Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Σε σεμινάριο της Ευρωλίγκα

Οι προπονητές πρέπει να γνωρίζουν 
ότι δεν ξέρουν τα πάντα για το μπάσκετ,
δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το σεμινάριο προπονητών, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 110 προπονητών από 34 διαφορετικές χώρες.
Ο Ομπράντοβιτς μαζί με τους Τσάβι Πασκουάλ, Αϊτο Ρενέσες και Ετόρε Μεσίνα δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος σε σεμινάριο που .....
ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/06).
«Για κάθε προπονητή που θέλει να βελτιωθεί, είναι καλό να είναι εδώ, να παρακολουθήσει το σεμινάριο και να έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με τον καθένα.
Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να ξυπνάει το πρωί και να καταλαβαίνει πως δεν γνωρίζει τα πάντα, τόσο στη ζωή όσο και στο μπάσκετ. Σαν προπονητής είμαι σίγουρος ότι πρέπει να βελτιωθώ ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Από την πλευρά του ο κόουτς της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Το να έχεις εδώ τον Ζέλικο, τον Έτορε και τον Αίτο στο ίδιο γήπεδο είναι κάτι απίστευτο. Μια πολύ σημαντική εμπειρία που κάνει το σεμινάριο το καλύτερο στην Ευρώπη».