Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 ΑΠΟ ΤΟ http://www.mikriliga.com
 
Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις "παλεύει", σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών. Η πρώτη αφορά τον Ζάρκο Λάζετιτς, τον 29χρονο Σέρβο επιθετικό, ο οποίος είναι γνώριμος στη χώρα μας από τη θητεία του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνική με τη Ρόδο.

Ο Λάζετιτς αγωνιζόταν την περσινή σεζόν έπαιζε στην Ινδονησία (!) με τη φανέλα της Κσάτρια Σόλο και .....γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μείνει ελεύθερος ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους Ευβοιώτες. Ο Λάζετιτς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Ομπιλιτς, τη Σαρτίντ Σμεντέρεβο, τη ΦΚ Μπέογκραντ, τη Μπεζάνια, την Παρτιζάν και την Βοϊβοντίνα. Βέβαια, για να μπορέσει να αγωνιστεί στον Ηρακλή θα πρέπει η ομάδα να ανέβει στη Β' Εθνική λόγω του ορίου ηλικίας που ισχύει για τους κοινοτικούς παίκτες στη Football League 2.


Εκτός από τον Λάζετιτς, η ομάδα του Αντώνη Πριόνα εξετάζει ακόμα την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού Βασίλη Καρατζά, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα. Ο Καρατζάς παρευρέθηκε, μάλιστα, στην "πρώτη" της ομάδας την Τετάρτη μαζί με τον εκπρόσωπο του αλλά στην πρώτη κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου διαπιστώθηκε απόσταση στο οικονομικό. Ωστόσο, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που αγωνιστεί οριστικά στη Football League και σ' αυτή την περίπτωση ενδέχεται να γίνει εκ νέου κουβέντα μαζί του.


Από κει και πέρα, υπέγραψαν και τυπικά στην ομάδα οι Kρίστο Τελκίνσκι, Θανάσης Τόλιος, Δημήτρης Παριανός, Σωτήρης Τσάτσος, Ηλίας Σεφερίδης, Κώστας Γανωτής, Στέλιος Δελήμπασης ενώ ανοικτό είναι ακόμα το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ηλία Προβατίδη που δεν μετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Παράλληλα, η τριάδα των τερματοφυλάκων συμπληρώθηκε από τον 34χρονο πρώην τερματοφύλακα της Θήβας Κώστα Γενιτσαρίδη και τον 18χρονο ταλαντούχο Απόστολο Μπακόλα που αγωνιζόταν στη Φιλοθέη Αρτας. Ακόμα θα αποκτηθεί ο 22χρονος μέσος Κώστας Γουδέλης, ο οποίος έπαιζε στην Ελευθερούπολη.