπιακοί Αγώνες) από σήμερα είναι χρυσός και στο Παγκόσμιο κλειστού.
Μέχρι σήμερα οι καλύτερες παρουσίες της χώρας μας στο αγώνισμα ήταν αυτές του Λούη Τσάτουμας και του Κώστα Κουκοδήμου. Ο πρώτος ήταν τέταρτος το 2006 και το 2014 και ο δεύτερος το 1991 στη Σεβίλλη.
Η χώρα μας με το μετάλλιο του Τεντόγλου έφτασε στα 13 μετάλλια εκ των οποίων τα έξι είναι χρυσά . Ο Τεντόγλου  ήταν ο πρώτος Έλληνας που είχε κατακτήσει μετάλλιο στο αγώνισμα και στην κατηγορία Κ20 στη διοργάνωση που έγινε στο Γκροσέτο το 2016. Πλέον το μόνο μετάλλιο που λείπει από την κατοχή του αθλητή είναι αυτό στο...

...πάνε για μια καλή ζαριά σήμερα

 - Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να γράφουμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε.
Μπορεί κάποιες ομάδες να μην παίζουν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί, για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά μετά δεν θα φτάνουν τα μαθηματικά και θα πρέπει ξνα μπούμε στην σφαίρα των θαυμάτων.
- Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ είναι στην τελευταία θέση και σήμερα έχει ν΄ αντιμετωπίσει την ΕΡΕΤΡΙΑ και μάλιστα εκτός έδρας. Δύσκολα τα πράγματα και να σκεφτεί κανείς πως....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας.
Συγχαρητήρια στον "παγκόσμιο Τεντόγλου" ο οποίος πέταξε στα 8,55 στο παγκόσμιο κλειστού στίβου και πήρε το χρυσό μετάλλιο.
Μετά την ευρωπαϊκή νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ, την Πέμπτη, ήρθε η παγκόσμια νίκη του Τεντόγλου και η ....

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών για Σάββατο 19/03/2022


Α' Ερασιτεχνική
16:00  ΕΡΕΤΡΙΑ -ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ  Ερέτριας 
ΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΠΡΙΟΝΑΣ Δ. -ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ.

16:00 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ  Ν Λαμψάκου
ΓΚΑΤΣΟΣ ΚΩΝ. -ΧΡΥΣΕΛΗΣ Γ. -ΠΑΠΠΑΣ ΑΓΓ.

16:00 ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ Αυλωναρίου ...

Β' ΕΠΣΕ - 2ος όμιλος - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                                ΑΓ. ΓΚ Β
1 ΑΛΑΤΣΑΤΑ               12 20 30
2 ΛΟΥΚΙΣΙΑ                     12 19 29
3 ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ           12 22 25
4 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ         12 16 23....

Β' ΕΠΣΕ - 1ος όμιλος - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                         ΑΓ. ΓΚ Β
1 ΑΝΑΓ.ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 12 28 36
2 ΣΤΑΥΡΟΣ                 13 34 32
3 ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ            13 12 25
4 ΚΑΣΤΕΛΛΑ               13 7 21....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής


Κ-17 "ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/22 16:00 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ "Δ.ΣΚΟΥΡΑ"
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/22 16:30 ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ - ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧ/ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΧ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-0 α.α.

Κ16 "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ" 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/22 16:30 1ος ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ / ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ - Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/22 16:30 1ος ΑΝΑΓΕΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΑΕΚ Ν.ΠΥΡΓΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/03/22 16:30 2ος ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΠΑΡΚΟ ΛΑΟΥ...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ από Εύβοια στον αγώνα ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

19/03/2022 16:00 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ.ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ)

ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΑ -  ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 

ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ...

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

.....πάμε!!!!!!

 - Εμάς μας λείπουν πολλά, αλλά η ουσία δεν είναι σ΄ αυτό.
Η ουσία είναι στο ότι εμείς, θα λείπουμε από δίπλα σας.
Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, ακόμη κι αν δώσετε χρήμα, αλλά και το κορμί σας, δεν θα τα καταφέρετε.
Θέλατε να το.....

