Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 10.00 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (μπροστά από το ΙΚΑ Χαλκίδας)
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΣ!
Συνάδελφοι συνταξιούχοι,
Μας τσακίζουν! Αφαιρούν τις συντάξεις μας, την υγεία, τις κοινωνικές παροχές, μάς φορτώνουν με νέα φορολογικά βάρη, μάς ρίχνουν στον Καιάδα κι από πάνω μάς..
εμπαίζουν με επιστολές κοροϊδία.
Η Ένωση Συνταξιουχων ΙΚΑ Νομού Εύβοιας, στηριζόμενη και συνεπικουρούμενη κεντρικά από τις συνεργαζόμενες δευτεροβάθμιες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ., σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά, αγωνιστικά στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Νομβρίου 2016, στις 10π.μ. στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας (μπροστά στο ΙΚΑ Χαλκίδας).
Επιστρέφουμε μαζικά, αγωνιστικά την επαίσχυντη επιστολή του υπουργού εργασίας στον αποστολέα της.
Συνάδελφοι, το γράμμα που έστειλε ο υπουργός εργασίας-κοινωνικής ασφάλισης στους συνταξιούχους, είναι ένα προπαγανδιστικό κουρελόχαρτο της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε καλά, από πρώτο χέρι, το σφαγιασμό που έχουν υποστεί το εισόδημά μας και οι παροχές μας, από όλες τις κυβερνήσεις των τριών μνημονίων και θεωρούμε οτι η επιστολή αυτή έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας αποπροσανατολίσει.
Γι’ αυτό απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την επιστολή του υπουργού και καταδικάζουμε συνολικά την αντισυνταξιουχική - αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και βγαίνουμε για μια ακόμα φορά στο δρόμο του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο απαντάμε στους ελιγμούς τους. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας καμία περικοπή, διεκδικούμε όσα μας έχουν αφαιρέσει οι κυβερνήσεις, καθώς και την ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων μας, δημίους δεν επιλέγουμε.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
 ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗΣ - ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ - ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.