Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Το είπε ο πρόεδρος!!!!!

 - Η ομάδα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου παίζει εκτός έδρας και ο αντίπαλος δεν είναι εύκολος.  Οι συνεργάτες του προέδρου ζήτησαν να πάνε από το Σάββατο στην έδρα του αντιπάλου και να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο. Καλό μας ακούγεται, αλλά τα έξοδα θα φτάσουν περίπου στις 3.000 ευρώ.
Θα τους πάω από το Σάββατο λέει ο πρόεδρος, αλλά αν δεν κερδίσουν, θα πάρω το λεωφορείο και θα τους αφήσω εκεί!!!
Θα είναι ο τρίτος πρόεδρος αφού πρώτος ....

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μη εκτέλεσης του δρομολογίου ΣΚΥΡΟΣ -ΚΥΜΗ σήμερα 11/12/2021 , ο αγώνας Β΄κατηγορίας ...

...σουτάκια

 - "Κανείς δεν είναι κανενός", λέει το λαϊκό άσμα αλλά μάλλον κάνει λάθος, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αγαπούν την καρέκλα, όσο τίποτα άλλα. Μην πάει το μυαλό σας σε έναν, αφού υπάρχουν κι άλλοι, οι οποίοι δείχνουν μεγάλη έως και περίεργη ανοχή, μόνο και μόνο για να μην....

Ορισμοί Διαιτητών – Βοηθών Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021

Α' Ερασιτεχνική
15:00 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ Δημ. Στ. Χαλκίδας
 ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘ. -ΠΡΙΟΝΑΣ Δ. -ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡ.

15:00 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ -ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Μακρυκάπας 
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. -ΔΑΛΛΑΣ ΚΩΝ.- ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ.

Β' Ερασιτεχνική
13:00 ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ Νεοχωρίου 
ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΛ. -ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ. -ΣΕΡΡΑΣ ΠΑΝ....

Επίλεκτοι αθλητές & αθλήτριες - Οριστικός πίνακας

 
Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ 
(2004-2005-2006 - 2007)

*Σε σειρά σύμφωνα με τον αριθμό αθλητών/αθλητριών του κάθε συλλόγου και κατά ηλικία

Γ.Σ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ  13 ΑΘΛΗΤΕΣ/ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
ΓΕΡΑΛΗ ΖΩΗ 2004 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 41,41μ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π
ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΑ 2004  ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 41.00 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π

ΚΟΥΣΤΙΜΠΗ ΕΛΕΝΗ 2005  ΥΨΟΣ 1,58μ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κ
ΛΟΥΛΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2005   ΥΨΟΣ 1,54μ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κ
ΜΠΑΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2005  100μ 11΄55΄΄ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2005   ΜΗΚΟΣ 6,24 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΟΥΛΑΣ ΚΡΙΣΤΟ 2006 ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 46,24μ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π
ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ  2006  ΥΨΟΣ 1,83μ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κ....

"Ο μπαρμπα Στέλιος"

 - Καλώς τα τα παιδιά. Ανακάλυψαν εκεί στην ΕΠΣ Εύβοιας πως ο παράγοντας της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ κ. Ιωάννης Βάγιας πρέπει  σύμφωνα με την ΕΠΣΕ, να απομακρυνθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό το λένε με επίσημη ανακοίνωση!!!
Διαβάστε: 
"Πρόσωπα  που  δεν έχουν τις  στοιχειώδεις προϋποθέσεις  και που  δεν μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα του σωματείου τους αλλά  και  του  «ευ  αγωνίζεσθε»,  αξιόπιστα  και  υπεύθυνα , καλύτερα να  απομακρυνθούν  από  το  χώρο".
Τώρα αν εμείς ρωτήσουμε  θα ....

ΕΠΣΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Α.Ο ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ