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στο 8ο Φόρουμ για τη Συνοχή στην Ευρώπη

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γραφείο Περιφερειάρχη 

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός με αφορμή τη διεξαγωγή του 8ου Φόρουμ για τη Συνοχή στην Ευρώπη, στις 17 και 18 Μαρτίου 2022. 
Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών του Συνεδρίου, ήταν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula Von Den Lyen, η Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων (αρμόδια για το ΕΣΠΑ) Elisa Ferreira, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του φόρουμ τονίστηκε πως οι πολιτικές Συνοχής αποτελούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες για την καταπολέμηση των ανισοτήτων και τη βελτίωση των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών....

Αύριο, στο Ναύπλιο, η κηδεία της Έλσας Παπαδημητρίου

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η οικογένεια της 'Ελσας Παπαδημητρίου λέει σήμερα ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 15:00, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Ναύπλιο.

Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1942. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Berkeley και το ΕΜΠ, όπου διετέλεσε επιμελήτρια. Εργάστηκε ως αρχιτέκτων αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ιταλία και την Ελλάδα, έως το 1989, οπότε αποφασίστηκε να διακόψει την άσκηση της αρχιτεκτονικής για να ασχοληθεί με τα δημόσια πράγματα, αρχικά ως γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας...

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και τα γήπεδα ποδοσφαίρου

 - Κυρία Αϊδίνη και κύριε Γκούνη, καλά τα πάτε με τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπράβο σας. Θα θέλαμε όμως να έχουμε μια καλή εικόνα για το χρονοδιάγραμμα των έργων στο γήπεδο ....

Μαρσέϊγ - ΠΑΟΚ

Δεν απέφυγε τα δύσκολα αλλά φέτος μοιάζει φτιαγμένος γι΄αυτά... 
Στους «8» του Conference League, ο πήχης ανεβαίνει και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Γαλλία για να συναντήσει ....

....καλησπέρα πρόεδρε

 - Όταν κάποιος δεν σ΄ ενοχλεί και λέει και μια καλή κουβέντα για σένα, είναι άδικο να του ρίχνεις λάσπη, για να το παίξεις καλός με κάποιους άλλους.
Πρόεδρε, να ξέρεις πως εμείς δεν ανεβαίνουμε σε καλάμι.
Έχουμε υπομονή και θα ....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 9ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, μεταξύ του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδιο αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κο Χρήστο Τριαντόπουλο, παρουσία Βουλευτών και εκπροσώπων από Ο.Ε.Ε. , Τ.Ε.Ε., ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, εκπροσώπων και Δημάρχων των πυρόπληκτων περιοχών της Β. Εύβοιας για θέματα κρατικής αρωγής.
            Στη συνάντηση ο κος Χ. Τριαντόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη...

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε διπλά τη νίκη επί της Ελένα Ρουμπάκινα

Σάκκαρη: «Μου αρέσει να... επιστρέφω στα ματς»

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε διπλά τη νίκη επί της Ελένα Ρουμπάκινα. Αφενός μεν διότι προκρίθηκε στους ημιτελικούς του India Wells, αφετέρου, δε, διότι ανέβηκε στο νο5 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την τενίστρια από το Καζακστάν, η 26χρονη πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την εμφάνιση που έκανε, ενώ αναφέρεται στην ανατροπή που έκανε στο πρώτο σετ...

....φαπούλες

 -  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ για την πρόσκληση να παραβρεθούμε στην εκδήλωση κοπής της πίτας.  Επειδή δεν θέλουμε να γράψουμε δικαιολογίες, θα γράψουμε την αλήθεια. Δεν θα πάμε στην εκδήλωση, γιατί δεν θέλουμε ούτε εμείς να νοιώσουμε άβουλα, αλλά ούτε και να νοιώσουν άβολα κάποιοι άνθρωποι της ομάδας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχόμαστε ειλικρινά στην ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ....

