Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Αρχίζει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τελικά είχαμε δίκιο. Άδικα κάποιοι πίστευαν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα ξεκινούσε προετοιμασία.
Ξεκινάει λοιπόν την Δευτέρα η προετοιμασία και πιστεύουμε πως θα περάσουμε σε άλλη φάση.
Το βράδυ της Δευτέρας το ρεπορτάζ είναι δεδομένο. Με νεαρούς η πρώτη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ....
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν θα μπούμε σ΄ αυτό το παιχνιδάκι.
Δεν συμφωνούμε με αυτούς που παρέλαβαν ποδοσφαιριστές αξίας 3.000 - 4.000 ευρώ και τους έφτασαν στις 8.000 και στις 9.000 ευρώ!!!!
Δεν συμφωνούμε μ΄ αυτούς που έδιναν ...

Ετσι κι αλλιώς...

Τι λέει ο λαός;
Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται...
Το αμφισβητεί κανείς αυτό;
Εμείς όχι. Το ερώτημα λοιπόν είναι, αν την φοβάται αυτός που δεν έχει βραχεί ποτέ, αυτός που θέλει να δείχνει ατσαλάκωτος, αυτός ο οποίος τρέμει την ...

Μεταγραφή Ποδοσφαιριστή , Τσιομπανη Βασίλη στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. )

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης
Νέα Αρτάκη : 04/08/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ01-0818

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Τσιομπάνη Βασίλη  που θα  ενισχύσει την ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ( 2018 - 2019 ) .
Ο Βασίλης Τσιομπάνης  αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης  ..

Γιώργος Τόλιας: Εύχομαι τα καλύτερα

Οι φήμες είναι της μόδας όπως και τα κουτσομπολιά, στα γνωστά στέκια της Χαλκίδας και αυτή την φορά στο στόχαστρο μπήκε ο κ. Γιώργος Τόλιας.
Κάποιοι διαδίδουν διάφορα, τα οποία παράγει ο άρρωστος εγκέφαλός τους και τα χρεώνουν στον κύριο Γιώργο Τόλια. Είναι τόσο δειλοί και έχουν μάθει στα κουτσομπολιά, που δεν θα διορθωθούν ποτέ και γι΄ αυτό πάντα θα προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς ξέρουμε για πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπούμε στην διαδικασία ν΄ ασχοληθούμε μαζί τους. Ας ξεκινήσει με το καλό η ομάδα και τότε θα βρούμε τον....

Αποφάσεις ΠΟΑ για ΠΑΕ Football League

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της B' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League στις ΠΑΕ:
ΟΦΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.....

Καλημέρα στα παιδιά..

Λιατίφης  Χρήστος 13 ετών και Κατσαρής Εφραίμ 14 ετών, βρέθηκαν από την Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και δεν έτυχε της ανάλογης προβολής. Φαίνεται πως οι μικροί σε ηλικία "δεν πουλάνε", τουλάχιστον όσο θα πουλούσε ας πούμε ένας σαραντάρης ο οποίος θα έπαιρνε μεταγραφή από την Άνω στην Κάτω Ραχούλα!!!
Το γράφουμε γιατί οι νεαροί δεν έτυχαν της προβολής που θα άξιζε να ...

Πάρτε και τα ρέστα....

Κάποιοι στο Βασιλικό έχουν μείνει πολύ πίσω. Τόσο πίσω που ακόμη και σήμερα ψάχνουν να βρούνε γωνία στο δεκάρικο!!! Κύριοι τα σημερινά 10ευρα έχουν γωνίες. Τα 10δραχμα τα μεταλλικά δεν είχαν, αλλά που να τα βρεις τώρα αυτά!!! Λοιπόν χθες είχα μια συζήτηση με άνθρωπο της ενημέρωσης και για να ακριβολογώ της φωτοενημέρωσης και ο οποίος μου είπε τα όσα ακούσθηκαν στην Γενική Συνέλευση του ΛΗΛΑ, εναντίον μου. Με πληροφόρησε λοιπόν πως κατηγορήθηκε ο κ. Θανάσης Ντεγιάννης, ως ο άνθρωπος ο οποίος με πληροφορούσε για όσα συνέβαιναν και με ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Τι κακός χαμός με κάποιους οι οποίοι με την κάθε ευκαιρία τα χώνουν στον κύριο Φάνη Σπανό; Αυτό φυσικά το κάνουν από την ώρα που κυκλοφόρησε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων. Η Περιφέρεια έχει κάνει έργο στην Εύβοια και μας αρέσει δεν μας αρέσει η αιτία είναι ο κ. Σπανός. Δουλεύει ο άνθρωπος και στις εκλογές θα μιλήσουν τα έργα του. Εμείς πιστεύουμε πως αυτοί που τον χτυπούν, είναι οι ίδιοι που δεν τον ήθελαν ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και προσπαθούσαν να πείσουν τον κ. Μπακογιάννη να μην τον έχει στο ψηφοδέλτιο!!! Την απάντηση την έδωσαν οι πολίτες της Εύβοιας. Την ίδια θα δώσουν τώρα και οι....

ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2018


Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους θα γράφουμε την άποψή μας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φυσικά και θα ξεκινήσει προετοιμασία, φυσικά θα έχει ποδοσφαιριστές, αλλά όσο είναι στην ....

Καλησπέρα Σταμάτη

Αγαπητέ Σταμάτη Ρουσόδημε (psaxna.gr), καλησπέρα.
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά την κάνω ως φίλος πραγματικά.
Δεν υπάρχουν συζητήσεις, δεν υπάρχουν συμφωνίες, δεν υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές στο θέμα Μπακομήτρου και Ρεπετσά, με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ο Θανάσης και ο Παναγιώτης προσπαθούν να ξεπεράσουν οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους για να ενταχθούν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ επειδή τους συνδέει μια φιλία με τον Στούπα, τον Γκαλούφα, τον Σίδερη και τον ΗΡΑΚΛΗ και θέλουν να βοηθήσουν ώστε η ...

Μεγάλε, δώστα όλα!!

Μεγάλε ευτυχώς είχες ασφαλείς πληροφορίες για τα ΚΟΣΚΙΝΑ και τον ΔΥΣΤΟ και κρίμα που δεν το ανέβασες ως αποκλειστικό!!!
Έχασες και κάποιες από τις συναντήσεις, αλλά δεν ...

Ο Σάκης Ψάρρας είναι ο νέος προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο Σάκης Ψάρρας είναι ο εκλεκτός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών. Ο νέος προπονητής με το πλήρες τεχνικό επιτελείο που θα ανακοινωθεί σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας στις 27 Αυγούστου 2018 στο κλειστό Κανήθου.
Στις πρώτες δηλώσεις του δια μέσου της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr τονίζει:
Ξεκινάμε την νέα αυτή συνεργασία με τον Ηρακλή Χαλκίδας , έχοντας....

Ο Νότος γράφει την δική του ιστορία

Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μα;. Γράφουμε την άποψή μας και στηρίζουμε την προσπάθεια ομάδων της Νότιας Εύβοιας για την δημιουργία μιας νέας ομάδας η οποία θα προκύψει από την συνένωση τριών ομάδων οι οποίες υπάρχουν σε μια απόσταση 2-3 χιλιομέτρων η μία από την άλλη.
Γήπεδα έχουν, ανθρώπους έχουν και θα γίνει αυτή η ομάδα πόλος έλξης ποδοσφαιριστών, παραγόντων...

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019

Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  2018 - 2019

Τρεις τελικά ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή. ΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Δήλωσε όμως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, οπότε η Β΄ Κατηγορία θα έχει 40 ομάδες.
Καλή επιτυχία

1. Α.Ο. ΚΟΣΚΙΝΩΝ
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Χ.
3. Α.Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
4. Α.Ο. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
5. Α.Ο. ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ
6. Α.Σ. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ
7. Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ....

1ο Δημοτικό κύμης

Κύριοι, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, αφήστε τα λόγια και τα παραμύθια.
Η αλήθεια είναι πως 4 χρόνια δεν καταφέρατε ως Δήμος Κύμης Αλιβερίου ούτε καν να ξεκινήσετε την κατασκευή του σχολείου μετά την φωτιά που το κατέστρεψε.
Είναι αστείο να λέτε πως κάνατε τα πάντα. Τίποτα δεν κάνατε. Απλά τώρα που διαπιστώσατε πως η Περιφέρεια είναι έτοιμη, προσπαθείτε να πείτε πως κάνατε τα πάντα. Λέτε ευχαριστώ στον Μπακογιάννη, για τους γνωστούς λόγους, αλλά ξεχνάτε τον Σπανό επίσης για τους γνωστούς λόγους!!!!
Είσθε πονηρούληδες, αλλά το παραμύθι δεν το μασάει κανείς.
Η Περιφέρεια με πρώτο και καλύτερο τον κ. Φάνη Σπανό...

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Μπορεί να μην μαθαίνουμε νέα από την Ιστιαία, αλλά πιστεύουμε πως η ομάδα θα πάει καλά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Ο κ. Δήμος Τσελίκας ανέλαβε πρόεδρος της ομάδας, από την οποία πέρασε και ως προπονητής, με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου. Όλα δείχνουν πως εκεί στην ΙΣΤΙΑΙΑ έχουν ενώσει ...

16 στις 16 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία

Όλες οι ομάδες δηλώνουν συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία Εύβοιας.
Συγχαρητήρια στους παράγοντες και τους ευχόμαστε καλή δύναμη.
Ότι μια ομάδα κερδίζει αγωνιστικά, δεν το παρατάει διοικητικά.

Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   2018 - 2019

1.  Φ.Σ.Α. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
2.  Α.Ο.Φ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ «ΛΗΛΑΣ»  
3.  Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
4.  Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
5.  Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
6.  Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ...