Με αφορμή  ανακοίνωση  του σωματείου Α.Ο ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ που δημοσιεύτηκε σε διαδικτυακά  μέσα  ενημέρωσης  για  τον αγώνα  05.12.2021 Α.Ο ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ – Α.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ και για  την  αποκατάσταση  της αλήθειας,  ανακοινώνουμε  ότι:
       Την  Κυριακή  05.12.2021  είχε  οριστεί   από  την  αρμόδια  επιτροπή της Ένωσης, ο  αγώνας Α.Ο ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ – Α.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ για το  πρωτάθλημα  της  Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  της  Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ.
     Το σωματείο Α.Ο ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ δια του εκπροσώπου του κυρίου ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΓΙΑ,  ζήτησε την αναβολή του εν λόγω  αγώνα  με το πρόσχημα  ότι  τρεις ποδοσφαιριστές  βρέθηκαν  θετικοί  στον  ιό  covid 19.
    Η αρμόδια επιτροπή της  Ένωσης-  παρόλο που  το αίτημα δεν υποβλήθηκε εγγράφως-, λαμβάνοντας υπόψη της,  τις διευκρινιστικές οδηγίες του ΕΟΔΥ,  ότι  αναβολή  αγώνων  θα  πραγματοποιείται  μόνο σε  περίπτωση  που  τα  θετικά  κρούσματα  ομάδας θα  ανέρχονται  σε πέντε  τον αριθμό, έκρινε, ότι  ο αγώνας θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά,   χωρίς  τη συμμετοχή των  τριών αυτών ποδοσφαιριστών, έχοντας  υπόψη της  μάλιστα,  ότι το εν λόγω  σωματείο,  είχε στη...

«Φωτίστηκε» ο δρόμος για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Χαλκιδέων

Με γιορτινή διάθεση και πλήθος κόσμου, φωταγωγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, τα θαλασσινά δέντρα στον πορθμό του Ευρίπου και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, «φωτίζοντας» τον δρόμο για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.
Την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση έκανε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και καλώντας τους να συμμετέχουν, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, στις 25 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
«Τις φετινές εκδηλώσεις θα ήθελα να τις αφιερώσω σε όλους τους συντοπίτες μας που δεν θα μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν από κοντά, είτε γιατί νοσούν, είτε γιατί βρίσκονται σε περιορισμό λόγω της...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Χαλαρώστε λίγο, γιατί έτσι όπως πάμε με τον κορονοϊό, δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.
Είμαστε σε περίοδο Χριστουγέννων κι ευτυχώς ο Δήμος Χαλκιδέων με τον ΔΟΑΠΠΕΧ έκαναν καλή δουλειά και αισθανόμαστε γιορτινά και χαμογελάμε. Όμορφα στολισμένες όλες οι περιοχές και το λέμε εμείς που έχουμε και παράπονα, αφού το Λευκαντί η Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου δεν το πρόσεξε όσο θα του άξιζε. Δεν πειράζει. Εμείς τον αντιδήμαρχο τον κ. Σέρρα τον αγαπάμε και απλά του εκφράζουμε το παράπονό μας, αφού αυτή την φορά δεν έκανε έχουμε ούτε τα δένδρα στολισμένα, ούτε μια φάτνη, ούτε ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλήματος Α', Β' και Γ' κατηγορίας 11-12/12/2021

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
11/12/21 3.00 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
11/12/21 3.00 ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
12/12/21 3.00 ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ
12/12/21 3.00 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ
12/12/21 3.00 ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
12/12/21 3.00 ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ....

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ - αποτελέσματα

 7η Αγωνιστική
τελικά
Ηρακλής Λάρισας - Ελασσόνα  3 - 2
ΑΟ Νέας Αρτάκης - Δήμητρα Ευξεινούπολης  0 - 1 
Αμβρυσσέας Διστόμου - Αετός Μακρυχωρίου  3 - 0 αα...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΥΠΟΙΚ: Νέο καθεστώς ενισχύσεων σε επιχειρήσεις στους Δήμους Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας 'Αννας και Ιστιαίας - Αιδηψού

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα νέο καθεστώς ενισχύσεων με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις στους Δήμους Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας 'Αννας και Ιστιαίας - Αιδηψού της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2021 και οι οικονομικές απώλειες επιτάθηκαν από την πυρκαγιά του Αυγούστου, δημιουργεί το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 157866ΕΞ2021/9.12.2021 (ΦΕΚ 5712/Β/9-12-2021) θεσπίζεται το νέο καθεστώς ενίσχυσης και καθορίζεται η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση της ενίσχυσης. Η ενίσχυση θα έχει τη μορφή επιχορήγησης και θα χορηγηθεί...

Δεκατρείς συλλήψεις από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για χρηματισμό γιατρών και παράνομες συνταγογραφήσεις

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεκατρία άτομα, στην πλειονότητά τους ιατρικοί επισκέπτες αλλά και στελέχη φαρμακευτικής εταιρείας, συνελήφθησαν ύστερα από επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για υπόθεση που συνδέεται με χρηματισμούς γιατρών και παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμακευτικών σκευασμάτων, κυρίως για παθολογικές και καρδιολογικές παθήσεις.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα των διωκτικών αρχών,...

