Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

¨ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ¨ μ΄ ακούς;

Καλημέρα, καλημέρα. Αύριο είναι η μεγάλη μάχη. Την Κυριακή από ντις 11.00 το πρωί χιλιάδες δημότες του Δήμου Κυμης Αλιβερίου θα πάνε στη ΛΑΜΠΟΥΣΑ για να ψηφίσουν το πρόσωπο που θα είναι επικεφαλης στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τις διαδικασίες δεν τις γνωρίζουμε αλλά μικρή σημασία έχει αυτό.
Οι πληροφορίες μας λένε πως έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση και πως ένας από τους υποψηφίους έχει μισθώσει 6 λεοφωρεία για να ......
μεταφέρει ετεροδημότες από την Αθήνα!!!
Ένας άλλος υποψήφιος, λένε οι πληροφορίες πως γυρίζει πόρτα πόρτα και θυμίζει σε όλους πως αν εκλεγεί υποψήφιος θα κερδίσει τις εκλογές, αφού διαθέτει τον αέρα του νέου και την εμπειρία του μπαμπά.
Η μοναδική γυναίκα η οποία δήλωσε υποψηφιότητα φαντάζομαι πιστεύει και καλά κάνει, πως θα έχει την στήριξη των γυναικών.
Μόνο ένας συνταξιούχος στο ψηφοδέλτιο και πιστεύω πως είναι το φαβορί, όχι μόνο επειδή διαθέτει ελεύθερο χρόνο αλλά και διότι έχει εμπειρία από διοίκηση αφού ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχει και ένα ακόμη ατού, αφού όπως μαθαίνω τον στηρίζουν πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Καλημέρα και αργότερα θα γράψουμε και άλλα.