ΑΑΔΕ: Εντόπισε επιχειρήσεις εστίασης που «ξεχνούσαν» να κόβουν αποδείξεις

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα νέο τρόπο έχουν βρει επιτήδειοι επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες εστίασης για να εισέλθουν από τους πελάτες τους τον ΦΠΑ και να μην τον αποδίδουν στην εφορία. Συγκεκριμένα, στις παραγγελίες, που λαμβάνουν μέσω των γνωστών πλατφορμών delivery, «ξεχνούν» να χρησιμοποιήσουν την ταμειακή μηχανή και παραδίδουν τα εδέσματα χωρίς απόδειξη!

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισαν τρανταχτές περιπτώσεις φοροδιαφυγής, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό όπλο, που έχουν στη διάθεσή τους. Μέσω αυτού, έχουν τη δυνατότητα τόσο να προκύψουν αρχικά - κατ΄ εκτίμηση - τις παραγγελίες, που γίνονται μέσω παράδοσης, όσο, και στη...

...σουτάκια

 - Με το μαχαίρι στο στόμα, θα πάνε όλοι στον αγώνα με το Κεραμίδι για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, δήλωσε ο κ. Γκόφας ο προπονητής του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Αλήθεια στον αγώνα με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ που το είχαν το μαχαίρι; Ο κύριος Γκόφας δεν έχει ακούσει το "μεγάλη μπουκιά φάε, αλλά μεγάλες κουβέντες να μην λες", που λέει ο λαός;;;; Κύριε Γκόφα, όταν ξεκινάς για ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 19-20/3/2022

Δεν ξέρουμε αν άλλαξε κάτι, αλλά όλοι οι αγώνες που αναβλήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθουν το ερχόμενο. Λογικά θα πρέπει να έχετε στον νου σας την αντικατάσταση της ημερομηνίας. Όπου 12 σε 19 και όπου 13 σε 20. Αν υπάρξουν αλλαγές θα το δούμε στους ορισμούς των διαιτητών.

A' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/03/22 16:00 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/03/22 16:00 
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ -ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/03/22 16:00 
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ "Ν.ΚΟΥΚΗΣ" ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/03/22 16:00 
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΑΙΔΗΨΟΥ...

500 υπερπολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή του UEFA Ranking

UEFA: Παρέμεινε στην 15η θέση η Ελλάδα

Η μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League με δεύτερη νίκη επί της Γάνδης (αυτή τη φορά στο Βέλγιο με 2-1), χάρισε άλλους 500 υπερπολυτίμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή του UEFA Ranking, που όχι μόνο διατήρησαν τη χώρα μας. στη 15η θέση, αλλά της έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγει με 600 βαθμούς από την Τσεχία, μετά την ήττα της Σλάβια Πράγας στο φινάλε από τη ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Την ίδια ώρα η Δανία και η Τουρκία έμειναν χωρίς ομάδες στις προημιτελικές φάσεις των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μετά τους αποκλεισμούς της...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψω;
Τι να σχολιάσει ο μπάρμπα Στέλιος, με τα όσα συμβαίνουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο;
Η μια ομάδα δεν αποφασίζει να πάρει προπονητή και μπορεί να το κάνει την πρωταπριλιά και θα μας φανεί σαν ψέμα.
Η άλλη ομάδα διώχνει τον προπονητή, ο οποίος σε 6 αγώνες είχε 5 νίκες και 1 ισοπαλία!!!!
Η άλλη ομάδα βλέπει στον ύπνο της πρωτάθλημα, ενώ ξέρει πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει, γιατί η ομάδα δεν έχει ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο....