Μήνυμα του 112

Μήνυμα του 112 στους κατοικούς του Ιονίου, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τα ξημερώματα του Σαββάτου 

Μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τα ξημερώματα του Σαββάτου στάλθηκε μέσω του 112 σε κατοίκους των νησιών του Ιονίου αλλά και της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, καλώντας τους να αποφύγουν τις...

Μ. Βορίδης: Δεν θα βάλουμε το κάρο μπροστά από το άλογο - Για να γίνει κάποιος Έλληνας πρέπει να είναι ενταγμένος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Δεν θα βάλουμε το κάρο μπροστά από το άλογο. Δεν θα κάνω κάποιον Έλληνα για να τον εντάξω. Για να τον κάνω Έλληνα, θα πρέπει να είναι ενταγμένος. Δεν θα αλλάξουμε τη σειρά των πραγμάτων", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τις επιφυλάξεις και την κριτική που διατυπώνεται για τις διατάξεις που ρυθμίζουν ζητήματα πολιτογράφησης και αυτές τις ημέρες συζητώνται στη Βουλή.

   "Η πολιτογράφηση δεν είναι διαδικασία κοινωνικής εντάξεως, είναι προϊόν και απόρροια άλλων διαδικασιών που στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη και μπορεί να καταλήξουν, ενδεχομένως, στην πολιτογράφηση", είπε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας νωρίτερα στην επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο...

 

"τα παρατράγουδα"

 - Αν δεν είναι παρατράγουδο ο Γιωργάκης ποιος είναι; Προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποτιμήσει τον Ανδρουλάκη και λέει ότι μπούρδες μπορεί να φαντασθεί κανείς.
Ο άνθρωπος υπήρξε πρωθυπουργός και ενώ χάνει με διαφορά από τον Ανδρουλάκη, θέλει να πιστεύει πως θα κοροϊδέψει τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, για να κάνει την ανατροπή.
Έφτασε στο σημείο να μιλάει για νοθεία την Α΄ Κυριακή και μετά από λίγο να βγαίνει και να λέει πως δεν κατήγγειλε ο ίδιος νοθεία, αλλά ζήτησε από την επιτροπή να ....

Η οικονομική ενίσχυση των σωματείων για το 2022 με αριθμούς

Η γενναία αύξηση στην οικονομική ενίσχυση του προπονητικού έργου των σωματείων αποτυπώνει περίτρανα την πρόθεση της Ομοσπονδίας να σταθεί δίπλα στα σωματεία και να βοηθήσει το έργο τους.
Τα επιπλέον 103.500 ευρώ που θα μοιραστούν στα σωματεία που αξιολογήθηκαν το 2021, αλλά ακόμη περισσότερο η απόφαση τα ποσά να προκαταβάλλονται στα ταμεία των συλλόγων στις αρχές κάθε μήνα, αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στα σωματεία να κάνουν έναν ετήσιο προγραμματισμό δράσεων.

Το 2019 ενισχύθηκαν οικονομικά σωματεία που βρέθηκαν μέχρι την 160η θέση, ενώ φέτος ο αριθμός των σωματείων έφτασε στα 255. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η μόνη Ομοσπονδία, που όχι μόνο ενισχύει οικονομικά τα σωματεία της, αλλά καλύπτει τις μετακινήσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Το επόμενο διάστημα ο ΣΕΓΑΣ θα ανακοινώσει τον τρόπο οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων για το 2020, όπου λόγω της πανδημίας υπήρξε περιορισμένη αγωνιστική δράση και δεν έγινε αξιολόγηση σωματείων

Δείτε τα ποσά χρηματοδότησης του 2019 και του 2021

Κατάταξη σωματείων

ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΣΗ 2019-20

ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑ ΘΕΣΗ 2021-22

1η θέση

8.800 ευρώ

9.500 ευρώ

2η – 5η

31.600

33.000...