Γειά σου πρόεδρε

Ο κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να καταλαβαίνει και τους άλλους.
Εμείς το κάνουμε αυτό, αφού ξέρουμε πότε κάποιος είναι "κουρασμένος" ή έχει σκοτούρες στο κεφάλι του και τον αφήνουμε στην ησυχία του, αφού ξέρουμε και ξέρει πως ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Άδικος ο αποκλεισμός της ομάδας του Ατρομήτου, αφού δέχθηκε την ισοφάριση δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης. Κρίμα, αλλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
- Στα δικά μας τώρα, ο δήμαρχος κ. Παγώνης τα έχει βάλει με μια ομάδα πολιτών, η οποία με την σειρά της τα έβαλε με την Δημοτική αγορά και πάει λέγοντας. Κύριοι πολιτικά παιχνιδάκια και από τις δύο πλευρές, αφού άρχισε ο προεκλογικός αγώνας. Άλλοι θεωρούν μνημείο αυτό το έκτρωμα στο κέντρο της Χαλκίδας και άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια, επειδή θέλουν προεκλογικά να έχουν να λένε κάτι!!! Μπουλντόζες χρειάζονται κύριοι και φορτηγά να κουβαλούν τα μπάζα.
Δήμαρχε, δεν θα πρέπει να ξεχνάς, πως στελέχη της παράταξής σου, είχαν....

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.....

Εντάξει κύριοι.
Όλα είναι υπό έλεγχο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει χρήματα, οπότε δεν έχει πρόβλημα οικονομικό.
Είναι κάτι σαν το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων....

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης

Νέα Αρτάκη : 02/07/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ10-0718

ΘΕΜΑ : Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης  ( Α.Ο.Ν.Α. )  - Ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές , συνεργασία με γυμναστή , Ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας .

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Μαστροκώστα Γιώργο, Μπαλαμπάνη Στέλιο ,...

Το νέο ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2018-2019

Ενωτικό και πολυμελές το νέο ΤΑΑ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενόψει της αγωνιστικής  χρονιάς 2018-2019. Το νέο πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μετά την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volleyleague βάζει σε λειτουργία το νέο τριετές σχεδιασμό της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Ήδη έχει κλειστεί ο νέος προπονητής της ομάδας και ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ των ανδρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 
Το 11μελές σχήμα των μελών - διοικητικών στελεχών που συγκροτούν το νέο ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2018-2019 είναι οι: Διαμαντής Θωμάς, Γιώργος Χριστόπουλος, Δημήτρης Καραντάκης, Δημήτρης Τσιτίνης, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου,...

Αποτελέσματα έρευνας ΚΕΔ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ολοκλήρωσε την προαναγγελθείσα πολύμηνη ερευνητική εργασία της με τίτλο «Διάγνωση της πραγματικότητας της διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», η οποία είχε στόχο την καταγραφή και ανάλυση όλων των θεμάτων που άπτονται της ελληνικής διαιτησίας, σε όλα τα επίπεδα.
Για τις ανάγκες της εθνικής αυτής έρευνας χρησιμοποιήθηκαν 2 ερωτηματολόγια:

1) Ερωτηματολόγιο 128 ερωτήσεων που απευθυνόταν σε αρχιδιαιτητές και μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας 53 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας.
2) Ερωτηματολόγιο 72 ερωτήσεων που συμπλήρωσαν 83 διαιτητές, ...

Η Κωνσταντίνα Μουστάκα στον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η 21χρονη κεντρική μπλοκέρ Κωνσταντίνα Μουστάκα (1.84), εντάσσεται στο φετινό ρόστερ και ενισχύει σημαντικά  την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Τελευταία της ομάδα η ΑΠΕΣ Καπανδριτίου με την οποία είχε ...

ΕΠΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος της Ε.Ε. κ. Ε. Γραμμένος απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και τον πρόεδρό της κ. Ιβάν Σαββίδη.

«Κύριε Πρόεδρε,
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League.
Πέραν της πολλαπλής σημασίας που έχει για την ομάδα σας η διπλή επιτυχία επί του πρώτου αντιπάλου της, οφείλω να σημειώσω ότι οι διεθνείς επιτυχίες των....

Γιάννης Τσούρτος - Πρόεδρος ΔΚ ΛΟΥΚΙΣΊΩΝ

250 χιλιάδες ευρώ ανάπλαση της εισόδου των Λουκισίων;
Αυτή την απόφαση πήρε η δημοτική αρχή Παγώνη...
Να εγκρίνει στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019  έργο βιτρίνας ανούσιο για το χωριό ύψους 250.000.00€ 

#Αγνοώντας τις ομόφωνες αποφάσεις του..

Έχει την σημασία του...

,
Το να διαφημίζεις μία επιχείρηση, έχει την αξία του
και ιδιαίτερα όταν...

