Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Καλημέρα

Δεν πάει τίποτα καλά στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι άλλοι γι΄ αυτό.
Όταν ακολουθούμε τα βήματα της κυβέρνησης κι εμείς οι ίδιοι, τι καλό περιμένουμε να δούμε;
Δυστυχώς έχουμε μπλέξει σ΄ ένα αδιέξοδο κι έχουμε μπει μικροί μεγάλοι στο ίδιο καζάνι.
Ξεχνάμε πολύ εύκολα, αφήνουμε σε άλλους το κουμάντο, δεν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και δεν ξέρουμε και τα δικαιώματά μας.
Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν και ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε.
Με συμβιβασμούς και συναισθήματα, δεν μπορούμε ν΄ αλλάξουμε τίποτα και όταν τα παθήματα δεν μας γίνονται μαθήματα, δεν μπορούμε ν΄ αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων.
Για μας τα πράγματα αλλάζουν και αλλάζει και ο τρόπος με τον ....
οποίο μέχρι σήμερα προχωρούσαμε.
Τα χρόνια πέρασαν και κάθε ώρα που περνάει είναι πολύτιμη και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Μπορεί να στενοχωρήσουμε πολλούς, αλλά η απόφασή μας είναι οριστική και αμετάκλητη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν ξεχνάμε τίποτα και κανέναν. Δεν ξεχνάμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια μας στήριξαν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο γι αυτούς στο χρόνο που θα μπορούμε να διαθέσουμε.
Είναι αδιανόητο, να συνεχίσουμε κάτι, ενώ βλέπουμε πως δεν πάει καλά. Τουλάχιστον εμείς δεν θ΄ ακολουθήσουμε μια πορεία με λάθος πρακτική και η οποία δεν οδηγεί πουθενά. Δεν μπορούμε φυσικά να παρασύρουμε και άλλους σ΄ αυτή την πορεία.
Φίλες και φίλοι, κάποια πράγματα κάποτε τελειώνουν και δυστυχώς πολλές φορές κάποιοι δεν θα το καταλάβουν ποτέ, γιατί δεν μπόρεσαν να καταλάβουν εσένα τον ίδιο.