Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση Γιώργου Σαρρή

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ  Γιώργος Σαρρής, με αφορμή δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας ''soccerplus.gr'', προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
''Ουδέποτε αμφισβήτησα το δικαίωμα οποιουδήποτε να έχει την προσωπική του άποψη αναφορικά με τα όσα δηλώνω ή να μου ασκεί ακόμη και ακραία κριτική επ΄αυτών. Ωστόσο, το να παραποιεί κάποιος τα λεγόμενά μου και να τα παρουσιάζει κατά το δοκούν και όπως εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, ξεπερνά κάθε όριο. Ουδέποτε χαρακτήρισα τις ΕΠΣ Κεφαλληνίας - Ιθάκης, Κυκλάδων και Φωκίδας ως....
όψιμους φίλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η φράση χρησιμοποιήθηκε από εμένα στη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξης τύπου προς τα ΜΜΕ και όλοι οι παρόντες εκτός του συντάκη του άρθρου, δεν κατέληξαν στο προαναφερθέν συμπέρασμα. 
Αυτό λοιπόν, μπορεί να ερμηνευτεί ως εξής: 
1.Ο συντάκτης του άρθρου είναι τόσο εμπαθής, που φτάνει εως του σημείου να διαστρευλώνει όσα είπα για τους δικούς του και μόνο λόγους. 
2.Αδυνατεί να αντιληφθεί και τα απλούστερα. 
Να με συγχωρεί όμως. Μπορεί να είμαι ιατρός στο επάγγελμα αλλά παθολόγος και όχι χειρούργος εμφύτευσης εγκεφάλου.  Άλλο το δικαίωμα της κριτικής και άλλο το ''δικαίωμα'' του ψεύδους. Επιτέλους σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια, όπως και στην υπομονή''.