Καθαρές κουβέντες

Ελάτε τώρα που μπήκαμε στον Αύγουστο να κάνουμε ένα βήμα και με καθαρές κουβέντες, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπάρχουν κάποια γεγονότα, τα οποία δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Όποιος έχει άλλη άποψη, ας βγει να την καταθέσει δημόσια.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος 2017-2018 το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνος αντίπαλος φαινόταν να είναι η ΑΡΤΑΚΗ, η οποία όμως έχασε νωρίς το τρένο. Εμφανίσθηκε ο ΛΗΛΑΣ με την είσοδο Ελευθεριάδη στην διοίκηση και τον κ. Γιώργο Λάμπρου στον πάγκο της ομάδας.Στα διοικητικά της Ερέτριας είχαν ήδη εμπλακεί δύο άτομα τα οποία είχαν περάσει και από την διοίκηση του ΛΗΛΑ, αλλά αργότερα ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Φυσικά και θ΄ αρχίσουμε με τα παιδιά Κατσαρή Εφραίμ και Λιατίφη Χρήστο οι οποίοι είναι πραγματικά ταλέντα του ποδοσφαίρου και από χθες τα πήρε στην αγκαλιά του ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ.
Γεννήθηκαν το 2004 και 2005 αντίστοιχα και έμαθαν το ποδόσφαιρο στην ΑΘΛ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Μπράβο στα παιδιά, τους προπονητές και την διοίκηση, αφού δουλεύουν πολύ και μιλάνε λίγο και γι΄ αυτό πετυχαίνουν στόχους.
- ΠΑΟΚάρα είσαι μία και σ΄ ευχαριστούμε γι΄ αυτό το 0 - 3 εκτός και επειδή...

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στον ΠΑΟ

Οι δύο νεαροί της φωτογραφίας, 
είναι ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜ (2004) 14 ετών 
και ο ΛΙΑΤΙΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (2005)13 ετών.....

"Ο ποταμός" είναι γυμνός

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Από εδώ και στο εξής, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει "ανεύθυνος".
"Ο ποταμός" έχει την δική του ιστορία και κανενός ο εγωισμός δεν μπορεί να τον διασύρει ή να τον διαλύσει.
Δυστυχώς αυτοί που αγαπούν τον ΛΗΛΑ και είναι ΛΗΛΑΣ πολλά....

ΑΠΟΛΛΩΝ & ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ψάχνουν γήπεδο

Πουθενάδες είμαστε, αλλά σίγουρα το τρώμε το φαγητό μας, όταν έχουμε......
Τι έγινε εκεί στην ΕΡΕΤΡΙΑ;
Είναι αλήθεια ή ψέματα πως ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Γ΄ Εθνική) και ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Β΄ Εθνική) ψάχνουν για γήπεδο ώστε να μπορούν να δίνουν τους αγώνες τους, τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο, οπότε και πιστεύουν πως θα είναι έτοιμο το δικό τους γήπεδο;
Ποιο γήπεδο ζητάνε ως έδρα; το γήπεδο Βασιλικού και αν αυτό δεν....

Το γήπεδο Βασιλικού!!!

Εμείς πουθενάδες είμαστε, αλλά κάπου κάπου, να βοηθάμε, ώστε ν΄ ανοίγουν τα ματάκια κάποιων....
Το γήπεδο Βασιλικού το ξέρουνε και οι πέτρες, όπως ξέρουν πως για να μιλάς γι΄ αυτό θα πρέπει να έχεις και υποχρεώσεις και δικαιώματα και το κυριότερο, να προσέχεις τι λες, τι ζητάς και τι υπογράφεις. Θα θυμίσουμε σε όλους πως η διοίκηση του ΛΗΛΑ με χαρά ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως απέκτησε τις εγκαταστάσεις του πρώην ΚΗΦΕΑ στο Μπούρτζι και είπε πως ...

Επίσημος χορηγός του Α.Ο.Χ το «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ»

Χαλκίδα 01/08/2018
Θέμα: Επίσημος χορηγός του Α.Ο.Χ το «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ» 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως τη συνεργασία του με έναν εκ των μεγάλων χορηγών που θα στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια της ομάδος. 
Αναλυτικότερα, πρόκειται για τη χορηγική συνεργασία του Α.Ο.Χ με το «ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ», το οποίο θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην ομάδα μας.
  Επιπροσθέτως, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα στα κοινά της ομάδος μας εισχωρεί ο επιχειρηματίας Νικόλαος Βαρδακώστας, υιός του επιχειρηματία Απόστολου Βαρδακώστα, ...

Ευτυχώς;;;;;;;

Ευτυχώς, που δεν είχαμε χρήματα για να πάμε διακοπές....
Ευτυχώς, που οι φίλοι αναγνώστες μας θέλουν στις επάλξεις και μας ενημερώνουν συνέχεια......
Ευτυχώς, που υπάρχουν κι αυτοί που δεν μας ....

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καμπούρης Βασ.
Μέλος μας σε Αγώνα του Europa League 2/8/2018

Για την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του UEFA Europa League (επαναληπτικός αγώνας), το εξής μέλος μας.

Πέμπτη 2/8/2018
UEFA Europa League
Rheinpark Stadion, Βαντούζ...

Σοβαρότατες καταγγελίες

Δήμαρχε κύριε Παγώνη, οι καταγγελίες του κυρίου Γιώργου Τσουνή ως προς το θέμα του προπονητή, ο οποίος πηγαίνει στα σχολεία της πόλης και για τον οποίο λέει πως είναι χρήστης σκληρών ναρκωτικών;
Κύριε δήμαρχε, αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες, τότε να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι οι της δημοτικής αρχής που βάζουν σε κίνδυνο τα παιδιά μας.
Αν οι καταγγελίες δεν έχουν βάση, τότε να αναλάβει τις ....

Απίστευτες καταγγελίες!!!

