Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Την Κυριακή  το απόγευμα η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ. Η ΙΣΤΙΑΙΑ δεν έχει πάρει βαθμούς στις 3 αγωνιστικές, αφού έχασε από ΠΙΕΡΙΚΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ενώ η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ έχει 7 βαθμούς με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. 
Η ομάδα της Εύβοιας πρέπει να κάνει την πρώτη της νίκη και να πάρει τους πρώτους βαθμούς της, ώστε να συνεχίσει με καλύτερη ψυχολογία την προσπάθειά της, σ΄ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.
Για μια ακόμη φορά θα γράψουμε πως θέμα παραμονής στην κατηγορία ...
για την ΙΣΤΙΑΙΑ δεν θα υπάρξει και έτσι θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως δεν πρέπει να υπάρξει και θέμα προπονητή.
Ο κ. Θανάσης Γουρνάς είναι αυτός που πήρε από το χέρι την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και την οδήγησε εκεί που δεν είχε καταφέρει να πάει τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα αν ξαφνικά κάποιοι πιστεύουν πως αυτός φταίει, επειδή η Ιστιαία δεν κέρδισε τον ΠΙΕΡΙΚΟ ή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ τότε άλλες ομάδες με εμπειρία χρόνων στην κατηγορία τι έπρεπε να κάνουν;
Λοιπόν, αυτοί οι οποίοι εξυπηρετούν τα ΘΕΛΩ αυτών που δεν γουστάρουν τον Γουρνά, κάνουν πολύ κακό στην ομάδα και όχι στο Γουρνά.
Ο πρόεδρος κ. Αναγνώστου, δεν επέλεξε τον κ. Γουρνά επειδή απλά είναι φίλοι, αλλά επειδή ήξερε πως θα μπορούσε να οδηγήσει ψηλά την ομάδα και θα μπορούσε να έχει μια καλή συνεργασία.
Αυτή η επιλογή του κ. Αναγνώστου έφερε την επιτυχία και γι΄ αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια.
Για να δούμε όμως αν τελικά οι σειρήνες θα πετύχουν αυτό που θέλουν και θα επιλέξουν να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα.
Να μην ξεχνούν πάντως πως η Βόρεια Εύβοια δεν έχει ομάδα ούτε στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και αυτό κάτι σημαίνει.