Ο «χάρτης» του EL: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» και οι ομάδες των play offs

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συμπληρώθηκε και το «παζλ» του Europa League μετά τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, όπου οι Λιόν, Μονακό, Σπαρτάκ Μόσχας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γαλατασαράι, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ερυθρός Αστέρας, Γουέστ Χαμ κατέκτησαν τις πρωτιές στους ομίλους τους, εξασφαλίζοντας την απευθείας πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα οι Ρέιντζερς, Σοσιεδάδ, Νάπολι, Ολυμπιακός, Λάτσιο, Μπράγκα, Μπέτις και Ντινάμο Ζάγκρεμπ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των γκρουπ, κερδίζοντας το «εισιτήριο» για τα play offs, απέναντι στις 8 ομάδες που ολοκλήρωσαν ως τρίτες την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) στο «σπίτι» της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, με τον Ολυμπιακό (2ος στον 4ο όμιλο του Europa) να έχει απέναντί του ως υποψήφιους αντιπάλους τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σερίφ Τιρασπόλ, Μπαρτσελόνα, Αταλάντα, Σεβίλλη και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17 και 24 Φεβρουαριου....

Γ. Οικονόμου για την ανάρτηση Τσίπρα για ΜΕΘ: Χυδαιότητα και συκοφαντία, ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας με δήλωσή του στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις ΜΕΘ, είπε ότι η "συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε" και κάλεσε τον κ. Τσίπρα "να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή".

   "Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται ...

Υπ. Εργασίας: Περιστατικά βίας και παρενόχλησης στον χώρο εργασίας: Πώς θα διενεργείται η διαδικασία ενώπιον του ΣΕΠΕ

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, ρυθμίζονται ειδικά ζητήματα της διαδικασίας ενώπιον του ΣΕΠΕ (παράσταση μερών, απόδειξη, κλπ) για περιστατικά βίας και παρενόχλησης στην εργασία. Η απόφαση εκδόθηκε κατ' εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Ν. 4808/2021 για την Προστασία της Εργασίας, που απαγορεύει κάθε μορφής βία και παρενόχληση στην εργασία, συμπεριλαμβανομένης της βίας και παρενόχλησης λόγω φύλου και της σεξουαλικής παρενόχλησης, σε όλες τις επιχειρήσεις/εργοδότες. «Έρχεται δε, σε συνέχεια της εξειδίκευσης των πολιτικών που υποχρεούνται να καταρτίζουν οι επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 20 ατόμων...

...φαπούλες

 - Καλοδεχούμενη η κριτική, ακόμη και η κακοπροαίρετη, καλοδεχούμενες και οι μηνύσεις από τον οποιονδήποτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και δεν θα μας φοβίσουν. Δεν έχουμε δημοκρατία, όταν κουμάντο κάνει ή θέλει να κάνει το 10%. Δεν έχουμε Δημοκρατία, όταν ένας αυτοδιοικητικός ο οποίος πάτωσε στις εκλογές, θέλει να επιβάλλει το πρόγραμμα της δικής του παράταξης, το οποίο όμως δεν ενέκρινε ο λαός. Τα κόμματα της όποιας αντιπολίτευσης πρέπει....

Στην 16η θέση έπεσε η Ελλάδα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η νίκη του ΠΑΟΚ και η ήττα του Ολυμπιακού στα κύπελλα Ευρώπης «στέρησαν» από το ελληνικό ποδόσφαιρο μια θέση, καθώς έπεσε στην 16η θέση στην κατάταξη που διατηρεί η UEFA. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη νίκη επί της Λίνκολν και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League έδωσε στην Ελλάδα 750 βαθμούς και την κράτησε στη 16η θέση της κατάταξης.

Εάν η Ελλάδα δεν καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον στην 17η θέση, από την αγωνιστική περίοδο 2023/24 ο πρωταθλητής θα αρχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος της τελικής βαθμολογίας, καθώς και ο κυπελλούχος Ελλάδας, θα αρχίζουν από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference..

....σουτάκια

 - Δέχθηκα χθες ένα τηλεφώνημα από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος ήθελε "να με πειράξει" και αυτό ήταν φανερό. Άρχισα να κάνω κι εγώ χιούμορ μαζί του, αλλά είναι αλήθεια πως ο ίδιος είναι καλύτερος σ΄ αυτό και πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που σου λέει το λέει για να σε πειράξει ή το λέει στα σοβαρά. Τέλος πάντων θα σας μεταφέρω μέρος του διαλόγου ....