Γιώργος Τσουνής
Τι δούναι και λαβείν έχει με τον Δήμο και συνεχίζει να τον καλύπτει;

Τι γίνεται με τον Πρόεδρο Σκακιστικού Συλλόγου στη Χαλκίδα ο όποιος συνέταξε πλαστό Φύλλο Αγώνα προκειμένου η ομάδα του να αγωνιστεί στην Ά Εθνική; Για την παράνομη αυτή πράξη το Α.Σ.Ε.Α.Δ. διέταξε την αποβολή του.
Για την πράξη αυτή έχει επέμβει ο Αθλητικός Εισαγγελέας και ήδη η υπόθεση βρίσκεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Τι γίνεται με τον πρόεδρο Σκακιστικού Συλλόγου στη Χαλκίδα ο όποιος στέλνει .....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- ΣΧΙΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Χαλκίδα 01/08/2018
Θέμα: Έναρξη Συνεργασίας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Σχίζα Ιωάννη(14-05-97), ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου. Ο 21χρονος στοπερ αγωνιζόταν πέρυσι...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Χαλκίδα 01/08/2018
Θέμα: Έναρξη Συνεργασίας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον  ποδοσφαιριστή Σπυριδάκη Σπυρίδων(21/06/98). Ο 20χρονος επιθετικός προέρχεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και έχει λάβει....

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Γ.Ν. Χαλκίδας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Γ.Ν. Χαλκίδας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον Επίτροπο Ελεγκτή Οικονομικού με βασικό αίτημα να πληρωθούν άμεσα οι συνάδελφοί μας επικουρικοί.
Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και του υπουργείου υγείας συνεχίζεται. Πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο κρατώντας τους απλήρωτους συναδέλφους σε κατάσταση ομηρίας. Μετά την κινητοποίηση η διοίκηση ανήγγειλε ότι θα ...

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Ξεκινά την προετοιμασία του και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, αφού το ποδοσφαιρικό όχημα είναι έτοιμο, έχει ΔΣ και έβαλε στον πάγκο του, έναν προπονητή με γνώσεις και εμπειρία και ο οποίος είμαστε σίγουροι πως θα οδηγήσει την ομάδα με ασφάλεια σε μια νέα εποχή.
Ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης δεν έχει ανάγκη από συστάσεις και φυσικά δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση. Ελάχιστες οι επιλογές που είχε η διοίκηση του...

ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Με αφορμή την Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Πρωτοδιακόνου Στεφάνου, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο  του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018...

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League, που ανέδειξε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που μετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις.

Champions League

ΑΕΚ: Τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ-Ρόζεμποργκ θα αντιμετωπίσει η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Tο πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή...

ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ


ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε, απ΄ ότι όλα δείχνουν παράγοντες των ομάδων και το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. 
Έτσι τουλάχιστον λένε κάποιοι παράγοντες ομάδων...

Καλημέρα

Καλημέρα και καλό μήνα, φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Μπήκαμε στον Αύγουστο και θέλουμε δεν θέλουμε σε 30 μέρες μπαίνουμε στο Φθινόπωρο,  με ότι σημαίνει αυτό.
- Τα τσακάλια της ΕΡΤ κάνουν αγώνα δρόμου, αφού καθημερινά ανακαλύπτουν μονοπάτια και μάλιστα ιδιωτικά τα οποία οδηγούσαν στις παραλίες στο Μάτι!!! Βρε δαιμόνιοι ρεπόρτερ, δεν πάτε μια βόλτα σε όποια παραλία θέλετε, για να δείτε τα πάντα;
Τα μονοπάτια σας έφταιξαν; Μήπως και στην θάλασσα που έφτασαν....

ΔΟΑΠΠΕΧ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ   
Μετά την ανείπωτη τραγωδία των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και καθώς ο καταστροφικός κύκλος της απώλειας  συνανθρώπων μας, δυστυχώς δεν λέει ακόμα να κλείσει, ο Οργανισμός πολιτισμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής και απόλυτου σεβασμού ΑΚΥΡΩΝΕΙ κάθε πολιτιστική δραστηριότητα και συμμετοχή του σε εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τόσο στην πόλη της Χαλκίδας, όσο και στις Δημοτικές μας Ενότητες. 
Την πρόταση αυτή, ενστερνίστηκε με ομόφωνη...

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

"Οι πουθενάδες"!!!!

Να γίνει, αλλά χωρίς μαγειρέματα και άλλα σχετικά κόλπα.
Να γίνει βράβευση των καλύτερων "πουθενάδων"!!!!
Φυσικά εμείς είμαστε εκτός συναγωνισμού για να μην σαρώσουμε όλα τα βραβεία!!!
Λοιπόν ας το αναλάβει η ΕΠΣΕ να το εντάξει στις...

"Ελεύθερος" και ο Παλαιολόγος..

Ήθελε να μείνει και να βοηθήσει τον ΛΗΛΑ σ΄ αυτή την δύσκολη καμπή ο Θανάσης Παλαιολόγος, αλλά δεν έβλεπε φως και πήρε κι αυτός την Ελευθέρας του στο χέρι. 
Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει τα χρονάκια του, αλλά σίγουρα έχει πολλά...

