Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:00, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας αποφάσισαν:
  1. Σύσσωμο το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της Δημοτικής Κοινοτικής Συμβούλου Αποστολίνας Χαλίλη. Αγωνίστρια της ζωής από μικρή ηλικία, η Λίνα, με το δυναμισμό, τις ιδέες της και την αγάπη της για τον πολιτισμό, που επί σειρά ετών αποτέλεσε για εκείνη πηγή ζωής και ...
    έκφρασης, σίγουρα θα είναι παράδειγμα για όλους μας.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  1. Μετά από εντολή Δημάρχου σήμερα Τρίτη 24/2/2015 να κυματίσουν μεσίστια οι σημαίες στα κεντρικά κτίρια των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.
  1. Να παρθεί άμεσα απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου γα την πλήρη κάλυψη εξόδων κηδείας Τιμής ΄Ενεκεν για την προσφορά της ως ενεργότατη πολίτης της Χαλκίδας ιδιαίτερα, καθώς οι ρίζες της ήταν από την Ηράκλεια Σερρών.
  1. Να κατατεθεί στεφάνι από τη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας στη μνήμη της.
  1. Να τελέσει λειτουργία υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.
  1. Να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αναπλήρωση της θέσης της θανούσας στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας για την ομαλή λειτουργία του.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