Σάββατο 28 Μαΐου 2022

....έρχεται

 - Υπομονή λίγο ακόμη, να τελειώσουν τα μπαράζ και θα ξεκινήσει η ανάρτηση των όσων είπε ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης για όλους και για όλα.
Η πρώτη ανάρτηση θα έχει να κάνει γενικά για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, την σημερινή του κατάσταση και τι πρέπει ν΄ αλλάξει, αν πρέπει ν΄ αλλάξει.
Η δεύτερη ....

....γιατί;;;;;

 - Η κυρία Μπατζελή και ο κ. Αναγνωστάκης δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών της Στερεάς και το πρόγραμμά τους δεν εγκρίθηκε από τον λαό στις εκλογές του 2019. 
Αυτό που εγκρίθηκε ήταν της παράταξης του κυρίου Φάνη Σπανού.
Γιατί ....

....φαπούλες

 - Τι σημαίνουν τα αρχικά Γ.Ε.Α.;;;;; Αυτό το ξέρουν πολλοί και ιδιαίτερα αυτοί που υπηρέτησαν στην Αεροπορία μας. Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σημαίνουν και τίποτα άλλο. Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτά τα αρχικά, υπονοώντας κάτι άλλο, να ξέρουν πως ο κόσμος δεν τσιμπάει πλέον και ξέρει να ξεχωρίζει τις μπούρδες του καθενός ....

Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης για το ραντεβού στο Παρίσι

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μία εβδομάδα μετά την έκβαση του... σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ, είναι προγραμματισμένος ο «επίλογος» του Champions League.

 Η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία απέρριψε ο Γάλλος σούπερ σταρ για να μείνει στο Παρί Σεν Ζερμέν, αναμετράται σήμερα (22:00) στο «Σταντ ντε Φράνς», στο Σεν Ντενί, σε έναν τελικό με παρελθόν, κύρος, αξία 1.657. δισεκατομμυρίων ευρώ (όσο κοστολογούνται οι δύο φιναλίστ) και 250 χρόνια ιστορίας (όσα συνολικά είναι τα χρόνια... ζωής των δύο συλλόγων).

 Με την συγκεκριμένη «εισβολή» δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων, μεταξύ των οποίων 30.000 με 40.000 οπαδούς των «κόκκινων» χωρίς εισιτήρια, και άλλους καθηλωμένους στις οθόνες τους, ο «πλανήτης του ποδοσφαίρου» δίνει το ετήσιο...

Εορτάσθηκε το «Πάσχα» του Νέου Προκοπίου

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
Η μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου

Με λαμπρότητα, μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων, εορτάστηκε φέτος, την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας και συγκεκριμένα στο Ιερό Προσκύνημά Του, η μνήμη του Οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Ρώσου του νέου Ομολογητού, του οποίου το άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα, ως θησαυρός και δώρο πολύτιμο φυλάσσει εκεί με ευλάβεια η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.
Χιλιάδες πιστοί χριστιανοί της Πατρίδας μας και από διάφορες χώρες του κόσμου προσήλθαν να λάβουν τη Χάρη του Τριαδικού Θεού με τις πρεσβείες του Οσίου Ιωάννου, να τιμήσουν την μνήμη Του και να αποθέσουν στο Ιερό του Λείψανο τα φορτία των προβλημάτων της ζωής. Πλήθη μάλιστα πιστών ανθρώπων, ιδιαιτέρως νέων, με συγκλονιστική θερμότητα πίστεως και αγάπης, περπάτησαν και φέτος απόσταση....

Διαιτητές στους αγώνες μπαράζ


28/05/2022 Στάδιο Χαλκίδας  ΩΡΑ 18:00

ΣΚΥΡΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ  

Κώστας Γκάτσος, Κώστας Δάλλας, Γιώργος Κοντογιαννίδης

28/05/2022 Στάδιο Αρτάκης ΩΡΑ  18:00...

