Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Καλημέρα, κύριε Πρόεδρε

Να στείλουμε την καλημέρα μας στον Πρόεδρο του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ κ. Γιάννη Λάμπρου και να του ευχηθούμε καλές Απόκριες. Ενημερωθήκαμε από φίλο πως μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και αναφέρθηκε και σε κάτι που γράψαμε εμείς.
Πρόεδρε, ξέρεις πως ψέματα δεν γράφουμε. Λοιπόν. Δεν γράψαμε ποτέ πως δίνεις συνθέσεις 11άδας κλπ. Δεν γράψαμε ποτέ πως σχολίαζες από την κερκίδα. Ήμασταν μακριά από την κερκίδα δεν θα ακούγαμε τίποτα. Μπορείς να διαψεύσεις αυτά που γράψαμε αλλά πρώτα να τα ξαναδιαβάσεις.
Αγαπητέ Πρόεδρε, δεν παίρνουμε τίποτα πίσω. Έγιναν ΟΛΑ όπως τα γράψαμε. Στο ημίχρονο του αγώνα έφυγες από την κερκίδα και...
ήρθες στην καγκελόπορτα, δίπλα στα αποδυτήρια, και απευθυνόμενος στους δύο προπονητές τους είπες αυτά που γράψαμε και μάλιστα με δυνατή φωνή και όχι στο ψιθυριστό.
Αγαπητέ Πρόεδρε, καθαρές κουβέντες. Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα βγήκε όπως ακριβώς το ζήτησες. Δεν καταλάβαμε πού είναι το κακό σε αυτά που αναφέραμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Αυτά που γράφουμε είναι η αλήθεια και το ξέρουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΔΡΟΣΙΑΣ αλλά και όσοι ήταν εκεί κοντά.