Εκστρατεία για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Υψώνουμε “ασπίδα” αλληλεγγύης
ενάντια στη φρίκη του πολέμου»
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει εκστρατεία για τη συλλογή των αναγκαίων ειδών και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, που βιώνει τα δεινά της απρόκλητης Ρωσικής εισβολής σε Ευρωπαϊκό έδαφος!
O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επικοινώνησε με τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα Sergii Shutenko και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση των Στερεοελλαδιτών στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, καθώς επίσης και τη ρητή καταδίκη της ρωσικής επίθεσης, όπως αυτή αποτυπώθηκε και στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.
Περαιτέρω, Περιφερειάρχης και Πρέσβης συνεργάστηκαν για τον καθορισμό των...

ΠΑΟΚάρα

Ιστορική πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη πρόκριση με τεράστια διαφορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο πέτυχε ο ΠΑΟΚ απόψε στη βελγική πόλη Γάνδη νικώντας με 2-1 την τοπική ομάδα που εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στην προημιτελική φάση του Europa Conference League παίζοντας μετά από 48 χρόνια στη φάση των "8" μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ουσιαστικός και «διαβασμένος» ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να εξουθενώσει τους Βέλγους μέσα στη δική τους έδρα με ψυχολογικά αποθέματα και άριστη διαχείριση του παιχνιδιού.

Με επιθετικό πνεύμα και γρήγορο ρυθμό η γηπεδούχος Γάνδη πίεσε στο πρώτο 15λεπτο τον ΠΑΟΚ και δημιούργησε ήδη σε αυτό το διάστημα, δύο καλές για να...

...ο δάσκαλος κ. Ακριτίδης

 - Αυτό κάνει την διαφορά.
Ο προπονητής κύριος Ακριτίδης, δεν περιμένει να αποφασίσουν άλλοι για την συνέχιση της συνεργασίας του με μια ομάδα ή όχι.
Ξέρει πότε πρέπει να αποχωρήσει και δεν είναι λίγες οι φορές που ξαφνιάζει.
'Οταν παραιτήθηκε από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, κανείς δεν το περίμενε, αλλά το έκανε γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν απείθαρχοι.
Δεν μπήκε στην .....

ΣΥΣΚΕΨΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

 

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ελλάδα γερά, αφού η ΠΑΟΚάρα κέρδισε την Γάνδη στην έδρα της και κράτησε την Ελλάδα στην 15 θέση της ειδικής βαθμολογίας. Απουσίες είχε ο ΠΑΟΚ αλλά είχε δίπλα του τους φίλους της ομάδας και αυτοί έδωσαν την μέγιστη βοήθεια στους ποδοσφαιριστές. Σήμερα το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στην φάση των 8. Όποιος κι αν είναι πάντως, όταν......

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, από ώρα 09:00 έως και....

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Έτσι μ΄ αρέσεις......


 - Μεγάλε μας κούφανες. 
Μας είπες πως όλοι πάνε στον κουβά, εκτός από εσένα!!!!
Να που αυτή την φορά δεν θα διαφωνήσουμε μαζί σου.
Εσύ δεν πας κουβά, γιατί έχεις γίνει ο ίδιος κουβάς!!!!!
Ψάξε λίγο τον εαυτούλη σου και θα....

Κορονοϊός: 24.256 τα νέα κρούσματα, 59 θάνατοι, 348 διασωληνωμένοι.

442 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου covid-19, που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, είναι 24.256, εκ των οποίων κατόπιν 22 εντοπίστηκαν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.732.866 (ημερήσια μεταβολή +0,9%), εκ των οποίων 49,3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων επτά ημερών, 211 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.675 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενείς με COVID-19 είναι 59, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 26.792 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωλημένοι είναι 348 (63,5%....