Έγκριση Προϋπολογισμού 2022 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Σε υψηλό επίπεδο οι Δημόσιες Επενδύσεις
και νέα αύξηση του Τακτικού Αποθεματικού

Ο ετήσιος τακτικός Προϋπολογισμός ύψους 142.769.382,96 € για το 2022 εγκρίθηκε, με διευρυμένη πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021.
Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προϋπολογισμού, τα οποία καταδεικνύουν τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και την ορθή οικονομική διαχείριση, είναι:
Η διατήρηση του αυξημένου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο είχε αυξηθεί στον Προϋπολογισμό του 2021 κατά 23% σε σύγκριση με το 2020. Παρέμεινε στα ίδια υψηλά επίπεδα, αφού προβλέπονται Δημόσιες Επενδύσεις ύψους 77.949.675,25€ για το 2022.

Η αύξηση του Τακτικού Αποθεματικού, από τα 866.463,68 €, στο 1.012.298,76 €.
 
Στα αξιοσημείωτα του προϋπολογισμού είναι και η διατήρηση και ενίσχυση...

Μήνυμα Προέδρου Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δημάρχου Καρπενησίου, κ. Νίκου Σουλιώτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την ένδοξη Ελληνική Επανάσταση  του 1821. 
Η Ελλάδα, η αγαπημένη μας πατρίδα, γιορτάζει!
Οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε!
Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ταυτόχρονα δέος για το μεγαλείο της ψυχής των αγωνιστών του 1821.
Η Στερεά Ελλάδα αποτέλεσε τον τόπο που δόθηκαν ιστορικές μάχες για την απελευθέρωση, σπουδαίοι αγωνιστές έδωσαν το αίμα τους για να μπουν τα θεμέλια ενός ελευθέρου και ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους.
Σήμερα, απολαμβάνουμε τους καρπούς αυτής της αυτοθυσίας, είμαστε ...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εδώ είμαστε και σήμερα με την βοήθεια του Θεού.
Πρέπει να γράψω κάτι για τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι θεωρούν πως κάποιοι έχουν υποχρέωση να λένε ΝΑΙ στα ΘΕΛΩ τους.
Κάθε φορά που πλησιάζουν Χριστούγεννα ή Πάσχα, βγαίνουν όλοι παγανιά και προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του, να πείσουν παράγοντες, ομάδες, συλλόγους κλπ., να στείλουν τις ευχές τους στον κόσμο, μέσα από το δικό τους "μαγαζί" είτε αυτό είναι ραδιόφωνο, είτε εφημερίδα, είτε κάτι στο....

ΕΠΣΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ευβοίας αφού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 συνεδρίασε την Τετάρτη 08/12/2021 στα γραφεία της Ένωσης.
Στην εν λόγω συνεδρίαση παρέστη εκπρόσωπος του σωματείου ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ κ. Τζελάς Άρης για να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο Φ.Α 4/12/2021 ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ.
Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα παρακάτω:

1)Τη διακοπή των αγώνων πρωταθλήματος Α΄,Β΄και Γ΄ Κατηγορίας....

Τα ονόματα αθλητών και αθλητριών της Εύβοιας στα κλιμάκια των ΕΑΣ

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών βρίσκονται στο προσκήνιο και αποτελούν την βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας.
Τα κλιμάκια αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ θα αποτελέσουν τη νέα δεξαμενή στην οποία θα στρέψει την προσοχή του ο ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να υπάρξει παρακολούθηση της αγωνιστικής εξέλιξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών, από τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό.
Η ομάδα θα είναι ανοιχτή για όλους τους εξελίξιμους αθλητές – αθλήτριες, καθώς θα γίνεται επικαιροποίηση συνεχώς, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά από προτάσεις των σωματειακών προπονητών.
Η συνεργασία σωματειακών προπονητών, τεχνικών συμβούλων, αλλά και των τεχνικών ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ θα αποτελέσει τον οδηγό της ανάπτυξης αθλητών και αθλητριών σε όλη την περιφέρεια. Στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μην χαθεί κανένας εξελίξιμος αθλητής και αθλήτρια, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία να...

ΔΟΑΠΠΕΧ: ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ στη Χαλκίδα

Ξεχωριστή θα είναι για φέτος, η τελετή του Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου, μέσα στη θάλασσα, μπροστά στον προβλήτα του Αγ. Νικολάου.
Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, αρχής γενομένης από τον προβλήτα Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια μεταφερόμαστε δίπλα, στην πλατεία Αγ. Νικολάου, για μια μουσική Χριστουγεννιάτικη πανδαισία.
Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, σας ...