.....σουτάκια

 - Μη μας μιλάτε, αφήστε μας μόνους μας!! Μπράβο στους κυρίους οι οποίοι υπάκουσαν στην εντολή να μην μας μιλάνε, ώστε σιγά σιγά να μας αναγκάσουν να προσκυνήσουμε τον φορέα!!!! Γράψτε λάθος κύριοι, γιατί δεν θα τα καταφέρετε. Εμείς δεν έχουμε σκοπούς και στόχους να σας πάρουμε την θέση που έχετε, γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει. Απλά μας στενοχωρεί το ότι υποκύψατε σε πιέσεις και για να μην....

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 28/05/2022

Σας γνωρίζουμε τους αγώνες κατάταξης στις 28/05/2022:

-Ο αγώνας ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ -ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/05/2022 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας ώρα 18:00.-

-Ο αγώνας ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ θα διεξαχθεί....

Δημήτρης Βαλκάνος

 - Ο προπονητής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας ο κ. Δημήτρης Βαλκάνος, έκλεισε μια χρονιά επιτυχημένη για τον ίδιο, αφού έκανε ότι μπορούσε κι αν η ομάδα πατούσε διοικητικά καλύτερα στα πόδια της, η ΕΡΕΤΡΙΑ ίσως κατακτούσε το πρωτάθλημα.
Δεν ήταν όμως έτσι τα πράγματα και το πλήρωσε η ομάδα.
Κανείς προπονητής, καμιά διοίκηση, κανένας ποδοσφαιριστής, δεν κατακτά μόνος του ένα ....

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-2022


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

28/5/2022 16:30 ΔΗΜ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ - ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όχι κυρίες και κύριοι. Κανέναν συμβιβασμό δεν θα κάνουμε και κανένα ψέμα δεν θα γράψουμε.
Μπλέξαμε με τις κυρίες Σοφίες οι οποίες επιμένουν να διαδίδουν πως βοηθάνε τους πάντες και τα πάντα, αλλά ξέρουν πως δεν λένε όλη την αλήθεια.
Η μία Σοφία τρέχει να πάρει θέση δίπλα σε βουλευτές, δημάρχους, μητροπολίτες κλπ, μόνο και μόνο για μια...

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ- Έγιναν τελικά λάθη;;;

 - Κύριοι, κανείς δεν κατηγορεί κανέναν και κανείς δεν θα κάνει κουμάντο, αφού άλλοι βάζουν τα λεφτά τους και έχουν κάθε δικαίωμα, να τα κάνουν ότι θέλουν.
Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πάντως δεν αναλαμβάνει κανείς τις προσωπικές του ευθύνες κι ενώ άλλα λένε δεξιά κι αριστερά, στο τέλος καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή.
Εντάξει λένε, δεν τα καταφέραμε και αναλαμβάνουμε την....

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ»


ΔΟΑΠΠΕΧ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δημοτικό Θεάτρο «Ορέστης Μακρής», στο Πάρκο Λαού, υποδέχεται για σήμερα Σάββατο 28/5/22 και ώρα 20:30, την πρώτη παιδική θεατρική παράσταση στην πόλη μας. 
Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου συνεχίζοντας την επιτυχημένη δεκαοχτάχρονη πορεία της, φέτος ανανεώνεται και δημιουργεί μία ξεχωριστή παράσταση για παιδιά, «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ». Ένα τρυφερό παραμύθι, της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ, που αποτελεί ύμνο στην ομορφιά της ψυχής και στη δύναμη της καλοσύνης, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα  και για όλη...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Οι αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς σ΄ εμάς για πρόσωπα τα οποία διατυμπανίζουν πως είναι εθελοντές, αλλά δεν λένε την αλήθεια, αφού απλά χρησιμοποιούν τον εθελοντισμό για λόγους προσωπικής προβολής και δεν ξέρουμε ποιους ...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

......σφηνάκια

 - Μονόδρομος η αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε πως το ΔΣ της ΕΠΣΕ θα προχωρήσει τις διαδικασίες και θα τις ολοκληρώσει με επιτυχία, ώστε να βοηθηθούν όλες οι ομάδες και να μπορέσουν να οργανωθούν καλύτερα και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο διοικητικό και κυρίως ....

