Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα. Έχουμε κι εμείς δικαίωμα να εκδηλώνουμε την χαρά μας όταν προσπαθούμε να γράψουμε έστω μια καλή λέξη για κάποιους ανθρώπους, με τους οποίους ποτέ δεν καθίσαμε να πιούμε έναν καφέ αλλά τους εκτιμούμε.
Αναφερόμαστε στον προπονητή κ. Θανάση Γουρνά, ο οποίος απομακρύνθηκε όπως απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ΙΣΤΙΑΙΑΣ, για να προσληφθεί ο κ. Τσίρκοβιτς ο οποίος δηλώνει πως είναι έξω από το σύστημα αλλά, όλως τυχαίως, παραιτήθηκε...
από την ομάδα ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ την ημέρα που κέρδισε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, μέσα στην Ιστιαία, και  μέρες αργότερα βρέθηκε στον πάγκο της.
Φίλες και φίλοι, ο κ. Τσίρκοβιτς φαίνεται πως ξέρει καλά κάποια πράγματα κι ας μην είναι στο σύστημα. Κάθε φορά που φεύγει από μια ομάδα ''στολίζει'' πολλούς. Γιατί λοιπόν ο ίδιος έχει δικαίωμα να λέει αυτά που λέει και δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να του τα θυμίζουμε;
Αγαπητέ κύριε Γουρνά, μόνο για τις δηλώσεις του Προέδρου  κ. Αναγνώστου, λυπήθηκα. Δεν λέμε τέτοια λόγια για φίλους και συνεργάτες μας, έστω κι αν είναι πρώην. Ας το ξανασκεφτεί.