Η ΕΠΟ το λέει μετάθεση....

 Μετάθεση έναρξης Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Ε.Ο.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τη μετάθεση της έναρξης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ17 και Κ15, λαμβάνοντας....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Ο κορονοϊός συνεχίζει να μας βασανίζει, αλλά πιστεύουμε πως αν συνεχισθούν οι εμβολιασμοί τουλάχιστον με τον ρυθμό που πάνε σήμερα, το κακό θα σταματήσει εδώ και ο κορονοϊός θα καταλήξει να είναι μια απλή γρίπη. Οι ψεκασμένοι πάντως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να λένε τις ίδιες μπούρδες που λένε συνέχεια. Μην τους ακούτε.
Πιστεύουν πως με αυτά που λένε, προσφέρουν στον εαυτό τους και στο κοινωνικό σύνολο.  Να σημειώσουμε εδώ πως κατά την άποψή μας, στο κράτος προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες, αφού με το να μην κάνουν τα εμβόλια, φεύγουν χιλιάδες άνθρωποι από την ζωή και έτσι το κράτος θα γλυτώσει....

Πρόσκληση

 

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Χαλκιδέων σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας (επί της οδού 7ου Συντάγματος 20, στην περιοχή της παλαιάς....

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - αποτελεσματα


ΤΕΛΙΚΑ

4η Αγωνιστική
05/12/2021 
Μυκόνου ΑΕ - Φοίνικας Καλλιθέας  4 - 1  
  Αστέρας Χαλκίδας  - Θρίαμβος Χαϊδαρίου  4 - 1...

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών - 2ος όμιλος - αποτελεσματα

8η Αγωνιστική   05/12/2021, 15:00

Αγία Παρασκευή - ΟΦΗ   0 - 0 τελικό
13:00  Γλυφάδα Οδυσσέας - Φείδων Άργους   3 - 1 τελικό
Εργοτέλης - ΑΕΚ Μεσολογγίου   1 - 0  τελικό...

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ο χάρτης της τελευταίας αγωνιστικής στους οκτώ ομίλους

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Τέσσερις ομάδες (Λιόν, Λεβερκούζεν, Μονακό, Γουέστ Χαμ) έχουν εξασφαλίσει -ως πρώτες- θέση στη «νοκ άουτ» φάση των «16» του Europa League, ενώ ισάριθμες θα τις ακολουθήσουν απόψε. Δέκα ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, διεκδικούν τα εναπομείναντα τέσσερα εισιτήρια πρώτης θέσης: Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Γαλατασαράι, Λάτσιο, Ολυμπιακός, Μπράγκα, Ερυθρός Αστέρας, Λέστερ, Μίντιλαντ, Νάπολι, Σπαρτάκ Μόσχας.

 Μπορούν επίσης να τερματίσουν δεύτερες οι Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Λέγκια Βαρσοβίας, Αϊντχόφεν και Σοσιεδάδ.

 Στα play-offs (σ.σ. αναμετρώνται οι δεύτεροι των ομίλων του Europa League με..

Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες για την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση

Λαμία, 8 Δεκεμβρίου 2021
Αθήνα, 9/12/2021

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, υλοποίησαν Υβριδική Ενημερωτική Ημερίδα για τα “Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021 – 2027 και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ α΄ βαθμού” την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στην πόλη της  Λαμίας (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11).
Την  Ημερίδα χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας και Σπύρος Σπυρίδων αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θεοφάνης Σπανός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, εκ μέρους της ΚΕΔΕ, ο Γενικός Γραμματέας και Δ.Σ. Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου Νικόλαος Σουλιώτης. 
Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο σκοπό των Ημερίδων που συνδιοργανώνει η ΕΕΤΑΑ με το ΥΠΕΣ, την ΚΕΔΕ και τις 13 ΠΕΔ, που δεν είναι άλλος από την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση της Αυτοδιοίκησης για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τον σχεδιασμό τους. Ενημέρωσε επιπλέον τους...