Προτεραιότητα η οικονομία πόρων για τους αλιείς και η προστασία του περιβάλλοντος

Προτεραιότητα η οικονομία πόρων για τους αλιείς και η προστασία του περιβάλλοντος
Δεδομένης της προτεραιότητας στην ενίσχυση της αλιείας και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο σχετικό κάλεσμα.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ., κ. Νικόλαος Λιάπης και τα μέλη κ. Γιώργος Βοζίκης, κ. Χρήστος Γεωργουσόπουλος και κ. Γιώργος Κοτρέλ....

.....μικρά, μικρά.

 -  Με θερμοκρασίες πάνω κάτω στους 30 βαθμούς και σε περίοδο εξετάσεων για πολλά παιδιά, μήπως πρέπει να προσέξουν οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΕ για τους ορισμούς αγώνων στα πρωταθλήματα των υποδομών;;; Η αλήθεια είναι πως κάτι δεν πήγε καλά με αυτά τα πρωταθλήματα και καλά θα κάνει η ΕΠΣΕ να δει το θέμα ...

Ψηφιακή κάρτα: Δύναμη στον εργαζόμενο

9 ερωτήσεις - απαντήσεις για τη μεταρρύθμιση

Μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση, ένα εργαλείο για την προστασία των εργαζόμενων έναντι αυθαιρεσιών του εργοδότη, για την αντιμετώπιση της αδήλωτης ή υποδηλωμένης εργασίας και την πλήρη καταγραφή των υπερωριών των εργαζόμενων, γίνεται πράξη από την Κυβέρνηση. Πρόκειται για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, ένα χρόνιο αίτημα της ΓΣΕΕ, που θεσμοθετήθηκε με το νόμο 4808/2021 για την Προστασία της Εργασίας και  μπαίνει σταδιακά σε πλήρη  εφαρμογή. Το ξεκίνημα γίνεται  την 1η Ιουλίου  με την εφαρμογή της  στους κλάδους των Τραπεζών και των σούπερ μάρκετ με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, για να επεκταθεί στη συνέχεια σε όλες επιχειρήσεις.
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την υλοποίηση του ΕΡΓΑΝΗ II και την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας,...

...εμε'ίς οι προοδευτικοί!!!

 - Τι είπε η κυρία Μπατζελή στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου;
"Εμείς οι προοδευτικοί" είπε και κοιτάχθηκαν όλοι για να δούνε ποιους εννοεί!!!!
Κυρία Μπατζελή, "εσεις οι προοδευτικοί" μείνατε στην αίθουσα και ακούσατε τον ακροδεξιό του Κασιδιάρη να μιλάει όπως μιλούσε και δεν ....

Σημαντικά έργα και μελέτες

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Χαλκίδα, 27-05-2022 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικά έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού €974.080 εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, κατά την 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα χθες, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.

Μέσα από αυτά εξασφαλίζονται:
Η αποπεράτωση του γηπέδου Δύστου, προϋπολογισμού €550.000.  Στον προϋπολογισμό του έργου θα συνδράμει η ΔΕΗ Α.Ε. με δεσμευμένες πιστώσεις ύψους €230.000 οι οποίες αφορούν τη στήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Η προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα Πούρνου και Καθενών, προϋπολογισμού €310.000 (Περιφέρεια €210.000 - Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων €100.000)
Η ανάθεση στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», του έργου «Μελέτη περιβαλλοντικών παραμέτρων της περιοχής Μαντουδίου για την επίδραση εκλύσεων χημικών παραγόντων από τη λειτουργία βιομηχανικών...