Οι πρώτοι σκόρερ της Γ’ Εθνικής

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της Γ' Εθνικής, αλλά και πολλά παιχνίδια από αναβολή, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στη μάχη του τίτλου του πρώτου σκόρερ. Σε ενιαία λίστα, όχι ανά όμιλο, ο Φλόρενς Κέρι προηγείται. Ο 32χρονος επιθετικός από το Μπεράτ της Αλβανίας έχει πετύχει 16 γκολ.
Δεν είναι, όμως, πρώτος σκόρερ κάποιου ομίλου, αφού τα γκολ του είναι σχεδόν μοιρασμένα, έχει βάλει επτά με τη Σαντορίνη και εννέα με την Παναχαϊκή. Και οι επτά πρώτοι σκόρερ εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι εκτελούν και πέναλτι, με τον Αμαρίλντο Καμπεράι του Παναρκαδικού να έχει σκοράρει επτά φορές από τη βούλα, αλλά να έχει χάσει και τρία ακόμα πέναλτι! Είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι έχει κερδίσει ο ίδιος επτά...

...σφηνάκια

 - Γιατί αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο στην Βάκα για την παροχή νερού στην περιοχή ΠΑΝΟΡΑΜΑ και απειλούν με εισαγγελείς και μηνύσεις, δεν κάνουν το αυτονόητο;
Γιατί δεν κάνουν μία μήνυση, αγωγή ή ότι άλλο θέλουν, εναντίον του πρώην κυρίου Παγώνη, ο οποίος ήταν ο μόνος δήμαρχος που υπέγραψε σύμβαση με τον ιδιώτη προμηθευτή;
Συγνώμη δηλαδή, αλλά για μαλάκες ψάχνετε;
Επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη έχουμε σύμβαση ώστε ο ιδιώτης να παρέχει νερό στην περιοχή. Πως την υπέγραψαν χωρίς να ελέγξουν την....

Πάλι τα ίδια;

 - Γιατί πρέπει να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και κάποιοι να αποφεύγουν τις ευθύνες τους και να υπηρετούν τον εγωισμό τους και όχι την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Έκαναν τις επιλογές τους, επειδή είχανε το πάνω χέρι, δεν τους βγήκανε αυτές οι επιλογές, οπότε πρέπει να παραδεχτούν τα λάθη τους και να επαναφέρουν τον προπονητή που άδικα έδιωξαν.
Είχαν την δυνατότητα να πάρουν προπονητή που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος της ....

....συνεδριάζουν απόψε;;;;

 - Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού ενημέρωση δεν υπάρχει, συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας. Δεν ξέρουμε τι θέματα υπάρχουν σ΄ αυτή την συνεδρίαση, αλλά σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον. 
Καλό πάντως θα ήταν κύριε Ρέτσα, να υπήρχε μια ενημέρωση για να ξέρουν όλοι τι θα συζητηθεί, αλλά αν θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει την συνεδρίαση ή αν....

Η πρώτη πρόσκληση του κ. Πογέτ

Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρώτη πρόσκληση του κ. Γουστάβο Πογέτ για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.
Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου,...

....φαπούλες

 - Συναντήθηκε λέει ο γιατρός κ. Μαρκόπουλος με τους εκπροσώπους της εστίασης για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!! Συγνώμη δηλαδή, αλλά θα δώσει ο ίδιος λύσεις σ΄ αυτά τα προβλήματα και πότε; Μήπως όταν εκλεγεί περιφερειάρχης;; Δηλαδή ποτέ; Αυτές οι συναντήσεις διαφόρων υποψηφίων, είναι....

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, κατόπιν προσκλήσεως από τη διδακτική κοινότητα, συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση με μαθητές της Στ΄ τάξεως του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, στους οποίους ανέπτυξε το θέμα «Πώς η παρουσία των Αγίων στην Εύβοια επηρέασε τη ζωή των ανθρώπων και διαμόρφωσε την καθημερινότητά τους», στα πλαίσια Εργαστηρίου Δεξιοτήτων που πραγματοποιεί το Σχολείο, με θεματική ενότητα «Ο Χριστός και ο τόπος μας».
Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε διαδικτυακή συνέντευξη στον Εκκλησιαστικό Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε.
Το μεσημέρι, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με...