Κορονοϊός-Ελλάδα: 5.523 νέα κρούσματα, 81 νεκροί, 708 διασωληνωμένοι

85 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.523, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 989.814 (ημερήσια μεταβολή +0,6%), εκ των οποίων 50,5% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 90 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.650 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 81, ενώ από την έναρξη της επιδημίας,,,

Ρυθμίσεις για αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ και για την καταβολή επιδόματος ανεργίας σε εποχικά απασχολούμενους

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρυθμίσεις οργανωτικού χαρακτήρα που αφορούν στον ΟΑΕΔ, με στόχο να ενισχυθεί η αποτελεσματική απορρόφηση πόρων της ΕΕ, αλλά και επέκταση της ευνοϊκής ρύθμισης που ισχύει για το 2021, για τη χορήγηση τακτικού επιδόματος ανεργίας και σε άλλους εποχικά απασχολούμενους, πέραν των κλάδων τουρισμού και επισιτισμού, περιέχονται σε τροπολογία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.  
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τροπολογία κατατίθεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση και ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης», που συζητείται στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται μεταξύ άλλων, αρμοδιότητα του διοικητικού...

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2022 θα καταβληθεί η μη επιστρεπτέα ενίσχυση σε 2.500 επιχειρήσεις της Αττικής

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καμία ευθύνη δεν φέρει η Περιφέρεια Αττικής και η Διαχειριστική Αρχής της, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με την καθυστέρηση της καταβολής σε περίπου 2.500 επιχειρήσεις, της ενίσχυσης που έχει εγκριθεί μέσα από τη δράση του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 για παροχή κεφαλαίου κίνησης σε μικρές...

Είσαι το 14%....

 - Ειλικρινά δεν μπορούμε να πιστέψουμε τα όσα λέει σε κάθε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Είναι πλέον περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και από τον Αλέξη.
Κύριε Αναγνωστάκη, η παράταξη του κυρίου Σπανού κέρδισε τις εκλογές με ένα ποσοστό πάνω από 52% την Β΄ Κυριακή και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε το αποτέλεσμα, έφτιαξε τον εκλογικό νόμο όπως ήθελε και έτσι φτάσαμε στο σημείο να μην έχει πλειοψηφία το 52% ακόμη και το 60%!!!!
Κύριε Αναγνωστάκη πήρατε 14% και θέλετε να διοικήσετε την Περιφέρεια;
Για να μην λέτε όσα λέτε, ο λαός έκρινε το ποιος θα διοικήσει την Περιφέρεια....

Στη Βουλή το Νομοσχέδιο για την προστασία του εθελοντισμού

Κατατέθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών  για την προστασία του εθελοντισμού, την ενίσχυση της δράσης της Κοινωνίας των Πολιτών και την παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της κοινωφελούς δράσης των  οργανώσεων κοινωνίας των πολιτών. Σκοπός του προτεινόμενου νομοσχεδίου είναι:
Η ενιαία ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στην καταχώρηση, εγγραφή και  χρηματοδότηση των εθελοντικών οργανώσεων που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στην Ελλάδα ως σωματεία ή αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες με κοινωφελή σκοπό στις οποίες περιλαμβάνονται και οι ΜΚΟ, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση της ακεραιότητας, της διαφάνειας, της χρηστής διαχείρισης και της λογοδοσίας αυτών
Η ενιαία ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στην εθελοντική απασχόληση εντός ή εκτός Ελλάδος που παρέχεται, άνευ οικονομικού ή άλλου υλικού ανταλλάγματος.
Η δημιουργία δημόσιας βάσης δεδομένων και ειδικού μητρώου Οργανώσεων Κοινωνίας των Πολιτών στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο καθορισμός των προϋποθέσεων παροχής κρατικής χρηματοδότησης των κοινωφελών φορέων και των προϋποθέσεων παροχής εθελοντικής απασχόλησης, καθώς και η θέσπιση φορολογικών κινήτρων...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ημερίδα με τίτλο: Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Στη Λαμία (αίθουσα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων), την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με πρωτοβουλία της ΕΕΤΑΑ και με τη στήριξη της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της ΚΕΔΕ, με θέμα: «Το χρηματοδοτικό πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου και οι ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης. Συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, κ. Μαραβέλιας, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Σουλιώτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπανός, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, κ. Σπυρίδων, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Καφαντάρης, στελέχη Υπουργείων, Διαχειριστικών Αρχών και Ταμείων καθώς και Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη όλων των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας. Διαδικτυακά χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Παπαστεργίου.
Σκοπός της ημερίδας ήταν να παρουσιαστούν στους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας οι...

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς Κυπέλλου

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνουν το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου και θα είναι οι τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις συμμετέχουσες ομάδες το 2021. Αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/12
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγιος Νικόλαος..

