Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού είναι βέβαιο πως θα βρει τον δρόμο του.
Είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή, αυτοί που θα έχουν την ευθύνη της ομάδας, θα καταλάβουν πως είναι άλλο να επενδύεις στην ομάδα και άλλο να επενδύεις σε "νοικιασμένους" ποδοσφαιριστές.
Δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά δεν μπορεί να λένε άλλοι διάφορα, την ώρα που θα πληρωθούν από την ομάδα του Βασιλικού σήμερα και αύριο από ...
κάποια άλλη ομάδα.
Κύριοι, να λέτε λιγότερα, γιατί εσάς αν αύριο σας πούνε πως δεν θα πληρωθείτε, θα φύγετε από την ομάδα.
Κύριοι, όσοι έχουν την αμοιβή τους, θα πρέπει να μάθουν να αντέχουν και στην κριτική.
Δεν ήμαστε λένε επαγγελματίες!!!
Από που προκύπτει αυτό;
΄Ενας υπάλληλος ενός σούπερ μάρκετ δουλεύει 4 - 5 ώρες την μέρα, δηλαδή περίπου 120 ώρες το μήνα και παίρνει 300-400 ευρώ.
Κάποιοι από εσάς για προπονήσεις και αγώνες, είσθε στην ομάδα περίπου 30 ΄ώρες τον μήνα και ως αμοιβή έχετε 200-300 - 400 και σε κάποιες περιπτώσεις και 500 ευρώ το μήνα.
Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν γράφουμε κακίες.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει αξιόλογους παράγοντες, στους οποίους όμως έχει εισχωρήσει το μικρόβιο της γκρίνιας και της κόντρας του ενός προς τον άλλον.
Είχαμε την άποψη η ομάδα να στηριχθεί πλέον σε δικά της παιδιά και με 3-4 προσλήψεις καλών ποδοσφαιριστών, να προχωρήσει για μια ομάδα με μέλλον.
Αυτό είχαν δεσμευτεί να κάνουν και οι παράγοντες και προχώρησαν στο να πάρουν τον έναν, να πάρουν τον άλλον και δυστυχώς φάνηκε πως αυτοί που είναι εκτός ήταν καλύτεροι από αυτούς που ήρθαν.
Ψέματα είναι;