Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Δεν έχουμε μάθει να σχολιάζουμε αυτά που γράφονται από όπου και αν προέρχονται γιατί έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, αν και έχουμε φάει πολλές σφαλιάρες να τις υπομένουμε και να λέμε δεν βαριέσαι ποδόσφαιρο είναι.
   Αλλά όταν μας αναφέρουν ως "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ" της διαιτησίας πραγματικά μας πιάνουν τα γέλια και αναρωτιόμαστε "ρε λες να έχουμε γίνει τόσο δυνατοί"  και δεν το ξέρουμε ούτε εμείς.
    Ο Πρόεδρος και ο προπονητής μας δεν .....
έγιναν "ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ" του διαιτητή,  είπαν την γνώμη τους για το παιχνίδι, όπως το είδαν με τα δικά τους  μάτια και η άποψη τους ήταν ότι η ομάδα της Δροσιάς έπρεπε να  κερδίσει το παιχνίδι με μεγάλο σκορ.
    Τώρα η εικόνα του αγώνα ήταν η εξής:
         Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είχε κλειστεί από το κέντρο του γηπέδου και προς την εστία της προσπαθώντας σε κάθε φάση να χαλάσει την ανάπτυξη της ομάδας μας, άλλες φορές παίζοντας αντιαθλητικά και άλλες φορές κάνοντας υπερβολική καθυστέρηση, παρ' όλα αυτά η ομάδα μας έχασε καταπληκτικές ευκαιρίες.
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
         Στο έκτο (6ο) λεπτό του αγώνα παίχτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έκανε χέρι δόθηκε ανάποδο φάουλ σε βάρος της ομάδας μας, το εκτέλεσε δυνατά ο ποδοσφαιριστής Συνοδάκης χτύπησε κατά τύχη στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ομόρντια άλλαξε γωνία και έτσι προηγήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (καταπληκτικό γκολ).
        Στο εικοστό πέμπτο λεπτό (25) του αγώνα ακυρώθηκε άνευ λόγου και αιτίας, χωρίς να καταλάβει κανείς γκόλ του ποδοσφαιριστή της Δροσιάς Αθανάσιου Τσούτη.
        Στο τριακοστό πέμπτο λεπτό (35) του αγώνα δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του ποσφαιριστή της Δροσιάς Παναγιώτη Πατρινού εντός της μεγάλης περιοχής.
       Στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό (45)  καταλογίσθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας της Δροσιάς όταν ο ποδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απέκρουσε την μπάλα ως βόλεϊμπολίστας σε καρφί αντιπάλου χωρίς να ενοχληθεί από κανέναν.
      Στο πεντηκοστό πέμπτο λεπτό (55) ο διαιτητής χάρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Συνοδάκη για αντιαθλητικό παιχνίδι.
     Στο ενενηκοστό τέταρτο λεπτό (94) σημειώθηκε πεντακάθαρο καταπληκτικό γκολ από τον Μάρκο Καραμάνη, ενώ ο διαιτητής είχε δώσει πέντε λεπτά καθυστέρηση, εκεί δικαιολογούνται οι άνθρωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιατί ίσως να παρασύρθηκαν από γνωστό δημοσιογράφο που μετέδιδε τον αγώνα, εμείς δε ξέρουμε τα ποδοσφαικά του φρονήματα, όποιος τα ξέρει παρακαλούμε να μας ενημερώσει.  
    Αντιλαμβανόμαστε την πικρία των ανθρώπων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το χρονικό σημείο που σημειώθηκε το γκολ της ομάδας μας, άλλωστε το συναίσθημα αυτό το έχουμε νιώσει και εμείς πολλές φορές.
    Με την ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ είχαμε πάντα άριστες σχέσεις και ήμασταν οπαδοί της όταν αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και ήταν πρεσβευτής του Νομού στο ποδόσφαιρο.
    Δεν δεχόμαστε όμως ότι είμαστε ΕΚΛΕΚΤΟΙ και ΣΥΝΉΓΟΡΟΙ της διαιτησίας τουναντίον αν κάποιοι αδικούνται από το αποτέλεσμα αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
     Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση, και όχι την παραπληροφόρηση του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ευβοίας. 

                                               Το Δ.Σ. του Α.Π.Κ.Ο. Η ΔΡΟΣΙΑ