...σφηνάκια

 - Ο κύριος Βασίλης Γουρνής μοιράζει πόνο, σ΄ αυτούς που τον συκοφαντούν καθημερινά, γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν τον αντιδήμαρχο έργων, να προχωράει μπροστά, να επικοινωνεί καθημερινά με τους πολίτες και να μην ασχολείται καθόλου με τους συκοφάντες.  Ο κύριος Γουρνής σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα στείλει λουλούδια σ΄ αυτούς που τον συκοφαντούν και δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να τους καλέσει να δούνε τα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, γιατί αυτή η δημοτική αρχή κάνει έργα, ενώ η προηγούμενη έκανε μόνο μελέτες και μοίραζε χρήματα σε μελετητές!!!! Ο κ. Γουρνής μπορεί να έχει οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, αλλά επειδή εδώ και πολλά χρόνια....

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προς: Πρωθυπουργό κο Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Βορειοκεντρικής Εύβοιας με τις πυρκαγιές του Αυγούστου υπέστη τεράστιες καταστροφές, τόσο στον φυσικό της πλούτο όσο και στους εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής με την εξαφάνιση επαγγελμάτων όπως οι ρετσινάδες, οι αγρότες, επαγγελματίες που επλήγησαν άμεσα. Στην κατάσταση αυτή πρέπει να προστεθούν τα σημαντικά προβλήματα υποδομών πολιτικής προστασίας της περιοχής που προυπήρχαν και επιβαρύνθηκαν δραματικά με τις πυρκαγιές. 
Σήμερα τέσσερις μήνες μετά τις καταστροφές   η κατάσταση είναι δραματική για τα λαικά στρώματα τόσο για την ίδια την ζωή και την επιβίωση όσο και για τις υποδομές προστασίας απο πλημμύρες και άλλα καιρικά φαινόμενα που απειλούν όλη την περιοχή. 
Μέχρι σήμερα παρά τις εξαγγελίες απο κυβερνητικά κλιμάκια και παράγοντες η κατάσταση ενδεικτικά έχει ως εξής: 
Σοβαρά και ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα ΔΕΝ έχουν ξεκινήσει, παρά μόνο...

Πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων της 8ης Δεκεμβρίου 2021

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων.
Μεταξύ των θεμάτων, ορίστηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) και του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) και συγκεκριμένα προτάθηκαν:

Για τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.:
Ως Πρόεδρος η κ. Ελένη Αϊδίνη με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Νέζη και ως μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αναστάσιος Καλαθέρης με αναπληρωτή τον κ. Χαράλαμπο Κώσταρο,  κα Βασιλική Κόντου με αναπληρώτρια την κ. Αικατερίνη Μεγάλου, κ. Μιχάλης Κεράτσας με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Τζελά, κ. Παναγιώτης Καραμούζης με αναπληρωτή τον κ. Δήμο Κόρδη και οι πολίτες κ. Παναγιώτης Νικολάου ως Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον κ. Αθανάσιο Τσάλλα, κ. Νικόλαος Ρόγκας με αναπληρωτή τον κ. Στέφανο Λαζαρίδη, κ. Θεόδωρος Γιαννακάρας με αναπληρώτρια....

....φαπούλες

 - Βρέθηκε τελικά η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, για να επέλθει συμφωνία και να μην υπάρξει πολυδιάσπαση των παρατάξεων Παγώνη και Καθαροσπόρη. Δύσκολα πάντως θ΄ ακολουθήσουν όλοι, αφού πέρα από το δεξιός και σοσιαλιστής, υπάρχει και το θέμα του εγωϊσμού.
Κάποιοι ούτε με σφαίρες δεν θέλουν να .....

Διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης, να διανείμει τρόφιμα και είδη καθαριότητας σε 4.500 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος. 

Η διανομή ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου και θα ...

.......σουτάκια

 - Νίκο καλή η πρότασή σου και σ΄ ευχαριστώ, αλλά εγώ αν η πρόταση δεν έχει την έγκριση του Γιώργου, έχω μια δυσκολία. Αν ο Γιώργος πει το ΝΑΙ, την Κυριακή θα είμαι στον πάγκο της ομάδας, μήπως και βοηθήσω την προσπάθεια που κάνεις.  Η ομάδα είναι χαμηλά, πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Εγώ πάντως Νίκο αν έρθω, θα έχω ....