Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ -ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6μμ  ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 6 Νοέμβρη αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των σωματείων και των φορέων που έλαβαν μέρος να οργανώσουν τον φετινό αγωνιστικό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να δώσουν αγωνιστικό παρόν την Δευτέρα 17 Νοέμβρη 2014 στα φανάρια της Νεάπολης στις 6 το απόγευμα.

Ο ηρωικός ξεσηκωμός της νεολαίας, της εργατικής τάξης και του λαού στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων για την αξία της οργανωμένης πάλης. Η πάλη για τα δικαιώματα, για....
ψωμί, παιδεία, ελευθερία πρέπει να είναι στοιχείο της πάλης ενάντια στην πολιτική που διαλύει τη ζωή μας για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Οι Επιστρατεύσεις, οι διώξεις συνδικαλιστών, απεργών αλλά και τελευταία μαθητών, η αξιοποίηση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής που στρέφονται ενάντια στο λαϊκό κίνημα, γίνονται για να περνά σαν οδοστρωτήρας η αντιλαϊκή πολιτική.

Τιμάμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και τους χιλιάδες αλύγιστους αγωνιστές και συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από την δράση για την προστασία, την υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών νοικοκυριών από την φτώχεια, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό και την καταστολή. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου – κυβέρνησης και Ε.Ε. οργανώνουμε την πάλη μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους και τους άλλους φορείς.