Στον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ η Δήμητρα Παυλέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμητρα Παυλέα είναι το νέο απόκτημα της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. 
Η 20άχρονη εξαιρετικά ταλαντούχα και έμπειρη Καλαματιανή λίμπερο (1.70) θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας τη νέα χρονιά και αναμένεται να ....

Ανακούφιση για τις οικογένειες 1500 παιδιών με τις παροχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

«Κλείδωσαν» και εφέτος οι παροχές προς τις οικογένειες παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και παιδιών με αναπηρία, που έχουν ανάγκη φύλαξης, φροντίδας και ειδικής αγωγής. Με μία δέσμη προσκλήσεων ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ που εξέδωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δίνεται τέλος στην αγωνία χιλιάδων οικογενειών για την φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών τους για την ερχόμενη σχολική περίοδο. 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δηλώνει έτοιμη για την σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, με δεδομένο ότι όλες οι διαδικασίες για την  εξασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες δράσεις, έγιναν ταχύτατα και....

ΣΕΦ.....ΤΑΛΙ

Στέκι ανθρώπων της πολιτικής και του αθλητισμού 
το ΣΕΦ...ΤΑΛΙ,
του ....

Η εξέλιξη των πραγμάτων

Στην αρχή χτυπιόσασταν.....

Οικονομικό σκάνδαλο, σε ομάδα της Εύβοιας!!!!

Πως είναι δυνατόν να συζητάμε για οικονομικό σκάνδαλο, την ώρα που οι ομάδες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουνε;
Κι όμως υπάρχει λένε κάποιοι και θα ξεσπάσει λίγο πριν μας αποχαιρετήσει...

Πολιτική ευθύνη


Καλησπέρα σας

Για όλες τις μανούλες.. ......

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ψυχραιμία κύριοι. 
Δεν ξέρουμε αν έχουμε χάσει επεισόδια, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως ο κύριος Βαλάντης Μπλέτσας, δεν θα θελήσει να χαρακτηρισθεί αποτυχημένος και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Δυστυχώς χάθηκε η αξιοπιστία, αφού η προηγούμενη διοίκηση έκανε ότι μπορούσε γι΄ αυτό και στην νέα διοίκηση, δεν συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι πέτυχαν ποδοσφαιρικά όπου πήγαν.
Οι γνωριμίες του κ. Μπλέτσα και οι σχέσεις του με ποδοσφαιριστές ανά την Ελλάδα είναι πολλές και καλές και πιστεύω πως θα πείσει κάποιους, αν κι εφόσον ....

Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 28 και 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες. Η Διοίκηση και οι προπονητές του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας σας εύχονται καλές διακοπές!
400μ. Εμπόδια ΓΥΝΑΙΚΩΝ
7η θέση ΜΠΟΥΝΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ με επίδοση 1:05.62...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Κάποιοι πιστεύουν πως έχουν κλείσει θέση στον παράδεισο, αφού έχουν τοποθετήσει τον εαυτό τους στους καλούς!!! Ρε σεις μάγκες, δεν πήρατε χαμπάρι πως τώρα με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ άλλαξαν τα πράγματα και για να πας στον παράδεισο πρέπει να δηλώσεις άθεος;;;;;
Εμείς άθεοι δεν θα γίνουμε ποτέ, γιατί πιστεύουμε στην μία και μοναδική, στην θεά του ποδοσφαίρου!!!! Ποια είναι αυτή; Περιμένουμε ακόμη απαντήσεις από τον κ. Καλίτσα, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 
Η θεά είναι μόνο μία κύριοι και γι΄ αυτό καμία άλλη δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της.
Η στρογγυλή θεά. Η μπάλα δηλαδή η οποία εκτός από θεά είναι και....

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Γιώργος Σέγκος

Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε όλοι για τον διαιτητή κύριο Γιώργο Σέγκο;
Ούτε ένα στραβό δεν έχει;
Πως είναι δυνατόν να πέρασε 25 χρόνια στην διαιτησία της Εύβοιας και να μην έχουμε κάτι αρνητικό να γράψουμε και να πούμε για τον κ. Γιώργο Σέγκο;
Κυρίες και κύριοι, έτσι μπορεί να χαϊδεύουμε αυτιά, αλλά δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στον ίδιο και την διαιτησία.
Έκανε λάθη και μάλιστα πολλά ο κ. Σέγκος και για τα οποία δεν μιλάει κανείς.
Γιατί όμως;  Εμείς ξέρουμε τις απόψεις διαιτητών, αλλά ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Νέο σοκ

Δεν το πιστεύουμε και ευχόμαστε η πληροφορία να μην έχει βάση. 
Ομάδα Α'  κατηγορίας της Εύβοιας ενώ έχει δηλωθεί κανονικά στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει θέμα με τα οικονομικά και με...

Συνεχίζουμε..., αλλά

Κάτι θα γράφουμε αυτές τις μέρες, αλλά όχι με τους ρυθμούς που σας έχουμε συνηθίσει.
Επιτρέψτε μας να το πάμε χαλαρά μέχρι και τις 19 Αυγούστου και μετά θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς.
Ευχόμαστε στις ομάδες που αρχίζουν την προετοιμασία τους αυτές....

