Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει

Άλλες εποχές, άλλα τα δεδομένα, αλλά καλό είναι να τα θυμόμαστε, έστω για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας. Δίνω συνέχεια στο θέμα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, του οποίου την ιστορία, ομολογώ,  δεν γνωρίζω.
Ήταν στη Χαλκίδα  και στην SPACE TV, όταν ο κ. Κιβωτός και ο Πρόεδρος του Α.Ο.Χ. τότε κ. Παπαθανασίου μου ζήτησαν να βοηθήσω στην προσπάθεια που θα..... έκανε την ομάδα για να ανέβει κατηγορία.
Επιμένει ο αναγνώστης και μου ζητά λεπτομέρειες αλλά, ειλικρινά, δεν έχω να του πω πολλά πράγματα. Μόνο το αρχείο της SPACE TV να δώσει το κλίμα της εποχής. Φυσικά καλύτεροι μάρτυρες είναι αυτοί που ζούσαν από κοντά εκείνη την προσπάθεια. Η SPACE TV ήταν παρούσα σε όλους τους αγώνες εντός κι εκτός έδρας. Τι να θυμηθώ; Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν τα όσα ''τραβήξαμε'' στο γήπεδο του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ, στο οποίο μας περίμεναν με μαύρες σημαίες!!! Ήταν άλλες οι εποχές όμως. Δεν ήμουν Χαλκιδάρας ούτε και τότε. Την δουλειά μου έκανα. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Μου ανέθεσαν μια δουλειά. Μου ανέθεσαν το κομμάτι της επικοινωνίας και πιστεύω πως δεν τους άφησα παραπονεμένους.
Καλό πάντως θα ήταν να ψάξουν κάποιοι εκείνη την εποχή και θα διαπιστώουν πως ήταν πολλοί ενάντια στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά στο τέλος ήταν και στο πανηγύρι και στο φαγοπότι!!!