Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

Έναρξη προετοιμασίας την Παρασκευή 1η Αυγούστου
 

Ο Α.Ο. Ν. Αρτάκης ανακοινώνει πως η έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Αυγούστου στις 18:00.
Όπως είναι ήδη γνωστό νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Λύκος με άμεσο συνεργάτη του τον Θανάση Μεθενίτη ο οποίος εκτός από βοηθός στην πρώτη ομάδα αναλαμβάνει και χρέη υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου.
Από το περσινό ρόστερ ανανεώθηκε η συνεργασία με τους : Καραχάλιο, Φωτιάδη,...

Κάραλη, Ρούσσο και Χρυσό Χαράλαμπο ο οποίος επανήλθε πιο δυνατός μετά τον περσινό τραυματισμό του, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την ανανέωση και άλλων συμβολαίων.
Παρών στην «πρώτη» της Παρασκευής θα δώσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι : Γιώργος Ευαγγελινός (από Ολυμπιακό Χαλκίδας), ο πολύπειρος Βαγγέλης Γίγας, Γιώργος Μαστροκώστας (από τον Α.Ο Δύστου), Στάθης Βαρδανίδης (από Αστέρα Αμπελοκήπων), Γιώργος Δηληγιάννης (από Αρίωνα), Άγγελος Αβράμπος (από Ολυμπιακό Χαλκίδας), Νάσος Παυλίδης (από Βατώντα), Χρήστος Γκέκας ( από Προποντίδα),
Βασίλης Κεραμυδάς (από Θύελλα Κοντοδεσποτίου 3ος σκόρερ στην Α2 Εύβοιας), Τρίκκας
Παναγιώτης (από Πισσώνα).
Παίκτες του Α.Ο Ν. Αρτάκης είναι επίσης οι Ανδριόλας Βασίλης, Παπαδόπουλος Αγάπιος, Δεληγιώργης Άκης και Χασανλάρι Ρίλι οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Ψαχνών.
Η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε εξέλιξη και σε ότι αφορά στους στόχους ενόψει της νέα σεζόν αυτοί καθορίζονται από την μεγάλη ιστορία του συλλόγου.