Ελεύθερος ο Μακρής

Ελεύθερος είναι ο ποδοσφαιριστής Θάνος Μακρής και πλέον θ΄ αναζητήσει τον επόμενο ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Μια παροιμία λέει "Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι"!!!!
Δεν φτάνει που μας έβριζε μέρα νύχτα ο αγαπητός κύριος, ενοχλήθηκε από αυτά που γράψαμε, χωρίς να τον βρίζουμε. Φαίνεται...

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της ομάδος μας με τον Προπονητή κ. Αθανάσιο Σμπρίνη απόφοιτο της Σχολής Προπονητών ποδοσφαίρου Του Κοβερτσιάνο της Ιταλίας, με σπουδαίο έργο σε Σωματεία και τις Μικτές ομάδες της Εύβοιας. 
Το νέο ΔΣ του ΑΠΟ Καστέλλας ομόφωνα αποφάσισε να ....

Λυπάμαι

 Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 ώρα 18:47 
Είμαι δίπλα στο πηγάδι και αρχίζω το πότισμα της ντομάτας, των αγγουριών κλπ. Χτυπάει το τηλέφωνό μου, αλλά μέχρι να το βγάλω για να το σηκώσω έκλεισε. Κάλεσα εγώ και μου απάντησε κάποιος κύριος. Ρώτησα ποιος είναι και άκουσα κάποιον να ουρλιάζει και να μου λέει να μην ασχοληθώ με το όνομά του. Ρώτησα ευγενικά να μου πει ποιος είναι, για να ξέρω με ποιον δεν πρέπει ν΄ ασχοληθώ στο μέλλον. Αντί για απάντηση μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω...
Αγαπητέ κύριε όποιος κι αν είσαι να ξέρεις πως εκτός από....

apopsignomi.blogspot.com

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, αλλά πρέπει να σας θυμίσουμε τι γράφαμε εμείς πριν από καιρό, όταν κυκλοφορούσαν σενάρια τα οποία έλεγαν πως δεν θα έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ, ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και οι ΖΑΡΑΚΕΣ. Εμείς γράφαμε πως όλες οι...

ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ /ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Θα συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως κάνουμε τόσα χρόνια με φιλοδοξίες στο μέλλον..
1η μεταγραφή για την ομάδα μας ο νεαρός μεσο-αμυντικός Χρήστος Αναστασίου (19 ετών) όπου έχει παρουσία και στην μεγάλη κατηγορία με Καστέλα και Τριάδα..
2η μεταγραφή επίσης ο μικρός κεντρικός αμυντικός Σπύρος Σταθαράς (17 ετών) ο οποίος...

Καλησπέρα σας...

Την καλησπέρα μας στους 22 που αγαπούν τον ΛΗΛΑ και βρίζουν εμάς που δεν τον αγαπάμε.
Εμείς κάναμε υπομονή και θα δικαιωθούμε και πάλι.
Λαγοί οι περισσότεροι και άνθρωποι που κοιτάζουν το συμφέρον τους στο όνομα του ΛΗΛΑ.
Κατέστρεψαν την ομάδα και πολύ σύντομα θα βάλουν παιδάκια να αγωνισθούν, αφού ούτε την ιστορία της ομάδας θα σεβαστούν, ούτε και τα χρήματα που πλήρωσε το Βασιλικό.
Καθαρές κουβέντες.
Διαβάσαμε είδηση από τον κύριο Άγγελο Αγαπητό που λέει πως έμεινε ελεύθερος ο Λάμπρος Καρλατήρας. Κύριε Αγαπητέ δεν είναι είδηση το τι θα κάνει ο Λάμπρος, ο οποίος αξίζει να πάει να παίξει μπάλα σε ομάδα με στόχους και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είδηση είναι το ότι ....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΠΟΝΟΜΗ ΟΦΦΙΚΙΟΥ ΣΕ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΟΥ

Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων των Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου – Πρωτοσυγκέλλου, Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού – Ιεροκήρυκος, Πρεσβ. Μαρίου Κιαπέκου – Εφημερίου της Ενορίας και του Διακ. Πορφυρίου Γερμανού, επισκέφθηκε την Ενορία της Καστέλλας Μεσσαπίων και συγκεκριμένα τον Ενοριακό Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία.
Τον θείο λόγο προς τους πολλούς ευλαβείς ενορίτες, οι οποίοι συνάχθηκαν για την Ευχαριστία, κήρυξε ο Σεβασμιώτατος μετά την ανάγνωση της διατεταγμένης Ευαγγελικής Περικοπής (Ματθ. 14, 22-34) και αναφέρθηκε στην προσευχή και την πίστη, ως χαρακτηριστικά της ζωής του χριστιανού.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη και η Εγκύκλιος της Ιεράς ...

Πρόταση στον κ. Καλίτσα

Αγαπητέ κύριε Καλίτσα, εσείς ο οποίος πέρα από ραδιοφωνικός παραγωγός, είσθε και ερευνητής θεμάτων και αναθεμάτων, μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε σε κάτι;
Τηλεφώνησε μια κυρία και μας είπε:
"Ψαξτε να βρείτε, παράγοντα ποδοσφαίρου που ήθελε περισσότερες γυναίκες ....