Στον πανηγυρικό εορτασμό του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στον Ιερό Ναό του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου στο Νέο Προκόπι Ευβοίας παρέστη σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για τον πανηγυρικό εορτασμό της μνήμης του Οσίου.
Μετά την Αρχιερατική χοροστασία ...

"Τα παρατράγουδα"

 - Τι σημασία έχει το αν γράφουμε ή όχι σωστά; Σημασία έχει το να γράφουμε αλήθειες. όταν μία ομάδα θέλει να πάει ψηλά, θα πρέπει να έχει όλο το πακέτο και πάνω απ΄ όλα να λέει όλη την αλήθεια και όχι να προσπαθεί με ψέματα "να παριστάνει τον Άγιο"!!!  
Ο Αγιος είναι στο Προκόπι και σήμερα γιορτάζει.
Να το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν.
Δεν είναι κακό μια ομάδα για όποιους λόγους, να δηλώνει ως έδρα κάποιο....

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

 - Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής
1.Αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Στέργιου Αντωνίου, με αφορμή την ανοίκεια, απρόκλητη και δυσφημιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Πέμπτη 19 Μαΐου. Ο κ. Αντωνίου απολαμβάνει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας και τιμά την Ε.Π.Ο. με το ήθος του και με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της στη Super League.

2.Ενέκρινε τις προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού που θα εισαχθούν προς ψήφιση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. την 1η Ιουνίου 2022.

3.Όρισε ως ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου την 01.07.2022 και...

Καλησπέρα κυρ Ανδρέα

 - Κυρ Ανδρέα, διόρθωσες την ανάρτησή σου, αλλά δεν βρήκες το θάρρος να ζητήσεις μια συγνώμη, από τους πιστούς που πήγαν με τα πόδια να προσκυνήσουν τον Άγιο.
Κυρ Ανδρέα, ο πολιτικός και γενικότερα αυτός που θέλει να είναι στα κοινά, θα πρέπει να έχει και τσαγανό για να ....

....φαπούλες

 - Κυρία Βάκα, προχωρήστε και αφήστε τους κακεντρεχείς να λένε ότι θέλουν. Εμείς πιστεύουμε στην δέσμευσή σας. Ούτε 1 ευρώ παραπάνω δεν θα επιβαρυνθεί ο Δημότης για τα σκουπίδια κι ας κόψει ο ΦοΔΣΑ  το κεφάλι του. Μπορεί υα παπαγαλάκια του Παγώνη και του Καθαροσπόρη να λένε και να γράφουν όσα θέλουν, αλλά αυτή η δημοτική αρχή ....

....Ποιος έχει την πλειοψηφία;;;

 -  Συγνώμη αλλά αν δεν το γράψω θα σκάσω.
Ποιος έχει τελικά την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο;
Το ρωτάμε γιατί στις ψηφοφορίες ακούμε πολλά ΝΑΙ και ελάχιστα ΟΧΙ.
Στα ΟΧΙ μέσα είναι σχεδόν πάντα ...

....σουτάκια

 - Σε ποιον αγώνα του Σαββατοκύριακου οι φίλοι της ομάδας πρέπει να φωνάζουν το σύνθημα "Βάλτε ένα γκολ, να γίνει της πουτ...ς" και δεν θα σταματούν αν η ομάδα τους δεν κερδίσει με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά από τον αντίπαλο;;;;;  Αυτά συμβαίνουν όταν δεν σου ....

ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ-17 ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/05/2022 ΕΝ ΟΨΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κλήση για προπόνηση Μικτής Ομάδας Κ-17 την Παρασκευή 27/05/2022 στο Ενωσιακό Γήπεδο και ώρα 16:30.

Οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους τα δελτία αθλητικής ιδιότητας.

