Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο υπερήφανος Σαμαράς, η ιστορία του Σάμαρη και η θεία Δίκη του Σωκράτη

Ο υπερήφανος Σαμαράς, η ιστορία του Σάμαρη και η θεία Δίκη του ΣωκράτηΚαραγκούνης: Πιο γλυκιά πρόκριση

 Σε πελάγη ευτυχίας οι Ελληνες διεθνείς έκαναν λόγο για δικαισύνη και γλυκιά πρόκριση. Οι σκόρερ Σαμαράς και Σάμαρης μίλησαν για υπερηφάνεια, ο αρχηγός Καραγκούνης για δικαιοσύνη και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για υπομονή....

Διαβάστε τι δήλωσαν:

Γιώργος Σαμαράς: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι δώσαμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Δεν χάσαμε.....
σε ενέργεια εξωαγωνιστικά. Είμαστε μία ομάδα κια θα είμαστε. Δεν έχουμε ήρωες, ούτε ηγέτες, πάνω από όλα η ομάδα. Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα, για την ομάδα σημαίνει πολλά, για την χώρα μας ακόμα περισσότερα. Ελπίζω να δώσαμε χαρά».

Ανδρέας Σάμαρης: «Κάναμε υπερήφανους όλους τους Ελληνες. Παίξαμε όπως έπρεπε, κερδίσαμε δίκαια και ναι είμαι υπερήφανος για το γκολ που έβαλα. Σήμερα γράψαμε ιστορία»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μετά το 2004. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα. Κατορθώσαμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία. Χρειάστηκε και η τύχη που δεν την είχαμε έως τώρα. Πιστεύω ότι αν αξίζεις κάτι ο Θεός στο δίνει. Πολύ δίκαια περνάμε στην επόμενη φάση. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Τη νίκη την αφιρώνων στην ομάδα μου. Ακούσαμε πολλά, τα ξεπεράσαμε όμως».

Γιώργος Καραγκούνης:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Κάτι που δεν είχαμε καταφέρει ποτέ. Το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο. Καμία φορά όταν το κάνεις με δυσκολία είναι πιο... γλυκό. Και περιμένουμε το επόμενο ματς. Δεν δικαιούταν την ισοπαλία η Ακτή. Πήραμε αυτό που αξίζουμε. Γίνεται ένα υπέροχο Μουντιάλ και με την Ελλάδα θα είναι ακόμα πιο υπέροχο».

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Εμείς δεν έχουμε σκοπό να απαντάμε στους επικριτές μας. Το ποδόσφαιρο έχει και καλές και κακές στιγμές. Με όσες αναποδιές κι άν έχουμε παλεύουμε για την χώρα μας. Αφήσαμε τους επικριτές στην άκρη και πήραμε μια τεράστια πρόκριση για όλους τους Έλληνες και φυσικά το απολαμβάνουμε.»