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Κανείς δεν αμφισβητεί κανέναν και κανείς δεν θέλει την θέση κανενός.
Προσοχή όμως. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που ανέλαβαν να διοικήσουν τον ΛΗΛΑ.
Αυτοί που έβαλαν το όνομά τους στο ψηφοδέλτιο και αυτοί οι 22 συνολικά που ήταν υποψήφιοι και ψήφισαν στις εκλογές, πρέπει να προσέξουν για να μην οδηγήσουν την ομάδα σε χειρότερες καταστάσεις. Δυστυχώς οι περισσότεροι δείχνουν ενδιαφέρον μόνο για τις ακαδημίες και "το μαγαζάκι" στο Μπούρτζι και όχι για την πρώτη ομάδα.
Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει και ποιοι ...

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (Σ.Π.Π.Ε.)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή την έναρξη της νέας Αγωνιστικής Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2018-2019, τα μέλη του Δ.Σ. του “Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας”, θα θέλαμε αφ’ ενός να ευχηθούμε Υγεία σε όλα τα μέλη μας (Διπλωματούχοι Προπονητές), στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους Διαιτητές, τους δημοσιογράφους και αφ’ ετέρου περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση  από την Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. που αφορά τις τροποποιήσεις για τον νέο Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. 2018-2019, ( βλέπε σχετική ανάρτηση εδώ ...

ΣΥΝΑΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΗΣ «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Σε δροσερή, φιλική κι ευλογημένη ατμόσφαιρα, και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018,  η καλοκαιρινή  συνάντηση των εθελοντών του προγράμματος  «Εθελοντική Διακονία στο Σπίτι» της  Ιεράς  Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Παρά το βαρύ εθνικό πένθος από τις πυρκαγιές, τονίστηκε η αξία της ατομικής προσφοράς, η  αυτοδιάθεση κάθε ανθρώπου  προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο του, με αίσθημα ευθύνης κι ανιδιοτελούς αγάπης.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, κατατέθηκαν εμπειρίες...

Η ΙΕΡΑ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

            Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού, στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, το οποίο βρίσκεται εντός του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Χαλκίδος.
Την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, ετελέσθη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου, προεξάρχοντος Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, πλαισιουμένου από τους Αρχιμ. Ιάκωβο Φραγκιαδάκη - Εφημέριο του Ι. Ναού, Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτη – Διευθυντή του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος...

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Τελικά έριξαν καλά ξύλα στην φωτιά και έβγαλαν λευκό καπνό εκεί στην Λάμψακο.
Σήμερα θ΄ ανακοινωθεί το νέο ΔΣ και δεν ξέρουμε αν θα ανακοινωθούν και τα ονόματα αυτών που θα στηρίξουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τέλος και με το σήριαλ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ...

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Με μεγάλη συμμετοχή πιστών εορτάστηκαν στην Ενορία των Πολιτικών της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος η Προστάτης και Πολιούχος αυτής Αγία Παρασκευή αλλά και ο Άγιος Παντελεήμων.
            Κατά την εορτή της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2018 το απόγευμα, κατά τον Εσπερινό, προέστη της Συνάξεως ο Αρχιμ. Στέφανος Καραμούζης, Εφημέριος Ν. Αρτάκης, ενώ ο Αρχψιμ. Γαβριήλ Σέρβος κήρυξε τον θείο λόγο..
            Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, χοροστάτησε στον Όρθρο, προέστη της Θ. Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Εμμανουήλ, συλλειτουργούντων των Αρχιμ. Γαβριήλ Σέρβου, Πρωτοπρεσβ. Αργυρίου Στουραΐτη – Εφημερίου της Ενορίας ...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την Βόρειο Εύβοια επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, αμέσως μετά την πανήγυρη της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής για να λειτουργήσει σε τοπικές πανηγύρεις και να επικοινωνήσει με τα πνευματικά του τέκνα, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Πορφύριο Γερμανό.
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 το πρωί, χοροστάτησε στον Όρθρο,  προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Λουτρών Αιδηψού, συλλειτουργούντων πολλών Ιερέων και με τη συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, το οποίον αποτελείτο τόσο από κατοίκους της Αιδηψού όσο και από παρεπιδημούντες προσκυνητές, οι οποίοι προέρχονται από ...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή Κυριακή.
- Τι Καλοκαίρι είναι άραγε αυτό; Ο καιρός έχει τρελαθεί, αφού μας πάει μία ζέστη, μία βροχή. Κάηκαν άνθρωποι ζωντανοί, χάθηκαν περιουσίες και ενώ πέρασαν 6 μέρες, υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι!!! Κι όμως έχουμε ακόμη μια ανίκανη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, έναν δήμαρχο και μια Περιφερειάρχη οι οποίοι δεν λένε να παραιτηθούν μήπως και ησυχάσουν οι ψυχές των 88 μέχρι τώρα νεκρών. Λένε πως μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός 100, τότε θα παραιτηθούν!!! Πως να τους χαρακτηρίσουμε άραγε; Ας τους φωτίσει ο Θεός, στον οποίο δεν πιστεύουν, ώστε να φύγουν και ν΄ αφήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.  Έφτασαν στο σημείο...