   Α/Α           ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ             ΗΛΙΚΙΑ         ΣΩΜΑΤΕΙΟ
      1         ΑΓΓΕΛΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ               2005         ΕΡΜΗΛΙΟΣ
      2          ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               2005             ΑΥΛΙΔΑ
      3         ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ               2005     ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
      4             ΣΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                    2005             ΕΡΕΤΡΙΑ
      5                 ΓΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                      2005      ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ
      6         ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ               2006         ΛΗΛΑΝΤΙΟ....

ΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ-15 ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/05/2022 ΕΝ ΟΨΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κλήση για προπόνηση Μικτής Ομάδας Κ-15 την Παρασκευή 27/05/2022 στο Ενωσιακό Γήπεδο και ώρα 15:00.

Οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους τα δελτία αθλητικής ιδιότητας.

   A/A           ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ              ΗΛΙΚΙΑ         ΣΩΜΑΤΕΙΟ
 1    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               2008        ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
2          ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               2007          ΝΕΑΠΟΛΗ
 3             ΓΙΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                      2007          ΛΗΛΑΝΤΙΟ
 4             ΡΕΤΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ                       2007       ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
5         ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ               2007       ΟΠ ΑΙΔΗΨΟΥ
 6       ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               2007       ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ...

...όσο ζεις μαθαίνεις!!!!

 - Επειδή διαβάσαμε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδας του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας και πως είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, ρωτήσαμε να μάθουμε ποιοι θα είναι οι διαιτητές και μεταξύ άλλων ονομάτων μας ανέφεραν και το όνομα του διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρίου Φώτη Γκούνη.
Πέσαμε από τα σύννεφα αν και δεν υπάρχουν, γιατί δεν .....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ρέτσα για το μήνυμα/απάντηση στο σχόλιο που έκανα στην φωτογραφία που είναι κοντά στον κύριο Τσίπρα και ειλικρινά λυπάμαι που έχασε το χιούμορ του.
Κύριε Ρέτσα κανένα υπονοούμενο δεν άφησα και δεν μ΄ ενδιαφέρουν οι κομματικές προτιμήσεις κανενός. Ο καθένας στηρίζει και ψηφίζει ότι γουστάρει. Δικαίωμά του.
Η φώτο πάντως δεν είχε μέσα τον κύριο Πίσχινα και μάλλον....

Μαθητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας παρουσίασαν στη Δήμαρχο δύσβατα σημεία για τα Άτομα με Αναπηρία

Τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκαν μαθητές και καθηγητές του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας χθες, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, προκειμένου να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δράσης τους «Φωτογραφί-ΖΟΥΜΕ».
Κατά τη δράση αυτή, που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχέσεις μεταξύ μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών» του σχολείου, οι μαθητές σε συνεργασία με τη Διευθύντρια κ. Βιολέττα Χασιώτου, τον Υποδιευθυντή κ. Γιώργο Αμπατζή και τους εκπαιδευτικούς κ. Γεωργία Κολιογιώργη, Δημήτρη Μήτσου...

....θέμα γοήτρου

 - Η δική μας άποψη είναι καθαρή. 
Όταν είσαι σίγουρος πως κατακτάς πρωτάθλημα και δεν τα καταφέρνεις, τότε έρχεται η απογοήτευση, έρχονται τα λόγια της παρηγοριάς και οι δικαιολογίες, ενώ τίποτα από αυτά δεν πρέπει να συμβαίνει.
 Έκανες μια προσπάθεια, δεν τα κατάφερες, βγαίνεις και λες και κάποιες αλήθειες και....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας (επί της οδού....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έρχεται ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και σίγουρα θα έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει τον προτελευταίο του αγώνα μέσα στο Μοσχάτο κι εμείς δηλώνουμε αισιόδοξοι γιατί απλά πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μπορούν να σηκώσουν πολύ ψηλά την ομάδα, με....

