Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επανάληψη τελικού με Ατλέτικο-Ρεάλ στα προημιτελικά

Επανάληψη τελικού με Ατλέτικο-Ρεάλ στα προημιτελικάΤα ζευγάρια της 8άδας

Ο περυσινός τελικός επαναλαμβάνεται αλλά αυτή τη φορά στη φάση των προημιτελικών του Champions League, καθώς η κληρωτίδα έβγαλε το σπουδαίο ζευγάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρέάλ Μαδρίτης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν ήδη αναμετρηθεί έξι φορές τη φετινή σεζόν (θα φτάσουν δηλαδή τις οκτώ!), με την ....
Ατλέτικο να μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Σπουδαία παιχνίδια αναμένεται να γίνουν και στο ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, δύο ομάδων που συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων και μοιράστηκαν τις νίκες.
Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο (το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι Πορτογάλοι είχαν κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο), ενώ η Γιουβέντους θα κοντραριστεί με τη Μονακό.
Tα ζευγάρια:

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης
Πόρτο-Μπάγερν
Γιουβέντους-Μονακό

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός.

Σημειώνεται πως φέτος δεν θα γίνει και η κλήρωση για τις «διασταυρώσεις» των ημιτελικών, αλλά στις 24 Απριλίου θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη των δύο ζευγαριών της τετράδας.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Champions League στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.