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

....σφηνάκια

 - Όταν ένας αυτοδιοικητικός λέει ψέματα για να μειώσει κάποιον άλλον αυτοδιοικητικό, θα πρέπει να παρεμβαίνει η δικαιοσύνη και να του κόβει την φόρα, γιατί αυτό δεν είναι πολιτική, αλλά τυχοδιωκτισμός και μάλιστα κακής ποιότητας!!!!!! Όταν λοιπόν κάποιος χρησιμοποιεί τον εθελοντισμό και διαδίδει πως κάποιος άλλος αυτοδιοικητικός δεν έχει ευαισθησίες προς άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ ξέρει πως δεν υπήρχαν τέτοια άτομα ....

....μικρά, μικρά

 - Τελικά κάθε μέρα που περνάει, θα παίρνουν την επαλήθευσή τους, τα όσα γράφουμε για τους αυτοδιοικητικούς, αλλά και για τους προπονητές ποδοσφαίρου. Μας ρώτησε χθες αναγνώστης τι θα κάνουν στο θέμα του προπονητή ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Αγαπητέ αναγνώστη για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόεδρος θα ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ (ΠΕΜΠΤΗ 26 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ 2022)

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Με την χάρη του Θεού, προγραμματίζουμε τον φετεινό εορτασμό της ιεράς μνήμης του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου του νέου ομολογητού. Η Πανήγυρις έχει επίκεντρο τον Ιερό Ναό του Οσίου, στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας, όπου, ως θησαυρός, ευρίσκεται το αδιαλώβητο και μυροβόλο λείψανο του αγίου, το οποίο, με απερίγραπτες θυσίες και κινδύνους, έφεραν στον τόπο μας οι Προκοπιείς Πρόσφυγες, μετά την Μικρασιατική περιπέτεια.
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ: Ώρα 7μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
Ώρα 10μ.μ. Αγρυπνία (Εσπερινός-Παράκληση-Θεία Λειτουργία).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ: Ώρα 6:45π.μ. Όρθρος και στην συνέχεια Αρχιερατική χοροστασία.
Ώρα 8:30π.μ. Αρχιερατικό συλλείτουργο.
Ώρα 10:45π.μ. Λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννου με κάθε...

Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο και οι άλλοι προπονητές...συλλέκτες ευρωπαϊκών τίτλων

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, μπορεί απόψε (25/5) να κερδίσει ένα πέμπτο τρόπαιο, το Europa Conference League, στον τελικό απέναντι στη Φέγενορντ, στα Τίρανα (22:00), έχοντας ήδη κατακτήσει το Champions League (2004). με την Πόρτο, 2010 με την Ίντερ) και το Europa League (2003 με την Πόρτο και 2017 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Με πέντε τίτλους, ο Πορτογάλος θα βρεθεί στην...παρέα των στον Ζινεντίν Ζιντάν (3 Champions League και 2 Σούπερ Καπ UEFA) και Πεπ Γκουαρντιόλα (2 Τσάμπιονς Λιγκ και 3 Σούπερ Καπ UEFA), έστω κι αν Μουρίνιο αρέσκει να επαναλαμβάνει ότι κέρδισε. επίσης το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1997 ως βοηθός του Μπόμπι Ρόμπσον στη Μπαρτσελόνα. 

Έτσι κι αλλιώς είναι ακόμα μακριά από τον Κάρλο Αντσελότι (επτά τρόπαια), ο....

....φαπούλες

 - Λοιπόν μετά το δράμα, καλό είναι κάποιοι να το ρίξουν και στην κωμωδία, σε ότι έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων. Διαβάζουμε διάφορα θέλοντας και μη, αφού βγαίνουν μπροστά μας στο διαδίκτυο και πραγματικά γελάμε. Έχουν κάνει την εμφάνισή τους καμιά δεκαριά υποψήφιοι δήμαρχοι και θα εμφανισθούν κι άλλοι, όσο θα υπάρχουν πολλοί ο οποίοι πιστεύουν....

ΕΠΟ/Επιτροπή Δεοντολογίας: Τρίμηνη αργία σε Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ επέβαλε τιμωρία τρίμηνης αργίας στον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου, τον α΄ αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και την ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη.

Η τιμωρία επιβλήθηκε για παραβίαση κανονισμών, μετά από την καταγγελία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και παρότι η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας ήταν απαλλακτική και για τους τρεις...

Οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ

 - Τι άλλο θα γράψουν οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να χτυπήσουν τον Φάνη Σπανό, τον Γιώργο Κελαϊδίτη και τους συμμετέχοντες στο οδοιπορικό προς το Προκόπι για να προσκυνήσουν τον Άγιο.
Διαβάστε:
Προσκυνηματική εκδρομή 2022 Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
Ο μπροστάρης έφερνε σε κνίτη του 80 με κοντομάνικο παλιομοδιτικο, άλλοι με γκλιτσες,...

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

 - Πάλι μία από τα ίδια με τον ΛΗΛΑ Βασιλικού στο θέμα της διοίκησης. Κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχθούν πως το πέρασμά τους από την ομάδα, δεν ήταν ότι το καλύτερο και θέλουν να επανέλθουν κι εμείς το γιατί το ξέρουμε και το έχουμε γράψει και στο παρελθόν και θα το ξαναγράψουμε αν χρειασθεί.
Δεν συμφωνούμε καθόλου με τις διοικητικές ομαδούλες που υπάρχουν και φυσικά δεν θα συμφωνήσουμε με....

Περιστέρι, θα ερχόμασταν αλλά...

 - Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει ο λαός και κάτι ξέρει.
Τι συμβαίνει όμως, όταν "τα παιδιά" καβαλάνε καλάμι και ξεχνούν την πόλη τους, τον νομό τους κι εκεί που μιλούσαν για μια ομάδα όλη η πόλη, προχώρησαν σε αποφάσεις...

Τ. Θεοδωρικάκος: Παύουν οι αστυνομικοί να είναι ταχυδρόμοι δικαστικών εγγράφων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότεροι από 1500 υπολογίζονται οι αστυνομικοί που μέχρι σήμερα αναγκάζονται να διακρίνουν 1,2 εκατομμύρια δικογράφους, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Με το νομοσχέδιο για την «ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων», η Αστυνομία αποδεσμεύεται πλέον από αυτή την ευθύνη και οι αστυνομικοί, που αφοσιώνονται αποκλειστικά στην κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της ΕΛΑΣ.

   «Σήμερα κάνουμε πράξη ένα αίτημα των αστυνομικών επί 40 χρόνια και παύουν οι αστυνομικοί να είναι οι ταχυδρόμοι δικαστικών εγγράφων», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, μιλώντας νωρίτερα στην κοινοβουλευτική όπου συζητείται το νομοσχέδιο....

....σουτάκια

 - Εκεί στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχουν εδώ και μέρες ξεκινήσει τις συζητήσεις για το θέμα του προπονητή και είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμη λάθος. Καθυστερούν γιατί απλά θέλουν πρώτα να πάνε σε Γενική Συνέλευση και η διοίκηση που θα προκύψει να πάρει και την απόφαση για προπονητή. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά επειδή γνωρίζουμε τις συζητήσεις που κάνουν, θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως πάνε για ένα ακόμη λάθος στην...

ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για διαβίβαση δεδομένων στο myDATA

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η προθεσμία διαβίβασης των δεδομένων εσόδων τιμολόγησης, εξόδων αυτοτιμολόγησης και τίτλων κτήσης, στην πλατφόρμα...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι να γράψω καλέ μου άνθρωπε, για την ισοπαλία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον ΤΕΝΕΑΤΗ;  Τα έχουμε δει όλα φέτος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι επειδή δεν μασάω τα λόγια μου, θα γράψω πως η ομάδα της Χαλκίδας θα περάσει στην Γ΄ Εθνική, από τύχη.
Μπορεί να μην αρέσει αυτό αλλά η ομάδα πάει με τον αυτόματο πιλότο, αφού στην ομάδα ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής, ο οποίος και θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές σε όλους τους τομείς.
Ο σημερινός προπονητής, τώρα μαθαίνει και ....

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ 91η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ 
            
1. Βαλασίδου Ευγενία (΄Εφη)             Δασκάλα, 1ο Δ.Σ. Χαλκίδας 
2. Γαλανού Άννα                                  Δασκάλα, 4ο Δ.Σ. Ν.Αρτάκης
3. Κασίμη Ευγενία (Τζένη)                 Νηπιαγωγός, 15ο Ν/Γ Χαλκίδας
4. Κωνσταντινίδου Στεφανία            Δασκάλα, Δ.Σ. Μύτικα
5. Μαμούχα- Γέραλη Κατερίνα        Δασκάλα, Δ.Σ. Ροβιών....

Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η 
οποία, σύμφωνα με α) το άρθρο 67 του ν. 4830/2021, β) την αρ. 642 εγκύκλιο ΥΠΕΣ (αρ. πρωτ. 69471/24.09.2021 ΑΔΑ: 65ΒΓ46ΜΤΛ6-Ο0Ε) και γ) την αρ. ΚΥΑ-Δ1αΓ.Π.οικ.-27397-13.05.2022-ΦΕΚ2369-14.05.2022-τεύχος-Β, θα πραγματοποιηθεί με μεικτό τρόπο: δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας τηλεδιασκέψεων για τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα e:Presence.gov.gr (https://epresence.gov.gr), την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00 πμ, στην Άμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης (πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
 Σύμφωνα με την ανωτέρω ΚΥΑ, παρακαλείσθε για τη χρήση προστατευτικής μάσκας.
 Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.
Συζήτηση για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην ΠΕ Φωκίδας τον Αύγουστο του 2021.

Θέμα 1ο Επικύρωση πρακτικών της 6ης έκτακτης-κατεπείγουσας συνεδρίασης της 21.03.2022, της 7ης έκτακτης-κατεπείγουσας συνεδρίασης της 24.03.2022 και της 8ης τακτικής συνεδρίασης...

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν έχασε χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έτσι παραμένει ζωντανός, στην υπόθεση ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Ο βαθμός που πήρε στην Κόρινθο από τον ΤΕΝΕΑΤΗ, μετά το 1 - 1, ίσως αποδειχθεί χρυσός για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ο οποίος τώρα θα πρέπει να πάρει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες και να φτάσει τους 12, για να είναι η μία από τις 3 ομάδες που θα πάρουν το....

Αγώνες Τετάρτης 25/05/2022

 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   17:00 

5η αγωνιστική 25/05 

Κυπάρισσος Αντίκυρας-Αίολος Καρπενησίου  4 - 0  τελικό...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

.....μικρά, μικρά

 - Σε λίγη ώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπει στο γήπεδο της Κορίνθου για να αντιμετωπίσει τον ΤΕΝΕΑΤΗ ΑΘΙΚΙΩΝ και να διεκδικήσει την νίκη και τους 3 βαθμούς οι οποίοι θα τον φέρουν ένα βήμα από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Την ίδια ώρα ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ και πιστεύουμε πως μια ισοπαλία σ΄ αυτόν τον αγώνα θα....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί τούς υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να συμμετάσχουν στις Θείες Λειτουργίες που θα τελεσθούν κατά τόπους πριν την έναρξη των εξετάσεων, για τον πνευματικό επιστηριγμό των μαθητών.
Εφέτος, οι Θείες Λειτουργίες θα τελεσθούν στους κατά τόπους ορισμένους Ιερούς Ναούς την ίδια ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη 25η Μαΐου 2022, ως εξής:

1.  Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος και ώρα 21:00, για τα παιδιά της Πόλεως Χαλκίδος.
2.  Στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου και ώρα 20:00, για τα παιδιά της Αρχιερατικής Περιφερείας Σκιάθου.
3.  Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκοπέλου και ώρα 20:00, για τα παιδιά της Αρχιερατικής....